Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi i Frijns

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la K1M1 »

Šta nije u dinamu i Skender? Pa on je po meni najbolji tamo, klasa za ovu dvojicu, a nikad ga ne stavljaju. :?
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Ma Dinamo je izgubio golmana odlaskom Antolovića i Delača.
Lončarića do jučer nije bilo nigdje, onda je došao u prvi plan jer nisu imali boljeg. Kelava je dobar golman, ali sve je to u istom košu s Lončarićem... A Skender je bio golman i pola u Osijeku, a danas sumnjam da je tako.

Možda nebi bilo loše i tu kakvog stranca dovesti. Pogledajte golmana Hapoela. To može i Dinamo platiti, a golman je odličan. :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Bio sam na tekmi, i mogu reci da je ovo bila losa izvedba Dinama.
Nigdje agresive, borbe, nista, Rukavina nista nije pokazao, Vahid ga je trebao zamjeniti puno ranije.
Kelava jako nesiguran, jedini koji je po meni odigrao dobro, bio je Biscan.

Takodjer, svaka cast navijacima, bilo ih je jako puno. Cijeli istok popunjen, zapad (gdje sam bio ja :D) takodjer lijepo + sjever solidno unatoc bojkotu BBB-a. :)
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:Bio sam na tekmi, i mogu reci da je ovo bila losa izvedba Dinama.
Nigdje agresive, borbe, nista, Rukavina nista nije pokazao, Vahid ga je trebao zamjeniti puno ranije.
Kelava jako nesiguran, jedini koji je po meni odigrao dobro, bio je Biscan.

Takodjer, svaka cast navijacima, bilo ih je jako puno. Cijeli istok popunjen, zapad (gdje sam bio ja :D) takodjer lijepo + sjever solidno unatoc bojkotu BBB-a. :)
ne diraj mi kelavu on mi rođo i ko mali smo se igrali i on je lupao glavom stalno od zid,zato je taki :D

Vahid je nakon tekme jako lijepo rekao,i svaka mu čast,ljut je sam na sebe,rekao je Moralesu da ide do Sammira i vidi jeli spreman ako nije da on puca,nažalost,Sammir je pokazao i jako jako lošu stranu,jer navodno da su pričali ali preko k :D i on se odlučio pucat
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Scuderia
Moderator
Moderator

schuey je napisao/la: ne diraj mi kelavu on mi rođo i ko mali smo se igrali i on je lupao glavom stalno od zid,zato je taki :D

Vahid je nakon tekme jako lijepo rekao,i svaka mu čast,ljut je sam na sebe,rekao je Moralesu da ide do Sammira i vidi jeli spreman ako nije da on puca,nažalost,Sammir je pokazao i jako jako lošu stranu,jer navodno da su pričali ali preko k :D i on se odlučio pucat

Pa reci onda rodji, da se treba popraviti malo, jer ovo nije bilo dobro. ;)
-Ja sam bas komentirao s kolegom, pucat ce na desnu stranu, i zabit ce, pogodio sam stranu, ali ne i to da ce zabiti. #-o

Biscan jedino odigrao dobro, ostalo jako jako jako jako slabo. :|
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:
schuey je napisao/la: ne diraj mi kelavu on mi rođo i ko mali smo se igrali i on je lupao glavom stalno od zid,zato je taki :D

Pa reci onda rodji, da se treba popraviti malo, jer ovo nije bilo dobro. ;)
-Ja sam bas komentirao s kolegom, pucat ce na desnu stranu, i zabit ce, pogodio sam stranu, ali ne i to da ce zabiti. #-o

Biscan jedino odigrao dobro, ostalo jako jako jako jako slabo. :|
ma nisam ti ja s rođom pričao odavnooooo,davno prije nego mu je stari umro,tak da jedino mu poruku mogu poslat da odkara brijanjem na Rangerse i da počne brijat na Dinamo :D

ja sam baš komentirao kak će fulat,dok su ostali skakali da nema šanse,to je SAMMIR,on će zabit,nažalost nije mi drago kaj je fulao jer mi odnio listić za 400 kn no ajd,bar sam to pogodio
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Schumy.d
Legenda
Legenda

schuey je napisao/la: Vahid je nakon tekme jako lijepo rekao,i svaka mu čast,ljut je sam na sebe,rekao je Moralesu da ide do Sammira i vidi jeli spreman ako nije da on puca,nažalost,Sammir je pokazao i jako jako lošu stranu,jer navodno da su pričali ali preko k :D i on se odlučio pucat
Sammir je rekao da je mislio dati Moralesu da puca, ali da je dogovor bio da sammir izvede penal.
Ne znam zašto, ali ja sam zna da će ga promašiti jer danas nije imao neki svoj dan zbog onog promašenog zicera na početku.
Takve penale treba dati onima koji su odlično odigrali utakmicu, ja da sam bio na Vahidovom mjestu, penal bi dao Bišćanu da puca. ;)

Ali, lako je sada to govoriti, Sammir je najbolji igrač Dinama i razumljivo je da je on išao pucati. Jbg, ne može uvijek zabiti.

P.S. Ne znam zašto je Kelava po tebi Scud bio loš, meni nije. Čak dapače, obranio je par teških lopti.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Schumy.d je napisao/la:
schuey je napisao/la: Vahid je nakon tekme jako lijepo rekao,i svaka mu čast,ljut je sam na sebe,rekao je Moralesu da ide do Sammira i vidi jeli spreman ako nije da on puca,nažalost,Sammir je pokazao i jako jako lošu stranu,jer navodno da su pričali ali preko k :D i on se odlučio pucat
Sammir je rekao da je mislio dati Moralesu da puca, ali da je dogovor bio da sammir izvede penal.
Ne znam zašto, ali ja sam zna da će ga promašiti jer danas nije imao neki svoj dan zbog onog promašenog zicera na početku.
Takve penale treba dati onima koji su odlično odigrali utakmicu, ja da sam bio na Vahidovom mjestu, penal bi dao Bišćanu da puca. ;)

Ali, lako je sada to govoriti, Sammir je najbolji igrač Dinama i razumljivo je da je on išao pucati. Jbg, ne može uvijek zabiti.

P.S. Ne znam zašto je Kelava po tebi Scud bio loš, meni nije. Čak dapače, obranio je par teških lopti.
Rodjo ima velkih problema sa ispucavanjima,nije on loš golman ali nije ni vrhunski,nažalost :(
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Sammir je rekao da je mislio dati Moralesu da puca, ali da je dogovor bio da sammir izvede penal.

Kod kornera je imao problema sa izlazenjem, cesto zna " zaplivati " , kao sto je to bio slucaj danas. ;)
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la: Sammir je rekao da je mislio dati Moralesu da puca, ali da je dogovor bio da sammir izvede penal.

Kod kornera je imao problema sa izlazenjem, cesto zna " zaplivati " , kao sto je to bio slucaj danas. ;)
ljetuje puno čovijek hahhaaahah

ma nije baš tako loš,pa kaj dečko je tek,i nije uigran kao ostali,no za razliku od Fiće,barem nije bahat i razbacuje se koda brani za United a ne Dinamo
Schumy.d
Legenda
Legenda

Pa kad je Dinamo uopće imao boljeg golmana?
Nije Kelava nešto poseban, ali ništa lošiji od golmana koji su prošli kroz Dinamo. ;)
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Schumy.d je napisao/la:Pa kad je Dinamo uopće imao boljeg golmana?
Nije Kelava nešto poseban, ali ništa lošiji od golmana koji su prošli kroz Dinamo. ;)
pa onajšvabo je bio legenda,je startao loše ali odmah kada se uigrao je bio najjači golman ikada,spasio nas blamaža i blamaža
Schumy.d
Legenda
Legenda

schuey je napisao/la: pa onajšvabo je bio legenda,je startao loše ali odmah kada se uigrao je bio najjači golman ikada,spasio nas blamaža i blamaža
Ma dobro, Koch je bio dosta dobar, ali je imao i velikih problema sa loptama iz daljine. Sjećam se da su sve ekipe koje su igrale protiv Dinama redovito pucale sa nekih 30-ak metara i to je uvijek bilo opasno. Ali, moram priznati da je i branio nemoguće.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

@Schumy.d
Kelava je katastrofa golman,ne zna ispucati nijednu loptu pogađa svoje obrambene igrače,a da ne govorim kako kod svakog prekida i ubačaja pliva u prazno.Najlošiji dinamov golman od kad ja pamtim

A što se tiče utakmice ovo nije bila dobra predstava Dinama,Brugge nas je nadigrao u prvom poluvremenu.I ponovo za ovu utakmicu najveću krivicu snosi trener.Jasno je bilo da Badelja je trebao vratiti u sredinu jer Ademi i Chago nemaju moć da kreiraju igru,i taj dvojac je gubio bitku u sredini,ponovo je kasnio sa zamjenama.Također zadnjih 10min je kriv što nije probao sa 2 špice.Bećo je pravio pomutnju u njihovoj obrani i šteta je što nije dobio višu minutažu

Što se tiče penala ne možemo kriviti Sammira,ali trebao je pucati Morales ipak je on najbolji izvođač
...put u raj nije posut ružama...
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Steta za Dinamo.Necu biti pesimist i reci da je gotovo,ali ogromna je sansa prokockana za ulazak u drugi krug.Ovi ce bodovi jako Dinamo falit i mogli i poslje svi kukat zbog toga.Al vidi se da se protiv Bruggea moze igrat i vjerujem da Dinamo moze doci do pobjede.Samo Kelava sigurno nemoze biti jedinica jer bolje da brani Skender on bar moze normalno ispucat loptu i relativno je siguran na golu,ali vjerojatno nije dugo branio pa mu Vaha ne daje prednost.Sto se tice Hajduka zadovoljan sam njegovim pristupom u utakmici jer bilo je jasno da ce Zenit i s petom momcadi dominirati terenom.Nisu se uplasio kao protiv Aeka-a a najvaznije od svega nisu igrali piriju =D>

No,najvaznije na kraju vjerujem da i Dinamo i Hajduk mogu izboriti proljece u Europi.Treba se borit,biti hrabar nikad se ne predat i rezultati ce doc ;)
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Vahid je iskusan trener i vjerojatno je namjerno želio "krivicu" sa igrača prebaciti na sebe...i na tome mu svaka čast jer je odlučio "rasteretiti" igrača...

...a tekma...koliko puta viđeno...ponekad mi se čini da plavima više treba jako dobar psiholog a ne trener...ono što je dobro bilo u samoj utakmici da su se obje momčadi dobro postavile i željele pobjedu - a izvedba je bila očekivana s obzirom na (ne)kvalitetu i dinama i belgijanaca...iako ništa još nije izgubljeno ostaje u ustima jako gorak okus prije svega zbog konkretnijih šansi plavih...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Chuck Norris je napisao/la:@Schumy.d
Kelava je katastrofa golman,ne zna ispucati nijednu loptu pogađa svoje obrambene igrače,a da ne govorim kako kod svakog prekida i ubačaja pliva u prazno.Najlošiji dinamov golman od kad ja pamtim

A što se tiče utakmice ovo nije bila dobra predstava Dinama,Brugge nas je nadigrao u prvom poluvremenu.I ponovo za ovu utakmicu najveću krivicu snosi trener.Jasno je bilo da Badelja je trebao vratiti u sredinu jer Ademi i Chago nemaju moć da kreiraju igru,i taj dvojac je gubio bitku u sredini,ponovo je kasnio sa zamjenama.Također zadnjih 10min je kriv što nije probao sa 2 špice.Bećo je pravio pomutnju u njihovoj obrani i šteta je što nije dobio višu minutažu

Što se tiče penala ne možemo kriviti Sammira,ali trebao je pucati Morales ipak je on najbolji izvođač
ma kakav Skender,dajajde :D Kelava,sam da malo sebi dođe,ja se ne sjećam da je prije pucao lijevom,piše desnom,možda da proba zamjeniti :D koliko je golmana davno prije bilo kaj su im CD-i ispucavali sa 5m,pa nije to mjerilo kvalitete golmana
Schumy.d
Legenda
Legenda

Kelava nije ništa skrivio na utakmici. Nije dobio gol i ne znam čemu tolike rasprave o njemu. Ništa čudno za Dinamo, nikad nisu imali golmana pravog i sad plačemo jer je Kelava tu. Ako on ode, evo opet Turine na gol i opet isto s*anje.

A ni Hajduk nije ništa bolji... :?
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la:Kelava nije ništa skrivio na utakmici. Nije dobio gol i ne znam čemu tolike rasprave o njemu. Ništa čudno za Dinamo, nikad nisu imali golmana pravog i sad plačemo jer je Kelava tu. Ako on ode, evo opet Turine na gol i opet isto s*anje.

A ni Hajduk nije ništa bolji... :?
Za mene je Lončarić odličan golman,i otrebao bi biti dugoročno rješenje.
A što se tiče Kelave da ništa nije skrivio,ne bih se složio nije imao direktnih kikseva ali svojim intervencijama unosi nervozui paniku u zadnji dinamov red,i oni se ne mogu pouzdati u njega.
Ali kao što sam rekao najveći krivac sinoć je Vaha(kao i protiv PAOK-a) koji je svojim nelogičnim potezima i kasnim reakcijama doveo do onakve igre
...put u raj nije posut ružama...
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Chuck Norris je napisao/la:
Za mene je Lončarić odličan golman,i otrebao bi biti dugoročno rješenje.
A što se tiče Kelave da ništa nije skrivio,ne bih se složio nije imao direktnih kikseva ali svojim intervencijama unosi nervozui paniku u zadnji dinamov red,i oni se ne mogu pouzdati u njega.
Ali kao što sam rekao najveći krivac sinoć je Vaha(kao i protiv PAOK-a) koji je svojim nelogičnim potezima i kasnim reakcijama doveo do onakve igre
Slazem se i ja :thumbup:

Naravno da nije nista kobno napravio,cak je i obranio nekoliko dobrih pokusaja Bruggea,ali skoro svako drugo njegovo ispucavanje je katastrofalno.Sada nije bilo kobno,no,jednom ce pogrijesit i netko ce iskoritit tu sansu.Trebao bi puno vjezbati taj segment igre.

@Schumy.d

Subasic ponekad zna primit pacerski gol,ali Hajdukova obrana moze imati povjerenja u njega za razliku od Dinamove ;)
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Za mene je Lončarić odličan golman,i otrebao bi biti dugoročno rješenje.
Ma za mene Lončarić nije ništa bolji od Kelave... :|
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Pokvareni telefon u Dinamu,sve se kad tad sazna,ipak Vaha kriv po meni,pa valjda zna ko priča Portugalski,ko priča Španjolski a tko ne PRIČA (hrvatski) presramotno :roll:

http://www.net.hr/sport/page/2010/10/22 ... tml?pos=n1" onclick="window.open(this.href);return false;
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma to su gluposti, Sammir zna i hrvatski, tako da sumnjam da je došlo do nesporazuma.
A ako je netko bio kurir, onda je to trebao biti Bišćan koji je kapetan.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Schumy.d je napisao/la:Ma to su gluposti, Sammir zna i hrvatski, tako da sumnjam da je došlo do nesporazuma.
A ako je netko bio kurir, onda je to trebao biti Bišćan koji je kapetan.
Al Morales ga ne zna;) Biščan nije bio ni blizu,zato je i izjavio Vaha nakon tekmešto mu je žao što nije utrčao u teren,meni ova priča ima totalno smisao,jer kad posložiš sve,zakaj se ko na koga derao? i dobiješ odgovor
Schumy.d
Legenda
Legenda

schuey je napisao/la: Al Morales ga ne zna;) Biščan nije bio ni blizu,zato je i izjavio Vaha nakon tekmešto mu je žao što nije utrčao u teren,meni ova priča ima totalno smisao,jer kad posložiš sve,zakaj se ko na koga derao? i dobiješ odgovor
Moglo se reć Bišćanu jer je bilo dovoljno vremena za to. Ne puca se penal isti čas. ;)
Odgovori