One and only je napisao/la:Centurion je napisao/la:ma Button kriv, nije ga niti primjetio, Hamilton je lagano sekundu u 2 zavoja sredio, i ovaj nije ga očekivao, i onda ga počeo zatvarati,
pa jebemu zar ne vidi gdje je zid??
Hamilton bi sa ovakvim pace-om možda došao čak do 3. ili 2. mjesta (sa dobro posloženim kartama 2.)
eeee Buttone Buttone...
Ali ja ne mogu da vjerujem šta čitam. Vidi li Button gdje je zid? Pa vidi li Hamilton gdje je zid?
I samom tom defanzivom pokazuješ da ti prvi misliš da je Hamilton ovdje kriv. Mada bi rekao da je ovo čisti racing incident. Gore je 10 puta ono s Webberom. Čovjek mu ostavi prostora, a on mu sasere utrku.
ja nisam govorio o Webberu, nego o Buttonu,
gledaj, Button je bio do samog desnog zida (da se ne zabuniš, gledajući iz perspektive vozača),
hamilton je vidio rupu na lijevoj strani, bio je brži, pa neće čamiti cijelu godinu da napravi grešku,
valjda će pokušati kroz tu rupu proći, a ovaj ako nije htio da Hamilton prođe trebao je zatvoriti tu rupu!!!!!!!!!
Webber OK, to je bila krivica Hamiltona, malo je bio preagresivan, nije trebao tako u tom zavoju se ponašati....
ali nemožeš reći da ovo nije Buttonova krivica... lik ga je doslovno spljoštio o zid... pogledaj druge komentare,
to što mrziš Hamiltona nije moja krivica...