aj prebroji postove u kojima upravo ferarijevci pljuju po MS-u i u kojima veličaju Alonsa, i onda pogledaj postove istih tih feraijevaca u dobu dok je alonso bio u renaultu ili McLuČemu generalizovanje stvari.F2004_the_best_ever je napisao/la: da sutra hamilton zamjeni mjesto sa alonsom u ferariju, pljuvanje po alonsu bi bilo bezočno, a hamiltona bi se slavilo ko da je isus krist
evo ti isti slučaj sa MS, dok je bio u ferariju bio im je bog, sad samo čekaju da ga pošalju u penziju (ti isti koji su se kleli u njega), dok se alonsa ljubi kao boga![]()
![]()
![]()
U tom tvom postu vidi se da si ti sve to što si napisao za Ferrari-jeve navijači samo još na kvadrat.
sad ga slavite, čim ode u neku drugu momčad, pljuvati ćete po njemu ko i po MS.u
ja mogu shvatiti da pljujete po hamiltonu jer vas pobjeđuje i to vas jako boli, ali ne kužim kako možete pljuvati po čovjeku koji je toliko napravio za ferari (MS donio 7 naslova) i to samo pokazuje da sam ja upravu, a ne ti.
a generaliziranje, pa meni su svi feraijevci isti (zasljepljeni crvenom bojom i vrlo agresivni prema svakom svakome tko se ne slaže sa njihovim mišljenjem)