A moglo se,zato je bio lud na sebe,išao je na najbližeg,bez razmišljanja,kaj češSchumy.d je napisao/la:Moglo se reć Bišćanu jer je bilo dovoljno vremena za to. Ne puca se penal isti čas.schuey je napisao/la: Al Morales ga ne zna;) Biščan nije bio ni blizu,zato je i izjavio Vaha nakon tekmešto mu je žao što nije utrčao u teren,meni ova priča ima totalno smisao,jer kad posložiš sve,zakaj se ko na koga derao? i dobiješ odgovor
Domaći nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- schuey
- Počasni član
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Re: Domaći nogomet
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Cibalia-Hajduk 2-1
Dinamo-Šibenik 1-0
-4 u Splitu
Dinamo-Šibenik 1-0
-4 u Splitu

...put u raj nije posut ružama...
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
rođo dugo je još prvenstvo, ne gubim naduChuck Norris je napisao/la:Cibalia-Hajduk 2-1
Dinamo-Šibenik 1-0
-4 u Splitu

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Izvor je 24 sata
jer u drugim novinama nema za sada tih vijesti pa treba uzeti s rezervom no Vahid i Mamić se po tim informacijama žele "riještiti" Moralesa i još nekih igrača...
KLIK NA 24

KLIK NA 24
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari

Ali, mislim da je Miro bolji igrač od Beqiraja.
- Toon
- Veteran
...Slepicka zvan mantinela bi sigurno bio od koristi u nekim utakmicama jer takav tzv. sidraš je ponekad potreban a Dinamo nema drugih opcija za tu igru...no valjda trener zna što želi a braća će potrošit koji €...samo čileanca ne bi trebalo pustiti "badava" a za ostale su valjda spremni i platiti nekom klubu samo da ih uzmuSchumy.d je napisao/la:Ja već zaboravio na Slepičku, Mesarića i Dodu...
Ali, mislim da je Miro bolji igrač od Beqiraja.

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Znam da nema ni pola sezone odigranih utakmica,ali Dinamo moze slaviti naslov prvaka 
Hajduk jednostavno ne moze dobiti "solidnog" kluba (u okvirima HNL-a) u gostima i to njihova boljka vec ohoho sezona.Dinamo sve bolje i bolje igra i nevidim nacina kako bi Hajduk mogao biti u prilici da nesto konkretno poduzme.
Da se mene pita zrtvovao bi rezultate u Europi za naslov prvaka Hrvatske jer predugo cekamo na taj naslov i ove godine je sigurno bila sanse protiv "oslabljenog" Dinama,a kako stvari stoje nisam optimistican

Hajduk jednostavno ne moze dobiti "solidnog" kluba (u okvirima HNL-a) u gostima i to njihova boljka vec ohoho sezona.Dinamo sve bolje i bolje igra i nevidim nacina kako bi Hajduk mogao biti u prilici da nesto konkretno poduzme.
Da se mene pita zrtvovao bi rezultate u Europi za naslov prvaka Hrvatske jer predugo cekamo na taj naslov i ove godine je sigurno bila sanse protiv "oslabljenog" Dinama,a kako stvari stoje nisam optimistican

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Malo vijesti
....
Spaco vise nije trener Hadjuka.
KLIK
Postoje nekakve sanse da dodje Rumunj.
KLIK
Parovi cetvrtfinala kupa
Dinamo - Osijek
Zagreb - Slaven Belupo,
Istra - Cibalia
Varaždin - Rijeka

Spaco vise nije trener Hadjuka.
KLIK
Postoje nekakve sanse da dodje Rumunj.
KLIK
Parovi cetvrtfinala kupa
Dinamo - Osijek
Zagreb - Slaven Belupo,
Istra - Cibalia
Varaždin - Rijeka

-
- Veteran
Dobar žrijeb za Dinamo izbjegli smo IstruScuderia je napisao/la:Malo vijesti....
Parovi cetvrtfinala kupa
Dinamo - Osijek
Zagreb - Slaven Belupo,
Istra - Cibalia
Varaždin - Rijeka

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Chuck Norris je napisao/la:Dobar žrijeb za Dinamo izbjegli smo IstruScuderia je napisao/la:Malo vijesti....
Parovi cetvrtfinala kupa
Dinamo - Osijek
Zagreb - Slaven Belupo,
Istra - Cibalia
Varaždin - Rijeka(sorry hajdukovci nisam mogao odoliti)

U potpunosti se slažem, Istrani su opasan protivnik.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Zanima me da li je netko čitao SN od srijede. Tamo sam vidio neke nelogičnosti kod usporedbe Dinama i Hajduka. Recimo snaga momčadi : Dinamo7,5 - Hajduk 7 ( po čemu? ). Zatim najveći fail novinarstva ove godine ; treneri: Dinamo 8 - Hajduk 9 ?!!. Ne želim izazivati svađu, ali zanima me po kojem kriteriju je dotični autor teksta zaključio da je trener koji je vodio nekoliko europskih klubova i vrhunskih reprezentacija lošiji od jednog Poklepovića. Vaš komentar?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Veteran
Nisam čitao,i opće ne volim takve usporedbe snage momčadi.Kao prvo takve procjene su subjektivne kao drugi teško je bilo snagu momčadi ili trenera prikazati nekom brojkom.Najbolja brojka su rezultati ili trofeji sve drugo je igranje novinara i popunjavanje praznine u u novinamaDani je napisao/la:Zanima me da li je netko čitao SN od srijede. Tamo sam vidio neke nelogičnosti kod usporedbe Dinama i Hajduka. Recimo snaga momčadi : Dinamo7,5 - Hajduk 7 ( po čemu? ). Zatim najveći fail novinarstva ove godine ; treneri: Dinamo 8 - Hajduk 9 ?!!. Ne želim izazivati svađu, ali zanima me po kojem kriteriju je dotični autor teksta zaključio da je trener koji je vodio nekoliko europskih klubova i vrhunskih reprezentacija lošiji od jednog Poklepovića. Vaš komentar?
- Bibi
- Kontakt:
luka_kimi je napisao/la: U potpunosti se slažem, Istrani su opasan protivnik.

Sramotno ispadanje Istrani zasluzeno pobijedili i svaka im cast na tome

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
rijeka ce se opet vuc po sredini tablice ili niže već vidim

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Schumy.d
- Legenda
Hajduk je smiješan u ovoj Europi... 
Kakva je to katastrofalna igra, to nisu istine. Pa oni ne mogu preći centar usred Splita...
Nadam se da će sada svi oni koji su pljuvali po Dinamu shvatiti neke stvari...

Kakva je to katastrofalna igra, to nisu istine. Pa oni ne mogu preći centar usred Splita...
- Bibi
- Kontakt:
Dinamo je PET klasa bolji od Hajduka evo i ja sam to rekao i da jos Zenit je mali klub kojeg se posto poto mora pobijeditiSchumy.d je napisao/la:Hajduk je smiješan u ovoj Europi...

Ne razumijem sta su ljudi ocekivali od Hajduka kad su izborili ulazak u EL.Ovo im je prvi put nakon 16 godina i sad kao oni moraju sve redom pobjedivati mislim HALO

Vrhunski rezultat je ulazak u skupinu,a ostalo moze biti samo plus,a da ne govorim o igrackoj kvaliteti i duljinom klupe gdje smo nikakvi.Kad se realnije pogleda Hajduk ima skoro podjenake sanse kao i Dinamo da prode medu 32.Dinamo ide Villarealu koji vise nema pravo na kiks i bit ce pravo cudo ako ne pobjede,dok Paok igra doma sa stvarno losim Bruggeom i to bi mogli dobit i onda je njima dovoljan bod na Maksimiru.Hajduk samo treba izvuci remi protiv Anderlecha i pobjediti AEK doma i to je to(racunajuci da Zenit pobjedi i Aek i Anderlecht ako ce im se htjet naravno) mada ponavljam sto god napravili dobro je ja sam zadovoljan.
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Toon
- Veteran
...evo Bibi ja ne navijam ni za jedne pa ću ti ja reći što je mene smetalo kod Hajduka jučer...znam da je Zenit bolja momčad no prvo poluvrijeme Hajduka mi je izgledalo kao da igra osrednja amaterska momčad koja ne zna niti osnove nogometa...nije problem izgubiti od bolje momčadi no dozvoliti da ti se oni praktično došetaju do 30 metara od gola je smiješno...stajati od igrača 5 metara umjesto ga pritiskati da napravi pogrešku a ne da može mirno dodavati lopte...ja jučer nisam vidio želju i borbenost i to me smeta jer tako se ne igra...navijat ću za svaki hrvatski klub u Europi no jučer mi je to stvarno izgledalo kao da se Barca ili Real poigravaju sa nekim...rezultat je na kraju s obzirom na prikazanu igru i odličan...a izgubiti i primiti doma 3 gola i reći da je rezultat dobar nije baš neka perspektiva...no šanse i dalje postoje za Hajduk ali sa takvom igrom ne...Bibi je napisao/la: Ne razumijem sta su ljudi ocekivali od Hajduka kad su izborili ulazak u EL.Ovo im je prvi put nakon 16 godina i sad kao oni moraju sve redom pobjedivati mislim HALO![]()
Vrhunski rezultat je ulazak u skupinu,a ostalo moze biti samo plus,a da ne govorim o igrackoj kvaliteti i duljinom klupe gdje smo nikakvi.Kad se realnije pogleda Hajduk ima skoro podjenake sanse kao i Dinamo da prode medu 32.Dinamo ide Villarealu koji vise nema pravo na kiks i bit ce pravo cudo ako ne pobjede,dok Paok igra doma sa stvarno losim Bruggeom i to bi mogli dobit i onda je njima dovoljan bod na Maksimiru.Hajduk samo treba izvuci remi protiv Anderlecha i pobjediti AEK doma i to je to(racunajuci da Zenit pobjedi i Aek i Anderlecht ako ce im se htjet naravno) mada ponavljam sto god napravili dobro je ja sam zadovoljan.
-
- Veteran
Slažem se s kolegom Schumyem u ovom djelu da bi oni koji su pljuvali po igri Dinama dosadašnjih sezona trebali shvatiti koliko je Dinamo puno napravio zadnjih par godia u Europi.A s tobo kolega bibi se slažem u ovom djelu da od Hajduka puno se i ne očekuje jer objektivno(mislim da se i ti s tim slažeš) je Hajduk lošija ekipa od DinamaBibi je napisao/la:Dinamo je PET klasa bolji od Hajduka evo i ja sam to rekao i da jos Zenit je mali klub kojeg se posto poto mora pobijeditiSchumy.d je napisao/la:Hajduk je smiješan u ovoj Europi...
Nadam se da će sada svi oni koji su pljuvali po Dinamu shvatiti neke stvari...![]()
Ne razumijem sta su ljudi ocekivali od Hajduka kad su izborili ulazak u EL.Ovo im je prvi put nakon 16 godina i sad kao oni moraju sve redom pobjedivati mislim HALO![]()
Što se tiče utakmice zadovoljan sam rezultatom,ali sam se nadao da će nam nakon ove pobjede možda čak i bod biti dovoljan u maksimiru protiv Paok-a.Strah me je tog zadnjeg kola gdje će im trebati pobjeda i pritiska koji će biti ogroman na igračima i bojim se da ne izgore
- Schumy.d
- Legenda
Ovakva igra je katastrofa. Njih druga postava Zenita doma razbija, neda im preći centar.Bibi je napisao/la: Dinamo je PET klasa bolji od Hajduka evo i ja sam to rekao i da jos Zenit je mali klub kojeg se posto poto mora pobijediti![]()
Ne razumijem sta su ljudi ocekivali od Hajduka kad su izborili ulazak u EL.Ovo im je prvi put nakon 16 godina i sad kao oni moraju sve redom pobjedivati mislim HALO![]()

Hajduk je dobio najlakšu skupinu od svih u Europskoj ligi, a ovo da oni imaju podjednake šanse proći dalje kao i Dinamo je čista sreća, ništa drugo. Hajduk je na sreću pobijedio Anderlechta i to su im jedina 3 boda (IZ 4 UTAKMICE), a imaju sreće da im se ostali rezultati neobično lijepo poklapaju.
Dok Dinamo igra odlično, ima 7 bodova (iz 4 tekme) i još nije siguran. Eto, to ti je sreća...
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
scoria novi trener rijeke nadam se da ce se sad dignut

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Schumy.d
- Legenda
Bravo Dinamo!! 
A Splitovi igrači i navijači su još jednom pokazali svoju kulturu.

-
- Veteran
Zaista ružna i preagresivna igra Splita s puno grubih faulova.Onaj Pehar uđe i odmah u 1.sekundi digne Callela s dvije noge a gotovo cijeli stadion ovacije tom igraču.Preružno i da ne govorim cijelo vrijeme kako su se u eteru čule psovke navijača tipa J....mu mater lomi ga i sl.Ali ipak ne treba generalizirati i sada osuđivati sve navijače tog klubaSchumy.d je napisao/la:Bravo Dinamo!!
Uglavnom najbitnija su 3 boda iz ove ružne utakmice i da niko nije ozljeđen
- Schumy.d
- Legenda
Ali najjadnije je bilo rasističko hukanje Sammiru, Ettu i Chagu.Chuck Norris je napisao/la: Zaista ružna i preagresivna igra Splita s puno grubih faulova.Onaj Pehar uđe i odmah u 1.sekundi digne Callela s dvije noge a gotovo cijeli stadion ovacije tom igraču.Preružno i da ne govorim cijelo vrijeme kako su se u eteru čule psovke navijača tipa J....mu mater lomi ga i sl.Ali ipak ne treba generalizirati i sada osuđivati sve navijače tog kluba
Uglavnom najbitnija su 3 boda iz ove ružne utakmice i da niko nije ozljeđen
Nadam se da će ih napokon oštro kazniti za ti jer im nije prvi put. JADNO DO BOLA!

-
- Veteran