Massa, Hamilton, Raikkonen zadnji brzi krug voze na mekšim gumama, dok Alonso koristi tvrđu varijantu. Zašto?

Tony Stewart se vrlo dobro snašao u vojim domaćim serijama, sjajno zarađuje, a sada je već možda i malo prepunašan (po vlastitim riječima) za Formulu 1...Luky je napisao/la:Stewarta sam gledao par puta i impresionirao me. Kkao to da takav vozač nije svoje mjesto našao u F1? Znam da su američke serije zapostavljene kod nas, no mislim da tamo ima kvalitetnih vozača koji zaslužuju šansu.Mladen Jergović je napisao/la:Mislim da sam o Jacquesu Villeneuveu na ovom podforumu pisao bar tri puta.Luky je napisao/la:Pozdrav.
Evo čitam kako Speed i Villeneuve prelaze u NASCAR.
Zanima me, što vi mislite o Jacquesu. Zbog čega je toliki brbljavac i je li to razlog njegova sigurnog propadanja u F1? Što se desilo sa Jacquesom koji je osvojio F1 naslov?Meni je on prilično zanimljiva ličnost, jeste li ikada radili interview s njim?
Još jedno pitanje, vidim da često spominjete Tonya Stewarta kao odličnog vozača, jeste ga gledali ili?
On nije osobiti brbljavac nego je jedan od rijetkih danas u svijetu u i oko Formule 1 koji kaže ono što misli, i koji se ne boji što će drugi o njemu misliti. Vrlo drag i originalan karakter. Pričao sam s njim puno puta.
S druge strane, karijeru mu je upropastio menadžer Craig Pollock koji mu je sredio deal s BAR-om koji je donio enormno puno novaca i vrlo slab auto. Kad se to dogodi, rezultati su sve slabiji i vozač se postepeno udalji od oštre strane Formule 1. I onda je kasnije jako teško doći natrag.
Tonyja Stewarta sam isto upoznao prilikom boravaka u SAD. On je do sada bio senzacionalan u svemu što je vozio, od IRL-a do sada NASCAR-a, i mislim da se radi o jednom od najsvestranijih , i superbrzih, vozača današnjice. Također, on je još jedna izrazito osebujna ličnost, još blesaviji od Jacquesa po pitanju izricanja mišljenja o svemu i svakome, kad ga se pita, i kad to baš i nije slučaj.
Ja jednostavno volim takve ljude.
Što će biti sa malim Andrettijem, znam da je vozio za Hondu, ali ništa od toga? Evo možete mi poredati mlade lavove F1 ( i one koji to tek trebaju postati), bez obzira na bolide, čisto po njihovoj vožnji: Heikki, Lewis, Nico, Sutil, Andretti, Bruno Senna, Timo Glock, Vettel, Glock, Bourdais ( iako i nije baš mlad), Nelsinho....
Neznam, meni se čini da nas baš čeka lijepo razdoblje što se tiče mladih vozača u F1.....
to mi je zivotna zelja da radim tamo makar za sitnu lovu!!!!Mladen Jergović je napisao/la:Štos vam je u tome da u Formuli 1 rade sve sami obični ljudi, baš kao vi i ja. Svi nekako vole to sve idealizirati i misliti da je sve nedodirljivo i negdje drugdje. Ali, nije. Ja sam radio u Formuli 1, i možda ću opet ako mi puhne. Vi isto tako možete, ako to stvarno hoćete, i ako ste u sebe i takav život spremni puno i uložiti.*silberpfeil je napisao/la:znam da sam vec pomalo dosadan ali nakon vasih odgovora mi sine drugo pitanje!!! kakav bi posao u momcadi f1 mogao raditi obican covijek? hvala vama na svima odgovorima!!!