gazda

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ne "kako bi riješio" nego je opsiao kao JE riješio jedan takav slučaj! I had one driver challenging for the world championship – I’m not going to say who it was – and the other guy that weekend happened to be b----- quick. I said to him, 'Whatever you do, you ought to take it easy and let the other guy pass you’. He said, 'I wouldn’t do that.’ So I replied, 'Well, you can stand up in the seat of the car and wave him past, so the whole world can see this if you want.’ But he insisted, 'I’m not going to do it’. So we just made sure he didn’t have enough fuel in the car to finish the race.” LINK Tad je trebao bit dogovor prije trke, pa se to moglo napravit tako. Ovdje je malo nezgodnije, jer se sve to dogodilo pred kraj gdje šef momčadi može samo bit bijesan.mrd je napisao/la:u telegraphu su pitali berija kao bivesg vlasnika ekipe kako bi on riješio situaciju kada se jedan vozač protivi tome da ga drugi obiđe, kaže matori: ja bih se samo pobrinuo on nema dovoljno goriva da završi utrku.
gazda
bernie se uvijek pobrine da netko drugi platiCuky je napisao/la:ali u tom primjeru Kimija i Masse nije bilo potrebe zakidati Massu jer je on sam sebe zakinuo i više nego što bi izgubio prepuštanjem jedne pozicije Kimiju
Što se Bernija tiče, uopće me ne čudi da je on to tako riješio. Kod njega se zna tko pije a tko plaća (u većini slučajeva)
AMuS je doznao zašto nije došlo do žešće Webberove obrane ili vraćanja pozicije: Webber je upao u probleme s gorivom (slično kao i Hamilton) i bilo kakvo jače stiskanje bi značilo da možda uopće ne bi završio utrku.Ferrari-BiH je napisao/la:Kako onda objasnjavas Webberovo "nadnaravno" branjenje, vracanje pozicije i fight sa Vettelom. Koliko znam dovoljan je mali klik da se vrati u full race mode.mrd je napisao/la:ne znam kakvo to utrkivanje spominjete kad je webber imao bolid u cruise modu. to je utrkivanje koliko I preticanje sa drs-om.
Potpuno se slažem! Trebalo bi u Fia pravilnik dopisati da stanka između dvije utrke smije biti najviše 14 danapospani gad je napisao/la:Konačno!! Ovaj Bernie je totalno prolupao. Bit' će još tri, četiri ovakve "lude" stanke od po tri tjedna!!!!!!!!
Bernie,........
Hm,.... nas dva se šalimo,..... ALI, ovo stvarno nije u redu,.......dmarijon je napisao/la:Potpuno se slažem! Trebalo bi u Fia pravilnik dopisati da stanka između dvije utrke smije biti najviše 14 danapospani gad je napisao/la:Konačno!! Ovaj Bernie je totalno prolupao. Bit' će još tri, četiri ovakve "lude" stanke od po tri tjedna!!!!!!!!
Bernie,........
Odlično! Ovo me baš raduje. Neka Kineza,....mrd je napisao/la:Ma Qing Hua će voziti za caterham na prvom treningu pred domaćom publikom.
LINK --> KACIGA
ja bio uvjeren da ćeš popljuvat ovo, kad ono ti sretan.pospani gad je napisao/la: Odlično! Ovo me baš raduje. Neka Kineza,....
takodjer, al 3 tjedna je puno.. mjesec dana skoro.. to ko wrc.. zaboravim da se vozi.Nema mi bolje nego kad je f1 dva vikenda zaredom.
Kad je F1 u pitanju nikakvo buđenje ili, kao u slučaju FP1 i 2 u Australiji, nespavanje nije problem. Problem će jedino biti koncentrirano voziti ligašku utrku u petak navečerK1M1 je napisao/la:uf, treba se probudit sutra u 4:00 za fp1, fp2 je u 8:00..
da, i onda opet nakon bahraina idu 3 tjedna pauze do spanjolskeArmanini je napisao/la:takodjer, al 3 tjedna je puno.. mjesec dana skoro.. to ko wrc.. zaboravim da se vozi.Nema mi bolje nego kad je f1 dva vikenda zaredom.
Ma to uopće nije normalno!Cuky je napisao/la:a to je uglavnom normalno, 3 tjedna stanke između zadnje tamo dolje i prve u EU...valjda da se momčadi stignu vratit doma, pripremit što imaju i onda u Španjolsku