Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- sennacher
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Vettel
Re: Lewis Hamilton
Samo nije bio nešto danas ni nakon starta.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ma McLaren već nekoliko utrka loše starta. I Ham i Gumb, mislim da nije do njih nego do auta.
Al, velim 77 bodova prednosti, stvarno bi bilo idiotski forsirati i dalje ovu sezonu, radije neka spreme napokon pošten auto za 2012. i daju dečkima auto s kojim će se napokon moć ravnopravno borit za naslov.
Mislim, da Vettela sad stave u HRT i dalje bi osvojio naslov, ako nastave forsirati ovu sezonu automatski žrtvuju i sljedeću i igrat će se vječni catch-up sa Red Bullom.
Al, velim 77 bodova prednosti, stvarno bi bilo idiotski forsirati i dalje ovu sezonu, radije neka spreme napokon pošten auto za 2012. i daju dečkima auto s kojim će se napokon moć ravnopravno borit za naslov.
Mislim, da Vettela sad stave u HRT i dalje bi osvojio naslov, ako nastave forsirati ovu sezonu automatski žrtvuju i sljedeću i igrat će se vječni catch-up sa Red Bullom.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Dugo si se drzaoSlash je napisao/la:Odustajem od teze da je Ham prvak.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
e sa ovime se mogu složiti,Slash je napisao/la:Ma McLaren već nekoliko utrka loše starta. I Ham i Gumb, mislim da nije do njih nego do auta.
prošlu sezonu što su forsirali to je ok, bili su u igri za naslov sve do zadnje utrke (čak i tamo samo sa malom šansom)
ali ovu sezonu treba zaboraviti i sve svoje resurse staviti za sljedeće,
naravno trebaju porazgovarati i sa vozačima da se oni slažu sa ovim...
Lewisa svakako treba zadržati kao vozača, a i Buttona...
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Slash je napisao/la:Ma McLaren već nekoliko utrka loše starta. I Ham i Gumb, mislim da nije do njih nego do auta.
2012 nema skoro nikakvih promjena u pravilniku da bi trebali odustajati i konstruirati bolid za dogodine. Bolidi ce biti gotovo indentični stoga što konstruiraš i napraviš na bolidu za ovu sezonu ubiti je i za iducu.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ja sam optimističan za Silverstone.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
i trebao bi s tim koliko se zale vozaci na klizanje auta danas .. 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Navijam za: McLaren_Hamilton_Button
..prvo pozdrav svima..(ovo mi je prvi post pa sam zato sve, donekle, stavila u jednu cjelinu, kao nekakav pocetak na forumu).
Nisam najzadovoljnija danasnjom utrkom, ali sto je tu je. Vjerni McLaren-u i njegovim vozacima zasigurno ce i dalje pratiti njih.
Htjela bih reci da Hamilton ima izvrsnu tehniku vozenja, ponekad i zaostene ali i to je dio F. Kod njega mi se najvise dopada agresivnost, stil voznje, teznja za necim vecim, iskazivanje trenutnih osjecaja i zadovoljstva i nezadovoljstva, pretjecanja u svakakvim situacijama. Bez njega, moje misljenje, F1 nebi bila ni upola tako zanimljiva. McLaren cijelo vrijeme konkurira RedBull-u i Ferrari-u, ali , iako u ovoj sezoni bas im i nejde najbolje s RedBull-om cak se i Ferrari priblizio, McLaren je ostao svoj. Nije isao s teznjom kopiranja, nekakvih podlih događanja. (moje misljenje) Treba im jos jedna sitnica, jedna mala sitnica i oni su na vrhu. Slazem se s komentarom da bi mozda vec sada trebali razmisljati i o sljedecoj sezoni, makar jos ima dovoljno do kraja i nemisliim da je nemoguce poboljsati se. Jako sam nezadovoljna tolikim kaznjavanjem Hamiltona jer mislim da to nije bilo potrebno, rekao je stvar sto nije trebao ali to je bio trenutni osjecaj i po meni i nije bilo neocekivano jer bi puno njih tako postupilo, ali ta tema je zavrsena i nebi je opet pocinjala.
Jos bih samo htjela nadodati da bi mozda McLaren trebao reci FIA-i da sljedecu sezonu ne zeli nastupati , s time bi FIA puno izgubila, i novcano i sto se tice gledatelja, mozda bi doslo i do situacije da nema F1, mada sumnjam ali nikad se nezna, samo zbog tolikih nepotrebnih i nepotkrepljenih kazni McLarenovim vozacima. Uzeli su Hamiltona na pik i sada samo cekaju priliku da mu opet zapapre. Da se to i desi F1 nebi uopce bila zanimljiva jer ako budemo iskreni i bolje pogledamo jedino McLarenovi vozaci, sto se tice vodece trojke, nemaju određene pozicije(koji je 1 vozac momcadi, jedino kod njih nije receno da jedan drugoga nesmije preteci).
Evo to je moje misljenje i moj stav na kojega imam pravo kao i svi ostali, ispricavam se ako sam i mozda koga uvrijedila.
Nisam najzadovoljnija danasnjom utrkom, ali sto je tu je. Vjerni McLaren-u i njegovim vozacima zasigurno ce i dalje pratiti njih.
Htjela bih reci da Hamilton ima izvrsnu tehniku vozenja, ponekad i zaostene ali i to je dio F. Kod njega mi se najvise dopada agresivnost, stil voznje, teznja za necim vecim, iskazivanje trenutnih osjecaja i zadovoljstva i nezadovoljstva, pretjecanja u svakakvim situacijama. Bez njega, moje misljenje, F1 nebi bila ni upola tako zanimljiva. McLaren cijelo vrijeme konkurira RedBull-u i Ferrari-u, ali , iako u ovoj sezoni bas im i nejde najbolje s RedBull-om cak se i Ferrari priblizio, McLaren je ostao svoj. Nije isao s teznjom kopiranja, nekakvih podlih događanja. (moje misljenje) Treba im jos jedna sitnica, jedna mala sitnica i oni su na vrhu. Slazem se s komentarom da bi mozda vec sada trebali razmisljati i o sljedecoj sezoni, makar jos ima dovoljno do kraja i nemisliim da je nemoguce poboljsati se. Jako sam nezadovoljna tolikim kaznjavanjem Hamiltona jer mislim da to nije bilo potrebno, rekao je stvar sto nije trebao ali to je bio trenutni osjecaj i po meni i nije bilo neocekivano jer bi puno njih tako postupilo, ali ta tema je zavrsena i nebi je opet pocinjala.
Jos bih samo htjela nadodati da bi mozda McLaren trebao reci FIA-i da sljedecu sezonu ne zeli nastupati , s time bi FIA puno izgubila, i novcano i sto se tice gledatelja, mozda bi doslo i do situacije da nema F1, mada sumnjam ali nikad se nezna, samo zbog tolikih nepotrebnih i nepotkrepljenih kazni McLarenovim vozacima. Uzeli su Hamiltona na pik i sada samo cekaju priliku da mu opet zapapre. Da se to i desi F1 nebi uopce bila zanimljiva jer ako budemo iskreni i bolje pogledamo jedino McLarenovi vozaci, sto se tice vodece trojke, nemaju određene pozicije(koji je 1 vozac momcadi, jedino kod njih nije receno da jedan drugoga nesmije preteci).
Evo to je moje misljenje i moj stav na kojega imam pravo kao i svi ostali, ispricavam se ako sam i mozda koga uvrijedila.
- Slash
- Veteran
@ Dero
Baš ništa se ne mijenja dogodine?
@ Dani
Ja nisam, Hamilton je čak rekao da misli da će njima najviše naštetiti ta promjena...
@ Dani
Ja nisam, Hamilton je čak rekao da misli da će njima najviše naštetiti ta promjena...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...ma kakvo vas razišljanje o slijedećoj sezoni spopalo
...daleko je još kraj...a kao što je i rećeno bolidi će i slijedeće sezone biti gotovo identični...znači samo razvoj, razvoj pa opet razvoj (i slomiti Vettelu nogu u nekoj bizarnoj nesreći...)

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Slash
- Veteran
Toon je napisao/la:...(i slomiti Vettelu nogu u nekoj bizarnoj nesreći...)

-
- Navijam za: McLaren_Hamilton_Button
Ma moze se Vettel slomiti i na posten nacin..on je siguran kad nema nikoga iza sebe il je to njegov momcadski kolega, ali ako se nađe Hamilton ili Button popusta pod pritiskom i radi greske, to smo i mogli vidjeti trku prije.. 

-
- Navijam za: Fernando Alonso
Mah ne, njega treba samo poslati na neki party sa Sutilom...Kad se nije bojao srijedit onog iz renoja.. 

- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Zabrana blown difuzora ( koja ocito stupa na snagu vec u Silverstoneu ) te modifikacija ispuha.Slash je napisao/la:@ Dero
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Dva tjedna nas dijele do silverstone-a dosta je to vremena, siguran sam da za domacu utrku Mclaren priprema novi aero-paket. A sad budemo vidli kak bude, samo se nek bore i to je to. Red Bull prije ili kasnije mora negde kaskati. Tako da @Dani i ja sam optimista.
Sad neznam gde sam procital, Hamilton je bil izjavil nek mu skreseju placu samo mu nek daju auto za pobjede. Tu se vidi da vozi za sebe, sebi za uzitak, a ne za pare
Sad neznam gde sam procital, Hamilton je bil izjavil nek mu skreseju placu samo mu nek daju auto za pobjede. Tu se vidi da vozi za sebe, sebi za uzitak, a ne za pare
Darkness rises when silence dies
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Nije loša idejaToon je napisao/la:...ma kakvo vas razišljanje o slijedećoj sezoni spopalo...daleko je još kraj...a kao što je i rećeno bolidi će i slijedeće sezone biti gotovo identični...znači samo razvoj, razvoj pa opet razvoj (i slomiti Vettelu nogu u nekoj bizarnoj nesreći...)

...put u raj nije posut ružama...
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
nek mu daju auto al će on vozit za sebe da se zabavlja jel, pravi timski vozačelder je napisao/la:nek mu skreseju placu samo mu nek daju auto za pobjede. Tu se vidi da vozi za sebe, sebi za uzitak

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Mislim da si me krivo shvatil al evo pa si procitaj do krajaDomi je napisao/la:nek mu daju auto al će on vozit za sebe da se zabavlja jel, pravi timski vozačelder je napisao/la:nek mu skreseju placu samo mu nek daju auto za pobjede. Tu se vidi da vozi za sebe, sebi za uzitak
http://www.express.co.uk/posts/view/255 ... ust-to-win" onclick="window.open(this.href);return false;
Darkness rises when silence dies
- Slash
- Veteran
Evo i za vas optimiste:
Lewis: "He has pretty much won it," Hamilton was quoted as saying by the British press. "It's finished really, in the sense of the championship. Unless he doesn't finish the next 10 races, which is very unlikely, then he is gone.
"We just can't beat Red Bull right now. They would need to fall off the track for me to beat them. There was over a second per lap difference today. That is just ridiculous."
Lewis: "He has pretty much won it," Hamilton was quoted as saying by the British press. "It's finished really, in the sense of the championship. Unless he doesn't finish the next 10 races, which is very unlikely, then he is gone.
"We just can't beat Red Bull right now. They would need to fall off the track for me to beat them. There was over a second per lap difference today. That is just ridiculous."
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Hamilton mi je djelovao čitavu utrku kao i ova njegova izjava. Nekako beskrvno. Totalno neobično od njega.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Slash
- Veteran
Jebiga, valjda se napokon i on pomirio sa svojom sudbinom ove sezone - a to je pozdravit se s naslovom. Što prije se pomiri s tim bit će mu lakše, a što se tiče utrke slažem se, ali mislim da je 4. mjesto apsolutni maximum koji se mogao izvući iz MP4-26 u nedjelju.One and only je napisao/la:Hamilton mi je djelovao čitavu utrku kao i ova njegova izjava. Nekako beskrvno. Totalno neobično od njega.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
E to mi je od njega baš neobično - da se pomiri sa porazom. Možda je i on malo zreliji, ko zna, ali ipak to mi se ne sviđa. Koliko god neke njegove poteze sam kritizirao, njegova srčanost je potrebna ovom sportu.Slash je napisao/la:Jebiga, valjda se napokon i on pomirio sa svojom sudbinom ove sezone - a to je pozdravit se s naslovom. Što prije se pomiri s tim bit će mu lakše, a što se tiče utrke slažem se, ali mislim da je 4. mjesto apsolutni maximum koji se mogao izvući iz MP4-26 u nedjelju.One and only je napisao/la:Hamilton mi je djelovao čitavu utrku kao i ova njegova izjava. Nekako beskrvno. Totalno neobično od njega.
A 4. mjesto je bilo i više nego što je MP4-26 mogao

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Ovo je napisao na twitteru:
To all our supporters, ignore what u read in the papers today. My team will never give up & I WILL NEVER GIVE UP!!!!
Bring on silverstone, ur support will make a world of difference to us. I'm going to the factory now to do all I can with our team. Lewis

-
- Navijam za: Nikoga
A jer bi mogo mi ukratko netko prevest, jer sam ja s jezicima na veliko VI
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Prevedeno, ignorirajte ono kaj ste mogli pročitati u novinama, moj tim se neće predati, ja se nikad neću predati..
Michael is faster than you!!