znaci ako se pokaze da auto nije toliko kriv, bas me zanima sta ce felipe baby da izjavi.gringo73 je napisao/la:Massa će u Maleziji koristiti drugu (rezervnu) šasiju.
"For example work has already begun in the Sepang pits to prepare chassis number 294, which replaces the number 293 and will be used by the Brazilian in the second race of the season. This choice was taken to clear up any doubts about the unusual performance of his car during the weekend at Albert Park."
LINK
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- mrd
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Felipe Massa

-
- Legenda
- sofer
- Navijam za: MERCEDES AMG PETRONAS
The Felipe Massa Limerick:
There once was a racer called Flip,
Whose form is now suffering a dip.
He used to be the team’s fave,
But now his job he has to save,
The Scuderia’s close to giving him the snip.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Ne znam šta će on izjavit, ali mediji u Italiji pozivaju na linč. Jučer Autosprint, danas Gazetta, svi traže da Ferrari da nogu massi i dovede Pereza, ili Trullija(?!). A Domenicalli poručuje Smedleyu da bude "nježan" s Massom, da ga malo oslobodi pritiska pod kojim je.mrd je napisao/la:znaci ako se pokaze da auto nije toliko kriv, bas me zanima sta ce felipe baby da izjavi.gringo73 je napisao/la:Massa će u Maleziji koristiti drugu (rezervnu) šasiju.
"For example work has already begun in the Sepang pits to prepare chassis number 294, which replaces the number 293 and will be used by the Brazilian in the second race of the season. This choice was taken to clear up any doubts about the unusual performance of his car during the weekend at Albert Park."
LINK

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
massa ce ja mislim eksplodirat od pritiska, nazalost..... ako ovako nastavi mislim da nece ni Brazil docekat u Ferrariju, kamoli 2013...
McLaren u <3
- mrd
- Profesionalni vozač
iako ferrari već neko vrijeme kuburi sa massom, malo mi je žao kad vidim koliko ga se proziva, ipak ga gledamo već dugi niz godina. a opet glupo mi je od njega što se stalno izvlači na bolid i na druge. ako već mora da ode, bilo bi bezveze da ode u pola sezone, kao što Kenny kaže.

-
- Legenda
2013. tešku. Ali ostat do kraja ove sezone, mislim da je to realno. Glupo bi bilo forsirat neku privremenu zamjenu, ako ta zamjena ne bi stvarno bila vrhunska i trajna.
Trulli? Sory, ali bedastoća.
Krivo sam prije skužio. Dakle, on dobiva istu šasiju, samo novu. ne različitu.
Trulli? Sory, ali bedastoća.
Krivo sam prije skužio. Dakle, on dobiva istu šasiju, samo novu. ne različitu.
Samo neka se trkaju.
- darky
- Profesionalni vozač
znate kaj ferrariju treba, još jedan fisichella pa da plaču za massom....
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Užasna usporedba, znamo zašto je Fisico bio onakav kakav je bio kad je mjenjao Massu i to nema niakkve veze s njegovom stvarnom kvalitetom 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
ma lol na sve ovo..
nije massa kriv sto ga je ferrari zadrzao i za ovu sezonu..
i sad se place i nezna se sto napravit..
massi je 2011 trebala bit zadnja sezona u ferrariju i ne bi bilo potrebe za lincevima..
nije massa kriv sto ga je ferrari zadrzao i za ovu sezonu..
i sad se place i nezna se sto napravit..
massi je 2011 trebala bit zadnja sezona u ferrariju i ne bi bilo potrebe za lincevima..
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Massa je jako kvalitetan vozac sjetite se kad je cak i od Kimi Raikkonena bio brzi i bolji sad jednostavno auto nije skrojen za njegov nacin voznje Nebranim Massu ali je to tako ruku na srce imao je lijepih pobjeda i dosta postolja
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
e baš to sam i ja htio reći ali ti si to rekao na nabolji mogući načinFerrariF1 je napisao/la:Massa je jako kvalitetan vozac sjetite se kad je cak i od Kimi Raikkonena bio brzi i bolji sad jednostavno auto nije skrojen za njegov nacin voznje Nebranim Massu ali je to tako ruku na srce imao je lijepih pobjeda i dosta postolja

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ne može izlika biti auto,da u 3. godine nije skrojen po njemu.Nije on loš vozač,ali nije ni pri vrhuTrenutno na gridu imaizmeđu 10 i 15 vozača koji su bolji od njega.Mislim da bi Ferrari trebao uzeti Pereza(tu sam malo subjektivan jer bi mi najdraža dva vozača bila u istom timu)FerrariF1 je napisao/la:Massa je jako kvalitetan vozac sjetite se kad je cak i od Kimi Raikkonena bio brzi i bolji sad jednostavno auto nije skrojen za njegov nacin voznje Nebranim Massu ali je to tako ruku na srce imao je lijepih pobjeda i dosta postolja
...put u raj nije posut ružama...
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Bio je i Alonso u Renou i zamalo da dobije slom zivaca 2 godine se samo vozao
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- f.alonso
- Navijam za: alonso
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

Massino novo radno mjesto.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Michael Schumacher reckons Felipe Massa can come back from his current woes as long as Ferrari do their "utmost" to assist the Brazilian.
Last year, with Ferrari on the back foot, Massa became the first Scuderia driver since 1992 to complete a season without finishing on the podium.
And, after a disappointing start to the season in Australia, the Italian media is speculating that this year he could become the first in almost two decades to be dropped during a season.
However, there are some who still have faith in the Brazilian and his abilities, namely his former Ferrari team-mate Schumacher.
"If you look at all the winter testing, the two (Ferrari) drivers were very close together," the German said.
"To see the big difference we saw in Melbourne, I can only assume there must have been something not right for him.
"I trust he will (improve) and the team will do the utmost to give him the support he needs."
Michael is faster than you!!
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
jel u Ferrariu tolika kriza da se vozi Fiat 15god star ?F2004_the_best_ever je napisao/la: Massino novo radno mjesto.

prvi pogled na sliku mi baca na Fiat Coupe iz 90tih ili postoji Ferrari s identičnim štopovima i kromiranim čepom tanka

- Armanini
- Svjetski prvak
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
je ćale, to je taj 
http://www.gpupdate.net/en/f1-photos/82 ... 8/#/194668" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.gpupdate.net/en/f1-photos/82 ... 8/#/194668" onclick="window.open(this.href);return false;

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
došo ga tankat u Maleziju, u Italiji je čorba 2evra jebigaK1M1 je napisao/la:je ćale, to je taj

- Armanini
- Svjetski prvak
hh pa gle kako prati kolko je vec natocio
jbga, za koji tjedan i on na burzu, nije mu svejedno..

jbga, za koji tjedan i on na burzu, nije mu svejedno..
- Dero
- Profesionalni vozač
Solidne kvale za Massu, 3-4 desetinke između Alonsa i Masse su bile uvijek tu.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
I ako znamo da Alonso nosi ''famoznih 0.6 sec'' nije to nimalo loše 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Mika_bar
- Početnik
Massa konaćno zadovoljan s autom!
http://www.autosport.com/news/report.php/id/98345" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.autosport.com/news/report.php/id/98345" onclick="window.open(this.href);return false;
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.