zato jer prilikom sudara kimi nije imao upaljeno signalno svijetlo,što em nije obavezno,em nije niti štop svijetlo kak ljudi to nazivajuFerrari4ever je napisao/la: Ma ima ljudi jednostavno koji su alergični na crveno , šta ćeš .![]()
P.S. Dani - Zašto štop-svijetlo samo na Ferrari
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- schuey
- Počasni član

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Ferrari4ever
- Test vozač

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Baš zato mi je malo bez veze post , ali sigurno se malo zezaoschuey je napisao/la:zato jer prilikom sudara kimi nije imao upaljeno signalno svijetlo,što em nije obavezno,em nije niti štop svijetlo kak ljudi to nazivajuFerrari4ever je napisao/la: Ma ima ljudi jednostavno koji su alergični na crveno , šta ćeš .![]()
P.S. Dani - Zašto štop-svijetlo samo na FerrariDakle,teoretski to jednako nebi pomoglo hamiltonu nikaj jer svijetlo ne reagira na kočnicu nego daje stalni signal radi bolje uočljivosti bolida po lošijem vremenu
... Forza Massa ...
-
tomi_ferrari
- Navijam za: Nikoga
- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
da pa da još bolidi izgledaju ko disko kugle reflektirajućetomi_ferrari je napisao/la:Tako je, dodatne signalizacije nikad dostaDani je napisao/la:Pa baš zato treba dodatno svijetlo.![]()
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Ferrari4ever
- Test vozač

- natural
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
... ljeto je, nema se puno vremena, pa sa zakašnjenjem...
Mađarska, Hungaroring 2008
... za navijače Ferraria...
Hi. Res slike (s ponekim detaljem), Filmići (odustajanje Masse i Q1 krug Masse)
~70MB materijala
>>>>>> DOWNLOAD <<<<<<

Mađarska, Hungaroring 2008
... za navijače Ferraria...
Hi. Res slike (s ponekim detaljem), Filmići (odustajanje Masse i Q1 krug Masse)
~70MB materijala
>>>>>> DOWNLOAD <<<<<<

- Lord of the Ring
- Rezervni vozač

- Navijam za: sebe_i_MS
- natural
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
već sam se pitao ima li smisla, skida li itko, vidim nitko ništa ne komentira, ne zahvaljuje, tek toliko da znam, no evo, ako ništa drugo bar za vas dvoje, nije problem izgubiti malo vremena, jer promicati Ferrari i na ovaj način je vrijednost koju Ferrari ima u svojim simpatizerima, navijačima, nazovite to kako hoćete...

-
keexx
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren-Mercedes
Skida se skida...natural je napisao/la:već sam se pitao ima li smisla, skida li itko, vidim nitko ništa ne komentira, ne zahvaljuje, tek toliko da znam, no evo, ako ništa drugo bar za vas dvoje, nije problem izgubiti malo vremena, jer promicati Ferrari i na ovaj način je vrijednost koju Ferrari ima u svojim simpatizerima, navijačima, nazovite to kako hoćete...
Skidam sve slike koje nađem vezane uz F1, bez obzira na navijačko opredjeljenje...
E da... Slike su
Svaka čast na trudu...

- brz i zestok
- Početnik

- Kontakt:
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

- Navijam za: M.Schumachera
- Walter
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- Michael Schumacher
- Damper
Ma ja mislim da ni jedan Ferrari čitavu utrku nije imao prednjih naplatki samo se Novak malo za*ebo, nije mu prvi put.Ćale od Lewisa je napisao/la:Koliko sam primjetio, ono što su komentatori komentirali za one naplatke na Kimievim felgama...kasnije ni Massa nije imao te naplatke.
Zar se bolje odvodi zrak bez njih?...što će onda to svima, za ukras?
Nego najbolja scena je kad njih dvojica komentiraju Lewisovu malu iz (pa se ko Novak malo misli, ko nezna ime grupe odakle mu je ženska) a onda kaže Pussycatdolls...ko nije odmah znao.
šumi, šumi javore...
-
SRV
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren
Hahahaha, ova ti je dobra.Damper je napisao/la:Nego najbolja scena je kad njih dvojica komentiraju Lewisovu malu iz (pa se ko Novak malo misli, ko nezna ime grupe odakle mu je ženska) a onda kaže Pussycatdolls...ko nije odmah znao.Ćale od Lewisa je napisao/la:Koliko sam primjetio, ono što su komentatori komentirali za one naplatke na Kimievim felgama...kasnije ni Massa nije imao te naplatke.
Zar se bolje odvodi zrak bez njih?...što će onda to svima, za ukras?
Garant ih sluša kad dođe kući...
- Ferrari4ever
- Test vozač

Ferrari se mora zabrinuti , jer vozači mu mogu vozit i 110% i 100 % koja korist , ako motor ne može izdržat 2 utrke
Ti talijančići bi trebali malo bolje gledat šta rade , ako Massa ( ili eventualno Kimi ) izgubi prvenstvo radi kvarova i gluposti stvarno bi bilo šteta
Ali isto bilo je lijepo vidjeti crveni autić i crveni kombinezon na najvišoj stepenici podijuma , jeeeeeeeeeeeee
Nadam se da im je meho dobro , jer finac zajunio i odnio i čovika , crijevo , rezervar ...
, baš je ružno izgledalo . Moj muž ( inače meho po zanimanju ) je rekao da su mu mehe nešto stavili u motor kad ih gazi 
Ali isto bilo je lijepo vidjeti crveni autić i crveni kombinezon na najvišoj stepenici podijuma , jeeeeeeeeeeeee
Nadam se da im je meho dobro , jer finac zajunio i odnio i čovika , crijevo , rezervar ...
... Forza Massa ...
- zvjerko
- Svjetski prvak

- Navijam za: Pirelli i DRS
Mora da je u pitanju rat mehaničara. Nakon analize kvara Massinog motora primijetili su da je puknuta klipnjača zarezana flexom koju su pronašli među alatom Raikkonenove posade te su se odlučili na osvetu. Inače, inkriminirajuća flexa je srebrno-crna sa natpisom properity of (sastrugano) ferrari (napisano flomasterom) i Domenicalli tvrdi da nemaju pojma otkud je ta flexa došla ali će analizirati dostupne podatke kako bi pronašli krivca koji je nije ofarbao u crveno!Ferrari4ever je napisao/la:Ferrari se mora zabrinuti , jer vozači mu mogu vozit i 110% i 100 % koja korist , ako motor ne može izdržat 2 utrkeTi talijančići bi trebali malo bolje gledat šta rade , ako Massa ( ili eventualno Kimi ) izgubi prvenstvo radi kvarova i gluposti stvarno bi bilo šteta
![]()
Nadam se da im je meho dobro , jer finac zajunio i odnio i čovika , crijevo , rezervar ..., baš je ružno izgledalo . Moj muž ( inače meho po zanimanju ) je rekao da su mu mehe nešto stavili u motor kad ih gazi
Prošle sezone su preuzeli od Todta & co. uigranu ekipu i to je još i klapalo, ali ove sezone ima sve više "talijanskog šarma" i 4 (slovima - četiri) spaljena motora u 2/3 sezone! Sve više liče na "dobri stari ferrari" iz sušnog razdoblja!
-
mclaren - dado
- Navijam za: McLaren
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

- Navijam za: M.Schumachera
mclaren - dado je napisao/la:Maestro je napisao/la:@Icy - nije mi jasno zašto sve momčadi ne stave taj semafor, jer ljudi-lizala znaju pogriješiti, a ovaj uređaj ne, iako i s ovim netko upravlja ipak je pouzdanije.
Jučer je Kimi sa svim tim uređajem pogriješio a da je bio čovjek nebi jer mu ovaj nebi bio dignuo lizalicu
A kao do sad niko nije krenija prije nego mu je čovjek lizalica diga lizalicu ?
Kimijeva vozačka greška u nadi da će proć ispred Kovalainena i gotov
- tomidix
- Test vozač

- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Mozda ne rucnu ali nekakav blokator koji ce bit povezan sa semaforom bi se dao ugraditi... Da ne moze nikako krenuti prije nego li je zeleno svijetlo...Dani je napisao/la:Nek Kimiju ugrade ručnu.![]()
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."