nazgul77 je napisao/la:Mladen Jergović je napisao/la:Fiorano04 je napisao/la:Mišljenja sam da Alonso nikako ne može dobiti povlašteni tretman u McLarenu, samo jednaki kao i Hamilton no smatram da je trebao pokazati više samouvjerenosti, jer kako ste i sami Mladene rekli Hamilton je još uvijek vozački jednu malu nijansu ispod Alonsa.
Pitanje: Ne postupa li Kimi trenutno pametnije i racionalnije od Alonsa jer umjesto da "plaće" medijima on pokazuje samouvjerenost (iako trenutno stoji daleko lošije od Alonsa i u prvenstvu i prema momčadskom kolegi) i pokušava momčad vezati uz sebe hvaleći ih u medijima. Hoće li Alonsova nervoza (u Montrealu je nepotrebno forsirao) koštati ga naslova prvaka, poznato je da pobjedu odnose oni najhladnije glave?
Od svih vozača danas u Formuli 1, upravo Alonso zna najbolje kako se osvaja naslov svjetskog prvaka. Zato je nepotrebna bilo kakva rasprava oko toga je li njegova taktika s medijima ovakva ili onakva. Čovjek je vrlo inteligentan, i vrlo dobro zna kako ponekad treba indirektnim putevima okrenuti neke stvari na svoj mlin. Nisam siguran da njegova taktika s medijima nije upravo suprotno od onog što mislite da jest. Hoću reći, Alonso je vjerojatno najhladnokrvniji analitičar među svim vozačima, i ova je taktika rezultat njegove pragmatične analize trenutne situacije.
Uostalom, Dennis je promptno reagirao, vjerojatno upravo na način i s javnim potvrdama koje je Alonso upravo i priželjkivao.
I još: mi nikada ne možemo sa sigurnošću znati je li Alonso uistinu ˝nepotrebno forsirao˝. Možda je, recimo, njegov McLaren bio u toliko lošem stanju da bi nekom mirnijom (i sporijom) vožnjom bio posve van bodova. Stvari ponekad nisu onako jednostavne za analizirati kakvim se čine samo na osnovu gledanja TV prijenosa.
Osobno mislim da je ovo što je izjavio slično onome što je Hamilton izjavio nakon Monte Carla a zapravo je to borba van staze koja se meni osobno previše ne sviđa.
Uz dužno poštovanje Vama gospodine Jergoviću i uz činjenicu da znate puno više od svih nas mislim da ni vi ne znate kakav bolid vozi Alonso odnosno Hamilton, a na kraju nekad je i bolje ne znati sve.
U svakom slučaju ako netko napravi najbrži krug u utrci pa valjda taj bolid i nešto ide.
Nego imam jedno pitanje za Vas, radi se o pretjecanju Alonsa od strane Takume.
Je li možda Alonso odabrao krivu (unutarnju) stranu staze za braniti poziciju.
Pitam Vas zato jer su oba vozača neposredno prije ulaska u zavoj bila u paraleci a Sato je bio na optimalnoj putanji koja mu je omogućila da ga prođe.
Molio bih Vas za mišljenje.
Naravno da ne možemo znati kakvo je točno bilo tehničko stanje Alonsovog auta. Ali, jedno je sigurno: on ne ni bio sedmi na kraju, i ne bi ga prešao Sato da je auto bio OK. Ono što primjećujem da ljudi (na ovom forumu i drugdje) strašno često rade je da su jako brzo skloni ocrniti vozača nakon samo jedne slabije utrke, ili jedne izjave, i dizatu ga u nebo isto tako nakon jedne dobre utrke.
Ej ljudi, to su isti vozači. Vi zaboravljate da je Fernando Alonso vanzemaljac, da je on u vožnji trkaćeg auta jedan od umjetnika kakvi se pojave jednom u desetak ili više godina, među tolikima koji voze sve moguće vrste utrka, od kartinga do Formule 1 u cijelom svijetu.
On (kao niti Räikkönen) nije zaboravio voziti između Monaka i Kanade, ili od prošle sezone do ove. Čovjek je imao problem, i to ne jedan. Otišle su mu gume, i kočnice.
Da, naravno, moguće je da je sam djelomično kriv za to, pa je jednostavno odvozio taj najbrži krug prerano u utrci. Ali, to nam je lako sada reći. Niste nikada bili u toj situaciji, pretpostavljam, pa ne možete imati pojma koliko je teško odraditi jednu stvar kao što je utrka Formule 1, osobito kao ova u Kanadi.
Hamiltona nije omeo Safety Car, Alonsa jest. Kad se u idućoj, ili nekoj drugoj utrci, stvar obrne, vi ćete vjerojatno misliti da je Hamilton papak, a Alonso genije. Stvar je u tome da su obojica geniji.
Alonso je otišao unutra jer se nadao da Sato neće imati toliko više krajnje brzine da ga prijeđe izvana. Imao je i mogućnost da ostane vani, ali onda bi Sato ušao unutra, u klasično pretjecanje, i Alonso ne bi mogao obraniti poziciju, čak i da Sato nije imao više brzine.
Alonso je napravio jedino što je mogao. Sato nije imao puno više brzine, ali njegove su kočnice - skoro sam siguran - bile u toj fazi utrke puno bolje, i mogao je kočiti dosta kasnije. Dakle, dublje prije zavoja imao je veću ulaznu brzinu i to mu je omogućilo da prijeđe Alonsa.
Budite uvjereni da Super Aguri ne može prijeći McLarena, niti Sato Alonsa, u normalnim okolnostima. To kažem, premda sam jedan od rjeđih koji misle da je Sato jako, jako dobar vozač.