Istina. Ne bi, ali ne bi ni Vettel uvijek bio prvi da nije imao toliko srece sa taktikom. Evo upravo je prvi recimo. Monaco je jos bolji primjer.Dani je napisao/la:Da ima bolid kao Vettel ne bi trebao biti agresivan.
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Lewis Hamilton
- IH!
- Ja sam: Vozač
Uvijek sam ga simpatisao zbog tog njegovog fajterskog rezonovanja i voznje do krajnjih granica. To je ono sto zapravo sve nas i drzi u adrenalinu i nesto sto nas veze za ovaj sport.
Ali nekada zaista se zna ponasati iracionalno agresivno,poput kamikaze....
Ali nekada zaista se zna ponasati iracionalno agresivno,poput kamikaze....

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
jebe se njemu.. sad mu je rihana došla, pa joj pokazuje kak se razbil, razgledavaju auto, grle se 
bolje je njemu nego da je sad na stazi

Michael is faster than you!!
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Baš,frajer sad još i rihanu bari. Ludnica...ajde idemo vozit već su dosadni polako.Igor18 je napisao/la:jebe se njemu.. sad mu je rihana došla, pa joj pokazuje kak se razbil, razgledavaju auto, grle se
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ili kako bi Mladen rekao Ri-hanna.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Navijam za: Ferrari
dobar je vozač ali previše riskira i to ga košta ... manje agresije i mogao bi daleko dogurat
- Mika430
- Navijam za: Ferrari
Mislim da dostojno mijenja sato-a,to se odnosi na ovu sezonu....ali danas stvarno nije kriv-button ga je nepaznjom izbacio..
- Piquet20
- Svjetski prvak
Fittipaldi: "I think there has to be a limit for being aggressive, respecting the others and still being competitive. You can be competitive, but you have to respect the others."

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
E pa nije baš jedini...Ćale od Lewisa je napisao/la:šteta, jedini koji je nešto pokušavao na stazi dok je trajala trka. jbg... da je ostao na stazi popio bi kaznu po običaju. Ovaj sustav kažnjavanja mi nije nikako jasan, kad netko izbije nekog na jednak način i još mu uništi bolid NE reagira se, a dok drugi kvrcne nečiji bolid te ga ne ošteti već samo padne par pozicija odmah se reagira.
Uz Massu, Schumaheru i Buttonu skinut retrovizore jer ih ne koriste
Avanti FER, Avanti!!!
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
istina, u onom prvom kraćem djelu u potopu je jedini pokušavao preteć (i Alonso jednom), nakon ona duge stanke nisam očekiva pa ni najmanje se nadao da bi mogao ovakvu trku pogledat. Zato mi je žao što se Hamilton zeznuo već na početku, ako je imao petlju po onoj vodurini napadat i ganjat šta bi tek bilo kad bi dobio super softice kasnije + bolid podešen za više gripa. Mislim da mu nebi naškodila ni kazna prolaska koju bi dobio zbog Webbera.The Greatest je napisao/la: E pa nije baš jedini...
Mislim da je kuhao kad je izgubio par pozicija nakon kontakta s webberom a još onda kad je pokušao Schumahera s vanjske pa otklizo po onoj vodi i prođe ga Button. Pa tko nebi bio lud i ja bi nagazio po svaku cjenu da ih pohvatam

-
- Navijam za: Nikoga posebno
- Kontakt:
Već mi spominjanje kazne u svako drugom dodiru 2 vozača ide na živce. Pa to je F1 i treba dopustiti ljudima da se utrkuju. Sa ovim kažnjavanjem se postiže kontra efekt (nemojmo gledat pretjecanja sa DRSom to su igrarije)...Mansell je napisao/la:I da se nije dogodilo sto se dogodilo, dobio bi drive thru zbog onoga s Webberom.
A što se tiće dodira Button - Hamilton čista greška Buttona ali ne namjerna (i bilo bi glupo kažnjavati ga zbog toga)...
- ostoja
Kako ga je mogao prljavo zatvoriti ako ga nije vidio.Nisam rekao da treba nekoga kažnjavati,cijela moja diskusija je išla u smijeru da Baton nije kriv,jer po meni on je trenutno najbolji vozač na gridu.Što je i dokazao danas.Hamilton još uvijek nezreo,nerazmišlja timski nego sebično ide da bi popravio svoj ego.Da je pažljivije vozio mogao je i on neke bodove da nam donese,ovako više štete i za njega i ekipu.K1M1 je napisao/la:ma ludnica, ovo je izjava godine.dal je uopšte normalno da neko pokuša da pretiče![]()
po meni ako je netko kriv to je button, nije ga vidio i prljavo ga je zatvorio, al definitivno ne namjerno, trkači incident i to je to...
Potpisujem.Svako ko navija za McLaren mora da bude ogorčen na ovakvu nezrelost,ne samo u ovoj utrci nego inače.dino_alonso je napisao/la:Ja mislim da ga button nije vidio, ali prvo se hamilton zabio u buttona(u tom trenutku je imao mjesta za prolaz, ne puno ali dovoljno) i nakon tog udarca je malo odbacio buttona u stranu a sebe u zid i tu je kraj za njega. Hamilton je mogao malo pustiti papucicu gasa i sacekati iducu priliku za pretjecanje ali jos se jednom vidjelo da je brzoplet i da ne razmislja prije napada.
Hahahahaha,baš se vidi kako se Buton osvrće i posle gleda u lijevi pa desni retrovizor.HAhahahahaha.Bara993 je napisao/la:button ga je vidio gledo je u retrovizore
http://www.youtube.com/watch?v=usXtakwdgpU" onclick="window.open(this.href);return false;
a baš na ovoj snimci se vidi da Buton ne da nije trznuo na njega kao što pojedinci pišu,nego da je bio u čistoj putanji pred zavojem.Znači nije ga vidio garant.
Zadnja izmjena: gringo73, dana/u 13 lip 2011, 09:22, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: postovi u nizu
Razlog: postovi u nizu

- ostoja
Pa za razliku od Hamiltona,Vetel kad napravi grešku on iz nje izvuče pouku i više ne pravi istu.A hamiju ne pomaže ništa,on da je ostao u ovoj utrci duže,bilo bi još udesa garant kao i na prošloj.Znači čovjek je nepopravljivo sebičan.I pominjanje njegovo u kontekstu sa pokojnim Senom,ma dajte stvarno mi se bljuje gospodine Jergoviću.darky je napisao/la:ma da je ostao izletio bi van sigurno i poljubio jedan zid, danas je bio opako napaljen na jurcanje (osjetio je da ima priliku, ali kad ove godine nema sreće onda ni forsiranje ne pomaže - za razliku od vetela kojem sve ide na ruku ove godine)

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Pa kako ne kužiš da je upravo zbog toga i kriv, jer nije gledao u retrovizore i jer uopce nije bio svjestan da je ovaj točno iza njega. Nakon toga je skrenuo lijevo i zatvorio ga. Kažem sve je bilo nenamjerno, al definitivno greška buttona. Uostalom i sam je button nakon utrke izjavio da je njegova greška i ispričao se lewisu, al ti i dalje tupiš po svome da je lewis kriv. 

-
- Navijam za: Nikoga
Što se Webbera tiče čista Hamitonova pogreška,ali neka malo mu vraća za prošlu godinu kad je zbog njega izgubija naslov.Dobija bi kaznu ponovo,ali vjerovatno i pobjedio,jer je brži od Buttona u bilo kojim uvijetima.A kolega nam nije očito slušao presicu kad se Button ispričao Hamiltonu.Kako bilo,smatram da je Button triba gledat u retrovizore,jer je napravija grešku i ovaj put je ima sreće što je i on završija.A izjave Emersona i Laude da ga triba kaznit,siguran san da bi i oni pokušali isto.K1M1 je napisao/la:Pa kako ne kužiš da je upravo zbog toga i kriv, jer nije gledao u retrovizore i jer uopce nije bio svjestan da je ovaj točno iza njega. Nakon toga je skrenuo lijevo i zatvorio ga. Kažem sve je bilo nenamjerno, al definitivno greška buttona. Uostalom i sam je button nakon utrke izjavio da je njegova greška i ispričao se lewisu, al ti i dalje tupiš po svome da je lewis kriv.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
Hamilton je rekao da je u kvalifikacijama vozio na nož kao nikad prije i da mu je bilo čudno na kraju tek 5. vrijeme. Na pravcima su puno zaostajali pa su mu za trku ostavili 7. brzinu dužu kako bi mogo lovit bolide ispred. (autosport)
Probao je još jednom sve ili ništa pa nije išlo, jbg više sreće drugi put.
McLaren je spor i na stazama gdje su samo pravci, ovo je već kritično. Pa gdje ćemo bit najbrži, u Valenciji gdje su samo šikane i zavoji pod 90 stupnjeva?
McLaren je spor i na stazama gdje su samo pravci, ovo je već kritično. Pa gdje ćemo bit najbrži, u Valenciji gdje su samo šikane i zavoji pod 90 stupnjeva?

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Hamilton u RBR-u 2013.?: http://www.autosport.com/news/report.php/id/92327
Ovo ja malo da prekinem raspravu i usmjerim vas na bitne stvari

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Bara993
- Početnik
- Navijam za: Hamilton i McLaren
mislim da redbullu do kraja sezone nitko neće ni prismrdit u kvalama, ali u trci je McLaren već sad brži, vidili smo jučer kako je Button stizao Vettela pred kraj trke, u monacu i barceloni smo isto bili brži u trci,ali sto nam to znači kad Vettel ima 61 bod prednosti pred Buttonom, a pred Hamiltonom još više, i to je već nedostižno jer kad Vettel ne pobjedi onda završi drugi, i još će najmanje 4 puta pobjediti sigurno.Ćale od Lewisa je napisao/la:Hamilton je rekao da je u kvalifikacijama vozio na nož kao nikad prije i da mu je bilo čudno na kraju tek 5. vrijeme. Na pravcima su puno zaostajali pa su mu za trku ostavili 7. brzinu dužu kako bi mogo lovit bolide ispred. (autosport)
Steta za Hamiltona jučer, da nije odusto poznavajuci njegovu brzinu vjerovatno bi imali 1-2.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
jučer dok je bila prekinuta trka komentatori su pitali Martina može li Hamilton vozit za drugi tim. Martin je rekao da može slobodno ako on to želi ali da trenutno ima svu potporu i obiteljsku atmosferu u ovoj momčadi tako da o tome ne razmišlja.One and only je napisao/la:Hamilton u RBR-u 2013.?: http://www.autosport.com/news/report.php/id/92327
Do 2013. je još jedna duga sezona tako da ako McL napravi sljedeće sezone lošiji bolid nego ove, onda se nebi čudio da počne razmišljat o prelasku.

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ja bih volio vidjeti njega i Vettela u istoj momčadi, u istom bolidu. Mislim da bi to bilo krvno kolo (na pozitivan način).Ćale od Lewisa je napisao/la:jučer dok je bila prekinuta trka komentatori su pitali Martina može li Hamilton vozit za drugi tim. Martin je rekao da može slobodno ako on to želi ali da trenutno ima svu potporu i obiteljsku atmosferu u ovoj momčadi tako da o tome ne razmišlja.One and only je napisao/la:Hamilton u RBR-u 2013.?: http://www.autosport.com/news/report.php/id/92327
Do 2013. je još jedna duga sezona tako da ako McL napravi sljedeće sezone lošiji bolid nego ove, onda se nebi čudio da počne razmišljat o prelasku.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Meni je smiješno kako vam se da uopće čitat postove od dotičnog člana čije su teorije jednake onima da je Hamilton zli lord Sitha i svime manipulira svojom Silom.
Ovo za RB, ne znam šta bi reko, mislim da to ne bi bio pametan potez, sumnjam da tako mala momčad može dominirat neki značajniji broj godina, a McL je ipak McL...
Ovo za RB, ne znam šta bi reko, mislim da to ne bi bio pametan potez, sumnjam da tako mala momčad može dominirat neki značajniji broj godina, a McL je ipak McL...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Zadnja izmjena: Igor18, dana/u 13 lip 2011, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Michael is faster than you!!
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
On je kod mene davno izgubio bilo kakav kredibilitet sa svojim izjavama.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- McRambo
Lauda je već ubio svojim padajućim avionima dok je imao avio kompaniju.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ah... na budalu se ne treba obazirat. Lauda je i Alonsa nazvao "psom". Doslovno.
Avanti FER, Avanti!!!