Heh, vrlo vjerojatno, ali ja sam se ponadal da je DubrovnikPiquet20 je napisao/la:Monaco vjerojatno.Vuksa_KC je napisao/la:Hehe, koji grad prepoznajete na 0:46 u novom DiRT-u 3?:) Ja se bar nadam da je taj![]()

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Heh, vrlo vjerojatno, ali ja sam se ponadal da je DubrovnikPiquet20 je napisao/la:Monaco vjerojatno.Vuksa_KC je napisao/la:Hehe, koji grad prepoznajete na 0:46 u novom DiRT-u 3?:) Ja se bar nadam da je taj![]()
Eh, otvoril je 47 oko pola 11 server, ali bili smo samo on i ja, a on preumoran. Kratko smo vozili nord sa bimmerima.F1NAC je napisao/la:ako moze sad haha ?:D
Može, ja sam za.Ćale od Lewisa je napisao/la:može večeras nord s WTCC1987 ili WTCC2006?
otvaram nešto ranije oko 19 jer za tu stazu nije dovoljno 20min practice. Dok odvoziš 2 mjerena kruga je potrebno 24min. 8min se minimalno izgubi u izlaznom krugu.
oko 40min će bit practice otvoren
nema veze, kad stigneš dođi, budemo mi koji puta i do pola noći.Vuksa_KC je napisao/la:Heh, ja mogu doć oko 10 navečer tek.
Ajde Ćale otvori, ja stignem do pola 8, pa onda tek poslije dođem.F1NAC je napisao/la:moze al ajmo probat sa wtcc 2006 mislim ja jos nisam probalkad?
Imam Nippon, a vidim da igrate, ajd ak može da se ubacim.F1NAC je napisao/la:ima ima sad je stavio drugi mod nippon ako imas dojdi sad ce dignut opet