Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Upravo. Osim toga, gresku su napravili pri prvom ili drugom (uglavnom je tad bio ispred buttona) ulasku jer je trebao odmah ici krug iza Buttona. On je ostao duze i onda ga je Button presao, sve da i nije bilo greske u boxu, Button je tada vec bio smanjio prednost ispod 20 sec. Dakle, taktika Ferrarija je nazalost i dalje kao pokvareno mlijeko - smrdi.ostoja je napisao/la:Nemaju ovi vaši ojma,u svakom pitu Alonso je gubio u prosjeku1.5-2 sec.A onda i problemi sa zadnjim krilom,hehehe u paprikama ste.Domenicali zivio,hehe.
Čini ti se.Centurion je napisao/la:Mogli bi malo pogledati prednje krilo Ferrarija, zakleo bih se da sam na pravcu vidio spuštanje krila...
ne kažem da je tako 100% no bio sam gledao, kod Masse nisam primjetio, no kod Alonsa ima barem malo gibanja prednjeg krila
Da, još samo kad bi malo više vježbali u boksu mjenjanje guma bilo bi super. Da su normalno promijenili gume u 2 ulasku u boks ne bi došlo uopće do borbe sa Hamiltonom i dodira zbog kojeg je morao opet u boks. Baš sam pratio vremena i Vettelu su mjenjali za 3.1 sec a Alonsu za 5.1 sec i za te 2 sec je izašao iza hamiltona i onda mu još rikne DRS ebaš je pehista. Ja bi im sad dao da vježbaju izmjenu guma 24h bez prestanka, Alonso bi trebao malo bolje startati i mislim da bi onda mogao vettela pritisnuti. Sve u svemu pokazalo se opet da je Ferrari puno bolji u utrci nego u kvalama i ja mislim da kad dođe to flexi krilo da čemo pokazati pravo lice. AVANTI FERRARI AVANTIRicxpa je napisao/la:Mislim da nema brige za Ferrari, danas su nas demantirali, auto je dobar, mozda ne najbrzi (u rangu s Red Bullom) ali mislim da kako se sezona bude odvijala da ce se i Ferrarijeva forma (prvenstveno u kvalifikacijama) popraviti, pogotovo ako skontaju sistem flexi krila i to dobro ukomponiraju na bolid. Za promjenu, lijepo je bilo vidjeti i živahnog Massu.
"Meni se sviđa kako on vozi, fantastičan je. Ali, jedna druga stvar koju moramo uzeti u obzir ove godine je činjenica da ćete se naći u velikim problemima ako odete izvan trkaće putanje," objasnio je Stefano Domenicali.
"Staza je potpuno prljava, sa ostacima gume. Ako odete izvan trkaće linije prijeći ćete preko svega toga i gume će izgubiti performanse."
"To je nezgodno ove godine i morate riskirati ako želite prestići jer prestizanje nije jednostavno realizirati."
"Situacija je takva kakva je. Da nismo imali problema sa stražnjim krilom, mislim da smo mogli jače napasti Hamiltona," zaključio je.
Ništa novo,sjetimo se samo onog incidenta sa crijevom za gorivo 2008. sa Massom u Singapuru.F2004_the_best_ever je napisao/la:Ferrari-jev pitwall-koji su to degenerici,
Koliko ja čitam i slušam izjave (ipak treba izzuzet PR priče) mora, da ti update-ovi poboljšaju formu u kvalama i da če onaj veliki update odpraviti nevolje koje imaju ali niko nezna dali če biti dosta jer če i ostali pravit pomake.... Testirali so več u Maleziji i tako kompromitirali rad na set up-u za trku. Costa kaže, da je to trošak koji če morat platit i u Kini. A kod krila je u pitanju flexi krilo kao kod RB7. Imat čemo problema ako budu temparature niske jer je težko držat gume na radni temparaturi kod F150.One and only je napisao/la:Čitam bit će neki update prednjeg krila u Šangaju i još neke sitnice. Valjda će nam to krilo bar malo poboljšati grip naprijed.
zašto oni? xD to nekakva zezancija ili?F1NAC je napisao/la:Jos neko ima 150 godina italije na bolidu
[http://www.formula1.com/wi/597x478/sutt ... 1chn64.jpg]