Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Lewis Hamilton
Irvine, vozač koji ni u Ferrariju bez Šumija nije uspio biti prvak. On je i inače zavidan drugim vozačima koji su postali prvaci.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
ja samo prenosim izjavudarky je napisao/la:ma dosta više o tome kako je hamliton glup, luzer i sličnoIgor18 je napisao/la:Irvine: Hamilton has lost the plot
Da su mu uspjela sva preticanja u monaku i da je pobjedio, pa da je onda pobijedio i u kanadi
proglasili bi ga najvećim vozačem u povijesti, no kako potezi nisu uspijeli sad su svi zavidnici samo dočekali da ga javno linčuju
u F1 ako ti potez prođe - onda si genije, ako ne prođe onda si glup
no ako treba birati između agresivnog vozača koji pokušava i beskrvnih kukavica koji čekaju da im se svi maknu sa staze onda uvijek biram agresivnog
preticanje po boksovima (inače MS izum i specijalnost) mi se jednostavno gadi

inače mišljenje dotičnog bivšeg vozača znači mi ko mišljenje i izjave premijerke Kosor.. pročitam i nastavim dalje

vozač koji je u rukama imao odličan auto i nije bio sposoban ništa napravit, i zavidi vozačima koji su uspjeli nešto napraviti i ostaviti trag u formuli 1...
Michael is faster than you!!
- Piquet20
- Svjetski prvak
Covjek je rekao dvije recenice koje vise-manje stoje (i koje su mnogi drugi izgovorili u zadnje vrijeme), a vi ga odmah razapeli. 

- ostoja
- Navijam za: McLaren
pa tvoja mržnja spram Lewisa je nenormalna,vidc je napisao/la:
čini se da ti toliko mrziš njega da te boli briga šta je istina,
vjerojatno JEDINI tim u kojem nema favoriziranja je McLaren, Ron Dennis je rekao da će prvi vozač biti onaj tko bolje vozi u utrci...
mooolim te nemoj više nikada komentirati takve gluposti...
razlikuju se dva vozača, Hamilton - vjerojatno najagresivniji vozač na gridu, Button - najnježniji za gume...
naravno da će Hamilton više dolaziti do izražaja kad će više toga napraviti u utrci (iznimka ova utrka, vjerojatno bi hamilton napravio puno i ovu da se nije spucao u zid, vidili smo da je njegov pace jako dobar... bolji od Buttona, na početku) (i ako već favoriziraš nekog vozača, nauči ime, Button (ali ok popravili smo se, sa Baton na Buton) )[/quote]
Hahahahahahahaha,ima ko da kaže,da je bilo ko drugi rekao pa ajde i da povjerujemo.A to kaže čovijek koji je u Hamiltona ulagao 10 godina i uložio u njega ko zna koliko miliona.Sva ova nesreća što nam se događa upravo je zbog tih para koje je Ron uložio u Hamiltona te ga sada forsira nebili te pare kako izvukao,a momčić puca pod tolikim pritiskom.Zna se ko je prvi vozač kod nas od kako je Hamiltona Ron doveo u ekipu.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Hamilton: Outqualifying Red Bull possible. http://www.autosport.com/news/report.php/id/92542" onclick="window.open(this.href);return false;
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...vječiti optimista nastavlja u istom tonu...GP pobjeda je moguća - jednom je promašio, a sad da vidimo da li će nastaviti u tom tonuSlash je napisao/la:Hamilton: Outqualifying Red Bull possible. http://www.autosport.com/news/report.php/id/92542" onclick="window.open(this.href);return false;

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Navijam za: Lewis Hamilton
Danas bi Lewis mogao i pobjedit. 

- elder
- Svjetski prvak
Ne da bi mogao nego će pobjediti. Samo mora biti na pocetku strpljiv.LewisF1 je napisao/la:Danas bi Lewis mogao i pobjedit.
Darkness rises when silence dies
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Želim da danas Hamilton pobjedi ili da skrši dva Red Bulla, samo da ne bude taksirao iza dva Red Bulla. Međutim ako pogledamo zadnje dvije utrke male su šanse da se to dogodi. 

- ostoja
Samo ako se niko ne zabije u njega,kao na prethodne dvije utrke koje su mu upropastili vozači koji inače voze F1 samo da bi se zabijali u njega.elder je napisao/la:Ne da bi mogao nego će pobjediti. Samo mora biti na pocetku strpljiv.LewisF1 je napisao/la:Danas bi Lewis mogao i pobjedit.

- elder
- Svjetski prvak
Ovako prije 2 tjedna sam dobil BAN radi tebe, ali vise nebudem ovo je zadnji post kaj opce komentiram tvoj. Jer ti si jedan prvo klasni provokator. I neznam zasto u ovoj temi komentiras, kaj t je cilj provocirati ili kaj.ostoja je napisao/la: Samo ako se niko ne zabije u njega,kao na prethodne dvije utrke koje su mu upropastili vozači koji inače voze F1 samo da bi se zabijali u njega.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
evo kad nesmijem ja nek ti kaze mamic....ostoja je napisao/la:Samo ako se niko ne zabije u njega,kao na prethodne dvije utrke koje su mu upropastili vozači koji inače voze F1 samo da bi se zabijali u njega.elder je napisao/la:Ne da bi mogao nego će pobjediti. Samo mora biti na pocetku strpljiv.LewisF1 je napisao/la:Danas bi Lewis mogao i pobjedit.
McLaren u <3
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Mislim da bi veliki problem Hamiltonu u današnjoj trci moglo predstavljati pritisak s kojim se suočio nakon posljednjih utrka - Razmisliti ću dva puta prije pretjecanja iako momčad podržava njegov "stil" vožnje. Biti ću razočaran ako ne nastavi, kao do sada, beskompromisno i uvijek stremiti biti ispred svih...to mu je "zaštitini znak" i ako to krene mijenjati postat će "pametniji i ziheraškiji vozač" ali to više neće biti on...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- McLewis
- Veteran
upravo to, ali ne bojim se ja za njega, 2008. je napravio glupost prvo u kanadi, pa u francuskoj ga nije islo i onda je stigao u silvestone i pokosio sve na onoj kisurini....Toon je napisao/la:Mislim da bi veliki problem Hamiltonu u današnjoj trci moglo predstavljati pritisak s kojim se suočio nakon posljednjih utrka - Razmisliti ću dva puta prije pretjecanja iako momčad podržava njegov "stil" vožnje. Biti ću razočaran ako ne nastavi, kao do sada, beskompromisno i uvijek stremiti biti ispred svih...to mu je "zaštitini znak" i ako to krene mijenjati postat će "pametniji i ziheraškiji vozač" ali to više neće biti on...
McLaren u <3
- elder
- Svjetski prvak
Bil je jucer u uvodnoj emisiji prije kavlifacija na BBC-u intervju s Hamiltonom. Gdje je rekel da svoj stil voznje ne planira mjenjati, tako da sumljam da bi to mogao biti problem. Mozda bude malo oprezniji ali sumljam da se bude vozil iza nekoga i da nebu pokusal prociMcLewis je napisao/la:upravo to, ali ne bojim se ja za njega, 2008. je napravio glupost prvo u kanadi, pa u francuskoj ga nije islo i onda je stigao u silvestone i pokosio sve na onoj kisurini....Toon je napisao/la:Mislim da bi veliki problem Hamiltonu u današnjoj trci moglo predstavljati pritisak s kojim se suočio nakon posljednjih utrka - Razmisliti ću dva puta prije pretjecanja iako momčad podržava njegov "stil" vožnje. Biti ću razočaran ako ne nastavi, kao do sada, beskompromisno i uvijek stremiti biti ispred svih...to mu je "zaštitini znak" i ako to krene mijenjati postat će "pametniji i ziheraškiji vozač" ali to više neće biti on...
- Slash
- Veteran
Nema straha za Lewisa što se toga tiče. Dapače, bit će super ako danas bude bar malo strpljiviji, jer ako u prvom krugu pokuša i skuca se - neće dobit novi pokušaj, a utrka je duga i danas mislim da treba imat strpljenja i stiskat Red Bullove, naravno čim se pruži prilika napast!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ma stari pusti ga pa cijeli forum zna tko i što je on...na ignore listu i problem je riješen smo ga nitko ne smije citirati. Uglavnom, da se osvrnem na ove komentare da je Lewis pod pritiskom i da ce razmislit kod svakog poteza, ja ne vjerujem u to. On ako vidi najmanju priliku da prestigne zgrabil bude ju bez ikakvog razmišljanja. jer je profesionalni vozač i trkač. Da je postal kamijondžija pa da ga murja 2 puta za redom zaustavi i napiše mu kaznu onda bi sljedeći put razmislil malo, ali u F1 na utrci nema šanse jer odma gubi.elder je napisao/la:Ovako prije 2 tjedna sam dobil BAN radi tebe, ali vise nebudem ovo je zadnji post kaj opce komentiram tvoj. Jer ti si jedan prvo klasni provokator. I neznam zasto u ovoj temi komentiras, kaj t je cilj provocirati ili kaj.ostoja je napisao/la: Samo ako se niko ne zabije u njega,kao na prethodne dvije utrke koje su mu upropastili vozači koji inače voze F1 samo da bi se zabijali u njega.
- Dani
- Legenda
Ostoja je nabrijan ( kao i ja ) jer je Button tek 6. Mogao je i morao bolje jer neće svaki put imati toliko sreće sa SC-om i prekidima. Hamilton bi danas mogao itekako zapapriti bikovima.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Centurion
- Test vozač
Gledajući ovu sezonu nisam toliko očaran njegovim rezultatom i mogućnosti da pobijedi,
vidjeli smo da ima problema pri startu te da mu sami start nije najbolji, ako uspije zadržati poziciju za vrijeme starta,
e tada će moći nešto napraviti, DRŽIM FIGE HAMILTONU!!!
vidjeli smo da ima problema pri startu te da mu sami start nije najbolji, ako uspije zadržati poziciju za vrijeme starta,
e tada će moći nešto napraviti, DRŽIM FIGE HAMILTONU!!!
-
Pozdrav svima pogotovo navijačima McLarena
Za prvi post samo ću reći da se danas nadam pobjedi naših a da red bullovci nemaju baš puno sreće
Za prvi post samo ću reći da se danas nadam pobjedi naših a da red bullovci nemaju baš puno sreće
- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
Između ovih bliskih ograda u Valenciji ne vjerujem da neće biti barem dva SC-a, prvi možda već nakon starta.Dani je napisao/la:Ostoja je nabrijan ( kao i ja ) jer je Button tek 6. Mogao je i morao bolje jer neće svaki put imati toliko sreće sa SC-om i prekidima. Hamilton bi danas mogao itekako zapapriti bikovima.
- McLewis
- Veteran
startao kao pi**ica, a u prvi zavoj kocio pre rano plus jos bolid koji nije konkurirao na ovoj utrci ... nije moglo bolje od ovoga
McLaren u <3
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
start je bio prilično loš, možda nije ispucao KERS do kraja kao Alonso...možda se nadao boljem startu pa s KERS-om pritisnut RedBull-e. Trebalo bi vidjet start s telemetrijom. Mene je začudila "brzina" McLaren-a danas. Mislio sam ako budemo sporiji bit ćemo +0.100 do +0.200 po krugu na kraju se ispostavilo preko sekunde.McLewis je napisao/la:startao kao pi**ica, a u prvi zavoj kocio pre rano plus jos bolid koji nije konkurirao na ovoj utrci ... nije moglo bolje od ovoga
Ajde još je dobro da je na kraju uspio ostat ispred Masse i Buttona zahvaljujući ranijim odlascima u boks.
Hamilton se rodio u krivo vrijeme, u nekom drugom vremenu gdje ne vladaju 'zelena pravila' i štednja bi sigurno bio kralj.

- Slash
- Veteran
Odustajem od teze da je Ham prvak
.

- Centurion
- Test vozač
Ovako, nije istina da je McLaren bio toliko spor danas,
gledajte kad promijene gume,
Hamilton bi sam napravio najbolji krug, a ni Button nije bio spor kad bi promijenili,
jednostavno tijekom JAKO kratkog vremena bi se istrošile,
Hamilton je žarko htjeo doći do postolja kakvo god to bilo,
pa je gurao što je više mogao, tako je i bio trošio gume jako jako brzo,
a i sjećate se ono sa inžinjerima: "Hamilton, stražnje gume su nam jako zagrijane, uspori"
"Ne mogu voziti sporije"
to je lijep prikaz što je bio pokušavao, a onda kasnije nije mogao brže,
takav je vozač, daje sve od sebe i onda se upropasti...
a start... to sam već i prognozirao, nikada on nije bio majstor za start...
iako da, Ferrariji su nas sustigli... ako ne i prestigli,
sad lijepo donijeti nešto revolucionarno za sljedeću utrku ^^ (preoptimistično...)
a i budimo iskreni, Ferrari je kopirao 80% Red Bulla, pa naravno da će biti konkurentni,
zadovoljan sam što McLaren ne ide istom stazom, makar to značilo da nisu jednako brzi
gledajte kad promijene gume,
Hamilton bi sam napravio najbolji krug, a ni Button nije bio spor kad bi promijenili,
jednostavno tijekom JAKO kratkog vremena bi se istrošile,
Hamilton je žarko htjeo doći do postolja kakvo god to bilo,
pa je gurao što je više mogao, tako je i bio trošio gume jako jako brzo,
a i sjećate se ono sa inžinjerima: "Hamilton, stražnje gume su nam jako zagrijane, uspori"
"Ne mogu voziti sporije"
to je lijep prikaz što je bio pokušavao, a onda kasnije nije mogao brže,
takav je vozač, daje sve od sebe i onda se upropasti...
a start... to sam već i prognozirao, nikada on nije bio majstor za start...
iako da, Ferrariji su nas sustigli... ako ne i prestigli,
sad lijepo donijeti nešto revolucionarno za sljedeću utrku ^^ (preoptimistično...)
a i budimo iskreni, Ferrari je kopirao 80% Red Bulla, pa naravno da će biti konkurentni,
zadovoljan sam što McLaren ne ide istom stazom, makar to značilo da nisu jednako brzi
Zadnja izmjena: Centurion, dana/u 26 lip 2011, 17:56, ukupno mijenjano 2 puta.