Odlična utrka za njega, kao da nije bilo pauze kod njega. Vozio je koliko mu je auto dopuštao i vjerujem da će i on uskoro do podija.
I na kraju, lijep smješak, prijateljski intervju dao za RTL. Vidi se da čovjek ponovno uživa.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Zasto?Vleki je napisao/la:dobro je, dobro je. Očito je da se utrke dobivaju na kvalifikacijama i startu. E sad treba zorno gledati sljedeće 2-3 utrke, da vidimo da li se "deda" može približiti rosbergu u kvalifikacijama u što za sad sumnjam-nažalost.
Kasne za vodećima debelu 1 sekundu, To je previše i siguran sam da ni rosberg ni schumacher ne mogu u konkurenciju za naslov, po meni ostaje im mclaren koji su također dosta brži.Igor18 je napisao/la:Rosberg samo 1 mjesto ispred njega u utrci, sa prednosti od 4 sekunde.
Rosberg zadnje 3 godine vozi u kontinuitetu svaku utrku.
Michaelu je ovo 1.utrka nakon 3 godine.
I tu se sve reklo. Star, ne star, bla bla... Jenson je svjetski prvak, u Mclarenu u kojem je Lewis bio 3. cijelu utrku ga nije uspio proć, Weber također.
Kad se Schumi vrati u rutinu, i kad pohvata sve konce bit će važan faktor u prvenstvu, naravno i auto se mora još poštelat, jer kasne za vodećima.
Sviđa mi se tvoj optimizam, ali ja osobno lakše funkcjoniram kad sam pomalo pesimističan, pa ono ako će doči u ravninu sa rosbergom, nitko sretniji od meneScuderia je napisao/la: Zasto?
Tri godine nije mala stvar.( a i do toga nije trebalo doci). Cekaj dok on " proskuzi " kako sve to funkcionira, Rosberga ce ostavljati iza.Ovo danas je bilo i za ocekivati, da ce zavrsiti iza njega.
Hehehe, optimizma mora biti....Vleki je napisao/la:
Sviđa mi se tvoj optimizam, ali ja osobno lakše funkcjoniram kad sam pomalo pesimističan, pa ono ako će doči u ravninu sa rosbergom, nitko sretniji od mene
Uvijet je da bolid bude malo konkurentniji.Ricxpa je napisao/la:Danas jako dobra voznja s obzirom da je covjek bio u dugogodisnjoj apstinenciji od utrkivanja u F1. Mislim da u Australiji vec mozemo ocekivati napad na podij!
Ross ce to nariktati sigurno, na ovoj utrci su mogli dovoljno podataka dobiti o tome sto je najveci nedostatak na Mercedesovom bolidu.Igor18 je napisao/la:Uvijet je da bolid bude malo konkurentniji.Ricxpa je napisao/la:Danas jako dobra voznja s obzirom da je covjek bio u dugogodisnjoj apstinenciji od utrkivanja u F1. Mislim da u Australiji vec mozemo ocekivati napad na podij!
A čuj da Vettel nije imao problem,pozicije bi ostale iste.....ako je itko po tebi danas pokazao nešto,slobodno mi reci.King iCool je napisao/la:Ništa posebno nije pokazao danas a mislim da će ga Rosberg ispeglat do kraja sezone.
Ovo mi je nategnuto, tj nisam to tako vidio u utrci.Buba je napisao/la:da Hamiltona nije zadrzao Rosberg borio bi se s Massom za drugo sigurno...