Ostali sportovi...

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Zgodnija je...

Julia Mancuso
5
14%
Lindsey Vonn
21
57%
Ne volim žene
2
5%
Zgodnija mi je neka treća
9
24%

Ukupno glasova: 37

Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Ostali sportovi...

Post Postao/la Schumy.d »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la: Nevidim na koga bi se to odnosilo osim na mene i Succuma ;)
Mislio sam općenito, Succum po Ciboni, ti po Dinamu. ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Cibona prvak Hrvatske :peace:

Odlična utakmica cibosa večeras,nadigrali su Zadar u potpunosti preko 20 razlike i zasluženo osvojili naslov prvaka Hrvatske =D> =D> Bravo i za publiku koja je nosila večeras Cibonu do pobjede =D>

Nadam se da će zadržati ovu ekipu,Gordona teško,Tomas izrazio želju da igra i dogodine u Ciboni,i uz još koje pojačanje bili bi sposobni i u euroligi nešto značajnije napraviti
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Cibona šampion!!! :peace:
Evo, došao sam iz dvorane i uživao sam. Napokon prava Cibona i napokon dokazivanje koliko su iznad Zadra. Fenomenalna utakmica, trice su odlično išle Cibonu. Zadar nemoćan. Sve pohvale Bogdanoviću, danas fenomenalan. =D>

I tko je rekao da Cibona nema navijače. Danas su ušutkali Tornado koji je nemoćno gledao 2. poluvrijeme. :-$ :-$ :-$
Tornado je opet pokazao koliko su nekulturni ponovnim hukanjem Gordonu. MOŽE VAS BITI SRAM!!! Ali to nije sprječavalo dvoranu da ih ušutka. Sve pohvale za atmosferu danas. :klanjanje:
Chuck Norris je napisao/la:Nadam se da će zadržati ovu ekipu,Gordona teško,Tomas izrazio želju da igra i dogodine u Ciboni,i uz još koje pojačanje bili bi sposobni i u euroligi nešto značajnije napraviti
Čak je i Anderson izjavio da bi se rado vratio iduće sezone u Cibonu, samo je problem odšteta koju mislim Cibona ne može platiti. :(

EDIT:
Na žalost, Pers najavio odlazak. Svaka čast i njemu i igračima. I ako odu, nema im se šta zamjeriti. Ovo šta su uspjeli napraviti je za svaku pohvalu. Vidi se da bi svi željeli ostati, ali ne mogu ako ih ne plate na žalost. Nadam se da će se naći neki sponzor koji bi mogao pokriti plaće i osigurati ostanak trenera i igrača.
Pročitajte, članak. Svaka čast Perasoviću!! :thumbup:
ČLANAK
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

@Schumy d.

Sta nisi rekao da Zadar nemoze napuniti Ciboninu dvoranu :D

Cestitke Ciboni na naslovu jednostavno nisu mogli sut promasiti i zasluzeni naslov nakon gubitka od 2-0.Zadar je imao svoju priliku u utorak i nisu je iskoristili.

Sto se tice igraca naravno da Tomas i Godrdon neceju sigurno ostat i tko zna jos koliko.I molio bi kolegu Schumija d. da mi da Link Andersonove izjave da bi se vratio.

A navijaci koji nemaju svoje pjesme vec kopiraju od Dinama i dvorana koja se napuni samo na velike utakmice sve govori.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

bibi_Alonso 4ever je napisao/la: Sta nisi rekao da Zadar nemoze napuniti Ciboninu dvoranu :D
A navijaci koji nemaju svoje pjesme vec kopiraju od Dinama i dvorana koja se napuni samo na velike utakmice sve govori.
Naravno da može, ali samo u finalu finala. Hvala svim Zadranima koji su motivirali igrače, ali i ljude da dođu i pokažu kako se navija. =D>
Mislim da ovaj put nemaš šta pričati o navijanju za Cibonu jer je Tornado pola utakmice stajao i gledao utakmicu da nisu riječi rekli. :p
Bitno da su znali hukati. Primitivci! :evil:

Evo linka:
link

P.S. ZAŠTO SADA ŠUTITE??? ZAŠTO SADA ŠUTITE??? :badgrin: :D
Succum
Navijam za: Williams

Post Postao/la Succum »

Strašno dobra publika,pjevaju Dinamove pisme na Ciboninoj utakmici.. :lol: :lol:
Čovjek bez vlastitih principa je čovjek bez početka!!
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Succum je napisao/la:Strašno dobra publika,pjevaju Dinamove pisme na Ciboninoj utakmici.. :lol: :lol:

I u čemu je tu problem???
Lijepo bi bilo od tebe da kažeš čestitke ciboni na naslovu a ne uvijek tražiti nešto gdje ćeš se rugat
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Cestitke Ciboni na pobjedi. Gledao sam 1/4 i malo 2/4, svaka trica im je ulazila. Svaka cast, trebalo je imati snage, nakon onih 0-2 zaostatka pretvoriti ovo u konacnu pobjedu 3-2. Nisu se predavali ni nakon toga ( kada je bilo 0-2). =D>

To me podsjeca na jednu reprezentaciju u nogometu.... :D
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Succum je napisao/la:Strašno dobra publika,pjevaju Dinamove pisme na Ciboninoj utakmici.. :lol: :lol:
Vjerojatno nisi bio na utakmici pa nemoj pričati gluposti, molim te. ;)
Koje su to Dinamove pjesme pjevali?
Na cijeloj utakmici je zadnja pjesma bila puštena Dinamo šampion, a do tada se Dinamo nije bio spominjan.

P.S.
Bolje i pjevati Dinamove pjesme nego se ponašati kao primitivci pa hukati igračima druge rase. Žalosno... [-X
Succum

Post Postao/la Succum »

Schumy.d je napisao/la:
Vjerojatno nisi bio na utakmici pa nemoj pričati gluposti, molim te. ;)
Koje su to Dinamove pjesme pjevali?
Na cijeloj utakmici je zadnja pjesma bila puštena Dinamo šampion, a do tada se Dinamo nije bio spominjan.

A di je bio taj tvoj Tornado?? Nešto ih nisam čuo baš od kazališne publike. :badgrin:
ZAŠTO SADA ŠUTITE?? :p

P.S.
Bolje i pjevati Dinamove pjesme nego se ponašati kao zadnji seljaci pa hukati igračima druge rase. Žalosno... [-X
Istina nisam bio jer san na štakam trenutno,ali da nije toga išao bih svakako. ;)

Sramota je u svom vlastitiom gradu imat klub višestrukog osvajaća pravenstva svoje države,i isto tako višestrukog osvajaća kupa svoje države,a navijati za Cibonu,klub bez navijaća i publike.. [-X [-X
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Naslov teme almeida ponovo napada :biggrin:

Smiješno mi je išta odgovarati "succumu" na ovakve argumente,treba biti dostojanstven u porazu ;)

Cibona klub bez navijača #-o

I niko ne spominje onog malog prgavca jučer trebali su pustiti Lukšu da obriše parket sa njime :biggrin:
Succum

Post Postao/la Succum »

Schumy.d je napisao/la:Vi znate samo provocirati, a ne navijati. Poserem se i na takve navijače. Ali sva sreća, pa se niste često čuli jučer.
A ni igrači vam nisu puno bolji, sve sami glumci i provokatori. Imate na koga biti ponosni. :lol:
Stvarno,ali stvarno je degutanto slušati prijenose dvojca Cvitkovića i Pavličevića.Jednostavno svi građani ove divne republike plaćaju pretpletu,ili pristojbu kako oćete,i to je prije svega JAVNA TELEVIZIJA,koju finaciramo mi,građani RH.A Cvitković već godinama diskriminira Zadar i sve ostale fanove Zadra,navijanjem za Cibonu,u izravnom terminu,i konstantnim navijanjem za Cibonu,protiv Zadra.Degutantno u najmanju ruku #-o
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Succum je napisao/la: Koji je vas almeida napa?
Ma jedan slučaj koji imao jako plitke komentare :biggrin:
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ovo je moja prva i zadnja " usmena " ( citaj blaza) opomena Schumy.d-u i Succumu zbog " pod***ebavanja. " Za takve stvari imate privatne poruke, pa se tamo slobodno mozete prepucavati. Ako mislite da se samo zafrkavam, testirajte me i dalje, samo sto onda necu "usmeno" dijeliti opomene, vec ce to biti napismeno. Ako imate kakvih pitanja, obratitie mi se na pp.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

A jeste čuli da je Boston izjednačio na 2-2? :badgrin: :badgrin:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Succum je napisao/la: Stvarno,ali stvarno je degutanto slušati prijenose dvojca Cvitkovića i Pavličevića.Jednostavno svi građani ove divne republike plaćaju pretpletu,ili pristojbu kako oćete,i to je prije svega JAVNA TELEVIZIJA,koju finaciramo mi,građani RH.A Cvitković već godinama diskriminira Zadar i sve ostale fanove Zadra,navijanjem za Cibonu,u izravnom terminu,i konstantnim navijanjem za Cibonu,protiv Zadra.Degutantno u najmanju ruku #-o
Oprosti Succum,ali u ovoj izjavi se ne slazem.Ako postoje takvi komentari tko koga za navija tijekom prijenosa definitvno je to Zeljko Pavlicevic,a nije ni Cvitkovic daleko.Pogotovo u 4.utakmici u Zadru(barem sto se tice ove sezone)
Schumy.d je napisao/la:Vi znate samo provocirati, a ne navijati. Poserem se i na takve navijače. Ali sva sreća, pa se niste često čuli jučer.
A ni igrači vam nisu puno bolji, sve sami glumci i provokatori. Imate na koga biti ponosni. :lol:
I sta bih ja sad trebao reci na ove provokacije.Da bih JA sad nesto rekao odma bih popio BAN,dok netko tko provorica ne bi dobio nista :(
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Succum

Post Postao/la Succum »

Zbog moje rasprave sa ovim momcima ode sam dobio upozorenje,zbog vrijeđenja i provociranja.Može bi nekto od moderatora navesti koga sam ja to vrijeđao,i u kojem postu,i koga sam provocirao.Ma daj ovo je smiješan forum.Prvo su moderatori kontradiktorni,jedan kaže ovo je zadnje opomena prije upozorenja,drugi dođe i bivan upozoren.Drugo jesan samo ja upozoren,ako sam ja uopozoren onda bi trebali biti uopzoreni i ostali sudionici rasprave. :roll: :roll: Ne moš ni malo žešće raspravljati odma uopozorenja,kakv to forum u kojem ti brane komunicirati. :roll: :roll:

p.s.Jedva zanimljivost za kraj.Igrać Cibone,Jamot Gordon je po završetku utakmice,kada su navijaći i sve ostalo prateće osoblje napustilo dvoranu,osim Tornada,koji moraju ćekati da ih polcija otpremi nazad.Jamot Gordon izlazi u gačicama,i majci za trening,izlazi na teren i pokazuje srednji prst prema Tornadu,i pleše na ta dva srednja prsta što ih je pokaziva prema Tornadu.Mi provokatori?Zašto se ostalim Ciboninim tamnoputim igračima kao npr.Callowayu,Warrenu,Gravesu,Wrightu nije hukalo?Zato jer nisu provocriali,kao npr.Gordon,koji se na Višnjiku hvatao za genitalije i pokaziva ljudima u prvim redovima.
Zmago_Ferrari
Početnik
Početnik
Navijam za: puno postova

Post Postao/la Zmago_Ferrari »

Prvo pozdrav svim forumašima koji me se sjećaju. ;)

Zadrani pune dvoranu zato što su puni kompleksa i mrze Zagreb i Cibonu (rekoše mnogi Zagrepčanci na svim živim forumima), a u četvrtak prvi put napune 4500+ mjesta u milijunskom gradu i navijanje nikad raznovrsnije i puno ljubavi prema svom klubu - "Zadar bežigrad", "ubij ubij ubij tovara", "tovarske pičke", "zadarske pičke", "splitske sluge", "jedan će Tornado plakati ovu noć", dok su intermezzo činile uspješnice "Cibona Zagreb" i "heja heja Cibosi". Čudna je ta disproporcija između skandiranja za Cibonu i onih protiv Zadra... s obzirom da se radi o simpatizerima kluba koji nemaju ni najmanje komplekse :? Sve je začinilo slavlje uz pismu "Nebo se plavi bijeli se Zagreb grad, MAKSIMIR SLAVI.... DINAMO je pravi šampion" :?: :?:

Isti ti tovari kojima su posvetili većinu svog repertoara uriniraju po njima već 20 godina u NJIHOVOJ dvorani i sad kad se oni pojave na odlučujućoj 5. utakmici (neće ranije pa nisu ludi :lol: ) onda je spika "ajmo bre, ima nas mnogo, jači smo luđi smo, idemo im karat kevu", a Zadrani su puni kompleksa. :oops:

To je ono što me najviše naživciralo jer serete kako ljudi u Zadru dolaze iz mržnje prema Ciboni (zato je u finalu sa Splitom bilo dvaput po 600-1000 ljudi na gostovanju u Splitu i triput krcate Jazine, i Splićane se mrzi iz dna duše :p ) a u četvrtak ste ispali najveći kompleksašići koje je majka ikad rodila. Uključujući i onda dva "gospodina" od preko 60 godina (slobodna procjena) koji su 99% utakmice bili okrenuti prema nama s dva podignuta srednjaka i plešući. Gospodski, nema šta.

Što se tiče Cibone, svaka čast momcima na dobroj i discipliniranoj igri!
Bojanu Bogdanoviću želim dugu i uspješnu karijeru jer svakom novom utakmicom me taj momak oduševi - iznimne kretnje u napadu, ispoštuje svaku dogovorenu akciju, ima jako meku ruku i prilično je angažiran u obrani. Već je sad iznadprosječan, a u malo jačem europskom klubu će postati klasa. Bravo Bojane! =D>

Rasizam u Zadru? :lol: :lol: :lol:
Je li se hukalo Hoskinu, Warrenu, Callowayu, Kelleyu, Gravesu, Wrightu ili Marshu, Andersonu, Shammgodu? I znate li vi uopće koji su to igrači? Mislim da ne znate pa ću vam reći. To su samo neki od tamnoputih igrača koji su zadnjih par sezona prošli kroz hrvatsku ligu, točnije igrali su u Zadru pred krcatim Jazinama gdje su ZADARSKI KOMPLEKSAŠI, PRIMITIVCI I RASISTI mogli pokazati što misle o njima. Ali, vidi vraga, najomiljeniji igrač u bližoj povijesti kluba je tamnoput, Juby Johnson. Svaka mu čast, svakodnevno je živio sa gotovo 100.000 rasista, a i danas plače za njima i govori kako želi pješke doći igrati za Zadar i kako će mu Zadar zauvijek biti u srcu. Čudno, zar ne?!

Dalje...
Gordon? Što reći o igraču koji u četvrtak pola sata nakon utakmice istrči u gaćicama s dva podignuta srednja prsta, trčeći prema zadarskim navijačima i plešući. Što reći o igraču koji se hvata za muda ljudima u prvom redu Višnjika nakon postignutog koša. Hukalo mu se jer je MAJMUN i jer se MAJMUNSKI ponaša. Je li znate tko su JURICA ŽUŽA, BARIŠA KRASIĆ, DAVOR MARCELIĆ? To su igrači kojima su cijele Jazine vikale i hukale, inače igrači bijele rase. :shock:
Imaju jednu sličnost s Gordonom, a to je da su oni bili jedini primitivci u dvorani koji su svojim primitivnim i majmunskim ponašanjem izazivali suparničke navijače.

Cibonin velik uspjeh?
Cibona ima dobru sezonu, relativno dobar nastup u Euroligi, odlična NLB sezona. Ali klanjati se momčadi koja jedva osvoji prvenstvo pokraj nikad jadnijeg i slabijeg Zadra, a istodobno ima veći proračun od Zadra pa i Partizana (NLB). Opet licemjerno. Nitko u Zadru nije očekivao prije početka da će se igrati više od 3 utakmice. Ti isti se pozivaju na to da Cibonini igrači igraju bez plaće... Zadrani su naravno svi redovno plaćeni i najveći motiv im je novac koji dobivaju. :D

Arena se napunila dupkom protiv Partizana? Ljudi moji, F4 NLB lige!!! U Zadru bi 10.000 ljudi bilo izvan dvorane, jer ne bi mogli svi stati. Da ne spominjem da više od pola ljudi u Areni nije znalo tko igra (karikiram).
Da Zadar igra Euroligu, cijeli grad bi bio na nogama, ispred dvorane bi vjerojatno bilo isto ljudi koliko i u njoj. Na svakoj utakmici, a ne samo na Barceloni ili Le Mansu.

Hemofarm i Helios vrhunac u Zadru? :lol:
To je ono što nikad nećete razumjeti, a zove se ljubav prema klubu. To je ono kad protivnik nije bitan, kad se ide na svaku utakmicu. A ne čeka se Barcelona, finale (i to 5. utakmica) ili F4 NLB lige.

Zadrani se nisu proslavili sa posjetom ove sezone? Pa ima tu istine. Ali pozivati se na takvo što je LICEMJERNO. Jer se radi o klubu koji je u zadnje 2 sezone prodao najviše pretplatničkih karata u Hrvatskoj, dakle VIŠE OD VELIKIH DINAMA I HAJDUKA!
Posjeta je ove sezone slabija isključivo zbog lopovluka u klubu i nikad lošijih rezultata kluba (8. mjesto u NLB, ostanak bez Europe). Ali opet se radi o klubu koji ima daleko najveći prosjek gledatelja u NLB i A1 ligi, i o klubu kojeg vrlo često u jednom kolu gleda više ljudi, nego ljudi na svim ostalim utakmicama tog kola uključujući cijelu ligu!

Ja vam nudim čiste argumente, ali nažalost vi meni ne možete ponuditi ništa, jer pratite košarku kao i velika većina ljudi u Zagrebu, a i u Hrvatskoj općenito. Tako da bolje da ostanete na tih par postova godišnje koji se dotiču košarke, ili da se ne usudite ni dalje komentirati nakon što vaš voljeni klub Din... pardon, Cibona gubi 0-2 u finalu od višestruko slabije momčadi. Do tada vam šaljem puno pozdrava i da forum ide prema gore, i da podhitno smanjite te komplekse koji se očituju jedino u vašim postovima (Schumy.d), a ne u ostalim primitivcima za koje tvrdite da su rasisti u 21. stoljeću.

Pozdrav od Zadranina primitivca! ;)
slika

slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Zmago_Ferrari je napisao/la:
Pozdrav od Zadranina primitivca! ;)
Ajde bar si nešto dobro rekao. Zadru i Ciboni želim da sa igračima iz omladinskih škola osvoje naslov prvaka eurolige.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Još ovaj komentar i gotovo.
Zmago, iskreno, ovaj tvoj komentar mi je presmiješan.
1. stvar
Znači da počnemo od "tovarske pičke"... To ti je glupo, a najvažnije je da si bio najglasniji na početku tekme u Zagrebu koju je Tornado otvorio sa "mrzim Cibonu", nakon toga ti nije glupo "purgerske pi*ke", pa ti nije glupo "Zagreb Beograd"...
Ugavnom, smiješna usporedba jer ste vi ti koji ste počeli utakmicu sa "mrzim Cibonu".

2. stvar
Urinirate? Da, to sigurno...
Vidio sam vas kako urinirate prekjučer. Šutjeli ste ko babe...
ZAŠTO SADA ŠUTITE??? ZAŠTO SADA ŠUTITE??? ZAŠTO SADA ŠUTITE???
Niste pisnuti mogli pa ste morali pjevati na time-outovima da bi se malo čuli. u 2. poluvremenu ste čak 3 puta navijali. Stvarno pohvalno za jedne ultra navijače kao Tornado. :roll:

3. stvar
Od cca 5000 ljudi, 2 čovjeka kako ti tvrdiš su pokazivala srenji prst vama. E, prijatelju moj, reci ti svima šta ste vi (vas 50-ak) pokazivali navijačima Cibone? Pogotovo čovjek s brčinama i par goloprsatih "stijena".
Ako su navijači Cibone kompleksaši, onda ste vi još gori. Sjeti se šta ste izjavljivali nakon 2-0!!

4. stvar
Ne možeš se opravdati da niste rasisti jer je očito da ste hukali Gordonu. I da, hukali ste i Callowayu i Andersonu. Pričaj šta hoćeš...
SRAM VAS MOŽE BITI!!! SRAM!
I onda se čudite kad vam Gordon pokaže srednji prst... Šta ste očekivali nakon hukanja?

5. stvar
Cibona je imala odličnu sezonu. Igrači su igrali za badava, trener nije primao plaću. To je karakter, tvoji u Zadru su igrali sa punom plaćom, a u prošlosti čim je jedna plaća kasnila u Zadru, bilo je adio Zadar!!
Cibona uopće nije osvojila ligu s problemima. Za razliku od Zadra, Cibona je igrala Euroligu i final four NLB-a, a tu ima dosta utakmica više nego što je Zadar odigrao. Naravno da se pojavio umor kod igrača i dvije utakmice su odigrali jako loše i te dvije utakmice je zadar JEDVA dobio i zato je poveo 2-0. Ali i nakon 2-0 ja nisam ni posumnjao da Cibona neće uzeti titulu i ove godine. Tukli su Zadar 2 puta sa 25 i 22 razlike što dovoljno govori o kvaliteti Cibone. Bolje se zapitaj kako je to Zadar prošao Cedevitu? Zahvaljujući svojim sucima koji ih konstantno guraju u leđa, pa tako je i bilo i ovu zadnju utakmicu.
Da li ti je tvoja izjava licejerna?

6. stvar
Prijatelju moj, košarka je broj jedan u Zadru jer jedino oni igraju pošteno u 1. hr ligi. Nogomet vam je loš, a treću stvar nemate. Onda nije čudno da svi idu gledati košarku. I u mojem mjestu koje ima preko 1000 stanovnika dođe oko 300 ljudi nedjeljom popodne pogledati utakmicu našeg lokalnog kluba. Logično jer nemamo ni košarku, rukomet ili nešto četvrto.
I onda se nemojte toliko bahatiti sa ulaznicam jer da Dinamo ili Hajduk ugošćuju Partizan i Crvenu Zvezdu imali bi znatno više ljudi na tribinama. Možeš to usporediti kao da Zadar igra svako kolo protiv Zaboka, Svjetlost broda, Borika itd. itd. Vjerujem da tada Zadar nebi imao toliko publike. ;)

Eto, toliko, pozdrav tebi i tvom kompiću almeidi (succumu).
Ja sam gotov ovdje. Rekao sam sve šta sam imao i neću se više prepirati. Brojke i igra idu na stranu Cibone. To svi vide, ali samo Zadar ne vidi. Pitam se zašto... E pa tu vam ja ne mogu pomoći.
Zmago_Ferrari
Početnik
Početnik
Navijam za: puno postova

Post Postao/la Zmago_Ferrari »

Dani je napisao/la:Pozdrav od Zadranina primitivca
Ajde bar si nešto dobro rekao. Zadru i Ciboni želim da sa igračima iz omladinskih škola osvoje naslov prvaka eurolige.
Hu hu hu! :smijeh:

Sva sreća da si se osvrnuo na cijeli post i pokušao argumentima raspravljati o onome s čime se ne slažeš. Ali pošto sam ja napisao samo istinite argumente gore onda nemaš ni volje vjerojatno. Ali bar si nešto napisao, za razliku od onih koji se neće ni usuditi, nego će se na ovu temu javiti tek kad sljedeći put Cibona pobjedi Zadar s dobro upakiranim vrijeđanjem i priči o primitivnim Zadranima i kulturnim Zagrepčancima (dovoljno govori ovaj tvoj post, ja na tu temu ne trebam ništa više reći).

Schumy.d je napisao/la:Još ovaj komentar i gotovo.
Zmago, iskreno, ovaj tvoj komentar mi je presmiješan.
1. stvar
Znači da počnemo od "tovarske pičke"... To ti je glupo, a najvažnije je da si bio najglasniji na početku tekme u Zagrebu koju je Tornado otvorio sa "mrzim Cibonu", nakon toga ti nije glupo "purgerske pi*ke", pa ti nije glupo "Zagreb Beograd"...
Ugavnom, smiješna usporedba jer ste vi ti koji ste počeli utakmicu sa "mrzim Cibonu".

2. stvar
Urinirate? Da, to sigurno...
Vidio sam vas kako urinirate prekjučer. Šutjeli ste ko babe...
ZAŠTO SADA ŠUTITE??? ZAŠTO SADA ŠUTITE??? ZAŠTO SADA ŠUTITE???
Niste pisnuti mogli pa ste morali pjevati na time-outovima da bi se malo čuli. u 2. poluvremenu ste čak 3 puta navijali. Stvarno pohvalno za jedne ultra navijače kao Tornado. :roll:

3. stvar
Od cca 5000 ljudi, 2 čovjeka kako ti tvrdiš su pokazivala srenji prst vama. E, prijatelju moj, reci ti svima šta ste vi (vas 50-ak) pokazivali navijačima Cibone? Pogotovo čovjek s brčinama i par goloprsatih "stijena".
Ako su navijači Cibone kompleksaši, onda ste vi još gori. Sjeti se šta ste izjavljivali nakon 2-0!!

4. stvar
Ne možeš se opravdati da niste rasisti jer je očito da ste hukali Gordonu. I da, hukali ste i Callowayu i Andersonu. Pričaj šta hoćeš...
SRAM VAS MOŽE BITI!!! SRAM!
I onda se čudite kad vam Gordon pokaže srednji prst... Šta ste očekivali nakon hukanja?

5. stvar
Cibona je imala odličnu sezonu. Igrači su igrali za badava, trener nije primao plaću. To je karakter, tvoji u Zadru su igrali sa punom plaćom, a u prošlosti čim je jedna plaća kasnila u Zadru, bilo je adio Zadar!!
Cibona uopće nije osvojila ligu s problemima. Za razliku od Zadra, Cibona je igrala Euroligu i final four NLB-a, a tu ima dosta utakmica više nego što je Zadar odigrao. Naravno da se pojavio umor kod igrača i dvije utakmice su odigrali jako loše i te dvije utakmice je zadar JEDVA dobio i zato je poveo 2-0. Ali i nakon 2-0 ja nisam ni posumnjao da Cibona neće uzeti titulu i ove godine. Tukli su Zadar 2 puta sa 25 i 22 razlike što dovoljno govori o kvaliteti Cibone. Bolje se zapitaj kako je to Zadar prošao Cedevitu? Zahvaljujući svojim sucima koji ih konstantno guraju u leđa, pa tako je i bilo i ovu zadnju utakmicu.
Da li ti je tvoja izjava licejerna?

6. stvar
Prijatelju moj, košarka je broj jedan u Zadru jer jedino oni igraju pošteno u 1. hr ligi. Nogomet vam je loš, a treću stvar nemate. Onda nije čudno da svi idu gledati košarku. I u mojem mjestu koje ima preko 1000 stanovnika dođe oko 300 ljudi nedjeljom popodne pogledati utakmicu našeg lokalnog kluba. Logično jer nemamo ni košarku, rukomet ili nešto četvrto.
I onda se nemojte toliko bahatiti sa ulaznicam jer da Dinamo ili Hajduk ugošćuju Partizan i Crvenu Zvezdu imali bi znatno više ljudi na tribinama. Možeš to usporediti kao da Zadar igra svako kolo protiv Zaboka, Svjetlost broda, Borika itd. itd. Vjerujem da tada Zadar nebi imao toliko publike. ;)

Ja sam gotov ovdje. Rekao sam sve šta sam imao i neću se više prepirati. Brojke i igra idu na stranu Cibone. To svi vide, ali samo Zadar ne vidi. Pitam se zašto... E pa tu vam ja ne mogu pomoći.
Iskreno, napisao si puno toga, ali nisi ništa vrijedno rekao. Osim spike moj tata je jači od tvoga. Ali krenimo redom...

1. To tko je prvi počeo s jednom pjesmom su GLUPOSTI, bit je u tome što su svi iz Zagreba kulturni građani, a mi iz Zadra smo primitivci koji cijelu utakmicu znaju vrijeđati Cibonu, uostalom radi Cibone i dolaze na utakmice, jel' tako?
Ja sam ovo gore potvrdio u prošlom postu, tako da ne namjeravam dokazivati ljubav Zadrana i Tornada prema K.K. Zadar. Jedina činjenica je da je kulturni narod grada Zagreba pjevao 70% vremena sve pjesme koje sam gore nabrojao. A da je upravo Zadar napunio dvoranu u 5. utakmici, iako si tvrdio suprotno. A mi smo kompleksaši, jebiga.

2. Prvo, mislim da "navijač" Cibone (takvo što ne postoji, jer onih par Divljih Vukova potpomognuti s nekolicinom mladih Boysa koji su došli isključivo zbog Tornada na utakmicu se ne mogu nazvati navijači), dakle simpatizer Cibone se ne može zazivati na Tornadovo navijanje i navijanje Zadrana. Pjevali smo skoro cijelu utakmicu, uz naravno pad pred kraj koji je normalan za sve navijače diljem svijeta. I moraš znati da je navijača bilo samo 50, a ostali su bili studenti iz ZG i ljudi koji su samo došli pogledati utakmicu. A početkom 2. poluvremena se nije navijalo iz razloga što je 80% tribine otišlo na WC, jer se na poluvremenu nije moglo iz jednog razloga (koga zanima može na pp). Stoga ne znam koliki si ti ultra navijač, ali ako si za raspravu o tome, što se mene tiče možemo, uvijek sam otvoren.

3. Govorim o 2 "gospodina" koji su CIJELU utakmicu (i prije i nakon nje) bili okrenuti samo i jedino prema Tornadu mahajući i pokazivajući srednjake. Ti su isti kao i ona dva indijanca na našoj tribini koje si zamijetio, dakle ista stvar je i u ZG i u ZD, ali očito su samo Zadrani primitivci. ;)
Ja ne znam što sam izjavljivao nakon 2-0, na forumu nisam pisao. Ako te baš zanima bio sam uvjeren u trijumf Cibone, a nakon 2-0 sam se samo nadao da se naši neće usrati pred 10.500 ljudi i puknuti pod pritiskom. Nažalost, momčad je pičkasta cijelu sezonu i upravo to se i dogodilo + je kvaliteta Cibona isplivala, dok su se naši samo napucavali. Ali i prije te utakmice sam smatrao Cibonu favoritom.

4. Hehe, pa ne znam što još napisati da ti dokažem. Možda da ponovim jo jednom svoj dio posta...
Rasizam u Zadru? :lol: :lol: :lol:
Je li se hukalo Hoskinu, Warrenu, Callowayu, Kelleyu, Gravesu, Wrightu ili Marshu, Andersonu, Shammgodu? I znate li vi uopće koji su to igrači? Mislim da ne znate pa ću vam reći. To su samo neki od tamnoputih igrača koji su zadnjih par sezona prošli kroz hrvatsku ligu, točnije igrali su u Zadru pred krcatim Jazinama gdje su ZADARSKI KOMPLEKSAŠI, PRIMITIVCI I RASISTI mogli pokazati što misle o njima. Ali, vidi vraga, najomiljeniji igrač u bližoj povijesti kluba je tamnoput, Juby Johnson. Svaka mu čast, svakodnevno je živio sa gotovo 100.000 rasista, a i danas plače za njima i govori kako želi pješke doći igrati za Zadar i kako će mu Zadar zauvijek biti u srcu. Čudno, zar ne?!

Dalje...
Gordon? Što reći o igraču koji u četvrtak pola sata nakon utakmice istrči u gaćicama s dva podignuta srednja prsta, trčeći prema zadarskim navijačima i plešući. Što reći o igraču koji se hvata za muda ljudima u prvom redu Višnjika nakon postignutog koša. Hukalo mu se jer je MAJMUN i jer se MAJMUNSKI ponaša. Je li znate tko su JURICA ŽUŽA, BARIŠA KRASIĆ, DAVOR MARCELIĆ? To su igrači kojima su cijele Jazine vikale i hukale, inače igrači bijele rase. :shock:
Imaju jednu sličnost s Gordonom, a to je da su oni bili jedini primitivci u dvorani koji su svojim primitivnim i majmunskim ponašanjem izazivali suparničke navijače.
Sve je istina što sam napisao. I ti i dalje pišeš sramite se. Žuža, Krasić, Marcelić, Sesar, Prkačin, Anderson, Gordon... Svi su oni imali lijep doček u Zadru. Razlog ti piše gore. Hukali smo Callowayu?! =D>
Pennu isto? Hoskinu? Ayusu? Wrightu? Gravesu? Warrenu? Kelleyu? Shammgodu? Kelleyu? Tre Kelleyu?
Tvrdi i dalje svoje... ;)

5.
To je karakter, tvoji u Zadru su igrali sa punom plaćom, a u prošlosti čim je jedna plaća kasnila u Zadru, bilo je adio Zadar!!
E moj Schumy, nisi svjestan sto pišeš. Ovo ću ti opravdati s time što mislim da ne pratiš košarku svakodnevno. Uglavnom, ne znam odakle si ovo čuo. Pitaj Perića ili Boisu (ili bilo kojeg igrača u Zadrovom rosteru) kako je biti 5-6 mjeseci bez da vidiš ijednu lipu.
Možda ćeš onda i shvatiti nešto, a ne vjerovati i biti zaslijepljen člancima koji ti serviraju zagrebački novinari, o junačkoj Ciboni koja igra bez plaće. Dok apsolutno svi klubovi u regiji (osim Cedevite i Hemofarma iza kojih stoje lokalni velikani odnosno sponzor koji im daje love koliko traže) grcaju u dugovima i ne znaju za plaću više mjeseci. Partizan je došao do F4 Eurolige s manjim proračunom i većim dugovima od Cibone.
Što se tiče ovoga o Ciboni, pa tko je tu što ikad prigovorio? Ova Cibona je 3 puta bolja od ovog Zadra (a i skuplja) i to nitko nije dovodio u pitanje. Ja sam se potajno nadao da možemo doći do četvrte utakmice u finalu. Očekivao sam totalni trijumf Cibone.
Zadar i njegovi suci. :biggrin:
Ovo je oksimoron, sorry ali smiješno mi je. Suci su Cedeviti u 2. utakmici poklonili pobjedu (nepostojeći faul Plaisteda na Baždariću 20 sekundi do kraja pri 2 razlike, zatim i tehnička pogreska i bacanja Baždariću). U trećoj utakmici je Zadar imao blago domaćinsko suđenje kao i sve ekipe u regiji već godinama. Ali nijedna odluka nije izravno odlučila pobjednika, kao što je ona banana Perića na Gordonu (http://www.youtube.com/watch?v=a3h0Xjiv ... re=related) za koju je dokazano da je čista i da je izravno ukrala pobjedu Zadru u polufinalu kupa. Da ne spominjem krađu prije dvije godine u kupu od Zagreba, također kasnije potvrđeno da je Zadar oštećen (taj trofej je morao ići Zagrebu, i Cibona je pokradena u finalu, radilo se o prvom umjetnom trofeju umjetnog kluba), a da o izravnim krađama 90-ih i ne spominjem, pošto će biti svašta.

Tako da moja izjava nije nimalo licemjerna, pošto se zna koji se klub od osamostaljenja hrvatske države propagiralo i tko je bio državni projekt. Sada kada se više ne može ništa ni na Ciboni, Cibona je otkantana i novi projekt je K.K. Zagreb - ministrova prčija od koje se pokušava stvoriti umjetan klub. Nemoj se začuditi ako dogodine Cibona i Zadar budu u borbi za treću poziciju u A1 ligi. Pošto su Cedevita (Tedeschi) i Zagreb (Karamarko) sad u prvom planu. Preko Cibone se opralo love i love i ona više nije potrebna. Stoga budi sretan dok Cibona igra finala sa Zadrom i obrnuto, jer ako jedan od klubova ode u nepovrat i onaj drugi će za njim.

6. Košarka je broj jedan jer se igra u Zadru prije nego u gotovo cijeloj Europi. I najstariji je hrvatski klub s najvecom povijesti, ali ne i trofejima. Košarka je u Zadru sve. Nogomet nikad nije imao toliku tradiciju, pošto je u bivšoj Jugi cijela Dalmacija navijala za Hajduk. Sada kada imamo svoju državu treba podržavati lokalne klubove, iako su i dalje Dinamo i Hajduk nedodirljivi. Npr. Šibenik radi dobar posao, al' to je sad druga tema...
Tako da košarka nije broj jedan u Zadru jer jedino oni pošteno igraju. :lol:
Zadru je košarka sve već skoro 100 godina. A i ne podcijenjuj zadarske kuglače koji u zadnjih par godina imaju više naslova Europe nego bilo koji hrvatski sportski klub. :D
Pa tko se bahati? Opet ti. Napisao si da se Zadar ne može pohvaliti s publikom. Ja sam ti napisao da je K.K. Zadar prošle sezone (za ovu nisam siguran, pošto ne znam podatke Dinama i Hajduka, ali vjerojatno je) prodao više godišnjih karata nego bilo koji hrvatski klub. Očito ne znaš što je godišnja karta, jer ona nema veze ni sa Zvezdom ni s Partizanom. To je karta za sve utakmice u sezoni, dokaz vjernosti klubu.
Tako da nemoj da uspoređujem koliko je npr. bilo ljudi na utakmici Dinamo - Zadar ove sezone (ok, N.K. Zadar nije ime koje će te privući, ali male utakmice su isto utakmice), jer nije bilo 500 ljudi skupa s Tornadom i igračima na terenu i klupi.
Dok je više ljudi bilo na Višnjiku ove sezone protiv Vrijednosnica iz Darde ili Zaboka. Pa ne znam koliko te još uvjeravati, koji podatak ti dati. ;)
Pozdravit ću almeidu (succuma).
Rekao sam i ja. Brojke i igra idu na stranu Cibone, i to nikad nisam ni opovrgnuo. A ni nitko u Zadru. Cibona je ove sezone troduplo bolja momčad, a i skuplja dosta, iako ni jedni ni drugi još nisu lipe vidjeli, ali to je nebitno pošto je tržišna vrijednost na Ciboninoj strani bar duplo.

A sad pozdrav, trčim na nogomet.
slika

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ne da mi se sve ovo čitati,previše je toga napisano

@Zmago
Jedna stvar je bitna finalna serija je završila 3-2 za Cibonu i u potpunosti zasluženo,a sad sve ostalo je nevažno,kad izgubite onda uvijek tražite razloge gdje će te provocirati tipa Cibona nema navijače ili da je licemjerno što cibona slavi pobjedu jer je to očekivano =D>

Nadam se da će moderatori ovo prekinuti jer ja ovdje ne vidim argumentiranu raspravu već samo vrijeđanje na relaciji Zadar-Zagreb umjesto da hvalite da smo imali ovako lijepo i neizvjesno finale

Toliko i od mene o ovoj temi
Schumy.d
Legenda
Legenda

Nisam ni očekivao drugačiji odgovor.
Vraćanje u prošlost, "dobiveni" ili "ukradeni" novac i propaganda ZG klubova. Glavni argumenti protiv. Uvijek isto... :roll:
Uopće me ne interesira šta se događalo u bivšoj Jugi ili u 90-ima... Mi pričamo o sadašnjosti, o nekim drugim vremenima. ;)

Ja se nemam šta bahatiti. Ja nisam iz Zagreba pa mi je svejedno za klubove. Ja nemam s njima ništa, ali me smeta to kad god je neki ZG klub prvak ili napravi neki rezultat, uvijek će Dalmatinci naći neke svoje priče koje će osporavati njihov uspjeh ili njihove navijače. Ali to samo Dalmatinci... *ebe lud zbunjenog...

I zadnje, OK, onda ni NK Zadar nema navijače. Priča zaključena.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Zmago_Ferrari je napisao/la:
Dani je napisao/la:Pozdrav od Zadranina primitivca
Hu hu hu! :smijeh:

Sva sreća da si se osvrnuo na cijeli post i pokušao argumentima raspravljati o onome s čime se ne slažeš. Ali pošto sam ja napisao samo istinite argumente gore onda nemaš ni volje vjerojatno. Ali bar si nešto napisao, za razliku od onih koji se neće ni usuditi, nego će se na ovu temu javiti tek kad sljedeći put Cibona pobjedi Zadar s dobro upakiranim vrijeđanjem i priči o primitivnim Zadranima i kulturnim Zagrepčancima (dovoljno govori ovaj tvoj post, ja na tu temu ne trebam ništa više reći).
Glavno da ti vjeruješ u te svoje tvrdnje i mirna Bosna. Ja nisam govorio u množini nego u jednini jer poznajem dosta ljudi TU u Zagrebu koji studiraju, a IZ Zadra su i u super smo odnosima. Tako da [-X

slika
Succum

Post Postao/la Succum »

Zmago =D> =D> =D>

Klasika ovog foruma,netko ti odgovori argumentima,a taj neko ne odgovori na takve argumente,nego okrene priću na sto pedestu stranu.Pokrite se ušima,kolega Zmago vas je pokopao.Jednostavno ne mogu skužiti,kako netko ko košarku gleda eventualno dvi tri sezone,i to tri četiri utakmice,ide mudrovati i govoriti kako se nekim igraćima hukalo.Notorna laž je da se Colloweyu ili bilo kojem pristojnom tamnoputom igraću hukalo,a ti to tvrdiš,a gledaš eventualno dvi tri utakmice sezone.Jer naš dragi HRT košraku prensoi dva put godišnje,vjerovatno samo te gledaš,e da i dođeš na petu finalu utakmici,jer su se Zadrani primitivci napalili na Cibonu i Zagreb. :roll:

E da mene jedna stvar zanima,zašto san ja popija upozorenje? :roll:

E da još jedan stavar ja sam brat od almeide,po njegovim prićama,i drugi imaju acconute koje im imaju braća,pa stoga. ;)

EDIT:

http://sportnet.hr/vijesti/398763/rukom ... j-karijeri" onclick="window.open(this.href);return false;

Strašno. :( :(
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 12 lip 2010, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Post u nizu
Odgovori