Formula 1 team - BWT Alpine F1 Team [A522]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- T0MI5L4V
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Formula 1 team - Renault
kamui je veliki favorit za mjesto u renaultu,jer bi s njim dosao i panasonic kao sponzor
- T0MI5L4V
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
Prodrive kupio Renaulta
Prodrive kupio Renaulta
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Ako je istina meni će biti drago, David Richards je jako sposoban čovjek što se vidi po njegovim uspjesima u motorsportu i volio bi da se vrati u F1, jer F1 treba takve ljude.T0MI5L4V je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86
Prodrive kupio Renaulta

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
znaci kubica ostaje sigurno u renaultu?
- T0MI5L4V
meni nije drago jer to nece biti renault f1 team130R je napisao/la:Ako je istina meni će biti drago, David Richards je jako sposoban čovjek što se vidi po njegovim uspjesima u motorsportu i volio bi da se vrati u F1, jer F1 treba takve ljude.T0MI5L4V je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86
Prodrive kupio Renaulta

-
- Navijam za: sebe
Mozda i bolje za Renault.Najvise uspjeha su i imali kao dobavljac motora..
- T0MI5L4V
ja bih volio da budu kao samostalna momcad,za mene ce oni uvijek biti najdraza momcad ,momcad uz koju sam proslavljao pobjede i naslove prvakaLotus je napisao/la:Mozda i bolje za Renault.Najvise uspjeha su i imali kao dobavljac motora..
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Dijelimo misljenje, ali sve sto je lijepo nazalost kratko traje... Nase veselje je jos dosta dugo i potrajalo... Tako da... Za Renault kao tvrtku je stvarno i najbolje nakon skandala da se povuku... Jedino se bojim da ne nestanu i Renault rs modeli s trzista, to bi ih dosta unazadilo... A prodrive ako ce se zvat Prodrive Renault i to ce biti nekakva satisfakcija... Kao da se momcad zove Mildseven Renault
... Ostaje ipak saznanje da su to nekim dijelom isti ljudi koji su nekad bili dio Alonsovog i Renaultovog uspjeha... Samim time zasluzuju mjesto u mom srcu kako god da se zovu...

SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
Mene muči što će biti s Kubicom u slučaju prodaje.
Osvanuo je danas na Renaultovom pitwallu i izjavio da mu nedostaje F1, a kad su ga pitali što ako se Renault povuče, odgovorio je -"mislim da sam vam dovoljno rekao" - čovjeku se utrkuje u F1 i točka.
Inače, pročitao sam danas da će mu ugovor automatski biti raskinut ako se Renault proda.
Osvanuo je danas na Renaultovom pitwallu i izjavio da mu nedostaje F1, a kad su ga pitali što ako se Renault povuče, odgovorio je -"mislim da sam vam dovoljno rekao" - čovjeku se utrkuje u F1 i točka.
Inače, pročitao sam danas da će mu ugovor automatski biti raskinut ako se Renault proda.
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Pa kolko sam shvatio... Kubica ima potpisan ugovor s renaultom kao momcadi... Zvala se ona prodrive ili renault ili... Prodaja i povlacenje su 2 razlicita pojma... Kubica ostaje u igri...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Renault je danas službeno izjavio da F1 momčad preuzima Genii Capital, kompanija iz Luksemburga. Prijašnje pretpostavke su bile da će Genii otkupiti 75% udjela momčadi. Momčad ostaje s istim imenom, i zajednički će biti vođena od obojice partnera (Renault i Genii). Na sve to osvrnio se i Kubičin menadžer Morelli koji traži dodatne pojašnjenje cijelog ugovora kako bi je vidio kakvu budućnost Renault nudi Kubici, i nakon svega toga (rekao je da mu treba nekoliko dana za to) će odlučiti da li će Kubica ostati u renaultu ili otići. Link

- T0MI5L4V

renault bi slijedece godine mogao biti jako lijep

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Neki francuski mediji pišu da bi Berger mogao biti novi šef Renaulta. Link
EDIT 23.12. Na mješto šefa "nove" Renault F1 momčadi došao je Francuz Eric Boullier. Njega je u Renaultovoj bazi u Oxfordshireu predstavio novi vlasnik momčadi Gerard Lopez. Do sada je bio šef GP2 momčadi DAMS, i nema F1 iskustva.
Link
EDIT 23.12. Na mješto šefa "nove" Renault F1 momčadi došao je Francuz Eric Boullier. Njega je u Renaultovoj bazi u Oxfordshireu predstavio novi vlasnik momčadi Gerard Lopez. Do sada je bio šef GP2 momčadi DAMS, i nema F1 iskustva.
Link

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Renault cilja na naslov 2011!
http://www.autosport.com/news/report.php/id/80713" onclick="window.open(this.href);return false;
Bob Bell govori o ocekivanjima 2010,njihovoj buducnosti i promjenama
http://www.autosport.com/news/report.php/id/80713" onclick="window.open(this.href);return false;
Bob Bell govori o ocekivanjima 2010,njihovoj buducnosti i promjenama
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- -Briatore-
- Svjetski prvak
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Dobra vijest za navijace Renaulta i Kubice, ipak ce slijedece godine suradjivati i imaju optimisticne poglede. To je super, i ja im zelim puno srece i uspjeha, jer su definitivno momcad za koju cu i dalje navijati.
- HOS
- Navijam za: M Schumachera
Ima li još neko za koga ćeš navijat uz taj popis u profiluRicxpa je napisao/la:Dobra vijest za navijace Renaulta i Kubice, ipak ce slijedece godine suradjivati i imaju optimisticne poglede. To je super, i ja im zelim puno srece i uspjeha, jer su definitivno momcad za koju cu i dalje navijati.

a drago mi je za kubicu možda nešto napravi od tog ranaulta iako nekako sumnjam kad im nije pomoglo 0.6 sek od alonsa

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Pa zapravo i ima: Kobayashi, Schumacher, Webber, Buemi, Massa. Naravno ako bude situacija da dečko iz Ovieda bude u dvoboju s nekim, onda ce on imati prednostHOS je napisao/la:Ima li još neko za koga ćeš navijat uz taj popis u profiluRicxpa je napisao/la:Dobra vijest za navijace Renaulta i Kubice, ipak ce slijedece godine suradjivati i imaju optimisticne poglede. To je super, i ja im zelim puno srece i uspjeha, jer su definitivno momcad za koju cu i dalje navijati.![]()
a drago mi je za kubicu možda nešto napravi od tog ranaulta iako nekako sumnjam kad im nije pomoglo 0.6 sek od alonsa

-
Takuma Sato has emerged as a leading candidate to be Robert Kubica's Renault teammate in 2010, according to Auto Hebdo.
The French publication said the Japanese veteran, to turn 33 later this month, is effectively vying for the seat with Nick Heidfeld.
New team boss Eric Boullier is believed to have compiled a shortlist featuring three other names, including the Gravity Sport-managed Ho-Pin Tung and Jerome d'Ambrosio, and the Frenchman Romain Grosjean.
Prior to the signing of Jarno Trulli and Heikki Kovalainen, Sato - who completed the last of his 93 grands prix prior to Super Aguri's collapse in mid-2008 - was also linked with the new Lotus team.
"We haven't given up," his agent Matthew Winter said last month. "There are still a few seats open and we are trying to hunt them down.
"His options are running out so we don't know if he is going to be in F1 next year."
Eto i Renault bi mogao iznenaditi izborom vozača.
The French publication said the Japanese veteran, to turn 33 later this month, is effectively vying for the seat with Nick Heidfeld.
New team boss Eric Boullier is believed to have compiled a shortlist featuring three other names, including the Gravity Sport-managed Ho-Pin Tung and Jerome d'Ambrosio, and the Frenchman Romain Grosjean.
Prior to the signing of Jarno Trulli and Heikki Kovalainen, Sato - who completed the last of his 93 grands prix prior to Super Aguri's collapse in mid-2008 - was also linked with the new Lotus team.
"We haven't given up," his agent Matthew Winter said last month. "There are still a few seats open and we are trying to hunt them down.
"His options are running out so we don't know if he is going to be in F1 next year."
Eto i Renault bi mogao iznenaditi izborom vozača.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Vitaly Petrov potvrdio da pregovara s Renault-om
KLIK
Govori da su u tijeku pregovori s Renault-om, te se nada da ce to zavrsiti do 1.2 kada pocinju testiranja.
KLIK
Govori da su u tijeku pregovori s Renault-om, te se nada da ce to zavrsiti do 1.2 kada pocinju testiranja.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
mislim da bi im bila Heidfeld-Kubica opcija puno bolja!
- Morgan Freeman
- Navijam za: Mercedes
Kad će konačno Renault objaviti ime drugog vozača?
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
-
Renault has reportedly signed Jerome d'Ambrosio and Ho-Pin Tung as joint reserve drivers for the 2010 season.
Both d'Ambrosio, a 24-year-old Belgian, and the Dutch born Chinese Tung, who is 27, are contracted to the Genii Capital-linked Gravity Sport management company, headed by new Renault team principal Eric Boullier.
The Sunday newspaper Journal du Dimanche also said Renault's 2010 car, the R30, will be painted in the traditional yellow and black colours of the French carmaker.
A race teammate for Robert Kubica is also due to be appointed shortly, and it is likely to be the Russian pay-driver Vitaly Petrov.
Evo novosti i oko vozačke postave te oko novih boja momčadi.
Both d'Ambrosio, a 24-year-old Belgian, and the Dutch born Chinese Tung, who is 27, are contracted to the Genii Capital-linked Gravity Sport management company, headed by new Renault team principal Eric Boullier.
The Sunday newspaper Journal du Dimanche also said Renault's 2010 car, the R30, will be painted in the traditional yellow and black colours of the French carmaker.
A race teammate for Robert Kubica is also due to be appointed shortly, and it is likely to be the Russian pay-driver Vitaly Petrov.
Evo novosti i oko vozačke postave te oko novih boja momčadi.
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Znači da bi trebao izgledati ovako otprilike.The Sunday newspaper Journal du Dimanche also said Renault's 2010 car, the R30, will be painted in the traditional yellow and black colours of the French carmaker.