Igor18 je napisao/la:
Naravno, razumijem.
OK, ne trebaju neke drastične sankcije, ali da bi ga trebalo pozvati od strane FIA-e i objasniti mu neke stvari. Pokušati mu ukazati da način na koji vozi nije korektan prema ostalim vozačima, da mora biti svjesniji situacije i početi obračati pažnju na ostale vozače. Na to mislim, tu se slažem sa Massom. Ali ako je istina, a ne vidim zašto nebi bila (dio smo vidjeli i na prošloj utrci) da Hamilton ne želi primiti nikakav savjet, pritužbu ili pomoć u vidu objašnjavanja nekih situacija e to je problem.
Još veći problem je šef McLarena, MW koji umjesto da sjedne sa svojim vozačem koji očito ima neki problem, da ga pokuša smirit, fokusirat i ukazat na greške on se pravi englez

I onda jadni Massa nastrada

Tu se isto slažem s tobom jer mi ga je žao gledat ovakvog kad se sjetim nekih blistavih trenutaka iz karijere.
Sad, ne znam koliko je to stvar Whitmarsha, a koliko Lewisovog osobnog/psihološkog trenera/menadžera, čega već.
Nadalje, ono što Whitmarsh kaže kamerama ne mora odgovarati onom što kaže Lewisu. Jer, pred kamerama ga mora branit, neće reć: ''Da, da, Lewis je idiot, treba se skulirat.'' Sad pitanje što se odvija u razgovoru između njih dvojice.
OT: Lotus driver Heikki Kovalainen believes people have "massively over-reacted" to the incident between Lewis Hamilton and Felipe Massa.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.