Da ali mu je vise odgovaralo da taj isti Vettel uzme Alonsa nego da ih onako fino razdvoji.. Mislim da su takve price isprazne.. Lewis je to napravio zato sto se hoce utrkivat, a ne zato sto razmislja glavom..Kenny je napisao/la:Pa Vettel je 3 u poretku tada bio, a koji je Button bio? normalno je da mu odgovara da Button bude ispred Vettela, a sigurno je i znao da ako prestigne Vettela da će ovaj malo na vremenu izgubit.
Mclewis: Stvarno misliš da je on vijo koji bod na toj trci? mislim da su šanse za to bile u tom trenutku ko da ja odem na mjesec![]()
Neka me neko podsjeti šta su Hamiltonu javili prije tog prestizanja
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- tomidix
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Re: Fernando Alonso
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Isto tako je htjeo prestić i Alonsa, da je i njega prestigao i on bi malo na vremenu izgubio da je Hamilton to napravio u nekom zavoju, ali šta je Lewis u tom trenutku mislio nikad nećemo znattomidix je napisao/la:Da ali mu je vise odgovaralo da taj isti Vettel uzme Alonsa nego da ih onako fino razdvoji.. Mislim da su takve price isprazne.. Lewis je to napravio zato sto se hoce utrkivat, a ne zato sto razmislja glavom..Kenny je napisao/la:Pa Vettel je 3 u poretku tada bio, a koji je Button bio? normalno je da mu odgovara da Button bude ispred Vettela, a sigurno je i znao da ako prestigne Vettela da će ovaj malo na vremenu izgubit.
Mclewis: Stvarno misliš da je on vijo koji bod na toj trci? mislim da su šanse za to bile u tom trenutku ko da ja odem na mjesec![]()
Neka me neko podsjeti šta su Hamiltonu javili prije tog prestizanja

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Lewis je bio out i morao je naci razlog zasto ostati u utrci.Znao je da je utrka propala ali kad se vec nasao iza Vettela htio je valjda vidjeti koliko su vrijedni upgrade-i koje je McLaren donio u Hockenhaim.To je bilo legalno ali mora se priznai utjecao na borbu na vrhu.Completly legal but bitchy, sto bi reko englez.
-
- Legenda
Legalno, ali besmisleno (bitchy) iz razloga što je svojim potezom prodrmao ekipu na vrhu. Izbio Vettela od Alonsa. Bilo bi drugo da je samo prestigao, a ne ometao.
Kad je već tema Alonso: Hamiltonovi "neobični" potezi su ovaj put donijeli najviše koristi baš Alonsu
Kad je već tema Alonso: Hamiltonovi "neobični" potezi su ovaj put donijeli najviše koristi baš Alonsu
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Pa mogao ga je Vettel pratiti do Alonsa i ne bi bilo problema. Čak i vrebati iz prikrajka ako se ovi pofajtaju naprijed. Ali nije imao brzine. Tu mu nije Hamilton kriv, kao ni Vettel Hamiltonu zbog puknuća gume.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Nado sam se boljem al nije ni ovo loše. Da ostane ovako na cilju jos bi se poveco razmak za drugim u ukupnom poretku: trenutno Webber - 34, nakon bi bio Vettel -37. Sutra ce padat kisa pa je sve moguce mozda i pobijeda bio bi mu to najbolji rodjendanski poklon!
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Bez obzira na zaostatak mislim da je Hamilton najveća prijetnja Alonsu jer su unaprijedili bolid,pa onda tek Vettel i Webberdeda je napisao/la:Nado sam se boljem al nije ni ovo loše. Da ostane ovako na cilju jos bi se poveco razmak za drugim u ukupnom poretku: trenutno Webber - 34, nakon bi bio Vettel -37. Sutra ce padat kisa pa je sve moguce mozda i pobijeda bio bi mu to najbolji rodjendanski poklon!
...put u raj nije posut ružama...
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ovo je dobra pozicija... sutra se može dosta nadoknadit. Još ako padne kiša, sve je moguće.
Avanti FER, Avanti!!!
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Chuck Norris je napisao/la:
Bez obzira na zaostatak mislim da je Hamilton najveća prijetnja Alonsu jer su unaprijedili bolid,pa onda tek Vettel i Webber

Ovo najbolje pokazuje kolko zapravo navijači Alonsa (možda i podsvjesno

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Naravno da legalno više cijenimo od ilegalnoga 

-
- Veteran
Alonso sutra "navija"za Lotus,kaze
"Ako ne mozemo sutra mi pobjediti,onda neka Lotus pobjedi"
"Ako ne mozemo sutra mi pobjediti,onda neka Lotus pobjedi"
Alonsista hasta la muerte..
-
- Veteran
Pa naravno da cjenim takvog vozača(svjesnoSlash je napisao/la:Chuck Norris je napisao/la:
Bez obzira na zaostatak mislim da je Hamilton najveća prijetnja Alonsu jer su unaprijedili bolid,pa onda tek Vettel i Webber![]()
![]()
Ovo najbolje pokazuje kolko zapravo navijači Alonsa (možda i podsvjesno) cijene Hamiltona.

-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
-
- Veteran
“We were expecting a very difficult qualifying and so it was. We saw at least eight cars – two McLarens, two Force Indias, two Red Bulls and Lotus, running very competitively and therefore, just getting to Q3 was in itself a difficult target to reach. We did it and we also managed to slightly improve the handling of the car in the final part, working on the tyre pressures and the front wing. We definitely didn’t get a perfect lap: we lost a handful of tenths in a few corners. The wind was stronger than this morning and I think that took everyone a bit by surprise. All things considered, sixth place is not to be sneered at, far from it. It’s true that overtaking is definitely not easy here, but tomorrow, it might yet rain and we know that can change everything. Furthermore there’s the unknown factor regarding the behaviour of the tyres, because yesterday no one here was able to really try them over a long run. We will have to be super concentrated, especially in how we manage the tyres. In the dry, we are not yet able to fight for the very top places, and we are well aware of that. Usually, in the race, the situation improves and so we hope we can finish in the top four or five when it’s time for the chequered flag. Our aim will be to mark our closest rival in the Drivers’ classification and today we know we will be starting ahead of him. Let’s see what the situation will be tomorrow evening.”
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
http://instagram.com/p/NqWnOAL0yu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Veteran
Ne sviđa mi se ovo njihovo prijateljstvo u zadnje vrijeme,hoću malo reprize 2007Slash je napisao/la:http://instagram.com/p/NqWnOAL0yu/

-
- Veteran
Feliz cumpleaños Campeon!!!
za 31 rodjen dan 31 pobjeda???
za 31 rodjen dan 31 pobjeda???
Alonsista hasta la muerte..
- Cuky
- Moderator
Meni se sviđa jer pokazuje da je menadžment McLarena kriv što je njihova suradnja prošla kako je prošla...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
Izgleda da nas očekuje suha utrka,danas treba pametno skupiti bodove,do postolja teško da se može bez odustajanja ovih ispred
-
- Legenda
- Cuky
- Moderator
Odlično, još povećana prednost u prvenstvu 

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Legenda
alonso - savršeno. ostavit webbera iza sebe - vrijednije od hamiltonove pobjede
Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
Ja baš ne djelim to zadovoljstvo.Sada ima 4 jaka pratitelja iza sebe koji imaju bolje bolide od Alonsa.Ako Ferrari ne unaprijedi bolid ova prednost će se brzo istopiti.Nije za očekivati da će sva 4 prosipati bodoveCuky je napisao/la:Odlično, još povećana prednost u prvenstvu
Danas s obzirom na bolid 5.mjesto odlično,ostavio iza sebe bržeg Buttona i Webbera.
Šteta što nije prošao Vettela,lijep pokušaj,da je uspio vjerujem da bi ga zadržao do kraja utrke
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Alonso je odlično odvezao kada se u obzir uzme konkurentnost F2012 u Mađarskoj.