Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Lewis Hamilton
pa opet.. ja nekako vise prihvacam misljenje vozaca i uspjesnih vozaca, fittipaldija i ostalih koji su dali kakvu izjavu, jer smatram da su barem 100% kompetentniji od svih nas..
da ne bude zabune, laudini komentari su posprdni..
da ne bude zabune, laudini komentari su posprdni..
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
jučer su komentatori trke BBC-a malo pričali s Laudom pa kasnije kad su se odmaknuli od njega su rekli ovo je naša 'F1 luda' koja baca komentare i šale na svačiji račun...tako da ni ja ne uzimam previše od njega pošto ga dovedu na svaku trku da se sprda.
Jordan je komentirao s Martinom o Lewisovoj vožnji te rekao kako ga obožava gledat dok napada te opravdava njegov potez, a Martin se smije (kao da su se sudarila 2 RB-a a ne McL-ovi vozači) i kaže pa mi smo tu da se utrkujemo ne da vozimo u vlakiću.
Jordan je komentirao s Martinom o Lewisovoj vožnji te rekao kako ga obožava gledat dok napada te opravdava njegov potez, a Martin se smije (kao da su se sudarila 2 RB-a a ne McL-ovi vozači) i kaže pa mi smo tu da se utrkujemo ne da vozimo u vlakiću.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Lauda je poznat po svojim genijalnim izjavama. Poput: "današnju f1 sa svim elektroničkim pomagalima bi i majmuni znali voziti", pa se izvrtio na testiranju jaguara, do nedavnog nazivanja Kubice "Polakom" što je pogrdni njemački naziv za Poljake.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Da al opet je bio po meni previše nestrpljiv, brzoplet. Ipak ispred je momčadski kolega, i sam zna da od svog onog spreja Button teško da je mogao jasno vidjeti (retrovizori i nisu preveliki) gdje se Hamilton nalazi, sumnjam da je Button i očekivao da će Hamilot probati na tom mjestu proći..Ćale od Lewisa je napisao/la:jučer su komentatori trke BBC-a malo pričali s Laudom pa kasnije kad su se odmaknuli od njega su rekli ovo je naša 'F1 luda' koja baca komentare i šale na svačiji račun...tako da ni ja ne uzimam previše od njega pošto ga dovedu na svaku trku da se sprda.
Button je išao po trkaćoj liniji sasvim je jasno da upćče nije očekivao Hamiltona da ga napadne na takav način.
Gledao sam snimku, učinilo mi se da je Button pogledao u retrovizor, iako taj mali trzaj glave ne znači da je... u tom trenutku već je počeo ići prema normalnoj putanji za prolazak i tad je Hamilton bio sasvim iza njega, znači nije se niti pokazivao u retrovizorima i Button ga nije nikako mogao vidjeti..
Po meni, naravno da je trkaći incident ali za mene ovoj je Hamiltonova greška. Jednsotavno, on kao trkaći vozač sposoban je u djeliću sekunde izvrtiti scenarije i predvidjeti poteze protivnika i situaciju na stazi... Ovo mu je timski kolega, sigurno nebi pravio prevelike probleme i dovodio sebe i njega u riskantnu situaciju. Hamilton je ponovo bio brzoplet i nepažljiv..
Kao i u predhodnoj utrci, McLaren je bio najbrži bolid na stazi a on odlazi bez ičega, upropaštava sebi i drugima utrke.
Ne znam kaj mu je, ali ovako učestale pogreške i općenito poteze koje izvodi, to se nije događalo prije..
Uvijek je imao poneki potez ali to se nije događalo iz utrke u utrku.
Michael is faster than you!!
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Istina je da je previše nestrpljiv, ali opet ponavljam, draže mi je i to nego da se vječno vozi iza. Ne treba sad shvaćati ništa ozbiljno te ''greške'' on je oduvijek bio takav vozač i ostat će takav, samo mu se sad pogodilo dvije loše utrke za redom, ništa strašno, sljedeći put će opet pokušat i uspjet proć, bože moj, ne može svaki put.
Webber je najjači kad je komentiro onaj dodir, veli: Lewis thought the chequered flag was at 3rd corner
.
Webber je najjači kad je komentiro onaj dodir, veli: Lewis thought the chequered flag was at 3rd corner

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Dani
- Legenda
Jednako tako je i Button inteligentan vozač, mogao je pretpostaviti ( i trebao je ) da će ga hamilton napasti zbog greške koju je 2 puta napravio na ulasku u zadnju šikanu. bio je vidno sporiji i trebao se maknuti. Ovako je izbio bodove timu i Hamiltonu. Ovo čak ni nije prvi put da ga štopa. Isto to je radio i u Kini i Turskoj.Podsjetio me na Massu iz prošle sezone.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
@Igor18 - ne vidim zašto si repliciro moj post al očito te smeta Hamilton. Ti kao Ferrarist braniš politiku vožnje npr bržeg Alonsa iza sporijeg Masse dok u McLarenu nije takva priča, ko je u tom trenutku brži neka se izbori napred. Hamilton je vozač koji ne trati vrijeme i najmanji prostor iskorištava, što se vidjelo kad je pokušao 2 puta bezuspješno Schumahera s vanjske u onom hairpinu i pokušaj kraj Buttona. Meni kao gledaocu je također lako reć mogo je čekat malo pa kad se dozvoli DRS onda ih rješavat... ali on je jedan od rjetkih koji se još uvjek obračunava van DRS zona što je meni odlično za gledat.

- Dani
- Legenda
Evo i alonso je imao istu stvar sa Fisicom 2005.
Te se godine i razbio u zid na toj utrci.
Očito imaju sreće za kolegama jedan i drugi.
Te se godine i razbio u zid na toj utrci.
Očito imaju sreće za kolegama jedan i drugi.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Nisam ja Ferarista, pogledaj moje postove u Massinoj temi pa procijeni na čijoj sam strani kad je ta ekipa u pitanju... citirao sam jer sam se htio na neki način nadovezat na zadnji dio posta. Ja podržavam politiku McLarena da je dopušteno utrkivanje vozačima, gdje nema odredbi.Ćale od Lewisa je napisao/la:@Igor18 - ne vidim zašto si repliciro moj post al očito te smeta Hamilton. Ti kao Ferrarist braniš politiku vožnje npr bržeg Alonsa iza sporijeg Masse dok u McLarenu nije takva priča, ko je u tom trenutku brži neka se izbori napred. Hamilton je vozač koji ne trati vrijeme i najmanji prostor iskorištava, što se vidjelo kad je pokušao 2 puta bezuspješno Schumahera s vanjske u onom hairpinu i pokušaj kraj Buttona. Meni kao gledaocu je također lako reć mogo je čekat malo pa kad se dozvoli DRS onda ih rješavat... ali on je jedan od rjetkih koji se još uvjek obračunava van DRS zona što je meni odlično za gledat.
Nemam ja niš protiv Hamiltona, lijepo je vidjeti kad vozači napadaju al smatram da Hamilton ima "problem" brzopletosti..
On kao pretendent za naslov prvaka jednostavno mora završavati u bodovima.
Zadnje dvije utrke u kojima je komotno mogao ostvariti dvije pobjede, svojim smatram brzopletostima osvoji je goli ***ac..
Nisam njegov fan, ali mi je žao, jer je prvenstvo mogao učiniti napetijim.
Michael is faster than you!!
- Dani
- Legenda
Još uvijek može. Samo neka oni ubrzaju bolid na kvalifikacijama, a ne da se stalno mora probijati kroz gužvu.

- ostoja
- Navijam za: McLaren
Koliko je dugo u zadnjih 20 godina McLarren dominirao,hehehe.I kada je realno mogao da uzima naslove,u zadnjih 5-6 godina zašto nisu.Zato jer su morali sve karte da polažu na jednog vozača,koji uzgred ni posle 5-6 godina u f1 nije sazrio i pravi gluposti kao juče i na prethodnim utrkama.I da nije juče stradao u incidentu sa Butonom,stradao bi neko drugi ili bi napravio još veću nesreću.Ovako dobio je šta je i tražio.Slash je napisao/la:Meni je smiješno kako vam se da uopće čitat postove od dotičnog člana čije su teorije jednake onima da je Hamilton zli lord Sitha i svime manipulira svojom Silom.
Ovo za RB, ne znam šta bi reko, mislim da to ne bi bio pametan potez, sumnjam da tako mala momčad može dominirat neki značajniji broj godina, a McL je ipak McL...

- ostoja
[quote="Armanini"]pa opet.. ja nekako vise prihvacam misljenje vozaca i uspjesnih vozaca, fittipaldija i ostalih koji su dali kakvu izjavu, jer smatram da su barem 100% kompetentniji od svih nas..
U potpunosti se slažem,zašto bi Lauda trebao da ima kredibilitet kod tebe.Čovjek je bio uspiješan vozač,i preživio strašnu nesreću i normalno da da takvu izjavu kada vidi kako pojedinci voze ne hajući za sigurnost i propise.Jel treba i zbog njega neko da izgori ili pogine nedaj Bože pa da onda kažemo,pa dobor možda je malo pretjerao.
U potpunosti se slažem,zašto bi Lauda trebao da ima kredibilitet kod tebe.Čovjek je bio uspiješan vozač,i preživio strašnu nesreću i normalno da da takvu izjavu kada vidi kako pojedinci voze ne hajući za sigurnost i propise.Jel treba i zbog njega neko da izgori ili pogine nedaj Bože pa da onda kažemo,pa dobor možda je malo pretjerao.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
ne branim ga ni ja, prvi potez na Webbera nije imao smisla jer po onoj vodi nije moguće u uskim zavojima napadat i prolazit 'kotač uz kotač' tu je htio odmah skinut Webbera što ga je koštalo nekoliko pozicija. U onom vodenom spreju iza Buttona je neznam što je mogao vidjet osim crveno svjetlo kojemu se približava kad su prošli kroz šikanu. Dakle ostalo mu je dvije opcije pustit gas ili izać iz tog spreja da vidi gdje se nalazi. Izabrao je ljevu stranu te vidio mjesto gdje će proć al Button nije njega vidio i eto ti, čisti incident. Ruku na srce malo je onih koji bi u tom trenutku pustili gas kad neko sporije izađe iz šikane, već gledaš odmah iskoristiti sve što možeš. Vidjeli smo kasnije kad je Webber zapleso na izlazu iz šikane Button je također (bez razmišljanja) refleksno se bacio u ljevo i to na mokro s SLICK gumama (reko bih dosta hrabro i malo sreće) te prošao napred. To je utrkivanje!Igor18 je napisao/la: Nemam ja niš protiv Hamiltona, lijepo je vidjeti kad vozači napadaju al smatram da Hamilton ima "problem" brzopletosti..
On kao pretendent za naslov prvaka jednostavno mora završavati u bodovima.
Zadnje dvije utrke u kojima je komotno mogao ostvariti dvije pobjede, svojim smatram brzopletostima osvoji je goli ***ac..
Nisam njegov fan, ali mi je žao, jer je prvenstvo mogao učiniti napetijim.
Naravno da je i meni žao što nije došao do bodova al vjerojatno zna da mora ić na sve ili ništa ako želi doć blizu Vettelu a u McLarenu ima puno podršku za ovakvu ludu vožnju tako da ne vidim zašto bi nama bilo problem ako njima nije problem krpit i popravljat bolide.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo bi komentirao jedino ovim rijecima "radovana" iz ovog filma
ovo bi komentirao jedino ovim rijecima "radovana" iz ovog filma

McLaren u <3
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ma horner ga je samo htio zamoliti da ga upozna sa Rihannom jer je kao njezin fan bla bla...čovjek ju hoće zbariti a Lojzek se sa njom pozna pa ga je pitao... 

- Slash
- Veteran
I Gumbek stao u obranu Hamiltona: http://www.autosport.com/news/report.php/id/92332" onclick="window.open(this.href);return false;
Najjači dio: Lewis is in the headlines a lot, and a lot of it is because he is bloody good. Ne mogu se ne složit.
Najjači dio: Lewis is in the headlines a lot, and a lot of it is because he is bloody good. Ne mogu se ne složit.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Centurion
- Test vozač
tražio jedan potpis od Rihanne,King iCool je napisao/la:Ma horner ga je samo htio zamoliti da ga upozna sa Rihannom jer je kao njezin fan bla bla...čovjek ju hoće zbariti a Lojzek se sa njom pozna pa ga je pitao...
ma jok, pozvao ga na Red Bull, kaže: "Ma daj pusti brun, to je sranje, ALI NAŠ RED BULLL!!!!!!"
a ma imam osjećaj da neće uspijeti McLaren zadržati Hamiltona (pesimist sam),
ali kako god bilo vidjet ćemoooo
- Slash
- Veteran
Zaboravih reć, svi smo primjetili George Lucasa u McLarenovom boxu, sigurno je iz Hamiltonove tamne strane sile tražio inspiraciju za epizode 7.,8. i 9.
.

- Centurion
- Test vozač
crne sile su poremetile hamiltona xD malo je iskoristio "the force" i pogurnuo Buttona u HamiltonaSlash je napisao/la:Zaboravih reć, svi smo primjetili George Lucasa u McLarenovom boxu, sigurno je iz Hamiltonove tamne strane sile tražio inspiraciju za epizode 7.,8. i 9.![]()
.
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
ma neka lik bude agresivan ali neka se ugleda na kobayashia koji ljude zaobiđe a ne da ih zgura

- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
Često se spominje "profesor Prost" koji je također u mlađim danima bio vrlo brz, ali naslovi su odlazili na drugu stranu. Kad mu je 1984. momčadski kolega i povratnik u F1 Lauda uzeo naslov za pola boda, pod njegovim utjecajem je narednih godina promijenio stil i način vožnje, te napravio jednu od najjačih karijera u F1 - 4 naslova i 51 pobjeda.
Nadam se da će i Hamilton kroz ovakva iskustva izvući neke pouke, ima sve preduvjete za naslove, odličan je i brz vozač, ali treba to realno pretvarati u bodove. "Sve ili ništa" u F1 se rijetko isplati.
Iako jučer nije kriv trebao je popustiti i izvući se. Još samo pozdrav bez momčadskih odredbi!
Nadam se da će i Hamilton kroz ovakva iskustva izvući neke pouke, ima sve preduvjete za naslove, odličan je i brz vozač, ali treba to realno pretvarati u bodove. "Sve ili ništa" u F1 se rijetko isplati.
Iako jučer nije kriv trebao je popustiti i izvući se. Još samo pozdrav bez momčadskih odredbi!
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
Coulthard: 'Hamiltona frustrira McLarenov bolid' (autosport.hr)
evo još jednog vozača koji opravdava i razumije stil i vožnju Hamiltona. Svaka čast Coulthard!
evo još jednog vozača koji opravdava i razumije stil i vožnju Hamiltona. Svaka čast Coulthard!

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Kod japanca svi znaju da neće popustit pa se rađe maknu...spacedoc je napisao/la:ma neka lik bude agresivan ali neka se ugleda na kobayashia koji ljude zaobiđe a ne da ih zgura

Ili se koba spuca na jednoj utrci pa je onda miran neko vrijeme...kao što se ispucal u suzuki 2010.
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Ćale od Lewisa je napisao/la:Coulthard: 'Hamiltona frustrira McLarenov bolid' (autosport.hr)
to je pak najmanje opravdanje za njegovu nesmotrenost..
pogotovo on koji se drzi kao najbrzi vozac danas na gridu ne moze si dopustit ovakav pristup utrkivanju..
frustriran je i alonso brzinom rbra pa ne radi nesmotrene poteze (oke, totalna vozacka suprotnost), frustrirani su svi, naravno i webber pa cak ni on nije nesmotren.. uceni proslom sezonom treba pokusat uzet neku konstantu i prilagodjavat se trenutnoj situaciji..
najvise steti sebi i timu sa ovakvom voznjom, naravno i svima nama koji zelimo napetiju sezonu..
ako button moze u tom sporom bolidu doc sa zadnjeg mjesta do pobjede, lewis bi onda lapirao vettela..
- ostoja
Pa ovo je žalosno,frustriran je a vozi jedan od najbržih bolida.Šta bi rekao da je morao da krene od ničeg kao Buton što je krenuo ili bilo ko drugi osim njega.Najviše me i pogađaju te njegove izjave protiv McLarena,tj njegove brzine a sve što je do danas postigao ima da zahvali McLarenu.Takva momčad da jednog početnika ubaci i stavi ga odmah za prvog vozača,a kako im on vraća.Izdajnik.Ćale od Lewisa je napisao/la:Coulthard: 'Hamiltona frustrira McLarenov bolid' (autosport.hr)