Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la One and only »

darky je napisao/la:nažalost moramo kad "kvazi" navijači MS toliko pljuju po njemu, pa nam ga je žao :) :biggrin:

OMG; start sa SC :doubt: :? :? :? :? :?
znači da FIA želi pomoći vetelu opet :roll:
Ma po MS-u niko ne sme da pljuje :D .

Ne znam zašto bi SC pomogao Vettelu. Više pomaže ovima iza što će u većoj gužvi se naći.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

pomaže, jer na mokrome ga možeš prestići, na suhome ne
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

pa pa hamiltone
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

toliko o tome da su mu drugi krivi...prvo monako, sad webera i skoro buttona...zasluženo je ispao
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

ma Button kriv, nije ga niti primjetio, Hamilton je lagano sekundu u 2 zavoja sredio, i ovaj nije ga očekivao, i onda ga počeo zatvarati,
pa jebemu zar ne vidi gdje je zid??
Hamilton bi sa ovakvim pace-om možda došao čak do 3. ili 2. mjesta (sa dobro posloženim kartama 2.)
eeee Buttone Buttone...
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

buttonova krivica 100%
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Centurion je napisao/la:ma Button kriv, nije ga niti primjetio, Hamilton je lagano sekundu u 2 zavoja sredio, i ovaj nije ga očekivao, i onda ga počeo zatvarati,
Hamilton bi sa ovakvim pace-om možda došao čak do 3. ili 2. mjesta (sa dobro posloženim kartama 2.)
eeee Buttone Buttone...
Ali ja ne mogu da vjerujem šta čitam. Vidi li Button gdje je zid? Pa vidi li Hamilton gdje je zid?
I samom tom defanzivom pokazuješ da ti prvi misliš da je Hamilton ovdje kriv. Mada bi rekao da je ovo čisti racing incident. Gore je 10 puta ono s Webberom. Čovjek mu ostavi prostora, a on mu sasere utrku.
slika

Centurion
Test vozač
Test vozač

One and only je napisao/la:
Centurion je napisao/la:ma Button kriv, nije ga niti primjetio, Hamilton je lagano sekundu u 2 zavoja sredio, i ovaj nije ga očekivao, i onda ga počeo zatvarati,
eeee Buttone Buttone...
Ali ja ne mogu da vjerujem šta čitam. Vidi li Button gdje je zid? Pa vidi li Hamilton gdje je zid?
I samom tom defanzivom pokazuješ da ti prvi misliš da je Hamilton ovdje kriv. Mada bi rekao da je ovo čisti racing incident. Gore je 10 puta ono s Webberom. Čovjek mu ostavi prostora, a on mu sasere utrku.
ja nisam govorio o Webberu, nego o Buttonu,
gledaj, Button je bio do samog desnog zida (da se ne zabuniš, gledajući iz perspektive vozača),
hamilton je vidio rupu na lijevoj strani, bio je brži, pa neće čamiti cijelu godinu da napravi grešku,
valjda će pokušati kroz tu rupu proći, a ovaj ako nije htio da Hamilton prođe trebao je zatvoriti tu rupu!!!!!!!!!
Webber OK, to je bila krivica Hamiltona, malo je bio preagresivan, nije trebao tako u tom zavoju se ponašati....
ali nemožeš reći da ovo nije Buttonova krivica... lik ga je doslovno spljoštio o zid... pogledaj druge komentare,
to što mrziš Hamiltona nije moja krivica...
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Nemogu da vjerujem,pa ovaj će momak da upropasti McLaren načisto.Koliko još treba da napravi i izazove incidenata pa da naši shvate da moraju da se riješe jednom zauvijek Denisovog naslijeđa i da počnu da razmižljaju o ekipi a ne o Denisovoj investiciji.Žalosno.
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

ostoja je napisao/la:Nemogu da vjerujem,pa ovaj će momak da upropasti McLaren načisto.Koliko još treba da napravi i izazove incidenata pa da naši shvate da moraju da se riješe jednom zauvijek Denisovog naslijeđa i da počnu da razmižljaju o ekipi a ne o Denisovoj investiciji.Žalosno.
žalosno je to što ti komentiraš bez ikakvog razmišljanja,
bio sam gledao one stare komentare, i kad god ti komentiraš uvijek protiv Hamiltona,
naravno da će uz ovakvog agresivnog vozača doći i puno incidenata, pa i Senna je bio sličan i imao isto dosta incidenata...
treba ga zadržati kako god mogu, napraviti pobjednički bolid sljedeće godine i dobit će prvenstvo
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Ma Button mu je unistil sansu za pobjedu i za prvenstvo danas, nepotebno i glupo. Ovo su uvjeti u kojima je Hamilton najbolji. Steta
Darkness rises when silence dies
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Centurion je napisao/la:
ostoja je napisao/la:Nemogu da vjerujem,pa ovaj će momak da upropasti McLaren načisto.Koliko još treba da napravi i izazove incidenata pa da naši shvate da moraju da se riješe jednom zauvijek Denisovog naslijeđa i da počnu da razmižljaju o ekipi a ne o Denisovoj investiciji.Žalosno.
bio sam gledao one stare komentare, i kad god ti komentiraš uvijek protiv Hamiltona,
naravno da će uz ovakvog agresivnog vozača doći i puno incidenata, pa i Senna je bio sličan i imao isto dosta incidenata...
treba ga zadržati kako god mogu, napraviti pobjednički bolid sljedeće godine i dobit će prvenstvo
Ne, jer je upravo pokazao da ne zasluzuje taj bolid. Njemu je trebalo da vozi 4-5 sezona u nekom timu na zacelju, da sazrije malo.

@elder: sudario bi se on sa onakvom voznjom prije ili kasnije. Bolje je vozio u prvoj sezoni nego sad.
Zadnja izmjena: SRV, dana/u 12 lip 2011, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Centurion je napisao/la:
Ajde molim te prestani iz pijeteta prema jednom velikom vozaču da ga pominješ u istom kontekstu sa Hamiltonom.Oni nemaju ništa zajedničko,osim što Hamilton i pojedinci pokušavaju da uvijek vuku paralelu sa njima dvojicom.A ko je kriv za incident,da možda Baton nebi trebao da se sagne svaki put do uzemlje kad Hamilton naiđe kraj njega.
slika
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

pa ovog ni u Red Bullu nema.

Strasno!
ostoja

Post Postao/la ostoja »

elder je napisao/la:Ma Button mu je unistil sansu za pobjedu i za prvenstvo danas, nepotebno i glupo. Ovo su uvjeti u kojima je Hamilton najbolji. Steta
Hahahaha,stvarno ste vatreni navijač.Zar posle svega još uvijek stajete u odbranu Hamiltona.Čovjeka koji upropaštava McLaren godinama.Stvarno nemogu da razumijem ovakve komentare.
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

ostoja je napisao/la:
elder je napisao/la:Ma Button mu je unistil sansu za pobjedu i za prvenstvo danas, nepotebno i glupo. Ovo su uvjeti u kojima je Hamilton najbolji. Steta
Hahahaha,stvarno ste vatreni navijač.Zar posle svega još uvijek stajete u odbranu Hamiltona.Čovjeka koji upropaštava McLaren godinama.Stvarno nemogu da razumijem ovakve komentare.
Onda je za tebe tim red bull, nista vise
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Buttona sto prije izbaciti iz McLarena. Dovesti Di Restu. Smijesno je da stopa brzeg timskog kolegu i to dva puta zabijanjem prema zidu. I jos se pravi blesav.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Centurion je napisao/la:
One and only je napisao/la:
eeee Buttone Buttone...
ja nisam govorio o Webberu, nego o Buttonu,
gledaj, Button je bio do samog desnog zida (da se ne zabuniš, gledajući iz perspektive vozača),
hamilton je vidio rupu na lijevoj strani, bio je brži, pa neće čamiti cijelu godinu da napravi grešku,
valjda će pokušati kroz tu rupu proći, a ovaj ako nije htio da Hamilton prođe trebao je zatvoriti tu rupu!!!!!!!!!
Webber OK, to je bila krivica Hamiltona, malo je bio preagresivan, nije trebao tako u tom zavoju se ponašati....
ali nemožeš reći da ovo nije Buttonova krivica... lik ga je doslovno spljoštio o zid... pogledaj druge komentare,
to što mrziš Hamiltona nije moja krivica...
1. Ne mrzim Hamiltona. Moji osjećaji prema njemu su kao prema lanjskom snijegu.
2. Zanimljivo je koliko malo ljudima treba da se odvoje od stvarnosti počnu stvari gledati na neke nevjerovatne načine. Znaš one tipove na faksu ili u školi što uvijek krive profesora za svaki svoj neuspjeh. Okrivljavanje uvijek nekog drugog za svoje greške i neuspjehe nije nikako znak dobrog mentalnog zdravlja.

p.s. Nakon incidenta sam dobio poziv od jednog vatrenog McLarenovca još od vremena Senne i Prosta. Citirat ću ga: "Ovaj idiot će uništit McLaren".
Ja ne bih išao tako daleko, ali krajnje je vrijeme da se malo izvučete iz tog ludila. Razumijem da LH bude isfrustriran i emotivan, ipak na njemu je pritisak, na njemu je sve u njegovoj karijeri. Ono što ne razumijem da ljudi iz fotelje dnevnog boravka postanu tako isfrustrirani.

p.p.s. Vjerujem da će zbog političke korektnosti ovaj post biti obrisan.
slika

Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ova F-1 mi je postala smiješna. Ne može se dogoditi više kontakt bez sankcija, jednostavno ne može. Sad samo nek' ga kazne za sljedeću utrku, a Vettelu po mogućnosti nek daju dozvolu za još par ilegalnih stvari na bolidu, da ne bi bilo...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Centurion
Test vozač
Test vozač

ostoja je napisao/la:
Centurion je napisao/la:
Ajde molim te prestani iz pijeteta prema jednom velikom vozaču da ga pominješ u istom kontekstu sa Hamiltonom.Oni nemaju ništa zajedničko,osim što Hamilton i pojedinci pokušavaju da uvijek vuku paralelu sa njima dvojicom.A ko je kriv za incident,da možda Baton nebi trebao da se sagne svaki put do uzemlje kad Hamilton naiđe kraj njega.
počni pisati imena vozača kako spada, nije ti baš neka fora,
ja sam samo rekao da poslije agresivnog načina vožnje će doći i incidenti, što je i istina,
i sam je velemajstor koji vjerojatno je najiskusniji sada na gridu rekao da ne treba uvijek imati začepljene uši i oči i ići braniti se kao da smo na stazi na kojoj ima dovoljno mjesta da se povuče...
a i ova ti zadnja rečenica nema ama baš nikakvog smisla...
Button je ovdje bio kriv, vidjet ćeš reakcije... on nije smio ići tako, lijepo se vidi kako ide prvo normalnom putanjom, kada dolazi pokraj njega,
ovaj skreće u desno, a ta ravnina nije baš široka da se može izbjeći takvo zatvaranje...
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

Okrenimo se 2012.
Sad će crna zastava i Vettel uzima pobjedu.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

kakav lik ovaj hamilton...
sad će se opet ponovit ista situacija kao poslje monaca..

OK ono s Weberom je trkaći incident, al opet tu je sve do hamiltona, Mark je nedužan u tome..
Ono s Buttonom ne znam... Od onog spreja sumnjam da je Button vidio išta iza sebe, i sigurno nije očekivao da će Hamilton pokušati s te strane, kod zida..
Michael is faster than you!!
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Sad je bil intervju sa hamilton, veli da je button napravil pogresku u ulasku u zadnju sikanu i da ga je pokusal proci, a ostalo samo vidli na telki.
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Dani je napisao/la:Buttona sto prije izbaciti iz McLarena. Dovesti Di Restu. Smijesno je da stopa brzeg timskog kolegu i to dva puta zabijanjem prema zidu. I jos se pravi blesav.
Vi stvarno komentarišete nerazumno i potpuno zaslijepljeni nekom ludom navijačkom strašću,ne razmišljajući o ekipi.Zar očekujete da po ovako jakoj kiši i onako zidu od vode koji se stvara iza bolida dal je uopšte normalno da neko pokuša da pretiče i očekuje da ga vozač primjeti u retrovizoru,kad ni bolid nemoćete da kontrolišete i nevidite nio onaj ispred a kamoli iza.Po vama su trebali javiti Batonu da se parkira dok ne prođe Hamilton,il očekujete da je on možda nekakav fakir koji vidi i zatvorenih očiju.Stvarno nerazumno razmišljanje i viđenje situacije.-Nebi bilo loše da ubuduće kod komentarisanja malo i razum uključite a ne samo emocije.
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

ostoja je napisao/la:
Dani je napisao/la:Buttona sto prije izbaciti iz McLarena. Dovesti Di Restu. Smijesno je da stopa brzeg timskog kolegu i to dva puta zabijanjem prema zidu. I jos se pravi blesav.
Vi stvarno komentarišete nerazumno i potpuno zaslijepljeni nekom ludom navijačkom strašću,ne razmišljajući o ekipi.Zar očekujete da po ovako jakoj kiši i onako zidu od vode koji se stvara iza bolida dal je uopšte normalno da neko pokuša da pretiče i očekuje da ga vozač primjeti u retrovizoru,kad ni bolid nemoćete da kontrolišete i nevidite nio onaj ispred a kamoli iza.Po vama su trebali javiti Batonu da se parkira dok ne prođe Hamilton,il očekujete da je on možda nekakav fakir koji vidi i zatvorenih očiju.Stvarno nerazumno razmišljanje i viđenje situacije.-Nebi bilo loše da ubuduće kod komentarisanja malo i razum uključite a ne samo emocije.
:smijeh: dakle po tebi po kiši se nebi smjelo pretjecat, nego bi se svi trebali vozit u koloni, omg koji lik
slika
Odgovori