ali zato spletom okolnosti dolazi u prvi startni red!Dani je napisao/la:Odličan. Vraća se di mu je i mjesto i to ne spletom okolnosti.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
ali zato spletom okolnosti dolazi u prvi startni red!Dani je napisao/la:Odličan. Vraća se di mu je i mjesto i to ne spletom okolnosti.
Ma jest,ali ...Onakav start,pa start prosle godine...Rado bih zamjenio pobjedu u Maleziji za Barcelonu.Zocky je napisao/la:Da, ali ako je več netko morao biti, onda sam veseo da je baš maldonado!
Nema veze, zato ce biti sladja pobjeda u ValensijiAlonso Fernando je napisao/la:Ma jest,ali ...Onakav start,pa start prosle godine...Rado bih zamjenio pobjedu u Maleziji za Barcelonu.Zocky je napisao/la:Da, ali ako je več netko morao biti, onda sam veseo da je baš maldonado!
Ne vjerujem su riješili u potpunosti problem sa trakcijom, u zadnjem sektoru u Barseloni nisu bili loši u kvalifikacijama dok su u utrci bili nešto lošiji ali su zato bolje čini mi se bili u utrci u 1 i 2 sektoru nego u kvalifikacijama, ne znamo kakav je set up bolida i kakve je kompromise po tom pitanju pravio Ferrari.dmarijon je napisao/la:Baš me zanima kako će ovogodišnji bolid izgledati na uličnim stazama. Australija nije odgovarala, ali Monte Carlo (i razvoj bolida) su ipak druga priča...
Mislim da bi mogli biti opasni
Vjerojatno super soft i medium.Zna li ko na kojim se gumama vozi u Monaku![]()
Neće biti update za Monako ali zato za Kanadu najavljuju opet veliki update, ja očekujem da će u Kanadi Ferrari imati DDRS i potajno se nadam da će im update u Kanadi donijeti novih 0.4-0.5s po krugu.Bernardinac je napisao/la:Vjerojatno super soft i medium.Zna li ko na kojim se gumama vozi u Monaku![]()
Nadam se kako je Alonso rekao, da će do Kanade Ferrari još dosta napredovati
Upravo tako_dreamer_ je napisao/la:
p.s. njegov twitter je fenomenalan, koliko mi je samo dodatno porastao u ocima radi ovoga sto pokusava da svojim fanovima da sto bolji uvid u njegovu svakodnevnicu...