Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Centurion
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Centurion »

mcLuke je napisao/la:
Centurion je napisao/la:xD onda nam se ne piše baš dobro, globalno zatopljenje će smanjiti količinu kiše xD
baš ove godine?
http://www.youtube.com/watch?v=6nShKMP7 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
hahaha, znam, gledao sam sve sezone South Parka, ali da,
jedva čekam da vidim 1 utrku na mokrom, kako god bilo trebalo bi biti zabavno uz kers, DRS neće biti dozvoljen po mokrom,
a znamo kakav je majstor hamilton po mokrom :)
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

Ovdje se ne cini da bi imao neku sansu da napravi nesto protiv Red Bulla. No budemo vidjeli... U svakom slucaju, mislim da je ipak prearogantan sa tom pricom. Nije bas da on ostalim sljedbenicima bjezi 50 bodova, pa da nema niko drugi sanse. Sada npr. dolaze dvije staze na kojima ce Ferrari biti veoma jak i poredak bi se mogao vrlo lako promjeniti (kada govorim o duelu HAM - ALO).
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

_dreamer_ je napisao/la:Ovdje se ne cini da bi imao neku sansu da napravi nesto protiv Red Bulla. No budemo vidjeli... U svakom slucaju, mislim da je ipak prearogantan sa tom pricom. Nije bas da on ostalim sljedbenicima bjezi 50 bodova, pa da nema niko drugi sanse. Sada npr. dolaze dvije staze na kojima ce Ferrari biti veoma jak i poredak bi se mogao vrlo lako promjeniti (kada govorim o duelu HAM - ALO).
Bez uvrede i sve, ali na ovoj stazi je Ferrari dobar jer se ne vozi na tvrdim gumama. A kaj se tice Hamiltonove izjave slazem se s njim on moze ugroziti Vettela, ali sve ovisi kak se bude situacija razvijala.
Darkness rises when silence dies
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

elder je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Ovdje se ne cini da bi imao neku sansu da napravi nesto protiv Red Bulla. No budemo vidjeli... U svakom slucaju, mislim da je ipak prearogantan sa tom pricom. Nije bas da on ostalim sljedbenicima bjezi 50 bodova, pa da nema niko drugi sanse. Sada npr. dolaze dvije staze na kojima ce Ferrari biti veoma jak i poredak bi se mogao vrlo lako promjeniti (kada govorim o duelu HAM - ALO).
Bez uvrede i sve, ali na ovoj stazi je Ferrari dobar jer se ne vozi na tvrdim gumama. A kaj se tice Hamiltonove izjave slazem se s njim on moze ugroziti Vettela, ali sve ovisi kak se bude situacija razvijala.
Znam ja vrlo dobro sto je Ferrari dobar ovdje, a bice dobar i u Montrealu... No poenta je sto je on nalgasio JEDINI, sto meni licno zvuci malo podcjenjivacki u odnosu na kolege Buttona,Webbera i Alonsa... ALi ok, svakom njegovo.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ma,izjavio je da je on u sporijem autu ti negdje s vettelom,što hoće reći da misli da je bolji vozač od njega...a zaostaje 41 bod, tako da mu priča ne drži vodu :D
ELESSAR
Navijam za: Pretjecanja

Post Postao/la ELESSAR »

ne čitajte naslov ....
reka je:
"At the moment the only person who has an answer to Sebastian is me - and in a car that is not as good as his, so I'm quite happy with that"

a da mu je alonso kolega, onda bi reka only fernando and I.... i dobro je reka,... u OVOM trenutku, u ovih 5 utrka.. niko mu nije priša ni blizu, osim lewisa... a posli šta bude...
odma mrzitelji hamiltona dolaze se svađat i spuštat... o.O
slika
Ignore: Chuck Norris, ostoja, The Greatest, 7times, alogoc, dmarijon
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

2min i 26 do kraja, crvena zastava, hamilton nema vremena. Nadam se da se nisu sjebali :(
Darkness rises when silence dies
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

mah, koga briga, ima vremena za 1-2 kruga... bitnije je da sačuva živu glavu
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Mater im vidim i čekanju u boxu.
Centurion
Test vozač
Test vozač

Joooooj kako loše pa vozi lošije nego u Q2,
ahhhh, kako me sad naživcirao, nisam mogao ni odgledati do kraja kvalifikacije i onaj briefing poslije
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

Točno sam znal. Niti jedan vozač nije napravil dobro vrijeme sad. Čekali su, staza se ohladila, bolidi nisu bili više na idealnoj temperaturi...
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ma *urac. Ode prilika da se uhvati kakav-takav priključak. Nije dovoljno Vettelu što ima daleko najbolji auto, nego uz to mora imat i bezobrazne besramne sreće. Fuj, fuj, fuj.
Mislim da je sutra zadnja utrka sezone koju ću gledat, previše živaca gubim. Da bar kiša padne il neš. Il nek mu crkne više taj *ebeni red bull ili nek završi u nekoj ogradi.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Centurion
Test vozač
Test vozač

Slash je napisao/la:Ma *urac. Ode prilika da se uhvati kakav-takav priključak. Nije dovoljno Vettelu što ima daleko najbolji auto, nego uz to mora imat i bezobrazne besramne sreće. Fuj, fuj, fuj.
Mislim da je sutra zadnja utrka sezone koju ću gledat, previše živaca gubim. Da bar kiša padne il neš. Il nek mu crkne više taj *ebeni red bull ili nek završi u nekoj ogradi.
smiri se, jednostavno je takva sezone, nemoš ništa učiniti,
većina timova (izuzetak ferrari) niti ne pokušava replicirati elastično krilo, ili barem to taje,
danas smo vidjeli, barem u Q2, da je McLaren brz, i po Buttonu, znači da je Hamilton kriv za svoje mjesto... trebao je ići ranije na stazu a ne izađi i laditi jaja...
znači, totalno je njegova krivnja...
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Otice sad na 41+20 bodova prednosti, zbilja postaje nemoguce.

Da ima Boga trebalo se desiti obrnuto, da Vettel bude 7. (Nemojte me krivo shvatiti ovdje. :))

Ja sam siguran da je Hamilton mogao ovdje zaprijetiti Vettelu za pole poziciju, vise nego ikad ove sezone. Vidjelo se da ima tu brzinu. Problem je sto treba dva kruga da gume postignu radnu temperaturu, a Hamilton jednostavno nije imao priliku da u Q3 odveze ijedan brzi krug (jedini put kad je mogao, Massa mu je zasmetao).
Zadnja izmjena: SRV, dana/u 28 svi 2011, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ma Butt sutra kupi Vettela u prvom zavoju i svi sretni.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Slash je napisao/la:Ma *urac. Ode prilika da se uhvati kakav-takav priključak. Nije dovoljno Vettelu što ima daleko najbolji auto, nego uz to mora imat i bezobrazne besramne sreće. Fuj, fuj, fuj.
Kakve sreće je danas Vettel imao??
Izašao je na stazu i odvozio fantastičan krug.. dok je Hamilton nije..
Trebali su predvidjet da bi se moglo dogoditi neko sranje i izaći odmah na početku Q3 i postaviti vrijeme da bi se na neki način osigurali, ipak je ovo Monaco a ne Kina npr.
Red Bull je to napravio McLaren nije. I rezultat je takav kakav je.
Michael is faster than you!!
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

a hebemu,kud se baš Massa nas*re ispred Hamiltona dok on počinje svoj brzi krug!? Kakvo razočarenje! I još da stvar bude gora opet je prstačina na poleu...
Centurion
Test vozač
Test vozač

sad čekam njegov neki komentar ili nešto...
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Igor18 je napisao/la:
Trebali su predvidjet da bi se moglo dogoditi neko sranje i izaći odmah na početku Q3 i postaviti vrijeme da bi se na neki način osigurali, ipak je ovo Monaco a ne Kina npr.
Sreće da jedini čovjek koji ga je mogao ugroziti u Q3 nije odvozio nijedan pravi krug (ovaj mu je bio sekundu sporiji od kruga u Q2).
A to šta se dogodilo moglo se dogodit i u trenutko dok je Smećko izalzio na stazu - a nije, dogodilo se dok je Hamilton izlazio na stazu + Hamiltona je u prvom krugu Massa zaštopao odmah u prvom sektoru.
Pa ne znam kako se to zove onda ako nije (ne)sreća.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Slash je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:
Sreće da jedini čovjek koji ga je mogao ugroziti u Q3 nije odvozio nijedan pravi krug (ovaj mu je bio sekundu sporiji od kruga u Q2).
A to šta se dogodilo moglo se dogodit i u trenutko dok je Smećko izalzio na stazu - a nije, dogodilo se dok je Hamilton izlazio na stazu + Hamiltona je u prvom krugu Massa zaštopao odmah u prvom sektoru.
Pa ne znam kako se to zove onda ako nije (ne)sreća.
To se zove pogrešan tajming
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Igor18 je napisao/la: To se zove pogrešan tajming
Da, pa trebali su u McM-u pitat Massu kad on misli izać na stazu kako ne bi omeo prvi Lewisov FL. Ima jedan problem, mislim da Massa baš ne bi bio susretljiv pri svojem odgovoru.
Ma uostalom, kako god, pogrešan tajming, sreća jedno te isto. Da je bila nesreća dok je Vettel izašo, to bi bio pogrešan tajming. Ali nije tad bila nesreća jer je Vettel imao sreće (kako poetično :D ). Opet.
U cijeloj priči me tješi da NE može beskrajno trajat da mu se apsolutno SVE poklapa svakog vikenda iznova.

I samo se nadam da će u McLarenu bit dovoljno pametni da nakon Kanade bace sve karte na sljedeću sezonu, a ne da ganjaju nemoguće do kraja ove, i onda na kraju sljedeće godine opet ista meta isto odstojanje.
ELESSAR
Navijam za: Pretjecanja

Post Postao/la ELESSAR »

zašto je hamilton jedini od top vozača čeka zadnji čas? zašto je tija samo 1 krug napravit? ili šta...
baš me zanima kako će se sad pravdat i koji mu je komentar...
pa u monacu se ne smiš kockat... em massa, em perez... ko da je to i tražija... a bija je na pravom putu za pole...
u gofna i vettel i massa mandril... sutra će bit dobro ako hamilton uopće živ izađe iz prvog zavoja i ako vettel ne izađe ko prvi...
slika
Ignore: Chuck Norris, ostoja, The Greatest, 7times, alogoc, dmarijon
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

''With hindsight, we probably should have put a banker in. I felt I’d been driving well all weekend and I had the pace to be on pole – I’m certain of that, in fact. I’ll do my best from my grid slot – and, while it’ll be tough to win from there, I won’t give up. I’ll keep pushing. My job will be to get as many points as I can tomorrow.''

:(.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Hamilton će startati kao deveti, jer je najbolje vrijeme u Q3 postigao sijekući šikanu! Živio rođo! LINK
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Lewis Hamilton said that a wrong strategy choice was responsible for him qualifying down in seventh place for the Monaco Grand Prix.

The McLaren driver had been fastest in both Q1 and Q2, but only planned a single run at the end of Q3 with super soft tyres and was one of the drivers caught on a flying lap when Sergio Perez's heavy crash brought out the red flags with just over two minutes to go.

In a bid to get a good track position once the green flags waved again, Hamilton left his garage early and queued in the pitlane, causing his tyres to lose temperature and leaving him with cold tyres and brakes and an understeering car.

However, he does not believe that this was the main reason behind his worst qualifying performance since Japan last year.

"It wasn't the waiting in the pitlane, it was the strategy [we took]," said the 2008 world champion. I think we've been going well all weekend and I had the pace for pole; I'm certain about that.

"Engineers advise that we should do one [run] at the end of Q3 and I didn't contest it. You always have to take a balanced view with the engineers.

"I definitely didn't take into account - and I know they didn't either – that in Monaco you can't take risks in leaving it [your lap] right to the end.

"You have to get out and get in a banker, like everyone else did. With racing experience you'd assume that most people would have that, but I guess other things were going on and we didn't have that. It's my worst Q3 for a long time."

Hamilton said that Sunday's race would be a case of "damage limitation," for him.

"You can't overtake here, so I'll just get whatever I can," he added. "I won't give up, but there's no chance to win realistically. Sebastian [Vettel] will walk away with it, but that's racing."
Odgovori