Formula 1 team - BWT Alpine F1 Team [A522]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- luka_kimi
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Kimi
Re: Formula 1 team - Renault
Pa to nije bolid iz ove godine... 

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Navijam za: Msc
jeli ovo bolid za 2009. hmmmmm mislim da nijeNives_esdm je napisao/la:[ [url=http://slike.hr/slike/5/599_dd901.jpg] ][/url]
Renault (opet) promijenio boje
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Grosjeanova pozicija u Renaultu u opasnosti
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
- Navijam za: Renault
- Kontakt:
Ovo je najvjerojatnije lanjski bolid. Pogledajte mu "nisko" stražnje krilo. Definitivno to nije to!I C E je napisao/la:jeli ovo bolid za 2009. hmmmmm mislim da nijeNives_esdm je napisao/la:[ [url=http://slike.hr/slike/5/599_dd901.jpg] ][/url]
- Nives_esdm
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernando Alonso
upssss...cro_blue je napisao/la:Ovo je najvjerojatnije lanjski bolid. Pogledajte mu "nisko" stražnje krilo. Definitivno to nije to!I C E je napisao/la:jeli ovo bolid za 2009. hmmmmm mislim da nijeNives_esdm je napisao/la:[ [url=http://slike.hr/slike/5/599_dd901.jpg] ][/url]

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
To JE R28, ali nije Nives ciljala na šasiju, nego na boje. Iako ne vidim neku veću razliku u bojama od VN Japana i ovih ovdje... Inače, ova slika je od subote, kad je Renault imao demonstracijsku vožnju u Bukureštu.cro_blue je napisao/la:Ovo je najvjerojatnije lanjski bolid. Pogledajte mu "nisko" stražnje krilo. Definitivno to nije to!I C E je napisao/la:jeli ovo bolid za 2009. hmmmmm mislim da nijeNives_esdm je napisao/la:[ [url=http://slike.hr/slike/5/599_dd901.jpg] ][/url]

- racer@work
- Navijam za: Kubica
Renault bi se mogao vratiti svojim klasičnim bojama za dvije posljednje utrke sezone, crno žutoj kombinaciji.

Ovo je za 30-tu obljetnicu, iako kažu da se neće utrkivat nego samo kao pokaz. Ali nikad se ne zna.
Stranica 10 pdf-a!

Ovo je za 30-tu obljetnicu, iako kažu da se neće utrkivat nego samo kao pokaz. Ali nikad se ne zna.
Stranica 10 pdf-a!
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Da R28 iz jednostavnog razloga, imaju stare bolide a s novima su zabranjene bilo kakve voznje (testiranja)... Ali sponzorski to nista ne mijenja na stvari... I taj stari R28 morali su "prefarbat" u trenutne boje...gringo73 je napisao/la: To JE R28, ali nije Nives ciljala na šasiju, nego na boje. Iako ne vidim neku veću razliku u bojama od VN Japana i ovih ovdje... Inače, ova slika je od subote, kad je Renault imao demonstracijsku vožnju u Bukureštu.
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
-
- Svjetski prvak
Ja ne vidim neku razliku,osim novog sponzora Megafon.

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Samo da kazem da onog Grosjena treba maknut iz Renaulta taj nije nis bolji od Piqueta 

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
- Svjetski prvak
Mozda bi postava mogla i ovako izgledati:
Kubica
Kovalainen
svakako Kova nema mjesta u McLarenu sledece sezone.
Kubica
Kovalainen
svakako Kova nema mjesta u McLarenu sledece sezone.

-
- Kontakt:
Pa bilo bi zanimljivo vidjeti Heikkija ponovno u Renaultu. Sigurno bi to za njega bila najbolja opcija budući da već poznaje momčad, a što se tiče Renaulta, kakav je da je opet je bolji od bilo kakvog rookieja!
-
- Svjetski prvak
pa da ,a na kraju krajeva on nije opste los vozac,samo jbga nema srece sto vozi u McLarenu jer je kod njih takva politika.cro_blue je napisao/la:Pa bilo bi zanimljivo vidjeti Heikkija ponovno u Renaultu. Sigurno bi to za njega bila najbolja opcija budući da već poznaje momčad, a što se tiče Renaulta, kakav je da je opet je bolji od bilo kakvog rookieja!

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Sto se tice izgleda bolida, po meni najlijepsi je bio kroz sezone 2005. - 2006. Kombinacija plavo-zute boje mi je odlicna i nadam se da ce slijedece sezone naci neke sponzore u tim varijantama. Mada i sada lijepo izgleda ova žuto-crna-bijela kombinacija.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
@Felipe Massa
Kakva to politika daj mi objasni molim te? Možda ta da Heikki nikako ne može završiti u bodovima jer to ekipa ne želi . Kao gorivo mu sipaju Inin eurosuper 95, a umjesto Mobil1 ulja ima zvijezdino bučino ulje. Dobra teorija zavjere.
Kakva to politika daj mi objasni molim te? Možda ta da Heikki nikako ne može završiti u bodovima jer to ekipa ne želi . Kao gorivo mu sipaju Inin eurosuper 95, a umjesto Mobil1 ulja ima zvijezdino bučino ulje. Dobra teorija zavjere.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- garx
- Početnik
@ dani
LOL
@felipe massa
ajd budi zlatan, pa objasni tu politiku, molim te, i mene zanima
LOL
@felipe massa
ajd budi zlatan, pa objasni tu politiku, molim te, i mene zanima
- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
Nikad čuo za te satove, ali nije bitno.Prvi sponzori dolaze u Renault nakon Crashgatea
Renault je službeno potvrdio potpisivanje trogodišnjeg sponzorskog ugovora s nizozemskih proizvođačem satova TW Steelom, što je odlična vijest za francusku momčad koja je nedavno prijevremeno izgubila dva velika sponzora.
Ugovor s TW Steelom im je ujedno i prvi sponzorski ugovor kojeg su potpisali od izbijanja afere Crashgate koja je do temelja poljuljala njihov iugled i integritet.
Logotip TW Steela će se od sada pojavljivati na nosu, prednjim krilima i bočnim stranama Renaultovih F1 jednosjeda.
Glavni menadžer Renaultove F1 momčadi Jean-Francois Caubet je komentirao: " Ovo partnerstvo je izuzetno važo Renault F1 Teamu i TW Steelu te je potvrda pozitivnog izgleda momčadi u godinama koje dolaze."
Bitno je da je Renault pronašao sponzore nakon onog skandala...
-
- Svjetski prvak
Ako se ja dobro sjecam prvi sponzorski ugovor poslije skandala im je bio sa MEGAFONOM

-
- Navijam za: Roberta Kubicu i Kamuia
dali netko zna na koliko je godina robert kubica potpisao za renault.....
"Sanjao sam o Formuli 1 ali bilo je teško.Za mene to nije bila realna mogućnost."Robert Kubica
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
bezobrazno je to sve, sto se momcadi poput renoulta moraju sad kurvat okolo za nekakve sponzore da prezive, prodavaju momcad, a jedna su od okosnica formule.. barem za mene i za mnoge koji formulu vole..
bernie je skakao za pomoc mnogima, a sada se samo gleda kako tjerat velike.. mah.. sreca da ajde barem ostaje, a ne ko bmw da vjerojatno ne..
bernie je skakao za pomoc mnogima, a sada se samo gleda kako tjerat velike.. mah.. sreca da ajde barem ostaje, a ne ko bmw da vjerojatno ne..
- Chaotic
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
^ O čemu ti pričaš? Sve momčadi imaju sponzore.
S obzirom da je Renault izgubio glavnog sponzora zbog nedavnog skandala (a sukladno tome i određenu količinu novaca), nije uopće čudno što traže nove sponzore. Bilo bi čudno da ih ne traže...
S obzirom da je Renault izgubio glavnog sponzora zbog nedavnog skandala (a sukladno tome i određenu količinu novaca), nije uopće čudno što traže nove sponzore. Bilo bi čudno da ih ne traže...
- Armanini
- Svjetski prvak
nisi me shvatio.. renault se nakon afere grcevito borio za opstanak i za pronalazak sponzora koji ce ic kontra strasno loseg ozracja kompanije uzrokovane svim tim pizdarijama..
a ja smatram da u cilju ocuvanja svijeta i smisla formule na koju su svi navikli, fia treba biti u stanju srediti stvari, ne samo ono drugo.. jer formula bez momcadi poput renola i slicnih nije ista formula..
zbog istog razoga sam ogorcen i stavom williamsa..
a ja smatram da u cilju ocuvanja svijeta i smisla formule na koju su svi navikli, fia treba biti u stanju srediti stvari, ne samo ono drugo.. jer formula bez momcadi poput renola i slicnih nije ista formula..
zbog istog razoga sam ogorcen i stavom williamsa..
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Nije dobro. Izgleda da idu i oni.
http://uk.eurosport.yahoo.com/05112009/ ... talks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://uk.eurosport.yahoo.com/05112009/ ... talks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Čim razmatraju mogli bi i oni da idu za Toyotom, a onda bi se ekipa iz FIAe i Bernie mogli zapitati zašto se to dešava i da se nešto mijenja da se ne nastavi to osipanje.
-
- Kontakt:
Da! Nije nimalo dobro. Ne samo zbog toga što sam njihov navijač nego i zato što bi njihov odlazak značio nenadoknadiv gubitak za Formulu 1.Dani je napisao/la:Nije dobro. Izgleda da idu i oni.
Sad se tek vidi sav nerad i nered kojeg je Mosley ostavio iza sebe!