Slušaj, to za Vettela ne znamo, ali sigurno je da je našem vozaču poklonjeno jesto, tj. 8 bodova. Momčad ga je planirala pozvati u boks, tj. game over.darky je napisao/la:ma lako za hamiltonov bolid, vetelu je darovana pobjeda
Novosti - Arhiva
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: NOVOSTI - Svibanj

- darky
- Profesionalni vozač
gle vetel je vozio na gotovo raspadnutim gumama, nakon stanke je dobio glanc nove (kako bi se ponašale njegove istrošene i ohlađene gume stvarno ne znamo) ali jako dobro znamo kako se ponašanju glanc nove gume - znači da mu je darovana pobjeda (jer obraniti se zadnjih par krugova na novim gumama i sa najboljim autom je čista rutina) od strane FIA-e
- Piquet20
- Svjetski prvak
Pa sta nije Hamilton ionako bio gotovo krug ispred sedmoplasiranog?gringo73 je napisao/la:Slušaj, to za Vettela ne znamo, ali sigurno je da je našem vozaču poklonjeno jesto, tj. 8 bodova. Momčad ga je planirala pozvati u boks, tj. game over.
Vozio je na tim istim raspadnutim gumama i prije crvene zastave pa mu Alonso i Button nisu mogli nista. Necemo nikad znati, ali po meni bi bez problema dosao 1. do cilja i bez promjene guma.darky je napisao/la:gle vetel je vozio na gotovo raspadnutim gumama, nakon stanke je dobio glanc nove (kako bi se ponašale njegove istrošene i ohlađene gume stvarno ne znamo) ali jako dobro znamo kako se ponašanju glanc nove gume - znači da mu je darovana pobjeda (jer obraniti se zadnjih par krugova na novim gumama i sa najboljim autom je čista rutina) od strane FIA-e

Ali da smo bili zakinuti za veci spektatkl u zadnjim krugovima, to se apsolutno slazem.

- darky
- Profesionalni vozač
možda bi, možda ne bi, to neznamo, ali nove gume su bile dar sa neba i samo zbog novih guma kažem da mu je darovana pobjeda.
do tog trena je vozio maestralno
do tog trena je vozio maestralno
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
James Hunt je napisao/la:Pa sta nije Hamilton ionako bio gotovo krug ispred sedmoplasiranog?gringo73 je napisao/la:Slušaj, to za Vettela ne znamo, ali sigurno je da je našem vozaču poklonjeno jesto, tj. 8 bodova. Momčad ga je planirala pozvati u boks, tj. game over.
Vozio je na tim istim raspadnutim gumama i prije crvene zastave pa mu Alonso i Button nisu mogli nista. Necemo nikad znati, ali po meni bi bez problema dosao 1. do cilja i bez promjene guma.darky je napisao/la:gle vetel je vozio na gotovo raspadnutim gumama, nakon stanke je dobio glanc nove (kako bi se ponašale njegove istrošene i ohlađene gume stvarno ne znamo) ali jako dobro znamo kako se ponašanju glanc nove gume - znači da mu je darovana pobjeda (jer obraniti se zadnjih par krugova na novim gumama i sa najboljim autom je čista rutina) od strane FIA-e
Ali da smo bili zakinuti za veci spektatkl u zadnjim krugovima, to se apsolutno slazem.
imao je dovoljnu prednost za normalnu izmjenu guma, ali ne i za popravak skršenog zadnjeg krila. krilo su mu skrpali zahvaljujući crvenoj zastavi. pretpostavljam da gringo73 misli na to kada govori o poklonjenim bodovima
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Piquet20
- Svjetski prvak
Aha...moram priznati da nisam ni vidio da mu mijenjaju zadnje krilo posto sam mislio da je trka gotova (vidi LINK).zizi je napisao/la:imao je dovoljnu prednost za normalnu izmjenu guma, ali ne i za popravak skršenog zadnjeg krila. krilo su mu skrpali zahvaljujući crvenoj zastavi. pretpostavljam da gringo73 misli na to kada govori o poklonjenim bodovima

- mrd
- Profesionalni vozač
NOVOSTI - Lipanj 2011.
Evo šta Byron Young kaže na svom twitteru o Bahrainu:
1. A Bahrain official has said on Twitter that the GP has been given the green light. How ? ? When ? More to come
2. Date of Bahrain GP to be October 30 according to official government Tweet.
3. If that Tweet is correct then the Indian GP moves to either Nov 6, Nov 20 or Dec 4 which teams are totally against.
4. Officials from the Indian Grand Prix say that it will be held on Dec 4 or 11.
Još ništa nije službeno potvrđeno.
1. A Bahrain official has said on Twitter that the GP has been given the green light. How ? ? When ? More to come
2. Date of Bahrain GP to be October 30 according to official government Tweet.
3. If that Tweet is correct then the Indian GP moves to either Nov 6, Nov 20 or Dec 4 which teams are totally against.
4. Officials from the Indian Grand Prix say that it will be held on Dec 4 or 11.
Još ništa nije službeno potvrđeno.

- gringo73
NOVOSTI - Lipanj 2011.
Kalendar za 2012. (nacrt)
Round 1 Bahrain, Sakhir – 11 March
Round 2 Australia, Melbourne – 18 March
Round 3 Malaysia, Sepang – 1 April
Round 4 China, Shanghai – 8 April
Round 5 Korea, Yeongam – 22 April
Round 6 Turkey, Istanbul – 6 May *
Round 7 Spain, Barcelona – 20 May
Round 8 Monaco, Monte Carlo – 27 May
Round 9 Canada, Montreal – 10 June
Round 10 United States, Austin – 17 June
Round 11 Europe, Valencia – 1 July
Round 12 Great Britain, Silverstone – 15 July
Round 13 Germany, Hockenheim – 29 July
Round 14 Hungary, Budapest – 5 August
Round 15 Belgium, Spa – 2 September
Round 16 Italy, Monza – 9 September
Round 17 Singapore – 30 September
Round 18 Japan, Suzuka – 14 October
Round 19 India, Greater Noida – 28 October
Round 20 Abu Dhabi, Yas Marina – 11 November
Round 21 Brazil, São Paulo – 25 November
* Subject to confirmation
LINK
Round 1 Bahrain, Sakhir – 11 March
Round 2 Australia, Melbourne – 18 March
Round 3 Malaysia, Sepang – 1 April
Round 4 China, Shanghai – 8 April
Round 5 Korea, Yeongam – 22 April
Round 6 Turkey, Istanbul – 6 May *
Round 7 Spain, Barcelona – 20 May
Round 8 Monaco, Monte Carlo – 27 May
Round 9 Canada, Montreal – 10 June
Round 10 United States, Austin – 17 June
Round 11 Europe, Valencia – 1 July
Round 12 Great Britain, Silverstone – 15 July
Round 13 Germany, Hockenheim – 29 July
Round 14 Hungary, Budapest – 5 August
Round 15 Belgium, Spa – 2 September
Round 16 Italy, Monza – 9 September
Round 17 Singapore – 30 September
Round 18 Japan, Suzuka – 14 October
Round 19 India, Greater Noida – 28 October
Round 20 Abu Dhabi, Yas Marina – 11 November
Round 21 Brazil, São Paulo – 25 November
* Subject to confirmation
LINK

- mrd
- Profesionalni vozač
Re: NOVOSTI - Lipanj 2011.
Ipak potvrđen Bahrain: http://www.formula1.com/news/headlines/ ... 12132.html" onclick="window.open(this.href);return false;
@gringo73 ja se izvunjavam što sam prošli post stavio u Svibanj

- gringo73
Nou frksmrd je napisao/la:Ipak potvrđen Bahrain: http://www.formula1.com/news/headlines/ ... 12132.html" onclick="window.open(this.href);return false;

RBR je to poprilično hladno dočekao: "Red Bull Racing has acknowledged the FIA World Motor Sport Council's decision to go ahead with the 2011 Bahrain Grand Prix. We will go through the correct channels and discuss this decision within the appropriate forum with the other F1 teams and our fellow FOTA members" Momčadi i nisu bile baš za to naknadno ubacivanje, tj. povratak u kalendar...
Opet update što se 2013. tiče:
2013 Technical Regulations approved by the FIA are as follows:
- Power units will be four cylinders, 1.6 litre with high pressure gasoline injection up to 500 bar with a maximum of 12,000 rpm, with extensive energy management and energy recovery systems (now known as ERS), reflecting the decision taken by the WMSC in December 2010
- The aerodynamic regulations have been based on 2011 rules, with modifications in order to improve the aerodynamic efficiency: together with the power train rules, this will enable a 35% reduction in fuel consumption
- The height of the tip of the nose will be limited to ensure better compatibility in a T-bone style accident
- A limitation on transmissions (gear ratios, number of gearboxes) in order to decrease costs
- The overall weight of the car must be no less than 660kg Link
1.6, 4 cilindra, 12.ooo okretaja...gepek zapremine 500 l

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Finale na nepoznatoj stazi ?!?!?! svašta ipak nije Brazil 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
12.0000, vraćamo se u lude 70egringo73 je napisao/la:
Opet update što se 2013. tiče:
2013 Technical Regulations approved by the FIA are as follows:
- Power units will be four cylinders, 1.6 litre with high pressure gasoline injection up to 500 bar with a maximum of 12,000 rpm, with extensive energy management and energy recovery systems (now known as ERS), reflecting the decision taken by the WMSC in December 2010
- The aerodynamic regulations have been based on 2011 rules, with modifications in order to improve the aerodynamic efficiency: together with the power train rules, this will enable a 35% reduction in fuel consumption
- The height of the tip of the nose will be limited to ensure better compatibility in a T-bone style accident
- A limitation on transmissions (gear ratios, number of gearboxes) in order to decrease costs
- The overall weight of the car must be no less than 660kg Link

šta ti je ovo gepek zapremine 500l?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Ma ovo sa promjenom motora za 2013 pada u vodu. Cosworth je nedavno izjavio da nema para za razvoj i proizvodnju takvih motora, Naš Luca je rekao da ga je sramota i pomisliti proizvoditi takve motore u Ferrariju dok je i sam Bernie izjavio da mogu sa promjenom motora sačekati do 2015-2016 i da je ovo premalo vremena za takav switch.
Evo i izjava FIA odmah nakon donesenog tehnickog pravilnika za 2013.
In consultation with the main stakeholders, and following the outcome of this consultation, a fax vote by the WMSC could be considered by 30 June latest to redefine the implementation date of these technical regulations,’ reads a brief official communication from the FIA.
Evo i izjava FIA odmah nakon donesenog tehnickog pravilnika za 2013.
In consultation with the main stakeholders, and following the outcome of this consultation, a fax vote by the WMSC could be considered by 30 June latest to redefine the implementation date of these technical regulations,’ reads a brief official communication from the FIA.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Možda ciljaju na povratak Honde ili BMW-a nazad kao proizvođača.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- darky
- Profesionalni vozač
ali nema više bmw-a? pa kaj nije Mcl kupio njihov motorhome i nastavio vlastiti razvoj dalje?Dani je napisao/la:Možda ciljaju na povratak Honde ili BMW-a nazad kao proizvođača.
gringo ne kolutaj očima, 500 bara na turbu daje više snage nego kaj sad imaju@gringo73
e ako se turbo vrati mislim da schumaher sigurno ostaje još barem jednu sezonu da proba turbo....

e kaj će onda bit ludovanja

hamilton i button isprobali su senin i prostov bolid (bili su ko mala djeca kad su dobila lizalicu) i oduševljeni su bili
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ma još će tu biti one dječije: "Ako to bude tako ja se više neću igrati s vama..." prije nego što se to provede. Ferrari je već rekao da to ne podržavaju.
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- Dero
- Profesionalni vozač
Izasla je Forbesova lista najplacenijih sportaša, dere schumi pare
Zarade su od Svibnja 2010 - Svibnja 2011
9.Michael Schumacher - 34 million EUR
11.Fernando Alonso 32 million EUR
15.Lewis Hamilton 30 milion EUR
http://www.therichest.org/sports/forbes ... -athletes/" onclick="window.open(this.href);return false;

11.Fernando Alonso 32 million EUR
15.Lewis Hamilton 30 milion EUR
http://www.therichest.org/sports/forbes ... -athletes/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
a kad sam ja pričao kako ubire veliku lovu i kako je najvjerojantije Mercedesu neisplativ vozač zahvaljujući tvrdoglavom Brawn-u svi su se orušili na mene i uvjeravali me da čovjek vozi za "pišljivih" 7 miliona. Šta je vama, tko još danas vozi zbog gušta? Ako se nastavi još malo će si morat plaćat mjesto.Dero je napisao/la:Izasla je Forbesova lista najplacenijih sportaša, dere schumi pare![]()
Heidfield u prvoj povratnoj sezoni je bolji od svog kolege a da ne kažem koliko bolji od Schumahera trenutno, pa mu opet šef Renaulta prijeti da se mora poboljšat.
Stavite samo primjer da Renult vozi Schumaher i pokazuje ovakve vožnje kao u Mercedesu. On vjerojatno nebi vozio za plaću koju vozi Heidefeld tj za svoje nerezultate morao bi donest vreću para ko Petrov pa je svima dobar.

- Dero
- Profesionalni vozač
Vjeruj mi da i Mercedes ubere puno para od sponzora koji stoje iza Schumya. Čisto sumnjam da bi ga Mercedes držao da nije isplativ, ipak se sve vrti oko para i milijuna ljudi koji kupuju kapice Mercedesa sa Schumacherovim potpisom a ne oko rezultata i performansi koje pakazuje.Ćale od Lewisa je napisao/la: a kad sam ja pričao kako ubire veliku lovu i kako je najvjerojantije Mercedesu neisplativ vozač zahvaljujući tvrdoglavom Brawn-u svi su se orušili na mene i uvjeravali me da čovjek vozi za "pišljivih" 7 miliona.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
I televizijske minute u prijenosu nemoj zaboravit
Michael is faster than you!!
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
7 titula prvaka,91 pobjeda itd itdĆale od Lewisa je napisao/la:znači ipak priznajete da je od njega ostalo samo prezime

ja mislim,tj.prilično sam siguran da on za mercedes vozi za 7 milijuna,druga stvar je što je on privlačan sponzorima zbog svega što je postigao pa većinu novca ubire od njih.vjerojatno i pokoji sponzor je došao u mercedes samo i samo zbog toga što je schumacher u mercedesu,i prije bih rekao da je on mercedesu donio više sponzorskih para nego što oni njega plaćaju.slično kao i s alonsom, on je ferrariju praktički besplatan
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
tvoj ljubimac prvo treba stvorit i prezimeĆale od Lewisa je napisao/la:znači ipak priznajete da je od njega ostalo samo prezime
Michael is faster than you!!
- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
pa sta napadas coveka...nije reko nista krivo...schumacher zivi na staroj slaviIgor18 je napisao/la:tvoj ljubimac prvo treba stvorit i prezimeĆale od Lewisa je napisao/la:znači ipak priznajete da je od njega ostalo samo prezime
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)