Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Andrinho_F1 »

danas netreba traziti oprvdanja za kimij pa i sam je prizna da je ovo drugo mjesto bio njegov maksimum, i da nije mogao pratiti massu jer nije mao dovoljno gripa. ja se nadam da ce sura sve savrseno funkcionirati, a evo jos prijeti kazana Mcm, bit ce uzbuđenja. samo da kisa ne padne...
BMW Sauber_F1 Team
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

Andrinho_F1 je napisao/la:danas netreba traziti oprvdanja za kimij pa i sam je prizna da je ovo drugo mjesto bio njegov maksimum, i da nije mogao pratiti massu jer nije mao dovoljno gripa. ja se nadam da ce sura sve savrseno funkcionirati, a evo jos prijeti kazana Mcm, bit ce uzbuđenja. samo da kisa ne padne...
Samo da padne pa da gledaqmo cirkus.
bukreka i jogurta
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Evo vam odgovora za sve one postove o Ferrariju i njegovim vozačima iz Australije!:-D
BRAVO MASSA I KIMI!!!
Samo se nadam da ovaj put Massa neće imati nikakavih poteškoća sa održavanjem auta i bit će sve odlično!!
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

zanimljiv link filmić o soluciji-massa i dc u australiji:

http://www.youtube.com/watch?v=xvhXgYbw ... re=related
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Nisam se kladio, no u e-mailu stalnom suradniku i statističaru Vojanu Jagiću uoči kvalifikacija najavio sam pole position za Massu. „Zahvaljujući" vjerojatno svom malenom stasu, baby faci i tankom glasiću, Felipea rijetko doživljavaju ozbiljno i malo je navijača koji bi njega istaknuli u prvi krug favorita za naslov. A Brazilac je trkač, sasvim sigurno i ima „cojones". Sjetite se obračuna s Alonsom lani, a svjež je i primjer čvrstog stava prema Coulthardu. „Neću se ispričati, nemam zašto, David je kriv za sudar u Melbourneu." I potpuno je u pravu. Nažalost, već sam spomenuo sve čimbenike zbog kojih je i u ovom sukobu izgledao više kao narogušeni pjetlić nego kao goropadna vozačka faca. Bez obzira na to, ja ga ne bih otpisivao, čak štoviše, mogao bi biti pravi „dark horse" ovog prvenstva.

mišljenje IVICE BLAŽIČKA O MASSI...
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

edo je napisao/la:Nisam se kladio, no u e-mailu stalnom suradniku i statističaru Vojanu Jagiću uoči kvalifikacija najavio sam pole position za Massu. „Zahvaljujući" vjerojatno svom malenom stasu, baby faci i tankom glasiću, Felipea rijetko doživljavaju ozbiljno i malo je navijača koji bi njega istaknuli u prvi krug favorita za naslov. A Brazilac je trkač, sasvim sigurno i ima „cojones". Sjetite se obračuna s Alonsom lani, a svjež je i primjer čvrstog stava prema Coulthardu. „Neću se ispričati, nemam zašto, David je kriv za sudar u Melbourneu." I potpuno je u pravu. Nažalost, već sam spomenuo sve čimbenike zbog kojih je i u ovom sukobu izgledao više kao narogušeni pjetlić nego kao goropadna vozačka faca. Bez obzira na to, ja ga ne bih otpisivao, čak štoviše, mogao bi biti pravi „dark horse" ovog prvenstva.

kojeg obracuna? onog u kojem ga je izguro sa staze ili u onom u kojem ga je skoro izguro sa staze kad ga je alonso proso? ili pak mislis na onaj obracun van staze poslije trke? u takvom obracunu mogu i ja bit dobar !!!
McLaren u <3
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

McLewis je napisao/la:
edo je napisao/la:Nisam se kladio, no u e-mailu stalnom suradniku i statističaru Vojanu Jagiću uoči kvalifikacija najavio sam pole position za Massu. „Zahvaljujući" vjerojatno svom malenom stasu, baby faci i tankom glasiću, Felipea rijetko doživljavaju ozbiljno i malo je navijača koji bi njega istaknuli u prvi krug favorita za naslov. A Brazilac je trkač, sasvim sigurno i ima „cojones". Sjetite se obračuna s Alonsom lani, a svjež je i primjer čvrstog stava prema Coulthardu. „Neću se ispričati, nemam zašto, David je kriv za sudar u Melbourneu." I potpuno je u pravu. Nažalost, već sam spomenuo sve čimbenike zbog kojih je i u ovom sukobu izgledao više kao narogušeni pjetlić nego kao goropadna vozačka faca. Bez obzira na to, ja ga ne bih otpisivao, čak štoviše, mogao bi biti pravi „dark horse" ovog prvenstva.

kojeg obracuna? onog u kojem ga je izguro sa staze ili u onom u kojem ga je skoro izguro sa staze kad ga je alonso proso? ili pak mislis na onaj obracun van staze poslije trke? u takvom obracunu mogu i ja bit dobar !!!
e da ja imat pameti pa da shvatiš bit stvari :lol:
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

ne mogu vjerovati u komentare kako massa nema šanse sutra. Zašto!?!?!?!
pa leži mu ova staza, pobjeđivao je. i to uvjerljivo. Dobro, gotovo uvijek s pole postitiona) ali to je to! ima sve karte u rukama i ne vidim zašto ne bi pobjedio?
ja vjerujem da ima najviše šanse
vulshok
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: McLaren Mercedes
Kontakt:

Post Postao/la vulshok »

Pa vjerovatno zato što se dosada nije pokazao kao neki majstor bez TC-a i drugih pomagala.
A ako je prognozama vjerovat očekuje se kiša, a nije ni na kiši jak... tako da bi to bio razlog ;)
With your mind power, your determination, your instict, and experience as well you can fly very high...
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

vulshok je napisao/la:Pa vjerovatno zato što se dosada nije pokazao kao neki majstor bez TC-a i drugih pomagala.
A ako je prognozama vjerovat očekuje se kiša, a nije ni na kiši jak... tako da bi to bio razlog ;)
nek se lewis dokazao,cijeli vikend preko pasica jaše ko luđak...
kad se lewis trebao dokazati nije se dokazao,več je pritiskao šta nije trebao tako prvo gledaj svog favorita pa onda keljaj po drugim...
uostalom i šta sad jednom se okrenuo na stazi pa pojma nema...pa što se danas nije izvrtio još je mokra malo staza bila...uostalom,nek lewis vozi onako u leru pa kad ga neko pokupi reći če da je mogao brže... :lol:
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

vulshok je napisao/la:Pa vjerovatno zato što se dosada nije pokazao kao neki majstor bez TC-a i drugih pomagala.
nemoj bezveze govriti da massa nije neki majstor(znaci lose vozi) bez TC-a, na osnovu jedne utrke. evo danas je ne kvalifikacijama bio odlican, i na kvalama. u austrliji nije bio los. istina da je tamo utrku poceo katastrofalnom greskom, ali ko se u toj utrci pokazao kao majstor. onda kimi nema pojma o voznji bez TC-a( ako gledas tu jednu utrku). vidit cemo mi massu sutra kako vozi, i to po kisi cini se.
a ta naklapanja da massa nema sutra sanse nema potrebe komentirati. massa je jako dobar i kvalitetan vozač, a uostalom da ne vrijedi nebi vozio za ovu momcad...
BMW Sauber_F1 Team
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

edo je napisao/la:
kad se lewis trebao dokazati nije se dokazao,več je pritiskao šta nije trebao tako prvo gledaj svog favorita pa onda keljaj po drugim...
uostalom i šta sad jednom se okrenuo na stazi pa pojma nema...pa što se danas nije izvrtio još je mokra malo staza bila...uostalom,nek lewis vozi onako u leru pa kad ga neko pokupi reći če da je mogao brže... :lol:
slazem se sa vulshookom u potpunosti!!! cuj lewis je napravio zaheb u svojoj prvoj sezoni na zadnjoj trci gdje se borio za naslov a koliko se sjecam massa je tu sansu izgubio tri trke prije kraja!!!
McLaren u <3
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

McLewis je napisao/la:
edo je napisao/la:
slazem se sa vulshookom u potpunosti!!! cuj lewis je napravio zaheb u svojoj prvoj sezoni na zadnjoj trci gdje se borio za naslov a koliko se sjecam massa je tu sansu izgubio tri trke prije kraja!!!
dali je moguće pokazati se kao majstor bez TC-a kroz jednu utrku???
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

edo je napisao/la:
McLewis je napisao/la:
edo je napisao/la: nek se lewis dokazao,cijeli vikend preko pasica jaše ko luđak...
dali je moguće pokazati se kao majstor bez TC-a kroz jednu utrku???
nije moguce ali na prvoj trci u prvom zavoju odma se izvrtiti to mislim da majstori bas i nerade
McLaren u <3
vulshok
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la vulshok »

edo je napisao/la: kad se lewis trebao dokazati nije se dokazao,več je pritiskao šta nije trebao tako prvo gledaj svog favorita pa onda keljaj po drugim...
Haha pa al sam je reka da je Hamilton bez greške...nije, nitko nije.
Ne "keljam" po ikome nego me čovjek pitao zašto ga blate, pa sam mu objasnio. Blati se svaki vozač di se stigne na ovom forumu, pa uopće nije potrebno se čudit tome.

Andrinho_F1 je napisao/la: nemoj bezveze govriti da massa nije neki majstor(znaci lose vozi)
Ne nužno, postoji nešto što se zove prosječan vozač.
Andrinho_F1 je napisao/la: vidit cemo mi massu sutra kako vozi, i to po kisi cini se.
Jedva čekam.
With your mind power, your determination, your instict, and experience as well you can fly very high...
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

vulshok je napisao/la:
edo je napisao/la: kad se lewis trebao dokazati nije se dokazao,več je pritiskao šta nije trebao tako prvo gledaj svog favorita pa onda keljaj po drugim...
Haha pa al sam je reka da je Hamilton bez greške...nije, nitko nije.
Ne "keljam" po ikome nego me čovjek pitao zašto ga blate, pa sam mu objasnio. Blati se svaki vozač di se stigne na ovom forumu, pa uopće nije potrebno se čudit tome.

Andrinho_F1 je napisao/la: nemoj bezveze govriti da massa nije neki majstor(znaci lose vozi)
Ne nužno, postoji nešto što se zove prosječan vozač.
Andrinho_F1 je napisao/la: vidit cemo mi massu sutra kako vozi, i to po kisi cini se.
Jedva čekam.
Zna se dobro zašto vas večina misli da je on prosječan vozač,jer često govorite Mladen rekao ovo,Mladen rekao ono...i tako i večina vas... :roll:
vulshok
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la vulshok »

edo je napisao/la: Zna se dobro zašto vas večina misli da je on prosječan vozač,jer često govorite Mladen rekao ovo,Mladen rekao ono...i tako i večina vas... :roll:
Ne i ja. ;)
Ajd stari, čitamo se sutra poslije trke..sretno tebi i Massi...

P.s. Ja za razliku od tebe ne mrzim pojedine vozače u F1, nego jednostavno uživam u sportu. Probaj i ti, veći je gušt vjeruj mi ;)
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

da se razumimo niti sam navijac ferrarija niti masse, i slazem se sa tobom kad kazes da u formuli triba uzivati a ne nikoga mrziti. ali ako me ista zivcira to je sto ljudi imaju kratkorocne stavove(misljenja), ma rekao bih da uopće nemaju svoj stav.
ako netko dobro odvozi jednu trku car je, drugu napravi gresku odma nema pojma itd. itd.
bezveze se pise i pljuje po nekim vozacima, samo da bi se nesto reklo samo da bi se postovi nabili. svak treba imati svoj stav i postivati svacije misljenje...malo off-topica ali eto ;)
BMW Sauber_F1 Team
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

vulshok je napisao/la:
edo je napisao/la: Zna se dobro zašto vas večina misli da je on prosječan vozač,jer često govorite Mladen rekao ovo,Mladen rekao ono...i tako i večina vas... :roll:
Ne i ja. ;)
Ajd stari, čitamo se sutra poslije trke..sretno tebi i Massi...

P.s. Ja za razliku od tebe ne mrzim pojedine vozače u F1, nego jednostavno uživam u sportu. Probaj i ti, veći je gušt vjeruj mi ;)
Nije da mrzim alonsa ko dušmana,jednostavno ga nisam volio,vaš problem što sve shvatite bukvalno... :roll:
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA druga trka bez traction controla i druga greska samo ovaj put bez povratka!!!!! edo sta na to kazes?? :buu:
kako sam se nasmijao.... :D
McLaren u <3
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Ej ma pusti Massa zna vozit bez TC-a odlicno. Ovo su sve samo slucajnosti,a nadam se da ce se tako i nastavit :D
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Ako ga izbace iz Ferrarija to će biti njegovom zaslugom i ničijom drugom.
Ovakvim greškama šteti i sebi i timu.

Ako ovako nastavi neka se ne nada da će voziti i slijedeće sezone.
slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

McLewis je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA druga trka bez traction controla i druga greska samo ovaj put bez povratka!!!!! edo sta na to kazes?? :buu:
kako sam se nasmijao.... :D
Da, ne govorim ja dzaba kako je Massa los vozac.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

di mi je sad ovaj adriana lima fan ko je ono pogodija taktku ko je rekao ce ostati minimalno 4 kruga više :D koliko znam bilo je 2 kruga :lol:
vulshok
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la vulshok »

@edo
Neznam što bi sad rekao... eto utrka je pokazala kao što sam ti rekao.
Odgovori