Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Lewis Hamilton
izgleda da se smirio:
"Should I have said it or shouldn't I? Like I said I was trying to be funny, but it wasn't funny.
"You're not always right when you're trying to be funny. Sometimes you really put your foot in it and you offend people."
"Should I have said it or shouldn't I? Like I said I was trying to be funny, but it wasn't funny.
"You're not always right when you're trying to be funny. Sometimes you really put your foot in it and you offend people."
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ma ide mi to laganini na zna se već šta. Kao da je rekao ne znam šta se sad mora ispričavat. Ma gluposti, radi se pompa ni oko čega. Doslovno, frajer se našali i sad se tu potežu stranice i stranice kako je to ''jadno, neumjesno itd. itd.''. Da bar uvijek svi vozači kažu sve što misle, bilo bi puno bolje i više bi ih sve cijenio.Dani je napisao/la:izgleda da se smirio:
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
A kaj da su se npr. Schumacher ili Alonso "našalili" na takav način... razapeli bi ih i još bi dobili sudske tužbe...
Iako, da se razumijemo.. i ja mislim da se više nebi trebalo o tom pričat... lik je bio vruć nakon utrke, i izjavil je neke stvari koje je eto mogao i drugačije formulirat al kaj sad.. istina nije da mu je ovo prvi put da se nespretno izrazi al isto mislim da nebi trebalo dizat neku buku oko toga.
Iako, da se razumijemo.. i ja mislim da se više nebi trebalo o tom pričat... lik je bio vruć nakon utrke, i izjavil je neke stvari koje je eto mogao i drugačije formulirat al kaj sad.. istina nije da mu je ovo prvi put da se nespretno izrazi al isto mislim da nebi trebalo dizat neku buku oko toga.
Michael is faster than you!!
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
ja ne znam čime se i zašto opterečujete takvim glupostima
za mene utrka počinje znakom start i završava zastavom, kaj se poslije događa je potpuno nevažna stvar za mene.
izjave ne slušam ni ne čitam i kranje su nebitne za utrku
za mene utrka počinje znakom start i završava zastavom, kaj se poslije događa je potpuno nevažna stvar za mene.
izjave ne slušam ni ne čitam i kranje su nebitne za utrku
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Meni je uvijek zanimljivo poslušat izjave jer je i to dio F-1, i sve to što se događa prije i nakon utrke.
Ali, smatram da se ne treba toliko zamatrati tim sporednim stvarima. Milijardu puta je već na ovom forumu bilo rasprava Alonso je bahat, maše ovom, Hamilton je bahat radi ono, svaki svog konja hvali/brani, a istina je da su svi oni bahati, i da svatko od tih najboljih vozača misli za sebe da je najbolji - da nije tako ne bi bio tamo gdje je - u samom vrhu F-1 i ne znam zašto onda pojedini navijači imaju potrebu tvrdit suprotno. Ne, Hamilton nije takav, on je srčeko, ne Alonso nije takav on je divan i krasan. Gluposti. Svi su oni više-manje isti, van staze normalni ljudi, na stazi ljudi koje sebe smatraju najboljima/najbržima i to je to.
Ali, smatram da se ne treba toliko zamatrati tim sporednim stvarima. Milijardu puta je već na ovom forumu bilo rasprava Alonso je bahat, maše ovom, Hamilton je bahat radi ono, svaki svog konja hvali/brani, a istina je da su svi oni bahati, i da svatko od tih najboljih vozača misli za sebe da je najbolji - da nije tako ne bi bio tamo gdje je - u samom vrhu F-1 i ne znam zašto onda pojedini navijači imaju potrebu tvrdit suprotno. Ne, Hamilton nije takav, on je srčeko, ne Alonso nije takav on je divan i krasan. Gluposti. Svi su oni više-manje isti, van staze normalni ljudi, na stazi ljudi koje sebe smatraju najboljima/najbržima i to je to.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- f.alonso
- Navijam za: alonso
Lewis Hamilton ne moze da se pomiri sa cinjenicom da on nije Ayrton Senna.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Hamilton se na svom twitteru maloprije ispričao navijačima, Massi i Maldonadu za jučerašnje izjave!

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ja ne znam šta su svi navalili na momka.čovjek muški vozi,riskira,meni se sviđa upravo to kod njega.vožnja na nož je ono što se traži.sad druga stvar je što se njemu to nekad neće isplatiti,ali meni kao gledaocu je ovo što on radi super i nadam se da će tako nastaviti.ne navijam za njega,čak štaviše,jučer sam želio da cijelu utrku ostane iza schumachera,ali kad ga je pretekao to mi je bilo lijepo za vidjeti.apsolutno doprinosi zanimljivosti i kvaliteti utrka formule 1.
ono što je dobro je što sad svi vozači znaju kakav je hamilton.znaju da kad je hamilton iza njih da će taj pokušati napasti u bilo kojoj situaciji,da čovjek grize i ne staje dok ne prođe ispred.slična stvar kao i za schumachera.kad si iza michaela i želiš ga preteći,trebaš dobro razmisliti šta ćeš uraditi i imati velika muda jer ovaj gura 5 mm do zida. to je karizma koju samo imaju pravi raceri koji te svojim potezom tjeraju da pred tvom se hvataš za glavu :
kad već pišem,da napišem svoje viđenje situacija s massom i maldonadom
u slučaju s massom: lewis vidno brži napada.s onboard kamere lewisa vidi se da massa prekasno zatvara napad i skreće u hamiltona misleći da će lewis valjda nestati sa zemlje.i tu jednostavno nije bilo više mjesta za dvojicu.istina je da je napad bio preoptimističan,ali uspio je se uvuć malo pored masse koji je pogriješio time što nije pazio na lewisa na vrijeme.u trenutku dodira lewis je bio sigurno nosom bolida na pola dužine massinog auta i massa se tu trebao maknuti.tipičan primjer prolaska na silu,seljačko preticanje,ali je preticanje i treba i to znat,uostalom u monaku i ne može drugačije.
s maldonadom ista stvar,uglavio se taman do pola bolida pred prvi zavoj i tu je maldonado trebao ostaviti prostora i gotova priča.da je maldonado pokrio unutrašnju stranu nema te šanse da bi hamilton mogao išta.
šteta je što se ovakve stvari kažnjavaju jer lewis nije ništa fundamentalno pogrešno napravio.pravila kažu da vozač ispred mora ostaviti mjesta ako mu je vozač koji ga je napao prešao pola dužine bolida.
također,kobayashi (inače jako drag mi vozač) dobije upozorenje za nešto što je očigledno za kaznu,al eto.
ono što je dobro je što sad svi vozači znaju kakav je hamilton.znaju da kad je hamilton iza njih da će taj pokušati napasti u bilo kojoj situaciji,da čovjek grize i ne staje dok ne prođe ispred.slična stvar kao i za schumachera.kad si iza michaela i želiš ga preteći,trebaš dobro razmisliti šta ćeš uraditi i imati velika muda jer ovaj gura 5 mm do zida. to je karizma koju samo imaju pravi raceri koji te svojim potezom tjeraju da pred tvom se hvataš za glavu :
kad već pišem,da napišem svoje viđenje situacija s massom i maldonadom
u slučaju s massom: lewis vidno brži napada.s onboard kamere lewisa vidi se da massa prekasno zatvara napad i skreće u hamiltona misleći da će lewis valjda nestati sa zemlje.i tu jednostavno nije bilo više mjesta za dvojicu.istina je da je napad bio preoptimističan,ali uspio je se uvuć malo pored masse koji je pogriješio time što nije pazio na lewisa na vrijeme.u trenutku dodira lewis je bio sigurno nosom bolida na pola dužine massinog auta i massa se tu trebao maknuti.tipičan primjer prolaska na silu,seljačko preticanje,ali je preticanje i treba i to znat,uostalom u monaku i ne može drugačije.
s maldonadom ista stvar,uglavio se taman do pola bolida pred prvi zavoj i tu je maldonado trebao ostaviti prostora i gotova priča.da je maldonado pokrio unutrašnju stranu nema te šanse da bi hamilton mogao išta.
šteta je što se ovakve stvari kažnjavaju jer lewis nije ništa fundamentalno pogrešno napravio.pravila kažu da vozač ispred mora ostaviti mjesta ako mu je vozač koji ga je napao prešao pola dužine bolida.
također,kobayashi (inače jako drag mi vozač) dobije upozorenje za nešto što je očigledno za kaznu,al eto.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
darky je napisao/la:to ti je loš vikendSanel je napisao/la:Mislim da će se i navijači Hamiltona složiti da je u Monacu ipak malo pretjerao sa agresivnošću.
kad ti stvari krenu naopako onda idu naopako, od kavlifikacija do grešaka u utrci.
ali opet svi vozači su postali mimoze i čudom se čude kaj netko ima uopće drskosti da pokuša preticanje (nažalost to je FIAino maslo)
po meni bi morali još malo smanjti širinu bolida pa bi više mjesta na gridu
Slažem se s tobom, zato i razumijem Hamiltona i nisam ga napadao zbog svega, što same utrke što izjava nakon nje jer baš kao što si rekao, nesrećom su mu se uprskale kvalifikacije i onda je bio vruć i htio sve nadoknaditi u utrci pa makar silom jer u Monacu drukčije teško da može, a kad nije uspio već je dobio i kaznu onda je izjava bilakakva je bila, kad se ohladio shvatio je da je pogriješio i ispričao se. Za mene je to sasvim OK ponašanje iako sam kao navijač Alonsa i sve samo ne navijač hamiltona

...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Baš kao što sam i najavio jučergringo73 je napisao/la:Hamilton se na svom twitteru maloprije ispričao navijačima, Massi i Maldonadu za jučerašnje izjave!
...put u raj nije posut ružama...
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Evo kolko god neki rekli da je hamiltonov potez super, fighterski... (mislim na massu)...
Ja mislim da je malo ludji, jednako kao sto mislim i za ovaj potez...
http://www.viddler.com/explore/livelyf1/videos/82/" onclick="window.open(this.href);return false;
Alonso na full wetu, vidno brzi od heidfelda ali gubi strpljenje nakon samo 2 kruga sto mu je blizu i radi pi*dariju na stazi...
Za mene potpuno ista stvar kao ova massa-hamilton... Nisu bas cisti obojica s potezima al eto... Racerski...
http://www.viddler.com/explore/livelyf1/videos/82/" onclick="window.open(this.href);return false;
Alonso na full wetu, vidno brzi od heidfelda ali gubi strpljenje nakon samo 2 kruga sto mu je blizu i radi pi*dariju na stazi...
Za mene potpuno ista stvar kao ova massa-hamilton... Nisu bas cisti obojica s potezima al eto... Racerski...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
zlo i naopako kad se na forumu koji prati najbolje i najbrze vozace na svetu diskutuje o tome da li je neko trebao da ide na 'gap' (cr by sena) ili da se vozi ko penzioner iza bolida ocigledno sporijih od njega bilo koja staza da je u pitanju?!?!?!
za sve one kojima smeta ovakav stil voznje luisa (ili bilo kog drugog vozaca sa slicnim stilom) i koji smatraju da je luis pogresio savet da predju da prate neke druge sportove ......... klizanje na primer ili curling!!!
za sve one kojima smeta ovakav stil voznje luisa (ili bilo kog drugog vozaca sa slicnim stilom) i koji smatraju da je luis pogresio savet da predju da prate neke druge sportove ......... klizanje na primer ili curling!!!

- darky
- Profesionalni vozač
oprosti ali u curlingu stalno imaš sudare
meni je u zadnje vrijeme atraktivniji NASCAR i cart, tamo ne fali akcije, i tamo su ovakve stvari pod normalno

meni je u zadnje vrijeme atraktivniji NASCAR i cart, tamo ne fali akcije, i tamo su ovakve stvari pod normalno
-
- Navijam za: Nikoga
Evo iskreno ja se sjećam, a vjerujem i mnogi od vas 2010. kad je Lewis možda izgubio naslov u one dvije utrke mislim na Italiju i Singapur, ali mi uopće nije žao što je tako vozio, dapače uvijek mi ga je drago gledati kad je agresivan. U Monacu me isto fascinirao jer je izvlačio maksimum iz svog bolida i htio je proči sporije što je i normalno, samo što to ova staza ne dozvoljava, a to što ga je FIA dva puta kaznila to nebi previše komentirao...
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Da, ovo je tipicna Alonsova greska koja je proizasla iz njegove frustracije. Zasto nije kaznjen? Pa ne znam, stewardsi sú tih godina dopustali vise... No nije meni toliko problem bilo to sto je Hamilton bio sudionik 2 sudara, vec zato sto je u svojoj izjavi od sebe napravio nevinasce, a sve druge oko sebe popljuvao i omalovazavao. U tome je nastao problem, ako mene pitas.tomidix je napisao/la:Evo kolko god neki rekli da je hamiltonov potez super, fighterski... (mislim na massu)...
No evo, ispricao se navijacima i to je ok, mislim da je shvatio koliko je bio brz i nesmotren na jeziku tek onda kada je pogledao sam svoj snimak..
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Michael is faster than you!!
- Centurion
- Test vozač
a jbg, nakon takvog tjedna, svaki bi vozač postupio jednako, to je bilo pol sata, sat poslije utrke, to su još emocije, još je napeto,
ali smirio se, ispričao, to je ok...
- ostoja
Baton je vozač pravi,i kod njega nema ovakvih ispada a ni razloga da se nekom izvinjava.

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
da nisi ti pogresio mesto za velicanje batona?
- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
Pogrijesili ste obojica ima pa se ja ne žalim 
ON TOPIC: hamilton stvarno preagresivan...ono nabijanje u massu zaista nepotrebno

ON TOPIC: hamilton stvarno preagresivan...ono nabijanje u massu zaista nepotrebno
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Formula 1 gossip and rumours from international media
"McLaren driver Lewis Hamilton says he would rather quit Formula 1 than change his racing style, after being involved in a controversial accident at Sunday's Monaco Grand Prix."
(Daily Telegraph)
"McLaren driver Lewis Hamilton says he would rather quit Formula 1 than change his racing style, after being involved in a controversial accident at Sunday's Monaco Grand Prix."
(Daily Telegraph)
Darkness rises when silence dies
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
da masa nije, kao da je pocetnik u f1, krenuo da zatvara nakon sto mu je luis vec dosao do pola bolidaGERMAN je napisao/la:Pogrijesili ste obojica ima pa se ja ne žalim
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XizXIBZI ... re=related[/youtube]
obratiti paznju na 0:15 min i putanja koju masa pokusava da zauzme i kako su tu prosli weber,tr i reno???

isto vazi i za maldonada - 0:07 min
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JYiNKYav ... re=related[/youtube]
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Ja se isto slažem da je Massa počeo malo prekasno zatvarat, ispalo je kao da ga "nije" vidio u retrovizorima al zapravo jest pošto je sužio skroz putanju.
U drugom slučaju Lewis je krivudao i čekao da Maldonado zatvori al pošto čovjek ništa ne poduzima uleteva mu na kočenje. Hamilton je ovdje trebao puno kasnije kočit da otkliže kraj njegovog bolida pa da ga onda čovjek vidi. Samo što bi onda Maldonado ovom putanjom kojom ide puknuo Hamiltona bočno. Da se našao neki iskusniji vozač iz prvog bi zavoja izašli vjerojatno 'side by side' pa do sljedećeg zavoje ko će prije.
U drugom slučaju Lewis je krivudao i čekao da Maldonado zatvori al pošto čovjek ništa ne poduzima uleteva mu na kočenje. Hamilton je ovdje trebao puno kasnije kočit da otkliže kraj njegovog bolida pa da ga onda čovjek vidi. Samo što bi onda Maldonado ovom putanjom kojom ide puknuo Hamiltona bočno. Da se našao neki iskusniji vozač iz prvog bi zavoja izašli vjerojatno 'side by side' pa do sljedećeg zavoje ko će prije.

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
@ Chuck Norris, Schumy.d, tomidix
Start je kompletno drugačija situacija jer svako gleda naprijed i napada one ispred sebe, izuzetak je onaj na poleu. S Maldonadom je to drugačije budući da se je on trebao braniti i mogao je očekivati Hamiltonov napad s unutarnje strane. Singapur? Tu je 100% Webberova krivica jer on s tom brzinom s kojom je ulazio u taj zavoj nije imao šanse proći a da se ne zabije u Hamiltona. Situacija je slična, ali Hamilton definitivno nije imao isti pristup ko Webber u Singapuru. Bio je malo iza ali je držao unutrašnju stranu i napad je imao realne šanse za uspijeti. Dokaz Schumacher kojih 40-50 krugova ranije. Kad nekoga napadaš automatski riskiraš, u Monacu pogotovo... Stvar je u tome da su svi okrivili Hamiltona. On je idiot, debil izbacio jadnog Maldonado koji je vozio odličnu utrku, a vidi se kako ga je ovaj zatvorio. Istini za volju, Maldonado je vozio odličnu utrku ali daleko od toga da je nevina dušica. Obojica su na neki nači doprinjeli sudaru, ali bitno je napomenuti da je "jadnom Maldonadu idiot Hamilton uništio utrku".
Ovo gore je moje mišljenje, a mišljenje nemože biti objektivno, kakvo je takvo je... Ali pretpostavimo sljedeće. Situacije su idenitične ako se u obzir uzme da vozač s unutarnje strane napuca onoga na trkačoj putanje, jeli? E sad, kako to da je Hamilton za ovo automatski spušio kaznu, a Webbera nisu ni stavili pod istragu kad je spucao Hamiltona i još da napomenem Webber u onom incidentu snosi više odgovornosti nego Hamilton u ovom. Jedan je kažnjen, drugi nije...
Situacija s Massom je isto diskutabilna, ali ako su kaznili di Restu i FIA se želi predstaviti kao dosljedna onda su morali kazniti i Hamiltona. Massa je mogao biti više pažljiv jer je jer jako rano skrenuo u taj zavoj, a sad dali je to bilo zbog Webbera neznam ali opet za primjer uzimam Schumachera koji je tamo prošao Hamiltona. Mogao mu je i Hamilton skrenuti ranije, ali nije...
I onda još ni tu nije kraj. Kao nije dosta što je Hamilton kroz cijeli vikend spušio tri kazne nego se još prigovara da one nemaju utjecaja na krajnji rezultat. Pa što bi trebao dobiti doživotni ban, oduzimanjue superlicence, ili oduzimanje svih bodova nakon prvog kontakta s nekim u utrci??? Ili je zatvorska kazna bolja solucija... Neki bi se trebali spustiti na zemlju i biti malčice manje licemjerni jer Hamilton je dobar kad vozi na rubu,pretiče sve živo i neživo i time čini utrke zanimljivima, ali čim nešto sjebe spremni ste ga razapeti na krži. Pa u ovoj temi je u posljednjih 5 dana ispisano najmanje 10 stranica!
Chuck, Schumy.d i tomidix ovo se NE odnosi isuljučivo na vas nego vidim da su neki pretjerali pa moram reagirati
Start je kompletno drugačija situacija jer svako gleda naprijed i napada one ispred sebe, izuzetak je onaj na poleu. S Maldonadom je to drugačije budući da se je on trebao braniti i mogao je očekivati Hamiltonov napad s unutarnje strane. Singapur? Tu je 100% Webberova krivica jer on s tom brzinom s kojom je ulazio u taj zavoj nije imao šanse proći a da se ne zabije u Hamiltona. Situacija je slična, ali Hamilton definitivno nije imao isti pristup ko Webber u Singapuru. Bio je malo iza ali je držao unutrašnju stranu i napad je imao realne šanse za uspijeti. Dokaz Schumacher kojih 40-50 krugova ranije. Kad nekoga napadaš automatski riskiraš, u Monacu pogotovo... Stvar je u tome da su svi okrivili Hamiltona. On je idiot, debil izbacio jadnog Maldonado koji je vozio odličnu utrku, a vidi se kako ga je ovaj zatvorio. Istini za volju, Maldonado je vozio odličnu utrku ali daleko od toga da je nevina dušica. Obojica su na neki nači doprinjeli sudaru, ali bitno je napomenuti da je "jadnom Maldonadu idiot Hamilton uništio utrku".
Ovo gore je moje mišljenje, a mišljenje nemože biti objektivno, kakvo je takvo je... Ali pretpostavimo sljedeće. Situacije su idenitične ako se u obzir uzme da vozač s unutarnje strane napuca onoga na trkačoj putanje, jeli? E sad, kako to da je Hamilton za ovo automatski spušio kaznu, a Webbera nisu ni stavili pod istragu kad je spucao Hamiltona i još da napomenem Webber u onom incidentu snosi više odgovornosti nego Hamilton u ovom. Jedan je kažnjen, drugi nije...
Situacija s Massom je isto diskutabilna, ali ako su kaznili di Restu i FIA se želi predstaviti kao dosljedna onda su morali kazniti i Hamiltona. Massa je mogao biti više pažljiv jer je jer jako rano skrenuo u taj zavoj, a sad dali je to bilo zbog Webbera neznam ali opet za primjer uzimam Schumachera koji je tamo prošao Hamiltona. Mogao mu je i Hamilton skrenuti ranije, ali nije...
I onda još ni tu nije kraj. Kao nije dosta što je Hamilton kroz cijeli vikend spušio tri kazne nego se još prigovara da one nemaju utjecaja na krajnji rezultat. Pa što bi trebao dobiti doživotni ban, oduzimanjue superlicence, ili oduzimanje svih bodova nakon prvog kontakta s nekim u utrci??? Ili je zatvorska kazna bolja solucija... Neki bi se trebali spustiti na zemlju i biti malčice manje licemjerni jer Hamilton je dobar kad vozi na rubu,pretiče sve živo i neživo i time čini utrke zanimljivima, ali čim nešto sjebe spremni ste ga razapeti na krži. Pa u ovoj temi je u posljednjih 5 dana ispisano najmanje 10 stranica!
Chuck, Schumy.d i tomidix ovo se NE odnosi isuljučivo na vas nego vidim da su neki pretjerali pa moram reagirati

- Centurion
- Test vozač
to je bio rekao u jednom intervju-u, a i slažem se,elder je napisao/la:Formula 1 gossip and rumours from international media
(Daily Telegraph)
prvo rade svakakve novosti u f1, a onda kad netko pokuša pretjeći, i dogodi se trkaći incident, oni kažnjavaju,
strašno