WRC
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: WRC
iii pocelo je!!
sa classicom, monte carlo... bravo sto su se sjetili vratit! ne moze trkaca godina bolje pocet..
o promjenama vozaca i timova se vec sve zna..
ima povratnika seniora poput delecoura nakon 11 godina¸, novih snaga, pol grida su francuzi
mini je ostao bez vaznih sponzora tako da su otkantali irca i uzeli placenog vozaca (poznato?
dosta je promjena, pa je u tom stilu i peter pustio bradicu
pocelo je zanimljivo, loeb najbrzi prvi stage uz sorda samo sekundu zaostatka.. nakon toga su pocela experimentiranja sa gumama - prednja lijeva i zadnja desna sa cepovima, ostale soft ili kod latvale supersoft.. loeb je tu izgubio puno vremena..
miko poceo vrlo oprezno.. solberg takodjer..
3 stage latvala vodi, al po njegovu bedasto izljetanje i out..
tako da su zavrsili prvi dan sa naravno loebom na celu, sordo pa solberg minutu i par sekundi iza, dok njih djeli sekunda..
treba rec da je sordo imao situaciju na mostu i malo polupao autic te je izgubio dosta vremena.. taj se min cini jako brz..
4. ogier u skodi s2000.. cuda radi.. 5. novikov! iza miko pa delecour..
pipkaju po tom snjegu i ledu..
prijenos je dobar (eurosport), novi zanimljivi sadrzaj gdje usporedno stave 2 i vise auta kroz dio staze.. al nema paul kinga
mozda samo privremeno, nadam se da ce se vratit..
sa classicom, monte carlo... bravo sto su se sjetili vratit! ne moze trkaca godina bolje pocet..
o promjenama vozaca i timova se vec sve zna..
ima povratnika seniora poput delecoura nakon 11 godina¸, novih snaga, pol grida su francuzi

mini je ostao bez vaznih sponzora tako da su otkantali irca i uzeli placenog vozaca (poznato?

dosta je promjena, pa je u tom stilu i peter pustio bradicu

pocelo je zanimljivo, loeb najbrzi prvi stage uz sorda samo sekundu zaostatka.. nakon toga su pocela experimentiranja sa gumama - prednja lijeva i zadnja desna sa cepovima, ostale soft ili kod latvale supersoft.. loeb je tu izgubio puno vremena..
miko poceo vrlo oprezno.. solberg takodjer..
3 stage latvala vodi, al po njegovu bedasto izljetanje i out..

tako da su zavrsili prvi dan sa naravno loebom na celu, sordo pa solberg minutu i par sekundi iza, dok njih djeli sekunda..
treba rec da je sordo imao situaciju na mostu i malo polupao autic te je izgubio dosta vremena.. taj se min cini jako brz..
4. ogier u skodi s2000.. cuda radi.. 5. novikov! iza miko pa delecour..
pipkaju po tom snjegu i ledu..
prijenos je dobar (eurosport), novi zanimljivi sadrzaj gdje usporedno stave 2 i vise auta kroz dio staze.. al nema paul kinga

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Opet Loeb u vodstvu..... :facepalm: ..... njega mi je već pun kuki....
Hoće li te vozače Forda konačno ikad krenuti, pa da osvoje prvenstvo, i ekipno i vozačko?
Hoće li te vozače Forda konačno ikad krenuti, pa da osvoje prvenstvo, i ekipno i vozačko?
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Jest, da je godina duga, i da će biti fore.... ali Mini ne djeluje dovoljno opasno.Walter je napisao/la:Nadam se da će se ove godine Mini pokazati bolji i malo pomrsiti račune Citroenu i Fordu.
Evo, svi su dobri znaci da Ford ove godine osvoji prvu pobjedu:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/97498" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo naprijed Jari-Matti Latvala......

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Loeb will not tackle WRC title as Citroen cut costs
E ako ga sad Ford ne uzme, neka si jaja odrežu.
Jedni odlaze, a drugi dolaze.
Hyundai unveils new WRC challenger
E ako ga sad Ford ne uzme, neka si jaja odrežu.
Jedni odlaze, a drugi dolaze.
Hyundai unveils new WRC challenger
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
WRC jako jako malo pratim, ali ovi u Citroenu su otjerali Ogiera prošle sezone zbog Loeba, a sad da neće ni ovom produžit ugovor

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Legenda
Hvala bogu da nitko nije stradao, pa mogu otvoreno reći: prvo sam ovo vidio na vijestima, pa još dva puta gledao na tube-u. Presmiješno. Kroz vinograd, pa drugi vingorad, pa voćnjak, pa pogodi ravno u banderu, pa sruši lagano banderu, pa krene u rikverc i dalje a ljudi bježe po vinogradu....
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
Lako za stup. Sreća da strujni kablovi nisu pali na njih.
Mislim da bi trebalo Solberga zamjeniti Sordom. Mlađi i gladniji uspjeha. A čini mi se i brži. Sordo-Latvala, dobitna kombinacija, naravno bez >Loeba.
Mislim da bi trebalo Solberga zamjeniti Sordom. Mlađi i gladniji uspjeha. A čini mi se i brži. Sordo-Latvala, dobitna kombinacija, naravno bez >Loeba.

- Dani
- Legenda
Ma sada su mi se zgadili. Toliko godina patnje, i sada kada bi mogli osvojiti prvenstvo vrlo lako, oni se povlače. Mislim ostaje ford kao proizvođač, ali ne kao sponzor ekipe.

- Armanini
- Svjetski prvak
- Dani
- Legenda
Odličan video o barem po mome mišljenju najvećem reli vozaču . Loeb je najtrofejniji, ali Colin je bio nešto posebno. Vozači takvog kova fale nemjerljivo mnogo reliju.
Jedino kad gledam Sennine i McRaeove snimke se naježim.
Jedino kad gledam Sennine i McRaeove snimke se naježim.