Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Strani nogomet
SLOBODNJAKOM S CENTRA u 98. minuti utakmice donio prolaz AEK-u.
Koji lik....
Cestitke Realu i onom cig.... Adebayoru... umjesto da lagano spusti loptu u gol, on po nagonu seljacki nabija koliko god jako moze. Eh da je promasio.....
Koji lik....
Cestitke Realu i onom cig.... Adebayoru... umjesto da lagano spusti loptu u gol, on po nagonu seljacki nabija koliko god jako moze. Eh da je promasio.....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Haha,golman je neki teški moreplovac.
- Schumy.d
- Legenda
Kud sreće da svi pred golom tako nabiju.Ferrari-BiH je napisao/la: Cestitke Realu i onom cig.... Adebayoru... umjesto da lagano spusti loptu u gol, on po nagonu seljacki nabija koliko god jako moze. Eh da je promasio.....

Bar znaš da ulazi, Ronaldo je pipkao pa mu je golman s lakoćom obranio takvog zicera.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Ne bih se slozio...iako nisam mislio da bi trebali onako kao CR, ali da ju je mogao lijepo plasirati kontroliranim udarcem, a ne onako...mogao je pogoditi precku, golmana,prebaciti gol...srecom nijeSchumy.d je napisao/la:Kud sreće da svi pred golom tako nabiju.Ferrari-BiH je napisao/la: Cestitke Realu i onom cig.... Adebayoru... umjesto da lagano spusti loptu u gol, on po nagonu seljacki nabija koliko god jako moze. Eh da je promasio.....
Bar znaš da ulazi, Ronaldo je pipkao pa mu je golman s lakoćom obranio takvog zicera.
- Schumy.d
- Legenda
A mogao je i plasirati pa mu golman obrani ili da plasira pa pogodi stativu, prečku...Ferrari-BiH je napisao/la: Ne bih se slozio...iako nisam mislio da bi trebali onako kao CR, ali da ju je mogao lijepo plasirati kontroliranim udarcem, a ne onako...mogao je pogoditi precku, golmana,prebaciti gol...srecom nije
Jbg, kolega, može se i plasirana vrlo lako promašiti, ali nije bitno, važno da je ona završila u mreži.
Primjerice Benzema na Ronaldovu loptu po podu ispred gola ide pogoditi loptu desnom nogom umjesto da postavi samo svoju lijevu i naravno - promašio je cijelu loptu 2m od gola. Početničke greške koje mogu skupo stajati momčad.

Ali, događa se i najboljima...
- Ferrari-BiH
- Veteran
Ma jbg, ja sam samo malo "napaljen" na doticnog gospodina iz Togoa... ne podnosim ga iz dna duse... ali opet ostajem pri svome, da je veca kontrola nad lagainim plasiranim udarcem nego na ovom "krkanluku"Schumy.d je napisao/la:A mogao je i plasirati pa mu golman obrani ili da plasira pa pogodi stativu, prečku...Ferrari-BiH je napisao/la: Ne bih se slozio...iako nisam mislio da bi trebali onako kao CR, ali da ju je mogao lijepo plasirati kontroliranim udarcem, a ne onako...mogao je pogoditi precku, golmana,prebaciti gol...srecom nije
Jbg, kolega, može se i plasirana vrlo lako promašiti, ali nije bitno, važno da je ona završila u mreži.
Primjerice Benzema na Ronaldovu loptu po podu ispred gola ide pogoditi loptu desnom nogom umjesto da postavi samo svoju lijevu i naravno - promašio je cijelu loptu 2m od gola. Početničke greške koje mogu skupo stajati momčad.![]()
Ali, događa se i najboljima...

A Benzema....napadac....samo protiv Levantea

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Hvala Neueru sto je sacuvao sinoc mrezu protiv BvB-a.
0-0.
Danas se smanjuje zaostatak na -12.
EDIT.
1 FC Koln 3-2 FC Bayern
Branio sam Van Gaala prvu sezonu, jer je tek dosao, pa vrijeme prilagodbe i sl....
Ove godine, jedino sto zelim je da napusti klupu Bayerna, jer ovo vise ne lici ni na sto.

0-0.
Danas se smanjuje zaostatak na -12.

EDIT.
1 FC Koln 3-2 FC Bayern
Branio sam Van Gaala prvu sezonu, jer je tek dosao, pa vrijeme prilagodbe i sl....
Ove godine, jedino sto zelim je da napusti klupu Bayerna, jer ovo vise ne lici ni na sto.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- Schumy.d
- Legenda
Gledao sam tekmu i svaka čast Barceloni i Messiju. Zaslužena pobjeda.
Ali, moram reći da je ovaj Atletico bio očajan... Stvorili su par dobrih šansi, a onda dođu pred golmana i sami sebi lopte izbijaju jedan drugom s noge, pogađaju Valdesa u ruke i sl.
A čak su si i 3. gol sami zabili.
Ali, moram reći da je ovaj Atletico bio očajan... Stvorili su par dobrih šansi, a onda dođu pred golmana i sami sebi lopte izbijaju jedan drugom s noge, pogađaju Valdesa u ruke i sl.
A čak su si i 3. gol sami zabili.
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
"Debeli": Jos cu igrat u inat huliganima
http://gol.hr/clanak/svjetski_nogomet/b ... grati.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gol.hr/clanak/svjetski_nogomet/b ... grati.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
King Kenny sredio Chelsea. Liverpool slavio u derbiju 1:0 pogotkom Meirelesa.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Ferrari-BiH
- Veteran
Dani je napisao/la:King Kenny sredio Chelsea. Liverpool slavio u derbiju 1:0 pogotkom Meirelesa.

Chelsea nije imao 2 napada kako treba i bas mi je drago da su izgubili
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Bas mi je drago zbog Liverpoola,ali i zal sto nisam mogao gledat tekmu.Jel igro Torres uopce,ako i je kakav je bio?Dani je napisao/la:King Kenny sredio Chelsea. Liverpool slavio u derbiju 1:0 pogotkom Meirelesa.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Dani
- Legenda
Igrao je, imao je 1 dobru šansu koju je blokirao Carragher. Inače je igrao loše. Ne bih se složio da Lverpool igra defenzivnu taktiku, dapače. Ali vezni red nema fantazistu pa to tako izgleda.Sviđa mi se da se ponovo vratio onaj stari fajterski duh u ekipu.
Kenny Dalglish: "We approached it professionally. The players were fantastic in their approach to the game and their determination to win the match. As this club has always said, the most important people are the people who are at Liverpool Football Club. That's the way they approached the game. Our incentive was to get three points and that's what we did. Whatever someone wants to do with their life, that's entirely their choice.
"For me personally I came here to win three points and if Carlo Ancelotti had been playing up front I'd still have wanted the three points. The personnel and the opposition are not important to me. The only people who are important to me are those in red shirts."
Kenny Dalglish: "We approached it professionally. The players were fantastic in their approach to the game and their determination to win the match. As this club has always said, the most important people are the people who are at Liverpool Football Club. That's the way they approached the game. Our incentive was to get three points and that's what we did. Whatever someone wants to do with their life, that's entirely their choice.
"For me personally I came here to win three points and if Carlo Ancelotti had been playing up front I'd still have wanted the three points. The personnel and the opposition are not important to me. The only people who are important to me are those in red shirts."

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
At the end of a storm, there is a golden sky... TOoooooooo Liverpool 

- Schumy.d
- Legenda
Real Madrid - Real Sociedad 4:1 
Strijelci: Ronaldo 2, Kaka, Adebayor / Arbeloa (autogol)
Odlična tekma Reala, Kaka i Adebayor su igrali od 1. minute. Kaka je pokazao da može igrati sa Ozilom u sastavu i to dosta kvalitetno. A Adebayor je isto odigrao još jednu dobru partiju, mislim da jeimao najprljaviji dres od svih. Borben danas, puno trčao, otkrivao se i na kraju poentirao.
A Ronaldo je odgovorio na današnje prozivke novinara.
Evo malo njegove umjetnosti:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5myco2dt ... r_embedded[/youtube]

Strijelci: Ronaldo 2, Kaka, Adebayor / Arbeloa (autogol)
Odlična tekma Reala, Kaka i Adebayor su igrali od 1. minute. Kaka je pokazao da može igrati sa Ozilom u sastavu i to dosta kvalitetno. A Adebayor je isto odigrao još jednu dobru partiju, mislim da jeimao najprljaviji dres od svih. Borben danas, puno trčao, otkrivao se i na kraju poentirao.

A Ronaldo je odgovorio na današnje prozivke novinara.

Evo malo njegove umjetnosti:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5myco2dt ... r_embedded[/youtube]

- Ferrari-BiH
- Veteran
Sve ovo dzaba, ja strahujem od Lyona jos uvijek...
- Dani
- Legenda
Pa neka vam Lovren nekaj sredi.

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Kaj, Liverpool dobije jednu tekmu i odma smo bahati? Dobro, dobro...Dani je napisao/la:Pa neka vam Lovren nekaj sredi.![]()

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Dani
- Legenda
Gle mogu sada sve zgubiti, glavno da smo dobili Čelski 2 puta ove godine. Nego, da li budete išli gledati Real ako zaigra na Poljudu?

- Schumy.d
- Legenda
Sigurno nije džaba... Ovakve pobjede prije Lyona su itekako dobrodošle. Samo neka i Kaka i Adebayor zabijaju, trebat će pogotci.Ferrari-BiH je napisao/la: Sve ovo dzaba, ja strahujem od Lyona jos uvijek...
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Ne znam. Mislim da ne bih bio dobrodošao s Dinamovom kapom na glavi.Dani je napisao/la:Gle mogu sada sve zgubiti, glavno da smo dobili Čelski 2 puta ove godine. Nego, da li budete išli gledati Real ako zaigra na Poljudu?

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Schumy.d
- Legenda
Izgleda da Pepe napušta Real na ljeto.
Moguće destinacije: City, Arsenal, Chelsea
Realove moguće zamjene za njega: Vidić, Shawcross, Breno, Maicon...
Moguće destinacije: City, Arsenal, Chelsea
Realove moguće zamjene za njega: Vidić, Shawcross, Breno, Maicon...
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Bomba iz Rima: Lazio želi dovesti Milana Badelja?
http://gol.hr/clanak/svjetski_nogomet/b ... delja.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gol.hr/clanak/svjetski_nogomet/b ... delja.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- Schumy.d
- Legenda
Barca napokon kiksala 
Kod Gijona su odigrali 1-1.
Evo prilike Realu koju moraju iskoristiti da smanje zaostatak.

Kod Gijona su odigrali 1-1.
Evo prilike Realu koju moraju iskoristiti da smanje zaostatak.