Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sennacher
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Vettel

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la sennacher »

Samo nije bio nešto danas ni nakon starta.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ma McLaren već nekoliko utrka loše starta. I Ham i Gumb, mislim da nije do njih nego do auta.
Al, velim 77 bodova prednosti, stvarno bi bilo idiotski forsirati i dalje ovu sezonu, radije neka spreme napokon pošten auto za 2012. i daju dečkima auto s kojim će se napokon moć ravnopravno borit za naslov.
Mislim, da Vettela sad stave u HRT i dalje bi osvojio naslov, ako nastave forsirati ovu sezonu automatski žrtvuju i sljedeću i igrat će se vječni catch-up sa Red Bullom.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Slash je napisao/la:Odustajem od teze da je Ham prvak :D.
Dugo si se drzao :biggrin: . On topic:spori su bili danas cak ih je ferrari pretekao po brzini
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

Slash je napisao/la:Ma McLaren već nekoliko utrka loše starta. I Ham i Gumb, mislim da nije do njih nego do auta.
Al, velim 77 bodova prednosti, stvarno bi bilo idiotski forsirati i dalje ovu sezonu, radije neka spreme napokon pošten auto za 2012. i daju dečkima auto s kojim će se napokon moć ravnopravno borit za naslov.
Mislim, da Vettela sad stave u HRT i dalje bi osvojio naslov, ako nastave forsirati ovu sezonu automatski žrtvuju i sljedeću i igrat će se vječni catch-up sa Red Bullom.
e sa ovime se mogu složiti,
prošlu sezonu što su forsirali to je ok, bili su u igri za naslov sve do zadnje utrke (čak i tamo samo sa malom šansom)
ali ovu sezonu treba zaboraviti i sve svoje resurse staviti za sljedeće,
naravno trebaju porazgovarati i sa vozačima da se oni slažu sa ovim...
Lewisa svakako treba zadržati kao vozača, a i Buttona...
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Slash je napisao/la:Ma McLaren već nekoliko utrka loše starta. I Ham i Gumb, mislim da nije do njih nego do auta.

2012 nema skoro nikakvih promjena u pravilniku da bi trebali odustajati i konstruirati bolid za dogodine. Bolidi ce biti gotovo indentični stoga što konstruiraš i napraviš na bolidu za ovu sezonu ubiti je i za iducu.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ja sam optimističan za Silverstone.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

i trebao bi s tim koliko se zale vozaci na klizanje auta danas .. :)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
hamy
Navijam za: McLaren_Hamilton_Button

Post Postao/la hamy »

..prvo pozdrav svima..(ovo mi je prvi post pa sam zato sve, donekle, stavila u jednu cjelinu, kao nekakav pocetak na forumu).

Nisam najzadovoljnija danasnjom utrkom, ali sto je tu je. Vjerni McLaren-u i njegovim vozacima zasigurno ce i dalje pratiti njih.
Htjela bih reci da Hamilton ima izvrsnu tehniku vozenja, ponekad i zaostene ali i to je dio F. Kod njega mi se najvise dopada agresivnost, stil voznje, teznja za necim vecim, iskazivanje trenutnih osjecaja i zadovoljstva i nezadovoljstva, pretjecanja u svakakvim situacijama. Bez njega, moje misljenje, F1 nebi bila ni upola tako zanimljiva. McLaren cijelo vrijeme konkurira RedBull-u i Ferrari-u, ali , iako u ovoj sezoni bas im i nejde najbolje s RedBull-om cak se i Ferrari priblizio, McLaren je ostao svoj. Nije isao s teznjom kopiranja, nekakvih podlih događanja. (moje misljenje) Treba im jos jedna sitnica, jedna mala sitnica i oni su na vrhu. Slazem se s komentarom da bi mozda vec sada trebali razmisljati i o sljedecoj sezoni, makar jos ima dovoljno do kraja i nemisliim da je nemoguce poboljsati se. Jako sam nezadovoljna tolikim kaznjavanjem Hamiltona jer mislim da to nije bilo potrebno, rekao je stvar sto nije trebao ali to je bio trenutni osjecaj i po meni i nije bilo neocekivano jer bi puno njih tako postupilo, ali ta tema je zavrsena i nebi je opet pocinjala.
Jos bih samo htjela nadodati da bi mozda McLaren trebao reci FIA-i da sljedecu sezonu ne zeli nastupati , s time bi FIA puno izgubila, i novcano i sto se tice gledatelja, mozda bi doslo i do situacije da nema F1, mada sumnjam ali nikad se nezna, samo zbog tolikih nepotrebnih i nepotkrepljenih kazni McLarenovim vozacima. Uzeli su Hamiltona na pik i sada samo cekaju priliku da mu opet zapapre. Da se to i desi F1 nebi uopce bila zanimljiva jer ako budemo iskreni i bolje pogledamo jedino McLarenovi vozaci, sto se tice vodece trojke, nemaju određene pozicije(koji je 1 vozac momcadi, jedino kod njih nije receno da jedan drugoga nesmije preteci).
Evo to je moje misljenje i moj stav na kojega imam pravo kao i svi ostali, ispricavam se ako sam i mozda koga uvrijedila.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

@ Dero
Baš ništa se ne mijenja dogodine?

@ Dani
Ja nisam, Hamilton je čak rekao da misli da će njima najviše naštetiti ta promjena...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...ma kakvo vas razišljanje o slijedećoj sezoni spopalo :shock: ...daleko je još kraj...a kao što je i rećeno bolidi će i slijedeće sezone biti gotovo identični...znači samo razvoj, razvoj pa opet razvoj (i slomiti Vettelu nogu u nekoj bizarnoj nesreći...)
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Toon je napisao/la:...(i slomiti Vettelu nogu u nekoj bizarnoj nesreći...)
:D . Ma, ja sam prvi bio optimista, ali vidim da je sve uzalud, nema više mjesta optimizmu za ovu sezonu, nit se usporava, nit crkava taj RB, ovogodišnja borba za naslov je gotova. Samo ako su pravila identična onda preostale utrke treba iskoristiti umjesto testiranja kojih je ionako premalo i napraviti zvijer od auta za 2012.
hamy
Navijam za: McLaren_Hamilton_Button

Post Postao/la hamy »

Ma moze se Vettel slomiti i na posten nacin..on je siguran kad nema nikoga iza sebe il je to njegov momcadski kolega, ali ako se nađe Hamilton ili Button popusta pod pritiskom i radi greske, to smo i mogli vidjeti trku prije.. :D
Zocky
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Zocky »

Mah ne, njega treba samo poslati na neki party sa Sutilom...Kad se nije bojao srijedit onog iz renoja.. :D
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Slash je napisao/la:@ Dero
Baš ništa se ne mijenja dogodine?
Zabrana blown difuzora ( koja ocito stupa na snagu vec u Silverstoneu ) te modifikacija ispuha.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Dva tjedna nas dijele do silverstone-a dosta je to vremena, siguran sam da za domacu utrku Mclaren priprema novi aero-paket. A sad budemo vidli kak bude, samo se nek bore i to je to. Red Bull prije ili kasnije mora negde kaskati. Tako da @Dani i ja sam optimista.

Sad neznam gde sam procital, Hamilton je bil izjavil nek mu skreseju placu samo mu nek daju auto za pobjede. Tu se vidi da vozi za sebe, sebi za uzitak, a ne za pare
Darkness rises when silence dies
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Toon je napisao/la:...ma kakvo vas razišljanje o slijedećoj sezoni spopalo :shock: ...daleko je još kraj...a kao što je i rećeno bolidi će i slijedeće sezone biti gotovo identični...znači samo razvoj, razvoj pa opet razvoj (i slomiti Vettelu nogu u nekoj bizarnoj nesreći...)
Nije loša ideja :biggrin: ,ali na žalost Vettel može cca 5 utrka propustiti i opet bi bio vodeći
...put u raj nije posut ružama...
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

elder je napisao/la:nek mu skreseju placu samo mu nek daju auto za pobjede. Tu se vidi da vozi za sebe, sebi za uzitak
nek mu daju auto al će on vozit za sebe da se zabavlja jel, pravi timski vozač :roll:
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Domi je napisao/la:
elder je napisao/la:nek mu skreseju placu samo mu nek daju auto za pobjede. Tu se vidi da vozi za sebe, sebi za uzitak
nek mu daju auto al će on vozit za sebe da se zabavlja jel, pravi timski vozač :roll:
Mislim da si me krivo shvatil al evo pa si procitaj do kraja

http://www.express.co.uk/posts/view/255 ... ust-to-win" onclick="window.open(this.href);return false;
Darkness rises when silence dies
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Evo i za vas optimiste:
Lewis: "He has pretty much won it," Hamilton was quoted as saying by the British press. "It's finished really, in the sense of the championship. Unless he doesn't finish the next 10 races, which is very unlikely, then he is gone.

"We just can't beat Red Bull right now. They would need to fall off the track for me to beat them. There was over a second per lap difference today. That is just ridiculous."
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Hamilton mi je djelovao čitavu utrku kao i ova njegova izjava. Nekako beskrvno. Totalno neobično od njega.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

One and only je napisao/la:Hamilton mi je djelovao čitavu utrku kao i ova njegova izjava. Nekako beskrvno. Totalno neobično od njega.
Jebiga, valjda se napokon i on pomirio sa svojom sudbinom ove sezone - a to je pozdravit se s naslovom. Što prije se pomiri s tim bit će mu lakše, a što se tiče utrke slažem se, ali mislim da je 4. mjesto apsolutni maximum koji se mogao izvući iz MP4-26 u nedjelju.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Slash je napisao/la:
One and only je napisao/la:Hamilton mi je djelovao čitavu utrku kao i ova njegova izjava. Nekako beskrvno. Totalno neobično od njega.
Jebiga, valjda se napokon i on pomirio sa svojom sudbinom ove sezone - a to je pozdravit se s naslovom. Što prije se pomiri s tim bit će mu lakše, a što se tiče utrke slažem se, ali mislim da je 4. mjesto apsolutni maximum koji se mogao izvući iz MP4-26 u nedjelju.
E to mi je od njega baš neobično - da se pomiri sa porazom. Možda je i on malo zreliji, ko zna, ali ipak to mi se ne sviđa. Koliko god neke njegove poteze sam kritizirao, njegova srčanost je potrebna ovom sportu.
A 4. mjesto je bilo i više nego što je MP4-26 mogao ;)
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

Ovo je napisao na twitteru:
To all our supporters, ignore what u read in the papers today. My team will never give up & I WILL NEVER GIVE UP!!!!
Bring on silverstone, ur support will make a world of difference to us. I'm going to the factory now to do all I can with our team. Lewis
slika
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

A jer bi mogo mi ukratko netko prevest, jer sam ja s jezicima na veliko VI
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Prevedeno, ignorirajte ono kaj ste mogli pročitati u novinama, moj tim se neće predati, ja se nikad neću predati..
Michael is faster than you!!
Odgovori