Jedino što sam iz prošlih godina naučio, a pratim aktivno F1 od 1995., je da je najveća greška suditi na osnovu jedne utrke. I ja mislim da je teško dostiži red bull, pogotovo s KERS-om, ali da je velika vjerojatnost da će biti ispred Mclarena, to da.
Makar, slažem sa sa svima koji kažu daih konzervativni pristup pomalo guši. Najbolje to govori slika koju je F2004_the_best_ever postavio.[/quote]
Istina da jedna utrka neznači ništa al opet zadnjih par sezona je jedna utrka večinom pokazala više manje pravi omjer snaga tako da nevjerujem da se neka ekipa može preporodit u 10 dana. To vrijedi i za Mclaren kojem baš nevjerujem da je sve napravio u 10 dana po meni je sve bilo pomno isplanirano, ali da su imali problema sa pouzdanošću na testiranjima to stoji, ali su jako dobro znali potencijal bolida. Stalno su gurali druge ekipe ispred sebe pogotovo Ferrari, a zatim Red Bull samo kako bi pritisak i očekivanja bili manji za njih. Još su pritom bacili sumnju na njihova ekstremna rješenja bolida samo kako bi ih prikazali lošima te da ih drugi ne bi odmah kopirali..