Vjerovatno će dobiti kaznu od 5. mjesta na sljedećoj utrciF1NAC je napisao/la:uspio je porazbijat sve što se dalo .. Mogao je i gore zavrsit
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Lewis Hamilton
...put u raj nije posut ružama...
- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Ako mu misle nešto dati, nek mu daju sad.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Idem se odmorit, vidimo se za par sezona kad se smirim.
A vi si fino odflaksajte na svog gazdu i na Hamiltonove kazne.
Doviđenja!
Doviđenja!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Navijam za: Ferrari
nadam se da će ga pošteno kaznit
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ako dobije 20 sekundi to mu niš ne mjenja .. Valjda se nece opet zguzit

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Luckbox
Bezveze, ova vožnja nema smisla, treba mu opalit šamarčinu poslje trke

Bezveze, ova vožnja nema smisla, treba mu opalit šamarčinu poslje trke
Kad se vidi Hamiltona u retrovizoru treba se parkirat pored staze?King iCool je napisao/la:Ma fenomenalna vožnja danas! Massa si je sam kriv, isto se i Hulkenbergu desilo prošle godine, a Maldondado jbg...nije ostavil dosta mjesta...![]()
Haha bravo Lewis!!

Zadnja izmjena: Kenny, dana/u 29 svi 2011, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
PotpisujemSlash je napisao/la:Idem se odmorit, vidimo se za par sezona kad se smirim.
Doviđenja!
Darkness rises when silence dies
-
- Veteran
Lani kad su se Webber i Hamilton sudarili,bilo je vrjeđanja Webbera kako je ovakav i onakav i kako je upropatio utrku Hamiltonu.E sad vi neki nerealni navijači zapitajte se kako je jadnom Maldonadu i njegovim navijačima,pa i Massinim navijačima.Malo objektivnosti
Odličan prolazak Schumachera a sve ostalo loše loše
Odličan prolazak Schumachera a sve ostalo loše loše
-
- Navijam za: Felipe Massa
Odlična utrka,kao što sam rekao Hamilton je svojim startnim mjesto garantovao ovakav rasplet,ali više mi je muka,
kad god pomislim da ce Felipe do dobrog rezultata,nešto se mora dogoditi.Vettel,koliko god je dobar,toliko ga sreca pazi,Alonsu
kapa do poda,Buttonu također,Schumi bi trebao razmisliti o svemu,jer mi ga je muka gledati kako se i kolko pati...
Moj utrka je završena kad je Felipe ispao,nisam vjerovao,al eto...
kad god pomislim da ce Felipe do dobrog rezultata,nešto se mora dogoditi.Vettel,koliko god je dobar,toliko ga sreca pazi,Alonsu
kapa do poda,Buttonu također,Schumi bi trebao razmisliti o svemu,jer mi ga je muka gledati kako se i kolko pati...
Moj utrka je završena kad je Felipe ispao,nisam vjerovao,al eto...
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- F1NAC
- Moderator
King iCool je napisao/la:Ma fenomenalna vožnja danas! Massa si je sam kriv, isto se i Hulkenbergu desilo prošle godine, a Maldondado jbg...nije ostavil dosta mjesta...![]()
Haha bravo Lewis!!
imaš loš smisao za humor, ili si toliko zaslijepljen fan hamiltona.
OT: zas jergovic zabrijava da je ham dobio kaznu za tunel ?

- mcLuke
- Početnik
Jako sam ponosan na Hamiltonovu vožnju danas. Svi slave Sennu zbog njegovog stila vožnje i prestizanja koji je upravo tako prestozao da drge prisili da ga puste ili se zalete. Danas je drugačije i kažnjavaju te zbog toga.
Nisam bio za kaznu dok je Webber 2 puta lani puknuo Hamiltona nisam niti sad. Bez ovoga bi gledali presizanja preko bokseva i Vettelovu utrku.
Massu je briljantno prestigao kroz tunel nakon Massine greške. Maldonado??? Tu uopće ne kužim ništa.
Nisam bio za kaznu dok je Webber 2 puta lani puknuo Hamiltona nisam niti sad. Bez ovoga bi gledali presizanja preko bokseva i Vettelovu utrku.
Massu je briljantno prestigao kroz tunel nakon Massine greške. Maldonado??? Tu uopće ne kužim ništa.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
-
- Veteran
SvetogrđemcLuke je napisao/la:Jako sam ponosan na Hamiltonovu vožnju danas. Svi slave Sennu zbog njegovog stila vožnje
Ne uspoređuj ovu današnju Hamiltonovu vožnju sa Senninom

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Hamiltonu jedinica iz vladanja!!! Upravo slušam/gledam intervju na BBC-u. Napominje kako je bio kod sudaca nakon svake trke ove sezone, Massa je kriv, Maldonado mu je kriv...
Danas je totalno u krivu! Hamilton asked why he is magnetic to the stewards, he replied: "Maybe it's because I'm black... Ako je i šala... 

- F1NAC
- Moderator
mcLuke je napisao/la:Jako sam ponosan na Hamiltonovu vožnju danas. Svi slave Sennu zbog njegovog stila vožnje i prestizanja koji je upravo tako prestozao da drge prisili da ga puste ili se zalete. Danas je drugačije i kažnjavaju te zbog toga.
očito ti nisi gledao trku danas ? mozda si gledo onu iz 2008 ? ON je razbijao sve koji su mu se nasli na putu ..
pogledaj video .. Nije bio uopce nii poravnat s maldonadom ... glup potez.

- elder
- Svjetski prvak
Sam mi nije jasno posle starta kad je Shumi presel Hamiltona u istom zavoj kak je Hamilton Massu probal. Kak to da se Shumi i Hamilton nisu tresnuli. Nemojte da je samo Hamilton kriv za Massu, Massa si je i sam kriv. Nadam se da budemo dobili snimku sa Hamiltonovog bolida u tunelu, jer me bas zanima kak je to zgledalo. Ja ne branim Hamiltona danas je vozil kamikaza trku ali na takvim staza se mora tak voziti ak oces nesto postici. Takve situacije su cist normalne u GP2 serijama. Samo kaj u GP2 serijama FIA ne sere tolko.
Mene se je ujtro nazvalo provokatorom kad sam napisal da Vettel nije jos dostigel razinu Alonsa ili Hamiltona. Pa malo pogledajte kaj ljudi i kak tu pisu, i to bas oni koji su mene prozvali provokatorom.
Mene se je ujtro nazvalo provokatorom kad sam napisal da Vettel nije jos dostigel razinu Alonsa ili Hamiltona. Pa malo pogledajte kaj ljudi i kak tu pisu, i to bas oni koji su mene prozvali provokatorom.
- F1NAC
- Moderator
elder je napisao/la:Sam mi nije jasno posle starta kad je Shumi presel Hamiltona u istom zavoj kak je Hamilton Massu probal. Kak to da se Shumi i Hamilton nisu tresnuli. Nemojte da je samo Hamilton kriv za Massu, Massa si je i sam kriv. Nadam se da budemo dobili snimku sa Hamiltonovog bolida u tunelu, jer me bas zanima kak je to zgledalo. Ja ne branim Hamiltona danas je vozil kamikaza trku ali na takvim staza se mora tak voziti ak oces nesto postici. Takve situacije su cist normalne u GP2 serijama. Samo kaj u GP2 serijama FIA ne sere tolko.
Pa nije dobio kaznu zbog tunela ...? To što ti slusaš Jergovića nemora znacit da je zbog tog dobio kaznu .. Prije bi se reklo da je zbog Loewsa ( da ti pojasnim onaj najsporiji zavoj di se "lupao" s Massom )

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Nije bio poravnat s Maldonadom?? Pa Hamilton je na trkačoj putanji, ima bolji ulazak u zavoj i Maldonado se zaleti u njega kao da Hamiltona nema.
Što bi on trebao napraviti? Nestati sa staze?

- mcLuke
- Početnik
Ne, Senna nikada nije radio to da ide proči vozača i pustiti ga da odluči ako se želi razbiti ili zakočiti. (Nisam ga imao prilike gledati, ali skidao sam brdo starih utrka i pogledao) Ako ti kažeš da je svetogrđe, onda valjda je. Ovo s Schumacherom i Maldonadom me podsjetilo na to. Ne kažem za ostalo.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- Dero
- Profesionalni vozač
Ja bi Massu i na biciklu prestigao kroz tunel da mu je u zavoju prije odneseno pola bolida i napravljena rupetina na šasijimcLuke je napisao/la: Massu je briljantno prestigao kroz tunel nakon Massine greške.
- F1NAC
- Moderator
Arai je napisao/la:Nije bio poravnat s Maldonadom?? Pa Hamilton je na trkačoj putanji, ima bolji ulazak u zavoj i Maldonado se zaleti u njega kao da Hamiltona nema.
Ma o kojoj trkacoj putanji ti pričaš ?? Pa maldonado je bio na trkaćoj a ovaj se pokusavao ugurat na silu .. Najbolje da mus e lijepo maknuo da gospodin LH elegantno prođe .. Nemam niš protiv Lewisa fantastičan je on vozač, al danas mu nisu bile se na broju

- elder
- Svjetski prvak
Pa ja nisam ni napisal da je radi tunela, malo bolje procitaj. A ak sam nerazumljivo napisal pogledal prvi krugu pa budes videl na kaj sam mislil.F1NAC je napisao/la:elder je napisao/la:Sam mi nije jasno posle starta kad je Shumi presel Hamiltona u istom zavoj kak je Hamilton Massu probal. Kak to da se Shumi i Hamilton nisu tresnuli. Nemojte da je samo Hamilton kriv za Massu, Massa si je i sam kriv. Nadam se da budemo dobili snimku sa Hamiltonovog bolida u tunelu, jer me bas zanima kak je to zgledalo. Ja ne branim Hamiltona danas je vozil kamikaza trku ali na takvim staza se mora tak voziti ak oces nesto postici. Takve situacije su cist normalne u GP2 serijama. Samo kaj u GP2 serijama FIA ne sere tolko.
Pa nije dobio kaznu zbog tunela ...? To što ti slusaš Jergovića nemora znacit da je zbog tog dobio kaznu .. Prije bi se reklo da je zbog Loewsa ( da ti pojasnim onaj najsporiji zavoj di se "lupao" s Massom )
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Ja neznam dal mi gledamo istu snimku. Evo gledam već 34 put i meni je jasno vidljivo da je Maldonado skrenuo u Hamiltona koji je bio u boljem položaju za ulazak u zavoj. Jednostavno ga je pokupio sa staze kao da ga uopće nije vidio.F1NAC je napisao/la:Arai je napisao/la:Nije bio poravnat s Maldonadom?? Pa Hamilton je na trkačoj putanji, ima bolji ulazak u zavoj i Maldonado se zaleti u njega kao da Hamiltona nema.
Ma o kojoj trkacoj putanji ti pričaš ?? Pa maldonado je bio na trkaćoj a ovaj se pokusavao ugurat na silu .. Najbolje da mus e lijepo maknuo da gospodin LH elegantno prođe .. Nemam niš protiv Lewisa fantastičan je on vozač, al danas mu nisu bile se na broju

- F1NAC
- Moderator
Pa Maldonado je bio više od pol bolida ispred ... šta je trebo stat ?Arai je napisao/la:Ja neznam dal mi gledamo istu snimku. Evo gledam već 34 put i meni je jasno vidljivo da je Maldonado skrenuo u Hamiltona koji je bio u boljem položaju za ulazak u zavoj. Jednostavno ga je pokupio sa staze kao da ga uopće nije vidio.F1NAC je napisao/la:Arai je napisao/la:Nije bio poravnat s Maldonadom?? Pa Hamilton je na trkačoj putanji, ima bolji ulazak u zavoj i Maldonado se zaleti u njega kao da Hamiltona nema.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
molao bolje pogledaj putanju webbera i vozaca ispred njega i pogledaj koliko je massa ranije isao u zavoj, a lewis je vec bio kraj njega....Schumy.d je napisao/la:Da... jedina je razlika u tome da su Rosberg i Michael TIMSKI KOLEGE i normalno je da će Rosberg popustiti.McLewis je napisao/la: jeste vi ćoravi ili niste vidjeli da je schumacher dva vozaca prosao tamo, dva vozaca koja su koretkno popustili da ne izazovu sudar u tom zavoju....![]()
I šta bi se svi trebali micati Hamiltonu zato jer je on nestrpljiv i mora proći? Daj, nemoj mi pričati.
Koliko vidim, Massa se držao uobičajene putanje i NIJE ostavio nikakvog prostora o kojem ti tupiš.
McLaren u <3