Mislio sam općenito, Succum po Ciboni, ti po Dinamu.bibi_Alonso 4ever je napisao/la: Nevidim na koga bi se to odnosilo osim na mene i Succuma

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Mislio sam općenito, Succum po Ciboni, ti po Dinamu.bibi_Alonso 4ever je napisao/la: Nevidim na koga bi se to odnosilo osim na mene i Succuma
Čak je i Anderson izjavio da bi se rado vratio iduće sezone u Cibonu, samo je problem odšteta koju mislim Cibona ne može platiti.Chuck Norris je napisao/la:Nadam se da će zadržati ovu ekipu,Gordona teško,Tomas izrazio želju da igra i dogodine u Ciboni,i uz još koje pojačanje bili bi sposobni i u euroligi nešto značajnije napraviti
Naravno da može, ali samo u finalu finala. Hvala svim Zadranima koji su motivirali igrače, ali i ljude da dođu i pokažu kako se navija.bibi_Alonso 4ever je napisao/la: Sta nisi rekao da Zadar nemoze napuniti Ciboninu dvoranu![]()
A navijaci koji nemaju svoje pjesme vec kopiraju od Dinama i dvorana koja se napuni samo na velike utakmice sve govori.
Succum je napisao/la:Strašno dobra publika,pjevaju Dinamove pisme na Ciboninoj utakmici..![]()
Vjerojatno nisi bio na utakmici pa nemoj pričati gluposti, molim te.Succum je napisao/la:Strašno dobra publika,pjevaju Dinamove pisme na Ciboninoj utakmici..![]()
Istina nisam bio jer san na štakam trenutno,ali da nije toga išao bih svakako.Schumy.d je napisao/la:Vjerojatno nisi bio na utakmici pa nemoj pričati gluposti, molim te.Succum je napisao/la:Strašno dobra publika,pjevaju Dinamove pisme na Ciboninoj utakmici..![]()
Koje su to Dinamove pjesme pjevali?
Na cijeloj utakmici je zadnja pjesma bila puštena Dinamo šampion, a do tada se Dinamo nije bio spominjan.
A di je bio taj tvoj Tornado?? Nešto ih nisam čuo baš od kazališne publike.![]()
ZAŠTO SADA ŠUTITE??
P.S.
Bolje i pjevati Dinamove pjesme nego se ponašati kao zadnji seljaci pa hukati igračima druge rase. Žalosno...
Stvarno,ali stvarno je degutanto slušati prijenose dvojca Cvitkovića i Pavličevića.Jednostavno svi građani ove divne republike plaćaju pretpletu,ili pristojbu kako oćete,i to je prije svega JAVNA TELEVIZIJA,koju finaciramo mi,građani RH.A Cvitković već godinama diskriminira Zadar i sve ostale fanove Zadra,navijanjem za Cibonu,u izravnom terminu,i konstantnim navijanjem za Cibonu,protiv Zadra.Degutantno u najmanju rukuSchumy.d je napisao/la:Vi znate samo provocirati, a ne navijati. Poserem se i na takve navijače. Ali sva sreća, pa se niste često čuli jučer.
A ni igrači vam nisu puno bolji, sve sami glumci i provokatori. Imate na koga biti ponosni.
Ma jedan slučaj koji imao jako plitke komentareSuccum je napisao/la: Koji je vas almeida napa?
Oprosti Succum,ali u ovoj izjavi se ne slazem.Ako postoje takvi komentari tko koga za navija tijekom prijenosa definitvno je to Zeljko Pavlicevic,a nije ni Cvitkovic daleko.Pogotovo u 4.utakmici u Zadru(barem sto se tice ove sezone)Succum je napisao/la: Stvarno,ali stvarno je degutanto slušati prijenose dvojca Cvitkovića i Pavličevića.Jednostavno svi građani ove divne republike plaćaju pretpletu,ili pristojbu kako oćete,i to je prije svega JAVNA TELEVIZIJA,koju finaciramo mi,građani RH.A Cvitković već godinama diskriminira Zadar i sve ostale fanove Zadra,navijanjem za Cibonu,u izravnom terminu,i konstantnim navijanjem za Cibonu,protiv Zadra.Degutantno u najmanju ruku
I sta bih ja sad trebao reci na ove provokacije.Da bih JA sad nesto rekao odma bih popio BAN,dok netko tko provorica ne bi dobio nistaSchumy.d je napisao/la:Vi znate samo provocirati, a ne navijati. Poserem se i na takve navijače. Ali sva sreća, pa se niste često čuli jučer.
A ni igrači vam nisu puno bolji, sve sami glumci i provokatori. Imate na koga biti ponosni.
Ajde bar si nešto dobro rekao. Zadru i Ciboni želim da sa igračima iz omladinskih škola osvoje naslov prvaka eurolige.Zmago_Ferrari je napisao/la:
Pozdrav od Zadranina primitivca!
Hu hu hu!Dani je napisao/la:Pozdrav od Zadranina primitivca
Ajde bar si nešto dobro rekao. Zadru i Ciboni želim da sa igračima iz omladinskih škola osvoje naslov prvaka eurolige.
Iskreno, napisao si puno toga, ali nisi ništa vrijedno rekao. Osim spike moj tata je jači od tvoga. Ali krenimo redom...Schumy.d je napisao/la:Još ovaj komentar i gotovo.
Zmago, iskreno, ovaj tvoj komentar mi je presmiješan.
1. stvar
Znači da počnemo od "tovarske pičke"... To ti je glupo, a najvažnije je da si bio najglasniji na početku tekme u Zagrebu koju je Tornado otvorio sa "mrzim Cibonu", nakon toga ti nije glupo "purgerske pi*ke", pa ti nije glupo "Zagreb Beograd"...
Ugavnom, smiješna usporedba jer ste vi ti koji ste počeli utakmicu sa "mrzim Cibonu".
2. stvar
Urinirate? Da, to sigurno...
Vidio sam vas kako urinirate prekjučer. Šutjeli ste ko babe...
ZAŠTO SADA ŠUTITE??? ZAŠTO SADA ŠUTITE??? ZAŠTO SADA ŠUTITE???
Niste pisnuti mogli pa ste morali pjevati na time-outovima da bi se malo čuli. u 2. poluvremenu ste čak 3 puta navijali. Stvarno pohvalno za jedne ultra navijače kao Tornado.
3. stvar
Od cca 5000 ljudi, 2 čovjeka kako ti tvrdiš su pokazivala srenji prst vama. E, prijatelju moj, reci ti svima šta ste vi (vas 50-ak) pokazivali navijačima Cibone? Pogotovo čovjek s brčinama i par goloprsatih "stijena".
Ako su navijači Cibone kompleksaši, onda ste vi još gori. Sjeti se šta ste izjavljivali nakon 2-0!!
4. stvar
Ne možeš se opravdati da niste rasisti jer je očito da ste hukali Gordonu. I da, hukali ste i Callowayu i Andersonu. Pričaj šta hoćeš...
SRAM VAS MOŽE BITI!!! SRAM!
I onda se čudite kad vam Gordon pokaže srednji prst... Šta ste očekivali nakon hukanja?
5. stvar
Cibona je imala odličnu sezonu. Igrači su igrali za badava, trener nije primao plaću. To je karakter, tvoji u Zadru su igrali sa punom plaćom, a u prošlosti čim je jedna plaća kasnila u Zadru, bilo je adio Zadar!!
Cibona uopće nije osvojila ligu s problemima. Za razliku od Zadra, Cibona je igrala Euroligu i final four NLB-a, a tu ima dosta utakmica više nego što je Zadar odigrao. Naravno da se pojavio umor kod igrača i dvije utakmice su odigrali jako loše i te dvije utakmice je zadar JEDVA dobio i zato je poveo 2-0. Ali i nakon 2-0 ja nisam ni posumnjao da Cibona neće uzeti titulu i ove godine. Tukli su Zadar 2 puta sa 25 i 22 razlike što dovoljno govori o kvaliteti Cibone. Bolje se zapitaj kako je to Zadar prošao Cedevitu? Zahvaljujući svojim sucima koji ih konstantno guraju u leđa, pa tako je i bilo i ovu zadnju utakmicu.
Da li ti je tvoja izjava licejerna?
6. stvar
Prijatelju moj, košarka je broj jedan u Zadru jer jedino oni igraju pošteno u 1. hr ligi. Nogomet vam je loš, a treću stvar nemate. Onda nije čudno da svi idu gledati košarku. I u mojem mjestu koje ima preko 1000 stanovnika dođe oko 300 ljudi nedjeljom popodne pogledati utakmicu našeg lokalnog kluba. Logično jer nemamo ni košarku, rukomet ili nešto četvrto.
I onda se nemojte toliko bahatiti sa ulaznicam jer da Dinamo ili Hajduk ugošćuju Partizan i Crvenu Zvezdu imali bi znatno više ljudi na tribinama. Možeš to usporediti kao da Zadar igra svako kolo protiv Zaboka, Svjetlost broda, Borika itd. itd. Vjerujem da tada Zadar nebi imao toliko publike.
Eto, toliko, pozdrav tebi i tvom kompiću almeidi (succumu).
Ja sam gotov ovdje. Rekao sam sve šta sam imao i neću se više prepirati. Brojke i igra idu na stranu Cibone. To svi vide, ali samo Zadar ne vidi. Pitam se zašto... E pa tu vam ja ne mogu pomoći.
Sve je istina što sam napisao. I ti i dalje pišeš sramite se. Žuža, Krasić, Marcelić, Sesar, Prkačin, Anderson, Gordon... Svi su oni imali lijep doček u Zadru. Razlog ti piše gore. Hukali smo Callowayu?!Rasizam u Zadru?![]()
![]()
Je li se hukalo Hoskinu, Warrenu, Callowayu, Kelleyu, Gravesu, Wrightu ili Marshu, Andersonu, Shammgodu? I znate li vi uopće koji su to igrači? Mislim da ne znate pa ću vam reći. To su samo neki od tamnoputih igrača koji su zadnjih par sezona prošli kroz hrvatsku ligu, točnije igrali su u Zadru pred krcatim Jazinama gdje su ZADARSKI KOMPLEKSAŠI, PRIMITIVCI I RASISTI mogli pokazati što misle o njima. Ali, vidi vraga, najomiljeniji igrač u bližoj povijesti kluba je tamnoput, Juby Johnson. Svaka mu čast, svakodnevno je živio sa gotovo 100.000 rasista, a i danas plače za njima i govori kako želi pješke doći igrati za Zadar i kako će mu Zadar zauvijek biti u srcu. Čudno, zar ne?!
Dalje...
Gordon? Što reći o igraču koji u četvrtak pola sata nakon utakmice istrči u gaćicama s dva podignuta srednja prsta, trčeći prema zadarskim navijačima i plešući. Što reći o igraču koji se hvata za muda ljudima u prvom redu Višnjika nakon postignutog koša. Hukalo mu se jer je MAJMUN i jer se MAJMUNSKI ponaša. Je li znate tko su JURICA ŽUŽA, BARIŠA KRASIĆ, DAVOR MARCELIĆ? To su igrači kojima su cijele Jazine vikale i hukale, inače igrači bijele rase.
Imaju jednu sličnost s Gordonom, a to je da su oni bili jedini primitivci u dvorani koji su svojim primitivnim i majmunskim ponašanjem izazivali suparničke navijače.
E moj Schumy, nisi svjestan sto pišeš. Ovo ću ti opravdati s time što mislim da ne pratiš košarku svakodnevno. Uglavnom, ne znam odakle si ovo čuo. Pitaj Perića ili Boisu (ili bilo kojeg igrača u Zadrovom rosteru) kako je biti 5-6 mjeseci bez da vidiš ijednu lipu.To je karakter, tvoji u Zadru su igrali sa punom plaćom, a u prošlosti čim je jedna plaća kasnila u Zadru, bilo je adio Zadar!!
Pa tko se bahati? Opet ti. Napisao si da se Zadar ne može pohvaliti s publikom. Ja sam ti napisao da je K.K. Zadar prošle sezone (za ovu nisam siguran, pošto ne znam podatke Dinama i Hajduka, ali vjerojatno je) prodao više godišnjih karata nego bilo koji hrvatski klub. Očito ne znaš što je godišnja karta, jer ona nema veze ni sa Zvezdom ni s Partizanom. To je karta za sve utakmice u sezoni, dokaz vjernosti klubu.I onda se nemojte toliko bahatiti sa ulaznicam jer da Dinamo ili Hajduk ugošćuju Partizan i Crvenu Zvezdu imali bi znatno više ljudi na tribinama. Možeš to usporediti kao da Zadar igra svako kolo protiv Zaboka, Svjetlost broda, Borika itd. itd. Vjerujem da tada Zadar nebi imao toliko publike.
Pozdravit ću almeidu (succuma).Eto, toliko, pozdrav tebi i tvom kompiću almeidi (succumu).
Ja sam gotov ovdje. Rekao sam sve šta sam imao i neću se više prepirati. Brojke i igra idu na stranu Cibone. To svi vide, ali samo Zadar ne vidi. Pitam se zašto... E pa tu vam ja ne mogu pomoći.
Glavno da ti vjeruješ u te svoje tvrdnje i mirna Bosna. Ja nisam govorio u množini nego u jednini jer poznajem dosta ljudi TU u Zagrebu koji studiraju, a IZ Zadra su i u super smo odnosima. Tako daZmago_Ferrari je napisao/la:Hu hu hu!Dani je napisao/la:Pozdrav od Zadranina primitivca
Ajde bar si nešto dobro rekao. Zadru i Ciboni želim da sa igračima iz omladinskih škola osvoje naslov prvaka eurolige.![]()
Sva sreća da si se osvrnuo na cijeli post i pokušao argumentima raspravljati o onome s čime se ne slažeš. Ali pošto sam ja napisao samo istinite argumente gore onda nemaš ni volje vjerojatno. Ali bar si nešto napisao, za razliku od onih koji se neće ni usuditi, nego će se na ovu temu javiti tek kad sljedeći put Cibona pobjedi Zadar s dobro upakiranim vrijeđanjem i priči o primitivnim Zadranima i kulturnim Zagrepčancima (dovoljno govori ovaj tvoj post, ja na tu temu ne trebam ništa više reći).