Jesi brz,samo sam čekao kad ćeš napisatiSchumy.d je napisao/la:Barca napokon kiksala
Kod Gijona su odigrali 1-1.
Evo prilike Realu koju moraju iskoristiti da smanje zaostatak.

Moralo je se i to dogoditi,ali prednost je još uvijek velika
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Jesi brz,samo sam čekao kad ćeš napisatiSchumy.d je napisao/la:Barca napokon kiksala
Kod Gijona su odigrali 1-1.
Evo prilike Realu koju moraju iskoristiti da smanje zaostatak.
Ako Real smanji na 5, onda se situacija podosta mijenja. Tada zaostatak i nije toliko velik. Sa 7 bodova zaostatka Barcelona bi morala 3 puta kiksati, a sa 5 mora 2 puta kiksati, a moraju još u Madrid.Chuck Norris je napisao/la: Jesi brz,samo sam čekao kad ćeš napisati
Moralo je se i to dogoditi,ali prednost je još uvijek velika
Ma znam, ali još uvijek se nadam.Chuck Norris je napisao/la:Tvoje je nadati se da će Barca kiksati još 2 puta,što i nije nemoguće.Kao što i ja mislim da će i Real još sigurno kiksati.Ne kažem da je gotovo ali ovakav kiks(iako ga ne mogu nazvati kiksom jer nerealno je očekivati ce sve pobjeđivati) je bezbolniji kada imaš ovakvu zalihu
Eh što je onaj golman onolko izletio pa ga je villa lobao, mogli su pobjeditSchumy.d je napisao/la:Ma znam, ali još uvijek se nadam.Chuck Norris je napisao/la:Tvoje je nadati se da će Barca kiksati još 2 puta,što i nije nemoguće.Kao što i ja mislim da će i Real još sigurno kiksati.Ne kažem da je gotovo ali ovakav kiks(iako ga ne mogu nazvati kiksom jer nerealno je očekivati ce sve pobjeđivati) je bezbolniji kada imaš ovakvu zalihu
Vidjet ćemo šta će biti sutra jer Real ide na teško gostovanje. Nadam se da će pobijediti.
A ja sam mišljenja da se Barca može pobijediti samo da se momčadi ne boje igrati protiv nje.
Danas se Gijon nije prepao Barcelone i uzeli su im 2 boda.
A isto... silnog mi crvenog...luka_kimi je napisao/la:Hvala Bogu. Odmah je naopako krenulo, Iker pobrao crveni, ali se ipak na kraju sve super svršilo. Opet smo na -5.
Hvala mu što je svoju najbolju igru pokazivao u dresu BarceSchumy.d je napisao/la: Hvala šta si bio dio Reala i ostavio velik trag u omiljenom mi klubu. Drago mi je da je najveći dio svoje karijere proveo u Realu, a danas bih volio da jednog dan Real dobije novi broj 9, napadača kao što je bio Ronaldo.
Hvala Barci šta su ga se odrekli nakon 1 sezone.Chuck Norris je napisao/la: Hvala mu što je svoju najbolju igru pokazivao u dresu Barce![]()
Suti....Schumy.d je napisao/la:Bravo Topnici!!!
Meni je Arsenal inače najomiljenija momčad u Engleskoj, a i odmah poslije Reala. Veseli me da su napokon jedna momčad koja je htjela igrati protiv Barce i to im se isplatilo.Ferrari-BiH je napisao/la: Suti....
Znam, ja sam volio Arsenal dok je to bila stara ekipa na okupu (Bergkamp, Pires, Henry, Ljungberg...SeamanSchumy.d je napisao/la:Meni je Arsenal inače najomiljenija momčad u Engleskoj, a i odmah poslije Reala. Veseli me da su napokon jedna momčad koja je htjela igrati protiv Barce i to im se isplatilo.Ferrari-BiH je napisao/la: Suti....
Wilshere će biti igračina, danas se odlično nosio sa Barcinim veznim redom.
Uh... šta sad reče.Ferrari-BiH je napisao/la: Mozemo prodati CR-a, imamo Di Mariu
Nadam se da će biti tako, ali idemo polako pa ćemo vidjeti.majstor iz maranella je napisao/la:Eh samo da danas Bilbao uspije iščupat barem bod, ko što su iščupali nulu u kupu ove godineDa se vratim na Real. Mislim da će Real konačno uspjet proći u tolko željeno četvrtfinale lige prvaka, a tamo neka ih dočeka Barcelona ako je moguće ili u polufinalu pa da uživamo u 2 dvoboja i u ligi prvaka. No, prvo Barcelona mora izbacit Arsenal, teško
Schumy.d je napisao/la:Dajmo vremena ovoj momčadi i Joseu i siguran sam da će uspjesi doći ako ne ove, onda već iduće godine.