Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la SRV »

Dani je napisao/la:Da ima bolid kao Vettel ne bi trebao biti agresivan.
Istina. Ne bi, ali ne bi ni Vettel uvijek bio prvi da nije imao toliko srece sa taktikom. Evo upravo je prvi recimo. Monaco je jos bolji primjer.
IH!
Ja sam: Vozač

Post Postao/la IH! »

Uvijek sam ga simpatisao zbog tog njegovog fajterskog rezonovanja i voznje do krajnjih granica. To je ono sto zapravo sve nas i drzi u adrenalinu i nesto sto nas veze za ovaj sport.

Ali nekada zaista se zna ponasati iracionalno agresivno,poput kamikaze.... [-X
slika
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

jebe se njemu.. sad mu je rihana došla, pa joj pokazuje kak se razbil, razgledavaju auto, grle se :D
bolje je njemu nego da je sad na stazi :D
Michael is faster than you!!
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Igor18 je napisao/la:jebe se njemu.. sad mu je rihana došla, pa joj pokazuje kak se razbil, razgledavaju auto, grle se :D
bolje je njemu nego da je sad na stazi :D
Baš,frajer sad još i rihanu bari. Ludnica...ajde idemo vozit već su dosadni polako.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ili kako bi Mladen rekao Ri-hanna.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Memphis
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Memphis »

dobar je vozač ali previše riskira i to ga košta ... manje agresije i mogao bi daleko dogurat
Mika430
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Mika430 »

Mislim da dostojno mijenja sato-a,to se odnosi na ovu sezonu....ali danas stvarno nije kriv-button ga je nepaznjom izbacio..
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Fittipaldi: "I think there has to be a limit for being aggressive, respecting the others and still being competitive. You can be competitive, but you have to respect the others."
slika
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ćale od Lewisa je napisao/la:šteta, jedini koji je nešto pokušavao na stazi dok je trajala trka. jbg... da je ostao na stazi popio bi kaznu po običaju. Ovaj sustav kažnjavanja mi nije nikako jasan, kad netko izbije nekog na jednak način i još mu uništi bolid NE reagira se, a dok drugi kvrcne nečiji bolid te ga ne ošteti već samo padne par pozicija odmah se reagira.

Uz Massu, Schumaheru i Buttonu skinut retrovizore jer ih ne koriste :D
E pa nije baš jedini...
Avanti FER, Avanti!!!
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

The Greatest je napisao/la: E pa nije baš jedini...
istina, u onom prvom kraćem djelu u potopu je jedini pokušavao preteć (i Alonso jednom), nakon ona duge stanke nisam očekiva pa ni najmanje se nadao da bi mogao ovakvu trku pogledat. Zato mi je žao što se Hamilton zeznuo već na početku, ako je imao petlju po onoj vodurini napadat i ganjat šta bi tek bilo kad bi dobio super softice kasnije + bolid podešen za više gripa. Mislim da mu nebi naškodila ni kazna prolaska koju bi dobio zbog Webbera.
Mislim da je kuhao kad je izgubio par pozicija nakon kontakta s webberom a još onda kad je pokušao Schumahera s vanjske pa otklizo po onoj vodi i prođe ga Button. Pa tko nebi bio lud i ja bi nagazio po svaku cjenu da ih pohvatam :D
slika
Torcidas
Navijam za: Nikoga posebno
Kontakt:

Post Postao/la Torcidas »

Mansell je napisao/la:I da se nije dogodilo sto se dogodilo, dobio bi drive thru zbog onoga s Webberom.
Već mi spominjanje kazne u svako drugom dodiru 2 vozača ide na živce. Pa to je F1 i treba dopustiti ljudima da se utrkuju. Sa ovim kažnjavanjem se postiže kontra efekt (nemojmo gledat pretjecanja sa DRSom to su igrarije)...

A što se tiće dodira Button - Hamilton čista greška Buttona ali ne namjerna (i bilo bi glupo kažnjavati ga zbog toga)...
ostoja

Post Postao/la ostoja »

K1M1 je napisao/la:
dal je uopšte normalno da neko pokuša da pretiče
ma ludnica, ovo je izjava godine. :klanjanje: :>>

po meni ako je netko kriv to je button, nije ga vidio i prljavo ga je zatvorio, al definitivno ne namjerno, trkači incident i to je to...
Kako ga je mogao prljavo zatvoriti ako ga nije vidio.Nisam rekao da treba nekoga kažnjavati,cijela moja diskusija je išla u smijeru da Baton nije kriv,jer po meni on je trenutno najbolji vozač na gridu.Što je i dokazao danas.Hamilton još uvijek nezreo,nerazmišlja timski nego sebično ide da bi popravio svoj ego.Da je pažljivije vozio mogao je i on neke bodove da nam donese,ovako više štete i za njega i ekipu.
dino_alonso je napisao/la:Ja mislim da ga button nije vidio, ali prvo se hamilton zabio u buttona(u tom trenutku je imao mjesta za prolaz, ne puno ali dovoljno) i nakon tog udarca je malo odbacio buttona u stranu a sebe u zid i tu je kraj za njega. Hamilton je mogao malo pustiti papucicu gasa i sacekati iducu priliku za pretjecanje ali jos se jednom vidjelo da je brzoplet i da ne razmislja prije napada.
Potpisujem.Svako ko navija za McLaren mora da bude ogorčen na ovakvu nezrelost,ne samo u ovoj utrci nego inače.

Bara993 je napisao/la:button ga je vidio gledo je u retrovizore
http://www.youtube.com/watch?v=usXtakwdgpU" onclick="window.open(this.href);return false;
Hahahahaha,baš se vidi kako se Buton osvrće i posle gleda u lijevi pa desni retrovizor.HAhahahahaha.
a baš na ovoj snimci se vidi da Buton ne da nije trznuo na njega kao što pojedinci pišu,nego da je bio u čistoj putanji pred zavojem.Znači nije ga vidio garant.
Zadnja izmjena: gringo73, dana/u 13 lip 2011, 09:22, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: postovi u nizu
slika
ostoja

Post Postao/la ostoja »

darky je napisao/la:ma da je ostao izletio bi van sigurno i poljubio jedan zid, danas je bio opako napaljen na jurcanje (osjetio je da ima priliku, ali kad ove godine nema sreće onda ni forsiranje ne pomaže - za razliku od vetela kojem sve ide na ruku ove godine)
Pa za razliku od Hamiltona,Vetel kad napravi grešku on iz nje izvuče pouku i više ne pravi istu.A hamiju ne pomaže ništa,on da je ostao u ovoj utrci duže,bilo bi još udesa garant kao i na prošloj.Znači čovjek je nepopravljivo sebičan.I pominjanje njegovo u kontekstu sa pokojnim Senom,ma dajte stvarno mi se bljuje gospodine Jergoviću.
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Pa kako ne kužiš da je upravo zbog toga i kriv, jer nije gledao u retrovizore i jer uopce nije bio svjestan da je ovaj točno iza njega. Nakon toga je skrenuo lijevo i zatvorio ga. Kažem sve je bilo nenamjerno, al definitivno greška buttona. Uostalom i sam je button nakon utrke izjavio da je njegova greška i ispričao se lewisu, al ti i dalje tupiš po svome da je lewis kriv. :roll:
slika
The Best
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la The Best »

K1M1 je napisao/la:Pa kako ne kužiš da je upravo zbog toga i kriv, jer nije gledao u retrovizore i jer uopce nije bio svjestan da je ovaj točno iza njega. Nakon toga je skrenuo lijevo i zatvorio ga. Kažem sve je bilo nenamjerno, al definitivno greška buttona. Uostalom i sam je button nakon utrke izjavio da je njegova greška i ispričao se lewisu, al ti i dalje tupiš po svome da je lewis kriv. :roll:
Što se Webbera tiče čista Hamitonova pogreška,ali neka malo mu vraća za prošlu godinu kad je zbog njega izgubija naslov.Dobija bi kaznu ponovo,ali vjerovatno i pobjedio,jer je brži od Buttona u bilo kojim uvijetima.A kolega nam nije očito slušao presicu kad se Button ispričao Hamiltonu.Kako bilo,smatram da je Button triba gledat u retrovizore,jer je napravija grešku i ovaj put je ima sreće što je i on završija.A izjave Emersona i Laude da ga triba kaznit,siguran san da bi i oni pokušali isto.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Hamilton je rekao da je u kvalifikacijama vozio na nož kao nikad prije i da mu je bilo čudno na kraju tek 5. vrijeme. Na pravcima su puno zaostajali pa su mu za trku ostavili 7. brzinu dužu kako bi mogo lovit bolide ispred. (autosport)

Probao je još jednom sve ili ništa pa nije išlo, jbg više sreće drugi put.
McLaren je spor i na stazama gdje su samo pravci, ovo je već kritično. Pa gdje ćemo bit najbrži, u Valenciji gdje su samo šikane i zavoji pod 90 stupnjeva?
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Hamilton u RBR-u 2013.?: http://www.autosport.com/news/report.php/id/92327

Ovo ja malo da prekinem raspravu i usmjerim vas na bitne stvari :D
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Hamilton je rekao da je u kvalifikacijama vozio na nož kao nikad prije i da mu je bilo čudno na kraju tek 5. vrijeme. Na pravcima su puno zaostajali pa su mu za trku ostavili 7. brzinu dužu kako bi mogo lovit bolide ispred. (autosport)

Probao je još jednom sve ili ništa pa nije išlo, jbg više sreće drugi put.
McLaren je spor i na stazama gdje su samo pravci, ovo je već kritično. Pa gdje ćemo bit najbrži, u Valenciji gdje su samo šikane i zavoji pod 90 stupnjeva?
mislim da redbullu do kraja sezone nitko neće ni prismrdit u kvalama, ali u trci je McLaren već sad brži, vidili smo jučer kako je Button stizao Vettela pred kraj trke, u monacu i barceloni smo isto bili brži u trci,ali sto nam to znači kad Vettel ima 61 bod prednosti pred Buttonom, a pred Hamiltonom još više, i to je već nedostižno jer kad Vettel ne pobjedi onda završi drugi, i još će najmanje 4 puta pobjediti sigurno.

Steta za Hamiltona jučer, da nije odusto poznavajuci njegovu brzinu vjerovatno bi imali 1-2.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

One and only je napisao/la:Hamilton u RBR-u 2013.?: http://www.autosport.com/news/report.php/id/92327

jučer dok je bila prekinuta trka komentatori su pitali Martina može li Hamilton vozit za drugi tim. Martin je rekao da može slobodno ako on to želi ali da trenutno ima svu potporu i obiteljsku atmosferu u ovoj momčadi tako da o tome ne razmišlja.

Do 2013. je još jedna duga sezona tako da ako McL napravi sljedeće sezone lošiji bolid nego ove, onda se nebi čudio da počne razmišljat o prelasku.
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
One and only je napisao/la:Hamilton u RBR-u 2013.?: http://www.autosport.com/news/report.php/id/92327

jučer dok je bila prekinuta trka komentatori su pitali Martina može li Hamilton vozit za drugi tim. Martin je rekao da može slobodno ako on to želi ali da trenutno ima svu potporu i obiteljsku atmosferu u ovoj momčadi tako da o tome ne razmišlja.

Do 2013. je još jedna duga sezona tako da ako McL napravi sljedeće sezone lošiji bolid nego ove, onda se nebi čudio da počne razmišljat o prelasku.
Ja bih volio vidjeti njega i Vettela u istoj momčadi, u istom bolidu. Mislim da bi to bilo krvno kolo (na pozitivan način).
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Meni je smiješno kako vam se da uopće čitat postove od dotičnog člana čije su teorije jednake onima da je Hamilton zli lord Sitha i svime manipulira svojom Silom.
Ovo za RB, ne znam šta bi reko, mislim da to ne bi bio pametan potez, sumnjam da tako mala momčad može dominirat neki značajniji broj godina, a McL je ipak McL...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Zadnja izmjena: Igor18, dana/u 13 lip 2011, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Michael is faster than you!!
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

On je kod mene davno izgubio bilo kakav kredibilitet sa svojim izjavama.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
McRambo

Post Postao/la McRambo »

Lauda je već ubio svojim padajućim avionima dok je imao avio kompaniju.
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ah... na budalu se ne treba obazirat. Lauda je i Alonsa nazvao "psom". Doslovno.
Avanti FER, Avanti!!!
Odgovori