Ostali sportovi...

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Zgodnija je...

Julia Mancuso
5
14%
Lindsey Vonn
21
57%
Ne volim žene
2
5%
Zgodnija mi je neka treća
9
24%

Ukupno glasova: 37

luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Ostali sportovi...

Post Postao/la luka_kimi »

Samo da vas pitam jednu stvar, pa da zaključimo ovu priču. Odmah da kažem, na stranu što mi je draža Cibona od Zadra, samo ću iznijeti činjenice. ;)

Navijači Zadra, tu prvenstveno mislim na almeidu, jeste li mogli doći na forum i čestitati Ciboni na zasluženom naslovu prvaka? Jeste. Jeste li morali provocirati i upropaštavati pobjedu navijačima Cibone? Niste. Kraj priče za mene.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Succum je napisao/la:
E da još jedan stavar ja sam brat od almeide
Zanimljivo,najprije si govorio da ne znaš ko je on a sad ti je brat :biggrin:
...put u raj nije posut ružama...
Zmago_Ferrari
Početnik
Početnik
Navijam za: puno postova

Post Postao/la Zmago_Ferrari »

Chuck Norris je napisao/la:
Succum je napisao/la:
E da još jedan stavar ja sam brat od almeide
Zanimljivo,najprije si govorio da ne znaš ko je on a sad ti je brat :biggrin:
:lol2:
luka_kimi je napisao/la:Samo da vas pitam jednu stvar, pa da zaključimo ovu priču. Odmah da kažem, na stranu što mi je draža Cibona od Zadra, samo ću iznijeti činjenice. ;)

Navijači Zadra, tu prvenstveno mislim na almeidu, jeste li mogli doći na forum i čestitati Ciboni na zasluženom naslovu prvaka? Jeste. Jeste li morali provocirati i upropaštavati pobjedu navijačima Cibone? Niste. Kraj priče za mene.
Ja sam odmah čestitao i bar 10 puta napisao da je Cibona jača i bolja momčad od Zadra. Samo sam odgovarao na neka sranja (blago rečeno) koja su napisana s očitim kompleksima na Zadar, ako želite mogu ih izvući iz postova. Tu najviše mislim na Schumya. Zasluženu pobjedu Cibone nije nitko ni dovodio u pitanje. :? Nitko nije upropaštavao slavlje Ciboninih navijača (inače, kakvo je to slavlje prvaka države kad su svi bili na forumu u 23:30h, nama bi fešta trajala 3 dana :biggrin: ), a provokacije i naslađivanja su se samo mogli naći u postovima koji slave Ciboninu pobjedu, ali više se naslađuju porazom Zadra. Bar je meni to bilo tako očito.
Npr. dokazao sam i da se Gordonu ne huče jer je crnac, nego zato jer je jedan od suparničkih igrača kroz povijest koji je teški provokator i ponaša se majmunski. Jurica Žuža, Josip Sesar, Matej Mamić, Prkačin... Nastavite niz. Dok sam nabrojio 15 Amera koji su prošli kroz Cibonu zadnjih godina i kojima se nikad nije hukalo, naravno na to nema odgovora nego izmišljotine i skretanje s teme, u smislu pomirite se da je Cibona bolja, a ja to napišem u tom postu 5 puta. :?
Uglavnom netko neutralan tko je čitao raspravu može lagano vidjeti tko je što iznio.

@Schumy

Pa tko je spomenuo Jugu, spomenuo sam samo u kontekstu praćenja nogometa u Zadru, jer si se ti dotakao toga. A ti kažeš, pusti što je bilo prije, kao da to veze ima s ovom temom Zadra i Cibone. :|

P.S. I ima N.K. Zadar navijače, simpatizere kojih uvijek ima solidan broj, ništa manje nego na Maximiru kad se igra protiv slabih klubova. Na stadionu od 6.000 ljudi je 3.000 odličan prosjek. Veliki Dinamo pa čak i Hajduk ako izuzmemo derbije nemaju ništa jaču posjetu. A taj Zadar se svake godine bori za ostanak u ligi, tako da ne znam o čemu pričaš. I ima Tornado koji je na svakoj utakmici, u broju kakav je moguć, ali su na svakoj domaćoj i gostujućoj utakmici.
Tako da ne znam što ti je sad pa si počeo i N.K. Zadar uvoditi u raspravu i to provokativno.
A ako si mislio na usporedbu Cibona nema navijača, pa ni N.K. Zadar nema navijača. Totalno si promašio pošto je Cibona bivši Europski prvak, 16 puta prvak države otkad je Hrvatske, dok je N.K. Zadar blizu amaterskog kluba kojemu je najveći uspjeh u povijesti Liga 6, a svake godine se bori za ostanak u našoj kvalitetnoj HNL.
slika

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Pa prijatelju moj, govoriš da su BBB simpatizeri Cibone, ali isto tako Tornado nije simpatizer NK Zadar, nego vjerni navijači... :roll:
Sam sebe demantiraš.
Pa tko je spomenuo Jugu, spomenuo sam samo u kontekstu praćenja nogometa u Zadru, jer si se ti dotakao toga. A ti kažeš, pusti što je bilo prije, kao da to veze ima s ovom temom Zadra i Cibone.
Daj, Zmago, molim te, nemoj mi pričati...

Evo tvojeg komentara:
Tako da moja izjava nije nimalo licemjerna, pošto se zna koji se klub od osamostaljenja hrvatske države propagiralo i tko je bio državni projekt.
Nedaj Bože da ti spominješ prošlost...

Ja ne znam tko je tu lud, ja koji čitam ono šta si napisao ili ti koji tvrdiš da nešto nisi napisao, a piše. :?
Zmago_Ferrari
Početnik
Početnik

Schumy.d je napisao/la:Pa prijatelju moj, govoriš da su BBB simpatizeri Cibone, ali isto tako Tornado nije simpatizer NK Zadar, nego vjerni navijači... :roll:
Sam sebe demantiraš.
Pa tko je spomenuo Jugu, spomenuo sam samo u kontekstu praćenja nogometa u Zadru, jer si se ti dotakao toga. A ti kažeš, pusti što je bilo prije, kao da to veze ima s ovom temom Zadra i Cibone.
Daj, Zmago, molim te, nemoj mi pričati...

Evo tvojeg komentara:
Tako da moja izjava nije nimalo licemjerna, pošto se zna koji se klub od osamostaljenja hrvatske države propagiralo i tko je bio državni projekt.
Nedaj Bože da ti spominješ prošlost...

Ja ne znam tko je tu lud, ja koji čitam ono šta si napisao ili ti koji tvrdiš da nešto nisi napisao, a piše. :?
BBB su navijači N.K. Dinamo. Tornado Zadar su navijači K.K. Zadar i N.K. Zadar.
Nisam rekao nigdje da su BBB navijači Cibone, nego da su se u dvorani skupili Wild Wolvesi potpomognuti s nekolicinom mladih Boysa koji su došli samo i jedino zbog protivničkih navijača i 5. finalne utakmice. Tim dečkima Wild Wolves ili kako se već zovu svaka čast, jer na svakoj Ciboninoj utakmici pokušavaju bar pokrenuti nekakvo navijanje.
BBB ne prate Cibonu više godina, to je njihov razlog i u to se ne miješam.

Govorim o naslovima i stanju OD osamostaljenja Hrvatske, a ne o davnim vremenima i bivšoj Jugi. To sam jedino spomenuo u kontekstu praćenja nogometa u Zadru (Hajduk/Zadar) jer si se ti dotakao te teme, pa sam samo to spomenuo. :!:
Isuse, pa vrati se na post pa pročitaj. To što si citirao je kad sam pisao o stanju hrvatske košarke.
slika

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

E pa BBB su također bili navijači Cibone prije, a gle čuda, danas su samo simpatizeri. ;)
Izvadak iz wikipedije:
"Tornado je košarkaška navijačka skupina, osnovana 1965. godine."
Zmago_Ferrari
Početnik
Početnik

Pa kao da ne znam da su BBB prije pratili Cibonu. #-o

Samo sam napisao da TRENUTNO ne prate, a razlog imaju i u to se ne miješam kao što sam i napisao.
Schumy.d je napisao/la:Izvadak iz wikipedije:
"Tornado je košarkaška navijačka skupina, osnovana 1965. godine."
Wikipedija! :lol: :lol: :lol:

Pa naravno da je Tornado košarkaška navijačka skupina, jer je osnovana na košarci. Tornado kroz povijest prati N.K. Zadar, bili su u bojkotu nekoliko godina. Otprije 2 sezone opet prate N.K. Zadar na svakoj utakmici, od onih pripremnih pa do svih domaćih i gostujućih utakmica.
Ali to sad nije tema, optužit će me za off-topic, ionako dobijem upozorenje čim se logiram na forum. :)

Ako te baš zanima nešto na tu temu možemo preko pp, ali Tornado Zadar službeno prati K.K. i N.K. Zadar, povremeno i R.K. kod većih utakmica.
slika

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Zmago_Ferrari je napisao/la:Pa kao da ne znam da su BBB prije pratili Cibonu. #-o

Samo sam napisao da TRENUTNO ne prate, a razlog imaju i u to se ne miješam kao što sam i napisao.
E pa onda BBB-i nisu simpatizeri i :amen:
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Mirjana Lučić prošla i 3.kolo kvalifikacija Wimbledona i ušla u glavni turnir =D> =D>
Svaka čast djevojci koja bi bila u samom vrhu svjetskog tenisa da nije imala privatnih problema,mogla bi bit opasna u Wimbledonu izgleda da je na dobrom putu da uđe u onu staru formu =D>
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Cestitke Lakersima na naslovu, svaka cast. Utakmica je bila super (kao i sve ostale u seriji) neizvjesna do samog kraja...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ferrari-BiH je napisao/la:Cestitke Lakersima na naslovu, svaka cast. Utakmica je bila super (kao i sve ostale u seriji) neizvjesna do samog kraja...
[-X [-X [-X [-X
Čestitke iako ih mrzim. Boston treba malo pomladiti ekipu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Dani je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:Cestitke Lakersima na naslovu, svaka cast. Utakmica je bila super (kao i sve ostale u seriji) neizvjesna do samog kraja...
[-X [-X [-X [-X
Čestitke iako ih mrzim. Boston treba malo pomladiti ekipu.
Boston je mislio napraviti nesto na silu (kao Real u nogometu), mislili su kupiti 3-4 zvijezde i kontali evo ga. Na kraju je ispalo da je njihov igrac zasjenio te zvijezde koje su u vec poznim godinama (Rondo).

Svaka cast Garnetu, Pierceu i Allenu, ali njih 3 ne mogu nositi igru, oni eventualno mogu biti su, ali ne da budu glavni igraci.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Pa upravo je to i najočitiji primjer kod Lakersa. Gasol, Artest,O´Neal i drugi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Kakav meč između Federera u Falle,trenutno 2-2 u setovima,Roger gubio 2-0 Falla imao servis za meč.Muči se Federer nadam se da će u potpunosti ovo okrenuti
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Chuck Norris je napisao/la:Kakav meč između Federera u Falle,trenutno 2-2 u setovima,Roger gubio 2-0 Falla imao servis za meč.Muči se Federer nadam se da će u potpunosti ovo okrenuti
Nadam se da ce Federrer ispasti :lol: :biggrin:
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ferrari-BiH je napisao/la:

Mislim da neće još,bar ne u ovom kolu ;)
Fedex vodi 3-0 u petom setu sa dvostrukim breakom :D

EDIT:Završio Fedex posao sa 6-0 u petom setu =D>
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Chuck Norris je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:

Mislim da neće još,bar ne u ovom kolu ;)
Fedex vodi 3-0 u petom setu sa dvostrukim breakom :D

EDIT:Završio Fedex posao sa 6-0 u petom setu =D>
Ma salio sam se, kakav bi to Wibledon bio bez Fedexa, ali se nadam da ce u finalu izgubiti.

Izgleda da je tek u 5. setu shvatio da je na Wibmledonu :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda

Vjerovali ili ne!! :shock: :shock:

Susret Isner-Mahut u Wimbledonu prekinut nakon 10 sati igre i rezultata 59:59 u 5. setu... :schock: :schock:
LINK
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Schumy.d je napisao/la:Vjerovali ili ne!! :shock: :shock:

Susret Isner-Mahut u Wimbledonu prekinut nakon 10 sati igre i rezultata 59:59 u 5. setu... :schock: :schock:
LINK
Da,zbilja nevjerovatan mec!

Isner je zabio 98,a Mahut 94 aseva i time su oborili rekord koji je drzao Karlovic sa 78 aseva.

A najjaci je ovaj dio "Nakon 50:50 u finalnom setu, brojke su morale biti resetirane na 0:0 jer sustav nije raspoznavao brojeve veće od 50" :D
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Vjerovali ili ne!! :shock: :shock:

LINK
Da,zbilja nevjerovatan mec!

Isner je zabio 98,a Mahut 94 aseva i time su oborili rekord koji je drzao Karlovic sa 78 aseva.

A najjaci je ovaj dio "Nakon 50:50 u finalnom setu, brojke su morale biti resetirane na 0:0 jer sustav nije raspoznavao brojeve veće od 50" :D
Da, apsloutno nevjerojatno, kak možu fizički izrdžat 7h u komadu i to još po onom suncu?? :schock:
So, assuming that both Mahut and Isner can actually move tomorrow they will be back then to complete their match.
Da, i ja se pitam... :biggrin:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Koliko sam vidio, čak niti jedan d njih dvojice nije bio previše zadovoljan što se meč prekida. :D
A niti jedan nije zatražio pomoć fizioterapeuta u 10h igre. =D>
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Ja bih se umorio od 10h gledanja,a kamoli od igranja :biggrin:
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Federer je rekao da kad je on išao na svoj meč, Mahut i Isner su bili kod 11-11 u 5. setu, a kad je završio sa mečom, ova 2 su još uvijek igrali... :lol:
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

A mec su prekinuli jer se teren umorio :biggrin:

Zna li neko kada nastavljaju, hoce li biti prijenos?
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ferrari-BiH je napisao/la: Zna li neko kada nastavljaju, hoce li biti prijenos?
Danas oko 17h, sumnjam da će biti prijenos. Probaj na eurosportu.
Odgovori