Navijači Zadra, tu prvenstveno mislim na almeidu, jeste li mogli doći na forum i čestitati Ciboni na zasluženom naslovu prvaka? Jeste. Jeste li morali provocirati i upropaštavati pobjedu navijačima Cibone? Niste. Kraj priče za mene.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Zanimljivo,najprije si govorio da ne znaš ko je on a sad ti je bratSuccum je napisao/la:
E da još jedan stavar ja sam brat od almeide
Chuck Norris je napisao/la:Zanimljivo,najprije si govorio da ne znaš ko je on a sad ti je bratSuccum je napisao/la:
E da još jedan stavar ja sam brat od almeide
Ja sam odmah čestitao i bar 10 puta napisao da je Cibona jača i bolja momčad od Zadra. Samo sam odgovarao na neka sranja (blago rečeno) koja su napisana s očitim kompleksima na Zadar, ako želite mogu ih izvući iz postova. Tu najviše mislim na Schumya. Zasluženu pobjedu Cibone nije nitko ni dovodio u pitanje.luka_kimi je napisao/la:Samo da vas pitam jednu stvar, pa da zaključimo ovu priču. Odmah da kažem, na stranu što mi je draža Cibona od Zadra, samo ću iznijeti činjenice.
Navijači Zadra, tu prvenstveno mislim na almeidu, jeste li mogli doći na forum i čestitati Ciboni na zasluženom naslovu prvaka? Jeste. Jeste li morali provocirati i upropaštavati pobjedu navijačima Cibone? Niste. Kraj priče za mene.
Daj, Zmago, molim te, nemoj mi pričati...Pa tko je spomenuo Jugu, spomenuo sam samo u kontekstu praćenja nogometa u Zadru, jer si se ti dotakao toga. A ti kažeš, pusti što je bilo prije, kao da to veze ima s ovom temom Zadra i Cibone.
Nedaj Bože da ti spominješ prošlost...Tako da moja izjava nije nimalo licemjerna, pošto se zna koji se klub od osamostaljenja hrvatske države propagiralo i tko je bio državni projekt.
BBB su navijači N.K. Dinamo. Tornado Zadar su navijači K.K. Zadar i N.K. Zadar.Schumy.d je napisao/la:Pa prijatelju moj, govoriš da su BBB simpatizeri Cibone, ali isto tako Tornado nije simpatizer NK Zadar, nego vjerni navijači...
Sam sebe demantiraš.
Daj, Zmago, molim te, nemoj mi pričati...Pa tko je spomenuo Jugu, spomenuo sam samo u kontekstu praćenja nogometa u Zadru, jer si se ti dotakao toga. A ti kažeš, pusti što je bilo prije, kao da to veze ima s ovom temom Zadra i Cibone.
Evo tvojeg komentara:Nedaj Bože da ti spominješ prošlost...Tako da moja izjava nije nimalo licemjerna, pošto se zna koji se klub od osamostaljenja hrvatske države propagiralo i tko je bio državni projekt.
Ja ne znam tko je tu lud, ja koji čitam ono šta si napisao ili ti koji tvrdiš da nešto nisi napisao, a piše.
Wikipedija!Schumy.d je napisao/la:Izvadak iz wikipedije:
"Tornado je košarkaška navijačka skupina, osnovana 1965. godine."
E pa onda BBB-i nisu simpatizeri iZmago_Ferrari je napisao/la:Pa kao da ne znam da su BBB prije pratili Cibonu.![]()
Samo sam napisao da TRENUTNO ne prate, a razlog imaju i u to se ne miješam kao što sam i napisao.
Ferrari-BiH je napisao/la:Cestitke Lakersima na naslovu, svaka cast. Utakmica je bila super (kao i sve ostale u seriji) neizvjesna do samog kraja...
Boston je mislio napraviti nesto na silu (kao Real u nogometu), mislili su kupiti 3-4 zvijezde i kontali evo ga. Na kraju je ispalo da je njihov igrac zasjenio te zvijezde koje su u vec poznim godinama (Rondo).Dani je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:Cestitke Lakersima na naslovu, svaka cast. Utakmica je bila super (kao i sve ostale u seriji) neizvjesna do samog kraja...![]()
![]()
![]()
![]()
Čestitke iako ih mrzim. Boston treba malo pomladiti ekipu.
Nadam se da ce Federrer ispastiChuck Norris je napisao/la:Kakav meč između Federera u Falle,trenutno 2-2 u setovima,Roger gubio 2-0 Falla imao servis za meč.Muči se Federer nadam se da će u potpunosti ovo okrenuti
Ferrari-BiH je napisao/la:
Nadam se da ce Federrer ispasti![]()
Ma salio sam se, kakav bi to Wibledon bio bez Fedexa, ali se nadam da ce u finalu izgubiti.Chuck Norris je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:
Nadam se da ce Federrer ispasti![]()
Mislim da neće još,bar ne u ovom kolu![]()
Fedex vodi 3-0 u petom setu sa dvostrukim breakom
EDIT:Završio Fedex posao sa 6-0 u petom setu
Da,zbilja nevjerovatan mec!Schumy.d je napisao/la:Vjerovali ili ne!!![]()
Susret Isner-Mahut u Wimbledonu prekinut nakon 10 sati igre i rezultata 59:59 u 5. setu...![]()
![]()
LINK
Da, apsloutno nevjerojatno, kak možu fizički izrdžat 7h u komadu i to još po onom suncu??bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Da,zbilja nevjerovatan mec!Schumy.d je napisao/la:Vjerovali ili ne!!![]()
Susret Isner-Mahut u Wimbledonu prekinut nakon 10 sati igre i rezultata 59:59 u 5. setu...![]()
![]()
LINK
Isner je zabio 98,a Mahut 94 aseva i time su oborili rekord koji je drzao Karlovic sa 78 aseva.
A najjaci je ovaj dio "Nakon 50:50 u finalnom setu, brojke su morale biti resetirane na 0:0 jer sustav nije raspoznavao brojeve veće od 50"
Da, i ja se pitam...So, assuming that both Mahut and Isner can actually move tomorrow they will be back then to complete their match.
Danas oko 17h, sumnjam da će biti prijenos. Probaj na eurosportu.Ferrari-BiH je napisao/la: Zna li neko kada nastavljaju, hoce li biti prijenos?