Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
mcLuke
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la mcLuke »

Čim više gledam tim više sam siguran da Hamilton nije ništa kriv. Niti je išao prema Maldonadu niti se pogurao u zavoj kao luđak, uzeo si je bolju poziciju i ovaj ga je drmnuo .
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

F1NAC je napisao/la:
Pa Maldonado je bio više od pol bolida ispred ... šta je trebo stat ?
Sumnjam da je bio s više od pola bolida naprijed. Naprijed je bio ali ne toliko. Hamilton je bio na boljoj putanji za taj zavoj i jasno je tko je u koga skrenuo. Maldonado je odreagirao kao da mu nema Hamiltona s desne strane i bez problema skrenu u njega.
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Arai je napisao/la:Ja neznam dal mi gledamo istu snimku. Evo gledam već 34 put i meni je jasno vidljivo da je Maldonado skrenuo u Hamiltona koji je bio u boljem položaju za ulazak u zavoj. Jednostavno ga je pokupio sa staze kao da ga uopće nije vidio.
Daj ti to pogledaj jos 34 puta... Pogledaj kuda vozaci prolaze kada sami idu kroz taj zavoj, usporedi tko je isao trkacom putanjom i onda jos pogledaj tko je blize zavoju... Da je tamo ograda... lewis ne bi ni pomisljao na tako nesto...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

tomidix je napisao/la:
Arai je napisao/la:Ja neznam dal mi gledamo istu snimku. Evo gledam već 34 put i meni je jasno vidljivo da je Maldonado skrenuo u Hamiltona koji je bio u boljem položaju za ulazak u zavoj. Jednostavno ga je pokupio sa staze kao da ga uopće nije vidio.
Daj ti to pogledaj jos 34 puta... Pogledaj kuda vozaci prolaze kada sami idu kroz taj zavoj, usporedi tko je isao trkacom putanjom i onda jos pogledaj tko je blize zavoju... Da je tamo ograda... lewis ne bi ni pomisljao na tako nesto...
ali nema ograde, i lewis je isao preko sikane jer ga je maldonado izgurao....
McLaren u <3
McRambo

Post Postao/la McRambo »

Kako je danas Lewis skinuo skalp Scumacheru, to je za povijest! Massa i Pastir Maldonado=2 smetala. Treba branit poziciju, a ne žilavit.
Zašto se Lewis sklonio Scumacheru kad ga je ovaj preticao početkom utrke?
Vettel je imao sreće kao nikada, sve mu se poklopilo. I čestitke Botunu.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

tomidix je napisao/la:
Budi bez brige, dovoljno sam ja to gledao. Unutarnja strana i automatski bolji položaj za ulazak u taj zavoj ima Hamilton. To što je Maldonado malo ispred njega ne znači ništa i ne daje mu pravo da se zaleti na apex kao da Hamiltona nema.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Arai je napisao/la: Ja neznam dal mi gledamo istu snimku. Evo gledam već 34 put i meni je jasno vidljivo da je Maldonado skrenuo u Hamiltona koji je bio u boljem položaju za ulazak u zavoj. Jednostavno ga je pokupio sa staze kao da ga uopće nije vidio.
Čekaj malo, dal ti to za ozbiljno? :? :shock:
Pa ovdje Maldonado ima bolju putanju nego Lewis 3 puta.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Chuck Norris je napisao/la:
mcLuke je napisao/la:Jako sam ponosan na Hamiltonovu vožnju danas. Svi slave Sennu zbog njegovog stila vožnje
Svetogrđe
Ne uspoređuj ovu današnju Hamiltonovu vožnju sa Senninom [-X
Kad malo pogledas mcLuke je u pravu i senna je imal dosta tavih voznja sve ili nista. Ali ako pogledas Shumacherov stil voznje nije daleko od toga.
Zadnja izmjena: elder, dana/u 29 svi 2011, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Darkness rises when silence dies
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Arai je napisao/la:
tomidix je napisao/la:
Budi bez brige, dovoljno sam ja to gledao. Unutarnja strana i automatski bolji položaj za ulazak u taj zavoj ima Hamilton. To što je Maldonado malo ispred njega ne znači ništa i ne daje mu pravo da se zaleti na apex kao da Hamiltona nema.
A mogao je i pravo da nastavi,samo nenormalni vozači motaju u zavoju hehe,a niko do ovih zadnjih par godina nije naštetio McLarenu kao dvojac Hamilton Denis.Definitivno su uništili jednu instituciju.
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Schumy.d je napisao/la:
Arai je napisao/la: Ja neznam dal mi gledamo istu snimku. Evo gledam već 34 put i meni je jasno vidljivo da je Maldonado skrenuo u Hamiltona koji je bio u boljem položaju za ulazak u zavoj. Jednostavno ga je pokupio sa staze kao da ga uopće nije vidio.

e ja neznam jel ti nevidis dobro ili koja ti dioptrija treba???? ili toliko nevolis hamiltona da nemozes priznat da je covjek pravi trkac i zna pretjecat???
McLaren u <3
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

malo realnosti nebi škodilo hamiltonovcima
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Hamilton said afterwards: “Out of six races I’ve been to the stewards five times. It’s a joke. It’s an absolute fricking joke.

“You know you can’t overtake here. Very, very rarely do you get an opportunity.

“I was quite a lot quicker than Massa, I went up the inside and the guy just turned so early and just turned into me so I tried to go onto the kerb to avoid him, and we’re stuck together.

“So it was just… and of course I get a penalty which is usual. He held me up in qualifying and I got the penalty. He turned into me, and I got the penalty.

“And I went up the inside of Maldonado and you can see on the screen he turned in a good car length too early to stop me from overtaking him and crashed into me. This stuff’s ridiculous. These drivers are absolutely fricking ridiculous, it’s stupid.”

Asked why he has had so many penalties he joked: “Maybe it’s because I’m black – that’s what Ali G says! I don’t know.

He denied it was affecting his driving: “No, it’s not affecting my confidence as a driver.

“I just think the sport is… you know, people want to see my racing, they want to see overtaking, and you get done for trying to overtake, trying to put on a show. I’m trying to make a move.

“Fair play if I really feel I’ve just gone too late and hit someone, I put my hand up and realise, OK, I really have caused an incident and been the stupid one, but it’s not the case.

“I’ll just try to keep my mouth shut and enjoy the rest of the season which, I’m sure, is going to be an interesting one, but as you can see he’s walking away with it.”

He denied the result has ended his championship chances, saying: “No, it’s never too late, but it’s not looking great.

“I gave it my all today and the team did a great job to get the car back out and get it fixed for the last few laps.”
Ja se samo nadam da je ovo bilo pod velikim utjecajem emocija, izjavljivati ovakve gluposti #-o
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Dani je napisao/la:Hamilton agresivan kako i treba biti. Massa, ah plačljivko ostaje plačljivko. Prvo mu je kriv Alonso u Njemačkoj 2007. , sada ostavi unutarnju stranu Hamiltonu i ovaj ga prođe , a Massa mamjun ode na gumirani dio umjesto da uspori. Ali vidim ja da ljudi zaboravljaju povijest i kakvih je sve prelazaka bilo. Ovo danas je mila majka naspram Šumija i njegovih vratolomija. Najdraže mi je to da ipak McM ima jako, jako dobar bolid koji ako ne bude nakakvih sankcija u Kanadi novih plačljivaca ima šanse za pobjedu. \:D/
@ostoja: Ron je zaslužan za ono što McLaren bio i što je danas. Institucija f1. Ako ti se ne sviđa nemoj navijat za njih. :idea:
eh kad bi vise takvih pametnih glava bilo koje prate F i zele pretjecanja a ne procesije.....
McLaren u <3
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Dani je napisao/la:Hamilton agresivan kako i treba biti. Massa, ah plačljivko ostaje plačljivko. Prvo mu je kriv Alonso u Njemačkoj 2007. , sada ostavi unutarnju stranu Hamiltonu i ovaj ga prođe , a Massa mamjun ode na gumirani dio umjesto da uspori. Ali vidim ja da ljudi zaboravljaju povijest i kakvih je sve prelazaka bilo. Ovo danas je mila majka naspram Šumija i njegovih vratolomija. Najdraže mi je to da ipak McM ima jako, jako dobar bolid koji ako ne bude nakakvih sankcija u Kanadi novih plačljivaca ima šanse za pobjedu. \:D/
IO ako se ostali vozači budu normalno sklanjali Hamiju.Sretni smo mi što imamo bar jednog razumnog vozača u ekipi,i da nije on u podređenom položaju u odnosu na Hamiltona pravi rezultati nebi nedostajali.Batonove su titule sve pošteno osvojene i nijedan bod koji je on uzeo nije sumnjiv,a Hamilton sve što je napravio dio je spletki sumnji i raznih incidenata.Tako da hvaliti Hamiltona,dizati ga u nebesa i proediti sa nekim bivšim šampionima koji su bili posvećeni u potpunjosti formuli i sportu a ne nekakvim intrigama,ja mislim da je u najmanju ruku pogrešno ako ne i neukusno.Jer on da je veličina kako ga pojedinci predstavljaju,a u zadnjih par sezona uvijek je imao bolid koji je bio,ako ne najbolji onda među najboljim uzeo bi još koju titulu osim one plaćene.
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Schumy.d je napisao/la:
???? Bolju putanju tri puta??? Vozač koji je s vanjske stranje i ima drugog vozača s unutarnje strane ima bolju putanju. Nisam to znao... :roll:
I još ako uzmeš u obzir da Maldonado skreće prema Hamiltonu kao da ga uopće nema i pokuplja ga sa staze zajedno sa oni stupićima na pasici nije mi jasno kako se tu može kriviti Hamiltona.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Ne mogu vjerovati koliko nerealni ljudi mogu biti
Da je neko izbacio ovako Hamiltona ne vjerujem da bi pričali da je to utrkivanje

A ako je ovo izjavio Hamilton onda stvarno nemam riječi
...put u raj nije posut ružama...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Kakve gluposti? Trebao bi malo žešće komentirati odluke sudaca. Prije je to bilo normalno. Odmah se sjetim Senne i njegovog intervjua sa Stewartom. FIA se mora odlučiti želi li utrke sa pretjecanjem ili vlakiće? Atraktivnost ili dosadu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

He held me up in qualifying and I got the penalty. He turned into me, and I got the penalty. - čovjek se buni na penale za kvale a prešišo preko šikane ..Razocarao me danas
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
ostoja

Post Postao/la ostoja »

F1NAC je napisao/la:malo realnosti nebi škodilo hamiltonovcima

Pa šta ćeš brate kada je njima ovo najveći vozač svih vremena.Jedna kupljena titula i par dobrih reklama.Hehehehehe,i jedna dobra pretstava.To je šampion kakvog oni zamišljaju,a ne Baton,Alonso,Šumaher,Vetel.To su sve mamine maze i plačipi..e,hehehe.Jak mentalni sklop.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Gramatika.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Chuck Norris je napisao/la:Ne mogu vjerovati koliko nerealni ljudi mogu biti
Da je neko izbacio ovako Hamiltona ne vjerujem da bi pričali da je to utrkivanje

šta je tu čudno?????? čovjek kaže istinu..... vi ste nerealni, najbolje ce bit da odvezu kvale pa tko bude brzi nek se voze i striktno zabranit pretjecanja u utrci.....

i da kakve veze ima reklama sa ovim danas??? ja bi za te pare sta dobije čučao u kuruzima cijeli dan da treba.....
McLaren u <3
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

gringo73 je napisao/la:Hamiltonu jedinica iz vladanja!!! Upravo slušam/gledam intervju na BBC-u. Napominje kako je bio kod sudaca nakon svake trke ove sezone, Massa je kriv, Maldonado mu je kriv... :( Danas je totalno u krivu! Hamilton asked why he is magnetic to the stewards, he replied: "Maybe it's because I'm black... Ako je i šala... :roll:
Ovo je najjadnija izjava u istoriji F1 sporta. Mislim, bas on, koji se u proslosti par puta provukao bez kazni (mozda bas zbog svoje autenticnosti u ovom sportu, kao i zbog svog talenta, naravno), je uspio da se u svom ocaju spusti do te granice i povuce najotrcaniju kartu, ne bi li opravdao svoje divljanje po stazi.

Stvarno je s ovom izjavom - ako je istinita - izgubio sve simpatije kod mene, bez obzira na njegov raskosni talent.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 29 svi 2011, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Da, slazem se. ovo mu nije trebalo.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

_dreamer_ je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Hamiltonu jedinica iz vladanja!!! Upravo slušam/gledam intervju na BBC-u. Napominje kako je bio kod sudaca nakon svake trke ove sezone, Massa je kriv, Maldonado mu je kriv... :( Danas je totalno u krivu! Hamilton asked why he is magnetic to the stewards, he replied: "Maybe it's because I'm black... Ako je i šala... :roll:
Ovo je najjadnija izjava u istoriji F1 sporta. Mislim, bas on, koji se u proslosti par puta provukao bez kazna (mozda bas zbog svoje autenticnosti u ovom sportu, kao i zbog svog talenta, naravno), je uspio da se u svom ocaju spusti do te granice i povuce najotrcaniju kartu, ne bi li opravdao svoje divljanje po stazi.

Stvarno je s ovom izjavom - ako je istinita - izgubio sve simpatije kod mene, bez obzira na njegov raskosni talent.
Istinita je, jer sam je slušao...izrečena s nekim kao podsmijehom, možda da bi se doživila kao šala. Kako god - jako loše i neukusno. Izjava o kojoj će se još raspravljati. Očekujem kaznu, i to ne samo sa 20 sekundi dodanih na vrijeme.
slika
ostoja

Post Postao/la ostoja »

McLewis je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Ne mogu vjerovati koliko nerealni ljudi mogu biti

šta je tu čudno?????? čovjek kaže istinu..... vi ste nerealni, najbolje ce bit da odvezu kvale pa tko bude brzi nek se voze i striktno zabranit pretjecanja u utrci.....

i da kakve veze ima reklama sa ovim danas??? ja bi za te pare sta dobije čučao u kuruzima cijeli dan da treba.....
Pa dobro to što bi ja i ti radili nema mnogo veze sa formulom i ponašanjem nekog ko želi da se poredi sa Senom,Šumaherom,Alonsom,Batonom,Vetelom Itd.I neću više da komentarišem ništa jer ima moderatora ovdje na forumu koji nedaju raspravi da se slobodno razvija nego cenzurišu priču i usmjeravaju raspravu kao u vrijeme informbbiroa.Moje postove brišu,kao vrijeđao sam.To što sam ja iznio svoje mišljenje a nekome se to ne sviđa ja ne podrazumiojevam kao vrijeđanje,ali najlakše je izbrisati post i reći da je zbog vrijeđanja a da niko nema da to provijeri i nezavisno kaže imal tu kakvog osnova za brisanje posta.Nema veze,ovaj forum je koliko ja vidim strogo usmijeren u jednom pravcu i pominjanje imena nekih ljudi u negativnom kontekstu odmah povlači penale,bez da to ima ko da provijeri i da kaže nezavisno mišljenje.
slika
Odgovori