Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- edo
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Re: Kimi Raikkonen
Kada ti ulozis u svoje dijete para,vremena i truda,kolko je felipeov otac i njegova porodica
u njega pitat cu te bi li bio uz svoje dijete,al po tvom komentaru vidim da si neki klinac od
nekih 15-16 godina koji jos ne zna sta je zivot i s toga mislim da ne vrijedi sa tobom raspravljati...
u njega pitat cu te bi li bio uz svoje dijete,al po tvom komentaru vidim da si neki klinac od
nekih 15-16 godina koji jos ne zna sta je zivot i s toga mislim da ne vrijedi sa tobom raspravljati...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
massa, massa, i samo massa...ne možeš tako...ako nemaš određenu informaciju, odi na wikipediju i upiši na tražilicu "imena svih svjetskih prvaka"...nekako mi je massa promakao na tom popisu...i gle čuda...pa kimi je na tom popisu!zato molim te suzdrži se od ovakvih komentara da će massa zasigurno činit nekakav tandem sa alonsom ili vettelom i još govorit da je to realno...nije još kimi rekao svoje u formuli 1...edo je napisao/la:Konacno neko realan,a opcija za buducnost koja je puno realnija je MASSA-FERNANDO ILI MASSA-VETTEL...Kimi the best je napisao/la:Navijam za Raikkonena ali je cinjenica da se nikada nije snasao u Ferrariju i pored osvojene titule 2007, koji su razlozi za takvo nesto ne znam, ali je svima jasno da je ovaj Kimi samo bleda senka coveka koji je vozio za Meclaren, za ove dve godine samo je jednom podsetio na svoje stare dane (prva 2 kruga u Belgiji prosle godine). I ako ce neki vozac napustiti Ferrari na kraju sezone bice to on, samo se nadam da ce i dalje ostati u F1. Vidim da mnogi navijaci Ferrarija prizeljkuju tandem Alonso-Vetel, pa mozda bi mogao da na kraju sezone Raikkonen zameni mesto sa Vetelom, vec je radio sa Neweyem,mogao bi RB da mu spremi dobar bolid,tako da.... iako je rekao da je Ferrari verovatno poslednji tim za koji ce voziti videli smo da je u F1 sve moguce.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- mmilo42
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
F1 pratim od -73. godine,a radnog staža imam više nego ti godina. Formula 1 nije samo Massa, ti budi navijač ali ne omalovažavaj druge vozače.edo je napisao/la:Kada ti ulozis u svoje dijete para,vremena i truda,kolko je felipeov otac i njegova porodica
- Kimi the best
- Početnik
- Navijam za: F1
@KIMI AM BESTEN
Da je Ferrari F2007 i F2008 Kimi vozio kao sto je vozio Meclaren Mp4-20 2005 ostvario bi po deset pobeda 2007 i 2008. Covek je i sa ovakvim voznjama odlican vozac, jedan od najboljih ali za ove dve godine nikada nisam mao osecaj (osim Belgije 2008) da je izvukao maximum i iz sebe i i iz bolida. Rekao je da je prosle godine imao problema sa motivacijom i da taj bolid od Monaca nije odgovarao njegovom stilu voznje, opet pitanje je koliko je to njegov propust, napraviti takav zaokret u razvoju bolida koji nece odgovarati vozacu koji je osvojio titulu prosle sezone i koji je u 14 poslednjih trka ostvario 7 pobeda i 5 podijuma je velika greska. Zato i kazem da se nije snasao u Ferrariju, jer realno vozi daleko ispod svojih mogucnosti, da je sad na nivou onog Kimija iz Meclarena ocekivao bi pol u Monacu, ovako....
Da je Ferrari F2007 i F2008 Kimi vozio kao sto je vozio Meclaren Mp4-20 2005 ostvario bi po deset pobeda 2007 i 2008. Covek je i sa ovakvim voznjama odlican vozac, jedan od najboljih ali za ove dve godine nikada nisam mao osecaj (osim Belgije 2008) da je izvukao maximum i iz sebe i i iz bolida. Rekao je da je prosle godine imao problema sa motivacijom i da taj bolid od Monaca nije odgovarao njegovom stilu voznje, opet pitanje je koliko je to njegov propust, napraviti takav zaokret u razvoju bolida koji nece odgovarati vozacu koji je osvojio titulu prosle sezone i koji je u 14 poslednjih trka ostvario 7 pobeda i 5 podijuma je velika greska. Zato i kazem da se nije snasao u Ferrariju, jer realno vozi daleko ispod svojih mogucnosti, da je sad na nivou onog Kimija iz Meclarena ocekivao bi pol u Monacu, ovako....
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
- luka_kimi
- Moderator
ja očekujem ako ne pole onda barem u prvih 5 mjesta da bude...realno, sa ovakvim bolidom kimi i ne može ništa više od ovoga...u svakom slučaju, 23. i 24. svibnja ćemo vidjeti ko je bio u krivu a ko u pravu...Kimi the best je napisao/la:@KIMI AM BESTEN

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- mmilo42
- Početnik
neznam ja nemogu reći da se nije snašao ako je osvojio naslov ali da svi njegovi navijaći oćekuju više to je točno
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Od Kimija vise nista ni ne ocekujem

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- luka_kimi
- Moderator
zašto?Felipe Massa je napisao/la:Od Kimija vise nista ni ne ocekujem

-
- Svjetski prvak
Ne znam sta vise da ocekujem.Ako osvoji dobar rezultat u Monaku sva cast ali previse me je puta razocarao prosle sezone.Naravno da bi volio prvenstveno kao navijac Ferrarija a tek onda navijac Masse da obojica budu u vrhu .

- luka_kimi
- Moderator
ah isto je tako i mene massa razočarao 2007.pa vidi što je napravio 2008.nadam se da će se priča ponoviti...koliko god da zagovaram kimija massa mimje neizmjerno drag...ne znam dal ćeš mi vjerovat, ali ja sam 2.11.2008.prolio najviše suza u svom životu...nadajmo se da nam slijede bolji dani i da će i kimi po uzoru na massu-jednu sezonu razočarat, a drugu eksplodirat...ovo što se ja savđam(massa, kimi) to je zato što neki navijači masse na ovom forumu ne znaju granicu između stvarnosti i onoga što nije stvarno...

-
- Svjetski prvak
E pa ja nisam mogao da spavam kad je Lewis uzeo naslov tu noc toliko sam bio tuzan i iskreno da ti kazem prolio sam dosta suza.Jedino vise suza sam prolio kad je poginuo Senna tad samo bio puno mladji.Uredu volio bi da Kimi nesto uradi ali vrlo tesko.Ti si taj koji ne zna za stvarnost.Ti ovde dizes Kimija kao da znas da ce pobjediti u Monaku i svim ostalim utrkama.Uostalom vjeruj u to sta cu ti ja

- luka_kimi
- Moderator
ja nisam dizao kimija da će pobijedit, samo mi je bilo krivo jer ga pljuju ljudi kao da u karijeri nije ništa napravio...ovo što sam prozvao navijače masse, nisam prozvao tebe već jednog drugog navijača masse koji stvarno ne zna granicu...

-
- Početnik
- Navijam za: Alonso
Pa vjerojatno bi onda i mi plakali...(Nandovi navijači)
Nego da ne skrenem s teme, O Kimiju ću reći slijedeće: po meni Finac je najbrži vozač na gridu, što znači da je ustanju postizati najbrže krugove, međutim smatram da je njegov glavni problem što tu razinu nije u stanju zadržati veći dio utke, ima dosta velike oscilacije tijekom same utrke i po meni mu samo to nedostaje da bi bio i najkompletnini vozač. Slažem se da su neke njegove vožnje u McM-u bile briljantne, ali imao je on i jednako dobre vožnje i u Ferrariju, pa ako hoćete i u Sauberu. Nije konzistentan, veliki je talent s upitnim voljnim momentom koji ga sputava da totalno ispuni sve svoje potencijale.
Nego da ne skrenem s teme, O Kimiju ću reći slijedeće: po meni Finac je najbrži vozač na gridu, što znači da je ustanju postizati najbrže krugove, međutim smatram da je njegov glavni problem što tu razinu nije u stanju zadržati veći dio utke, ima dosta velike oscilacije tijekom same utrke i po meni mu samo to nedostaje da bi bio i najkompletnini vozač. Slažem se da su neke njegove vožnje u McM-u bile briljantne, ali imao je on i jednako dobre vožnje i u Ferrariju, pa ako hoćete i u Sauberu. Nije konzistentan, veliki je talent s upitnim voljnim momentom koji ga sputava da totalno ispuni sve svoje potencijale.
- luka_kimi
- Moderator
da ljudi ne bi rekli da sam nerealan, u potpunosti se slažem sa svime što si rekao, te bih samo dodao, u vezi voljnog momenta, mislim da mu je to smo prošle sezone bio problem...koliko god ljudi njega nazivali iceman, da nema osjaćaja, vjeruj mi da nije ni njemu svejedno kad novine tvrde da ga domenicali hoće smjenit...i mislim da on želi dokazat da još uma nešto u njemu...samo, sad ga auto ne sluša...nažalost, ni njega ni felipea...Pavka je napisao/la:Pa vjerojatno bi onda i mi plakali...(Nandovi navijači)

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
I Kimi ocekuje da ce se popraviti u Monacu. Kimi zeli napokon s Ferrarijem nesto napraviti vrijednoga u Monacu.
2007.-osmo mjesto
2008.- odustajanje
Pobjeda:2005. ( McLaren)
2007.-osmo mjesto
2008.- odustajanje
Pobjeda:2005. ( McLaren)

- luka_kimi
- Moderator
je, je već vidim...
tužan scenarij:kimi vodi,massa 2., dosadna trka, prevlast ferrarija, sve pretiču za 1 krug, a sami su u 1 sek razlike...zbog dosadne trke blaž i novak izvode svoj poznati "ples za kišu", počinje kiša na polovini zadnjeg kruga...kimi se na gumama za suho zaletava u ogradu, od siline udarca lomi se njegovo prednje krilo te se odbija u massinu gumu koja potpuno otpada...svi se zakucavaju u ogradu, pobjedu odnosi sutil, drugo mjesto fisico, a 3 bourdais koji jedini u gumama za suho ostaju prisebni te dolaze do podija...najbrži kurg ostvaruje safty car...
sretan scenarij:suho vrijeme udarila žega međutim na zadnjem pitstopu u ferrariju greškom na kimijev i massin bolid stavljaju gume za kišu...idući krug, počinje monsunski pljusak, svi u ogradi, kimi(massa) odnosi pobjedu, a massa(kimi) drugo mjesto...
mogo bi ja u dramce...ma ja sam već svoje rekao...ja bih bio zadovoljan da obojica dođu do bodova...očekivati postolje nije realno...jedino u slučaju kaosa...
tužan scenarij:kimi vodi,massa 2., dosadna trka, prevlast ferrarija, sve pretiču za 1 krug, a sami su u 1 sek razlike...zbog dosadne trke blaž i novak izvode svoj poznati "ples za kišu", počinje kiša na polovini zadnjeg kruga...kimi se na gumama za suho zaletava u ogradu, od siline udarca lomi se njegovo prednje krilo te se odbija u massinu gumu koja potpuno otpada...svi se zakucavaju u ogradu, pobjedu odnosi sutil, drugo mjesto fisico, a 3 bourdais koji jedini u gumama za suho ostaju prisebni te dolaze do podija...najbrži kurg ostvaruje safty car...
sretan scenarij:suho vrijeme udarila žega međutim na zadnjem pitstopu u ferrariju greškom na kimijev i massin bolid stavljaju gume za kišu...idući krug, počinje monsunski pljusak, svi u ogradi, kimi(massa) odnosi pobjedu, a massa(kimi) drugo mjesto...
mogo bi ja u dramce...ma ja sam već svoje rekao...ja bih bio zadovoljan da obojica dođu do bodova...očekivati postolje nije realno...jedino u slučaju kaosa...

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Preview za Monaco GP... Kimi govori o sezoni do sad, poboljšanjima na bolidu, KERS-u, slick gumama, prestizanju, stazi u Monte Carlu i tako.... 

- luka_kimi
- Moderator
kimi svoju budućnost stavio ferrarijeve ruke
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... je-vijesti" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... je-vijesti" onclick="window.open(this.href);return false;

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Ovo je pravi Tifoz!!!luka_kimi je napisao/la:kimi svoju budućnost stavio ferrarijeve ruke
Covjek zavolio Ferrari i ne ide mu se nigdje iz njega,pa iako bude vozio i na Le Mans seriji..
FORZA FERRARI!!!
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
sad će doć neki i reć da kimija boli k*r*c za ferrari, da je njemu bitno samo imat dobar bolid bez obzira koja ekipa je u pitanju i slična sranja...nikolaa je napisao/la:Ovo je pravi Tifoz!!!luka_kimi je napisao/la:kimi svoju budućnost stavio ferrarijeve ruke
Covjek zavolio Ferrari i ne ide mu se nigdje iz njega,pa iako bude vozio i na Le Mans seriji..
- mmilo42
- Početnik
Zanimljivo kako nitko od dobro obaviještenih znalaca koji pljuju po kimiju gdje god stignu po pitanju njegove vjernosti ekipi,zalaganja,truda,ljenosti,nemotiviranosti itd...nije komentirao ovo da će kimi ostat vozit u ferarriju makar i karting dok drugi vozaći super vjerni posvećeni ekipi itd...npr. massa nigdje to jasno nisu rekli nego jednom guzicom sjede na nekoliko stolica.
-
- Svjetski prvak
mmilo42 je napisao/la:Zanimljivo kako nitko od dobro obaviještenih znalaca koji pljuju po kimiju gdje god stignu po pitanju njegove vjernosti ekipi,zalaganja,truda,ljenosti,nemotiviranosti itd...nije komentirao ovo da će kimi ostat vozit u ferarriju makar i karting dok drugi vozaći super vjerni posvećeni ekipi itd...npr. massa nigdje to jasno nisu rekli nego jednom guzicom sjede na nekoliko stolica.

- mmilo42
- Početnik
Felipe Massa je napisao/la:mmilo42 je napisao/la:Zanimljivo kako nitko od dobro obaviještenih znalaca koji pljuju po kimiju gdje god stignu po pitanju njegove vjernosti ekipi,zalaganja,truda,ljenosti,nemotiviranosti itd...nije komentirao ovo da će kimi ostat vozit u ferarriju makar i karting dok drugi vozaći super vjerni posvećeni ekipi itd...npr. massa nigdje to jasno nisu rekli nego jednom guzicom sjede na nekoliko stolica.![]()
![]()
zanimljiv si pa Massa ce za Ferrari dati sve a za Kimija nisam siguran to sto je izjavio uredu ali da dodje dotle mislim da on ne bi ostao
Znaći ti si za massu siguran da će ostati mada to nikad nije potvrdio a za kimija nisi makar je to decidirano rekao ljepo je biti navijać ali ćinjenice su ćinjenice.
- sp33d
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
Felipe Massa je napisao/la:![]()
![]()
zanimljiv si pa Massa ce za Ferrari dati sve a za Kimija nisam siguran to sto je izjavio uredu ali da dodje dotle mislim da on ne bi ostao
probajte zarez upotrijebit koji put, ljudima olakšava čitanje.mmilo42 je napisao/la:Znaći ti si za massu siguran da će ostati mada to nikad nije potvrdio a za kimija nisi makar je to decidirano rekao ljepo je biti navijać ali ćinjenice su ćinjenice.

Zarez.

-
- Svjetski prvak
e ti si se nasao govoriti ko ce zarez upotrebljavati