Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Strani nogomet

Post Postao/la luka_kimi »

Ubiše jadnog Mullera... Svi ga živi tuku... :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ferrari-BiH je napisao/la:
Mou sere krec....a i rezultati nisu neki... Barca bjezi 4 boda...ovo je tipicni Real, sreca da je CR tu, pa nas on izvlaci, a opet je tu stara boljka gubljenja bodova od fenjerasa...

Real je u krizi, a ta kriza je dosla pred Lyon.... poznato???? meni da u posljednjih 4-5 sezona.

Bojim se da opet ove godine necemo ostati praznih ruku...nadam se da sam u Krivu...
Razlika je veca za 3 boda....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ferrari-BiH je napisao/la: Razlika je veca za 3 boda....
E sad mislim da je naslov definitivno izgubljen. 7 bodova minusa protiv ovakve Barce je previše. :(
Jbg, nešto ne štima u igri od one pauze.

Ali danas se mora skinuti kapa Osasuni koja je odigrala odličnu utakmicu i uspijevala parirati Realu.
Ostaje nam Liga prvaka, nadam se da će se vratiti ona forma do susreta s Lyonom.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la: Razlika je veca za 3 boda....
E sad mislim da je naslov definitivno izgubljen. 7 bodova minusa protiv ovakve Barce je previše. :(
Jbg, nešto ne štima u igri od one pauze.

Ali danas se mora skinuti kapa Osasuni koja je odigrala odličnu utakmicu i uspijevala parirati Realu.
Ostaje nam Liga prvaka, nadam se da će se vratiti ona forma do susreta s Lyonom.
Vidis li sada zasto sam govorio da Mourinho nije svetac, i da nije toliko poseban koliko se prica, stvar je samo u tome da je imao kvalitetnu ekipu Intera i raspolozenog Sneijdera.

Ja i dalje tvrdim da je ostao Pellegrini, Real ne bi izgubio onaj derbi od Barce
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ferrari-BiH je napisao/la: Vidis li sada zasto sam govorio da Mourinho nije svetac, i da nije toliko poseban koliko se prica, stvar je samo u tome da je imao kvalitetnu ekipu Intera i raspolozenog Sneijdera.

Ja i dalje tvrdim da je ostao Pellegrini, Real ne bi izgubio onaj derbi od Barce
Ma Barcelona je po uigranosti još dosta ispred Reala i da bi ova momčad funkcionirala savršeno, potrebno je da kralježnica momčadi + trener ostanu na svojim mjestima, dakle potrebno je vrijeme i strpljenje, a tog u Realu nema nažalost.
Nije Mourinho ni s Interom sve osvojio u 1. sezoni. ;)

Ima i sada još bolju momčad i još boljeg Ronalda, ali treba vremena, a bojim se da ga neće dobiti, a onda ode još jedna sezona u propast. :(

Ali, ostaje nam LP i kup, a i Primera je još daleko od kraja pa ćemo onda zbrojiti mrtve.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la: Vidis li sada zasto sam govorio da Mourinho nije svetac, i da nije toliko poseban koliko se prica, stvar je samo u tome da je imao kvalitetnu ekipu Intera i raspolozenog Sneijdera.

Ma Barcelona je po uigranosti još dosta ispred Reala i da bi ova momčad funkcionirala savršeno, potrebno je da kralježnica momčadi + trener ostanu na svojim mjestima, dakle potrebno je vrijeme i strpljenje, a tog u Realu nema nažalost.
Nije Mourinho ni s Interom sve osvojio u 1. sezoni. ;)

Ima i sada još bolju momčad i još boljeg Ronalda, ali treba vremena, a bojim se da ga neće dobiti, a onda ode još jedna sezona u propast. :(

Ali, ostaje nam LP i kup, a i Primera je još daleko od kraja pa ćemo onda zbrojiti mrtve.
Znam sve to, ali ja se sjecam jako dobro prethodnih duela sa Lyonom, uvijek Real igra dobro i onda pred ovu knock-out fazu dodje u krizu, a zasto???

Dodje prelazni rok, trener i ostali dio uprave se okrene u izmisljanju novih pojacanja umjesto da zavire u svoje juniorske sastave i iskoriste te klince koji bi poginuli za taj dres...

Jbg, ima se para, ali nema se mozga
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ferrari-BiH je napisao/la:Znam sve to, ali ja se sjecam jako dobro prethodnih duela sa Lyonom, uvijek Real igra dobro i onda pred ovu knock-out fazu dodje u krizu, a zasto???
Ma čak i nije to da dođe loša forma nego izgube na preglupe načine.
Oni protiv Lyona nisu bili loši, ali uvijek neke gluposti izvode i spuše utakmice koje bi morali dobiti (valjda se useru da oprostite na izrazu), ne znam iz kojeg razloga. :?

Stalno su pod pritiskom, a vjerujem da to dosta tlači igrače i moraju stalno igrati pod imperativom pobjede.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:Znam sve to, ali ja se sjecam jako dobro prethodnih duela sa Lyonom, uvijek Real igra dobro i onda pred ovu knock-out fazu dodje u krizu, a zasto???
Ma čak i nije to da dođe loša forma nego izgube na preglupe načine.
Oni protiv Lyona nisu bili loši, ali uvijek neke gluposti izvode i spuše utakmice koje bi morali dobiti (valjda se useru da oprostite na izrazu), ne znam iz kojeg razloga. :?

Stalno su pod pritiskom, a vjerujem da to dosta tlači igrače i moraju stalno igrati pod imperativom pobjede.
Prije bih rekao da pomise "lako cemo"...
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Mislim da ću svoje trenutne osjećaje najbolje izraziti smajlićem: :thumbdown: i za igru i za taktiku danas. Real mora pobijediti ovakvu Osasunu taman da svaki njen igrač igra utakmicu života. Katastrofa.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Torres u Chelsea-u.
KLIK

Sto se tice " mojih "....
Ako puno igraca bude out ( ozljede,kartoni), bit ce gusto....
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Mislim da se Liverpool dobro pogodio. Prodali su igrača koji više nije imao volju igrati. Navodno je cifra 50 mil funti.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la:Mislim da se Liverpool dobro pogodio. Prodali su igrača koji više nije imao volju igrati. Navodno je cifra 50 mil funti.
Ako su doveli Carolla za 40 milijuna, onda definitivno loš potez prodajom Torresa. ;)

Daj nemoj me j...t da su dali 40 M za Carolla??? WTF? :?
Scuderia
Moderator
Moderator

Suarez za 26.5 M€ u Liverpool-u.
KLIK
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Suarez za 26.5 M€ u Liverpool-u.
KLIK
To je staro već par dana. :)
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Drogdba i Torres kako dobar napad stari moj :)
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

V3GI je napisao/la:Drogdba i Torres kako dobar napad stari moj :)
Ako Torres ne bude non stop ozljedjen, da, ali ako bude suprotno....

---
Wiese dobio samo tri utakmice kazne za onaj prekrsaj. :thumbdown:
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Dani je napisao/la:Mislim da se Liverpool dobro pogodio. Prodali su igrača koji više nije imao volju igrati. Navodno je cifra 50 mil funti.
Schumy.d je napisao/la: Ako su doveli Carolla za 40 milijuna, onda definitivno loš potez prodajom Torresa. ;)

ovakav zadnji dan transfera već dugo nije viđen...Liverpool je u totalnom kaosu jer su kupovali u panici samo kako bi nešto doveli i nije Carroll jedini...ovakvim potezima će klub bankrotirati vrlo brzo...Shumy.d - Carroll je 22-godišnjak i smatraju ga najvećom nadom engleske (centarfor) i plus toga je englez - a englezi če svoje igrače uvijek više platiti nego stranca - ja mislim da jedan Đeko je pet puta dokazaniji igrač a sličan po godinama Carrollu a koštao je "samo" 27 milijuna - no nije englez...
...meni je jedino žao što Newcastle još više novaca nije uzeo Liverpoolu jer su bili zreli i za 50 milijuna...osobno sam razočaran ovakvom politikom Liverpoola jer ih to svrstava uz bok Chelsea-u po kojima su svesrdno do sada pljuvali zbog financijske moći...i nikako mi nije jasno kako se sada moglo pronaći gotovo 70 milijuna za transfere a na ljeto ne?
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma meni ne ide u glavu da su dali 40 milijuna za igrača koji je procjenjen na 2,5 M eura...
Ne znam, možda je dečko talentiran, ali ja ne bih nikada dao tolike pare za njega. A onda još kad vidim da su jednog Suareza platili čak 14 M manje, ostao sam šokiran.

Bilo bi im bolje da su tih 58 milijuna malo bolje raspodjelili, ovako će opet kukati da im fali novaca. :(
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Ma meni ne ide u glavu da su dali 40 milijuna za igrača koji je procjenjen na 2,5 M eura...
Ne znam, možda je dečko talentiran, ali ja ne bih nikada dao tolike pare za njega. A onda još kad vidim da su jednog Suareza platili čak 14 M manje, ostao sam šokiran.

Bilo bi im bolje da su tih 58 milijuna malo bolje raspodjelili, ovako će opet kukati da im fali novaca. :(
...možda zvuči neozbiljno no Liverpool se bacio u paničnu kupnju jer se boje borbe za opstanak...korak za najboljima u engleskoj su već izgubili i sada se očajno žele vratiti među top momčadi - po meni je ovo što su napravili od zimskog prijelaznog roka potez očajnika...Liverpool je u velikom strahu - po meni se momčad ne može stvoritit u tjedan dana a Liverpool to pokušava...klubu za koji se zna da ne stoji financijski najbolje (veliki gubitaši) ovakva, po meni, nagla neplanska kupnja može doći glave. Carroll je stajao točno onoliko koliko je NWC tražio za njega - 35 milijuna + 25% od slijedećeg transfera - liverpool pristaje na sve. Još su zadnji dan pod svaku cijenu željeli dovesti i Charlia Adama (cifre su bile između 10 i 15 milijuna, a pričalo se i o "jačim" iznosima) no nisu uspjeli - a koliko nerazumno kupuju govori podatak da je Totenham zakasnio sa transferom za istog igrača cca 2 minute i to za 6,5 milijuna...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Schumy.d je napisao/la:
Ako su doveli Carolla za 40 milijuna, onda definitivno loš potez prodajom Torresa. ;)

Caroll u 19 tekmi 11 golova a Torres svega 9. A u priči o preuzimanju Liverpoola vidim da niste upućeni. John Henry je platio dugove koji nisu bili Liverpoolavi već od Hicksa i Giletta. Dalje slijedi izgradnja novog stadiona kao obveza. I da, čovjek kaj god dotakne pretvara u uspjeh. Već je prije bilo rečeno da na raspolaganju imaju 80 mil eura za pojačanja. A Torres neka mu je sratno tamo u onoj prčiji od kluba. Netko je negdje dobro napisao da si pašu. Samo da se zna da je Chelsea prije ovog transfera prijavio gubitak od 80 mil eura. ;)

slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Dani je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:

Caroll u 19 tekmi 11 golova a Torres svega 9. A u priči o preuzimanju Liverpoola vidim da niste upućeni. John Henry je platio dugove koji nisu bili Liverpoolavi već od Hicksa i Giletta. Dalje slijedi izgradnja novog stadiona kao obveza. I da, čovjek kaj god dotakne pretvara u uspjeh. Već je prije bilo rečeno da na raspolaganju imaju 80 mil eura za pojačanja. A Torres neka mu je sratno tamo u onoj prčiji od kluba. Netko je negdje dobro napisao da si pašu. Samo da se zna da je Chelsea prije ovog transfera prijavio gubitak od 80 mil eura. ;)

Dani...razumijem te da zelis biti pozitivan, isto kao i ja vezano za Real (osim u zadnje vrijeme)..

Svi koji kupe neki klub su do tada uspjesni, sve pretvaraju u lovu i slicno, ali problem je sto klubu ne donosi reklama novac, nego igra i igraci.
Ekonomija jos uvijek ne moze uticati na kvalitet i volju igraca (Man City).

Caroll je zabio toliko golova jer u Newcastleu se igra samo na njega, dok redsi imaju jos pokojeg talentiranog igraca. Ja se iskreno nadam da ce Caroll postati ubojit, nekako me podsjeca na old school napadace.
Ali da su iz Newcastlea rekli ovim Liverpoolovim da se jos i naguze da ih ovi opale, crveni bi pristali. Nisu smjeli danas se probuditi bez bilo kakve zamjene za Torresa.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma dobro, Caroll je zabio više golova i ne mora značiti da neće biti dobar, ali prodati jednog Torresa (pazi, top 10 napadača na svijetu) za 58M i kupiti jednog "anonimca" koji je prije 2,3 sezone igrao u 2. ligi (mislim da je druga) za 40M mi nije baš prerazuman pothvat.
Ali, valjda znaju šta rade...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ma Torres je sam tražio da ide na listu. Kaj će ti takav mrzovoljan igrač? Ovo za Carolla je malo previše, ali jbg ne plaćam ja.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Polufinale kupa:
Real Madrid - Sevilla 2:0

Strijelci: Ozil i Adebayor

Real nakon 7 godina ponovno u finalu ovog natjecanja. :)
Igrat će dodatni derbi u sezoni.

Adebayor zabio lijep gol iako je igrao manje od 10 minuta.
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Schumy.d je napisao/la:Polufinale kupa:
Real Madrid - Sevilla 2:0

Strijelci: Ozil i Adebayor

Real nakon 7 godina ponovno u finalu ovog natjecanja. :)
Igrat će dodatni derbi u sezoni.

Adebayor zabio lijep gol iako je igrao manje od 10 minuta.
I tako el classico u finalu kupa :) Kada se igra? :D
Btw. jučer Suarez ušo u drugom poluvremenu i zabio gol za liverpool =D> Strašan je taj Suarez i mislim da će se liverpool sada uzdizati na ljestvici (kamo sreće da se na anfieldu opet zaigra liga prvaka)
Odgovori