Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Kimi i Frijns
Re: Simulacije vožnje
Dakle u nedjelju event na nordu. Danas i sutra treba isprobavat malo koji mod i aute ćemo.

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
a mogli ste pričekat srijedu/četvrtak...jer onda ću i ja moći 

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak
ovu nedjelju ce se odrzat race na nordschleife u formatu kako se dogovorimo..
30/40 min..
vozit ce se hgtc, a staza je vjerujem ova :
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... rdschleife" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mediafire.com/?303z54sz82q4b83" onclick="window.open(this.href);return false;
nisam 100% dal je to ta verzija, al to je verzija sa rfcentrala i prvo mjesto u hofu
tko bi vozio neka se oglasi i neka napise s kojim autom bi volio vozit pa da se dogovorimo sve kroz vikend..
30/40 min..
vozit ce se hgtc, a staza je vjerujem ova :
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... rdschleife" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mediafire.com/?303z54sz82q4b83" onclick="window.open(this.href);return false;
nisam 100% dal je to ta verzija, al to je verzija sa rfcentrala i prvo mjesto u hofu

tko bi vozio neka se oglasi i neka napise s kojim autom bi volio vozit pa da se dogovorimo sve kroz vikend..
- Vuksa_KC
- Veteran
Ja fakat nemam pojma koji auto...možda onaj trkaći Dino, bum danas videl ak dojdem.
- Armanini
- Svjetski prvak
Cuky je napisao/la:a mogli ste pričekat srijedu/četvrtak...jer onda ću i ja moći
mozes samo sri/cet ili ?
- Cuky
- Moderator
srijeda, četvrtak, petak, subota...ali sam napisao ta dva dana jer su najranije što mogu

- Armanini
- Svjetski prvak
to ovaj tjedan tako pretpostavljam?
ukoliko se ne stignemo sve dogovorit i ukoliko vecina ne bude mogla onda cemo prebacit..
ukoliko se ne stignemo sve dogovorit i ukoliko vecina ne bude mogla onda cemo prebacit..
- Cuky
- Moderator
da to je ovaj tjedan...inače sam slobodan petkom i subotom i to ne svaki vikend

- K1M1
- HNL kladionica majstor
Pa nije problem organizirat i sad u nedjelju i onda opet drugi tjedan. Ionako dolazimo samo mi i još ako kojeg stranca pokupimo slučajno..
Danas bi mogli malo probat ako je netko za...
Danas bi mogli malo probat ako je netko za...

- Armanini
- Svjetski prvak
da, tocno to sto kazes..
to nam je zapravo i ideja.. svaki tjedan nabacit jedan duzi race..
na serveru je ring u folderu nos, ja mislim da je to taj koji je cale jucer rekao - 2008, iz gtr2 nelegalan, al nisam siguran..
ova staza koja je na rfcentralu ( link stranicu prije) je u folderu nordsliefe, ima 130mb, 3 layouta - tourist, 24h i vln.. a ima i folder vehicles i sounds al to mislim da nije potrebno..
treca staza je u folderu nordschleife_2007, nju je cale spomenuo a ce stranci imat, ima zdravih 270 mb i tu su sve one verzije, wet, snow, jesen, zima, jugo, bura, bonaca i tako to..
i ima takodjer 2007 od com8 and friends
tako da u moru tih staza ja neznam sto je kakvo, osim onih sto smo vozili, a to je ta u folderu nos i 2007..
al mislim da je najbolje da skinemo tu prvu
isto od com8.. staza je #1 na hofu pa vjerujem da tu ima vecina..
cale ce znat bolje sto pa cemo to dignut na server..
stavio sam da se dize ta 1.21 pa nek bude..
samo sto idem sad ca pa necu bit tu za ubacit je u config, al mogu kod frenda to sredit, samo ako cemo veceras to vozit (ja cu doc mozda oko 21) treba mi netko izvuc format kako se zove staza.. otvoris server sa tom stazom i onda u configu za taj mod u svom username folderu vidis..
il ako bude fiore tu moze on namjestit sve..
sad cu stavit onda hgtc na server..
to nam je zapravo i ideja.. svaki tjedan nabacit jedan duzi race..
na serveru je ring u folderu nos, ja mislim da je to taj koji je cale jucer rekao - 2008, iz gtr2 nelegalan, al nisam siguran..
ova staza koja je na rfcentralu ( link stranicu prije) je u folderu nordsliefe, ima 130mb, 3 layouta - tourist, 24h i vln.. a ima i folder vehicles i sounds al to mislim da nije potrebno..
treca staza je u folderu nordschleife_2007, nju je cale spomenuo a ce stranci imat, ima zdravih 270 mb i tu su sve one verzije, wet, snow, jesen, zima, jugo, bura, bonaca i tako to..
i ima takodjer 2007 od com8 and friends

tako da u moru tih staza ja neznam sto je kakvo, osim onih sto smo vozili, a to je ta u folderu nos i 2007..
al mislim da je najbolje da skinemo tu prvu
isto od com8.. staza je #1 na hofu pa vjerujem da tu ima vecina..
cale ce znat bolje sto pa cemo to dignut na server..
stavio sam da se dize ta 1.21 pa nek bude..
samo sto idem sad ca pa necu bit tu za ubacit je u config, al mogu kod frenda to sredit, samo ako cemo veceras to vozit (ja cu doc mozda oko 21) treba mi netko izvuc format kako se zove staza.. otvoris server sa tom stazom i onda u configu za taj mod u svom username folderu vidis..
il ako bude fiore tu moze on namjestit sve..
sad cu stavit onda hgtc na server..
Zadnja izmjena: Armanini, dana/u 26 lis 2012, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
- Vuksa_KC
- Veteran
Ćale je spomenul neki 2007 v2.2
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Nordschleife 2007 2.21 ovo je verzija na koju sam ja mislio al su mrtvi likovi za dl
https://rfactorcentral.com/detail.cfm?I ... ife%202007" onclick="window.open(this.href);return false;
https://rfactorcentral.com/detail.cfm?I ... ife%202007" onclick="window.open(this.href);return false;

- Armanini
- Svjetski prvak
da.. to je pretpostavljam kao update na 1.21 koja je br1 na hofu isto od comma?
ja trcim ca, pa ako je nekog volja neka skine tu 1.21 (mediafire 90-ak mb) pa nek vidi kakva je u odnosu na 2007..
tu 2007 mislim da vecina nas ima btw..
ja trcim ca, pa ako je nekog volja neka skine tu 1.21 (mediafire 90-ak mb) pa nek vidi kakva je u odnosu na 2007..
tu 2007 mislim da vecina nas ima btw..
- K1M1
- HNL kladionica majstor
ovu verziju smo i vozili najviše, šta ne? mislim da ovu svi imamo, al opet ako netko može uploadat na mediafire bilo bi dobro...Ćale od Lewisa je napisao/la:Nordschleife 2007 2.21 ovo je verzija na koju sam ja mislio al su mrtvi likovi za dl

- Vuksa_KC
- Veteran
Ćale, daj link od onog packa sa barijerama...
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
evo ja sam si danas dao truda i izabrao iz mora staza koje imam 26 koje su vrijedne igranja.
Cjedio sam na najmanje moguće i opet je ispao podosta velik broj staza i veličina od oko 1GB.
Dakle to su ove staze i sve su pažljivo odabrane. Nisu sve staze za isti mod već ima za sve, od OW-a do najsporijih klasa.

pod ovim JPC stazama možda će se desit da ste 1-2 igrali već al to su dorađene staze s barijerama i gumama (fixnim!) da se djelovi koji se režu inače ne režu
Oran park i neke staze mislite da već imate al nisu iste verzije
Evo ja ću započet od danas uploadat lagano po 200mb pa do kad završim. Mislim da ima ovdje materijala za narednih godinu dana igranja.
DTM mod koji svakako preporučam probat - http://valdibarros.blogspot.com/2012/03 ... actor.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Cjedio sam na najmanje moguće i opet je ispao podosta velik broj staza i veličina od oko 1GB.
Dakle to su ove staze i sve su pažljivo odabrane. Nisu sve staze za isti mod već ima za sve, od OW-a do najsporijih klasa.

pod ovim JPC stazama možda će se desit da ste 1-2 igrali već al to su dorađene staze s barijerama i gumama (fixnim!) da se djelovi koji se režu inače ne režu

Oran park i neke staze mislite da već imate al nisu iste verzije

Evo ja ću započet od danas uploadat lagano po 200mb pa do kad završim. Mislim da ima ovdje materijala za narednih godinu dana igranja.
DTM mod koji svakako preporučam probat - http://valdibarros.blogspot.com/2012/03 ... actor.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- Vuksa_KC
- Veteran
Super 
DTM sam već skinul dok sam videl one filmiće, ali nisam još probal.
Btw, napokon sam uspel uspostaviti Richard Burns Rallya koji u full izdanju ima 21,5 GB :S, naravno može i više.

DTM sam već skinul dok sam videl one filmiće, ali nisam još probal.
Btw, napokon sam uspel uspostaviti Richard Burns Rallya koji u full izdanju ima 21,5 GB :S, naravno može i više.
- Mansell
- Test vozač
Nordšlajfa,nedjelja hgtc,dogovorili...pa kad ste vec dogovarali,mogli ste dogovoriti da zavrsimo ono sto smo zapoceli...sreca da sam zauzet sa F1 ligom

F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Vuksa_KC
- Veteran
Ma ko te šljivi Vettelu, ionak bi se iživljaval s vremenima po krugu

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Vuksa_KC
- Veteran
Pa po Arminom bude ta 1.21 i HGTC.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Armanini
- Svjetski prvak
vjerojatno se vec uploadala cijela, neznam jer nisam doma..
al mozda nema smisla da ju skidate ako mislimo tu 2.21 koju imamo pa cemo je sutra dignut na mediafire i na server?
na serveru je hgtc i mid ohio.. za drugo znate sto je pa glasajte
ja cu mozda oko 22 bit doma pa se pridruzim ako vas jos bude..
btw cale, ako ti ne bi bila prevelika tlaka - kada uploadas staze da ih dizes svaku za sebe.. pa da mozemo stavit link za svaku, odnosno da mozes lako iskopat u tvom mediafireu..
imas onaj desktop klijent od mediafirea pa mozes iz programa onda dizat sve staze, samo ih ubacis i dizes koliko mislis od jednom..
i jos jedna stvar - posto imas dosta frisku instalaciju rfa, znas koje su te staze pa onda otvori server sa svim tim stazama i u username - tvoj username folderu ces imat file od moda kojeg otvoris i unutra je popis staza koje ces skopirat..
tako da ce na serveru bit samo te staze i linkovi na nasem blogu i to je to..
ostaje nam samo mjenjat mod po potrebi..
al mozda nema smisla da ju skidate ako mislimo tu 2.21 koju imamo pa cemo je sutra dignut na mediafire i na server?
na serveru je hgtc i mid ohio.. za drugo znate sto je pa glasajte

ja cu mozda oko 22 bit doma pa se pridruzim ako vas jos bude..
btw cale, ako ti ne bi bila prevelika tlaka - kada uploadas staze da ih dizes svaku za sebe.. pa da mozemo stavit link za svaku, odnosno da mozes lako iskopat u tvom mediafireu..
imas onaj desktop klijent od mediafirea pa mozes iz programa onda dizat sve staze, samo ih ubacis i dizes koliko mislis od jednom..
i jos jedna stvar - posto imas dosta frisku instalaciju rfa, znas koje su te staze pa onda otvori server sa svim tim stazama i u username - tvoj username folderu ces imat file od moda kojeg otvoris i unutra je popis staza koje ces skopirat..
tako da ce na serveru bit samo te staze i linkovi na nasem blogu i to je to..
ostaje nam samo mjenjat mod po potrebi..
Zadnja izmjena: Armanini, dana/u 26 lis 2012, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
Ja sam gore...
I nek netko stavi link za onaj update za hgtc jer ga jos nisam skinuo.
I nek netko stavi link za onaj update za hgtc jer ga jos nisam skinuo.

- Vuksa_KC
- Veteran
http://rfactor.no-ip.info:100/RFACTOR1/ ... 5_patch.7z
Samo isprobavaj malo više puta otvarat link ak ne radi.
Samo isprobavaj malo više puta otvarat link ak ne radi.