Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
McLewis
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren i Mercedes

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la McLewis »

KAKVO PRETJECANJE SCHUMACHERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
McLaren u <3
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

da kakvo pretjecanje, da je na schumacherovom mjestu bio neki drugi vozač obojca bi završili u ogradi
Michael is faster than you!!
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

SILEĐIJA!
matrix_23
Navijam za: M. Schumachera

Post Postao/la matrix_23 »

Ako je Di resta dobio, mora onda i on. Ista stvar i ide mi na živce samo se nešt žali..
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

Wurz upravo govori da je zasluzio kaznu za onaj prvi pokusaj obilazenja Masse drive trough... NO naravno, ne cudi me nista...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
ostoja
Navijam za: McLaren

Post Postao/la ostoja »

Koji biser,ovaj momak je stvarno slucaj za promatranje.Pa gjde se on zavlači tu ni Satto nije pokusao nikad da uradi.Definitivno najumisljeniji vozac danasnjice,cije procijene dovode u opasnost druge vozace.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Koja lakrdija... ako za ovo ne dobije kaznu, onda bezveze imaju te suce na stazi.
Pravila su jednaka za sve, a ako je Di Resta dobio kaznu, onda i on zaslužuje. Na koju foru je on mislio proć tamo, to ne zna ni on sam. :doubt:
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Prvo se bacio ispred Schumachera onako na silu, pa je na isti način htio pokraj Masse.. i onda na radiju govori da ga je ovaj pokušao izgurat..
Sramotno
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

matrix_23 je napisao/la:Ako je Di resta dobio, mora onda i on. Ista stvar i ide mi na živce samo se nešt žali..
po mome i jedan i drugi bzvz dobili kazne.....
McLaren u <3
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Igor18 je napisao/la:Prvo se bacio ispred Schumachera onako na silu, pa je na isti način htio pokraj Masse.. i onda na radiju govori da ga je ovaj pokušao izgurat..
Sramotno
SAMO VI PLACITE DA JE F1 DOSADNA!!!!!! vi netrebate ni pratit onda f1 ako se sramotno ubacio ispred schumachera, koji k*r*c je na stazi neg da obilazi i prestize .... bljak....
McLaren u <3
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

VI iz Ferrarija ste hrpa licemjernika. Navijali ste za Schumachera kad je radio i gore oteze a sad tu jer čovjek se bori i pokušava sad je on sileđija i neznam šta. Jedini zanimljivi vozač trenutno. Neka ga još par put kazne i nek se smiri pa ćemo gledati Vettelov one man show do kraja sezone.
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

Ono sa Schumijem je bilo ok, u to nema diskusije. Fenomenalno preticanje, no to ne znaci da moze raditi po stazi sta hoce. Razumijem da je frustriran, no neke stvari ne mogu proci nekaznjeno.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

McLewis je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:Prvo se bacio ispred Schumachera onako na silu, pa je na isti način htio pokraj Masse.. i onda na radiju govori da ga je ovaj pokušao izgurat..
Sramotno
SAMO VI PLACITE DA JE F1 DOSADNA!!!!!! vi netrebate ni pratit onda f1 ako se sramotno ubacio ispred schumachera, koji k*r*c je na stazi neg da obilazi i prestize .... bljak....
Sramotno je ono sa Massom kad je ko debil htio proć na silu i onda govori da je za to Massa kriv
ostoja

Post Postao/la ostoja »

McLewis je napisao/la:
Sramotno
Pa jeste ti si u pravu,ali ako neizaziva nesrece.A ovo sad što je uradio masi,ubacuje se a vidi da je sa te strane i Weber i da je čak Masa i zakočio nebi mogao proći.Ništa drugo do umišljeni samoživac,koji je navikao da svi za njega rade i da mu je sve na tacni.Onako ući u krivinu,bolest,nema šta.
slika
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

O gle Toro Rosso štopa sad i Buttona. A ontopic pokušaj je pokušaj. Jednak kao i Shumacherov na Rosberga. Razlika je što se Rosberg pomaknuo. A Massa je skrneuo na njega. I btw. ugoržava druge vozača u zavoju od 20 km//h?
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Caldor je napisao/la:VI iz Ferrarija ste hrpa licemjernika. Navijali ste za Schumachera kad je radio i gore oteze a sad tu jer čovjek se bori i pokušava sad je on sileđija i neznam šta. Jedini zanimljivi vozač trenutno. Neka ga još par put kazne i nek se smiri pa ćemo gledati Vettelov one man show do kraja sezone.
Hehehehe,pa najbolje nek pokrši sve ostale vozače,pa nek se onda on sam sa Vetelom utrkuje.I opet nebi mogao Vetela pobijediti jer Vetel je za razliku od njega kompletan vozač i nikad nije ovako nešto napravio.A najgore od svega,svaki put kad izazove udes odma se on žali na radio.Kao svi njega guraju i napadaju,čovjek je ugrožen.Adolescentik mali.
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Igor18 je napisao/la:
McLewis je napisao/la:
Sramotno
Sramotno je ono sa Massom kad je ko debil htio proć na silu i onda govori da je za to Massa kriv

pa massa je ostavio prostor lewis je pokusao i onda massa naglo skrene na njega.....
stiti odmah poziciju, zna se dobro da to kosta izlaska iz zavoja ali neka se brani..... i da wow izazvao udes pri 40kmh

naravno da je vettel kompletan kada ne napada tako....
McLaren u <3
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Caldor je napisao/la:O gle Toro Rosso štopa sad i Buttona. A ontopic pokušaj je pokušaj. Jednak kao i Shumacherov na Rosberga. Razlika je što se Rosberg pomaknuo. A Massa je skrneuo na njega. I btw. ugoržava druge vozača u zavoju od 20 km//h?
Pa to što on nemože procijeniti prostor ni pri brzini od 20km/h je ogledalo njegopvog vozačkog umijeća.Aj ti kaži šta je Masa mogao uraditi da izbjegne kontakt.Jer po tebi Hamilton nije kriv,onda je kriv Masa.Šta je trebao uraditi pa da ne dođe do kontakta,čim su krenuli parkirat bolid i zaključat da ne izazove udes kad se supervozač odluči da ga prođe.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Ma dajte molim vas... ako je tamo bilo prstora za pretjecanje, onda sam ja slijep.
Pa tamo je nemoguće proći sa 2 auta istovremeno, a pogotovo ako je ovaj prvi već na pola zavoja.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Aj ti malo ohladi pa ćeš malo objektivnije gledat na stvar...
Sad još utrka traje pa nema smisla niš pisat..
Nije bitno jel sa 40 km/h ili sa 240 km/h... a i kakve veze sad Vettel ima... nit me on zanima nit je neko spomenuo jel kompletan il nije
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Schumy.d je napisao/la:Ma dajte molim vas... ako je tamo bilo prstora za pretjecanje, onda sam ja slijep.
Pa tamo je nemoguće proći sa 2 auta istovremeno, a pogotovo ako je ovaj prvi već na pola zavoja.
schumacher prosao i lewisa i nicu rosberga, gledaj malo detaljnije utrku pa ces vidjet, drugo massa nije bio na pola zavoja kad je skrenuo na lewisa....
McLaren u <3
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

ostoja je napisao/la: I to "izuzetno naglo" kako idiot Masa nije pokušao da prođe kroz zid nego izuzetno naglo smota na Hamiltona.Baš je kreten taj Masa koji tako izuzetno naglo mota u krivini.Hahahaha,dobar si momče,još malo pa ko tvoj idol,hehe.
jeste vi ćoravi ili niste vidjeli da je schumacher dva vozaca prosao tamo, dva vozaca koja su koretkno popustili da ne izazovu sudar u tom zavoju....
McLaren u <3
ostoja

Post Postao/la ostoja »

McLewis je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Ma dajte molim vas... ako je tamo bilo prstora za pretjecanje, onda sam ja slijep.
schumacher prosao i lewisa i nicu rosberga, gledaj malo detaljnije utrku pa ces vidjet, drugo massa nije bio na pola zavoja kad je skrenuo na lewisa....
U pravu si,a imao je mogućnost i da pravo nastavi ali Masa je kriv naglo je smotao na njega.Umalo da ga ubije.
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

ostoja je napisao/la:
McLewis je napisao/la:
U pravu si,a imao je mogućnost i da pravo nastavi ali Masa je kriv naglo je smotao na njega.Umalo da ga ubije.
znas onu da pametniji popusta???n zato se iskljucujem iz ove rasprave...
McLaren u <3
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Hahaha,u pravu si pametniji popušta u tvom svijetu u kome se u krivini treba pravo vozit i u kome su vozači koji motaju u krivini a ne idu pravo ludi ja neću da budem pametniji.Ti si pametniji i to duplo,hehe.
slika
Odgovori