Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Schumy.d »

Bravo maestro!! :D :D
Odlična utrka za njega, kao da nije bilo pauze kod njega. Vozio je koliko mu je auto dopuštao i vjerujem da će i on uskoro do podija.
I na kraju, lijep smješak, prijateljski intervju dao za RTL. Vidi se da čovjek ponovno uživa.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Rosberg samo 1 mjesto ispred njega u utrci, sa prednosti od 4 sekunde.
Rosberg zadnje 3 godine vozi u kontinuitetu svaku utrku.
Michaelu je ovo 1.utrka nakon 3 godine.
I tu se sve reklo. Star, ne star, bla bla... Jenson je svjetski prvak, u Mclarenu u kojem je Lewis bio 3. cijelu utrku ga nije uspio proć, Weber također.
Kad se Schumi vrati u rutinu, i kad pohvata sve konce bit će važan faktor u prvenstvu, naravno i auto se mora još poštelat, jer kasne za vodećima.
Michael is faster than you!!
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Dobro je danas vozio. S obzirom na mogućnosti bolida... Vidjet ćemo što će biti u nastavku sezone. Mišljenja sam da bi
mogao vrlo lako biti bolji od Rosberga.
slika
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

dobro je, dobro je. Očito je da se utrke dobivaju na kvalifikacijama i startu. E sad treba zorno gledati sljedeće 2-3 utrke, da vidimo da li se "deda" može približiti rosbergu u kvalifikacijama u što za sad sumnjam-nažalost.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Vleki je napisao/la:dobro je, dobro je. Očito je da se utrke dobivaju na kvalifikacijama i startu. E sad treba zorno gledati sljedeće 2-3 utrke, da vidimo da li se "deda" može približiti rosbergu u kvalifikacijama u što za sad sumnjam-nažalost.
Zasto?
Tri godine nije mala stvar.( a i do toga nije trebalo doci). Cekaj dok on " proskuzi " kako sve to funkcionira, Rosberga ce ostavljati iza. ;) Ovo danas je bilo i za ocekivati, da ce zavrsiti iza njega.
slika
Vleki
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Vleki »

Igor18 je napisao/la:Rosberg samo 1 mjesto ispred njega u utrci, sa prednosti od 4 sekunde.
Rosberg zadnje 3 godine vozi u kontinuitetu svaku utrku.
Michaelu je ovo 1.utrka nakon 3 godine.
I tu se sve reklo. Star, ne star, bla bla... Jenson je svjetski prvak, u Mclarenu u kojem je Lewis bio 3. cijelu utrku ga nije uspio proć, Weber također.
Kad se Schumi vrati u rutinu, i kad pohvata sve konce bit će važan faktor u prvenstvu, naravno i auto se mora još poštelat, jer kasne za vodećima.
Kasne za vodećima debelu 1 sekundu, To je previše i siguran sam da ni rosberg ni schumacher ne mogu u konkurenciju za naslov, po meni ostaje im mclaren koji su također dosta brži.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Do povratka u Europu mislim da će se gazda vratit u ritam. U svakom sportu pauza ostavi traga i treba utakmica/utrka da se vrati u staru formu, da se pohvataju konci. Tako i šumiju, ovo 6.mjesto je veliki rezultat kad se stvari objektivno pogledaju.
Rosberg nije neki netalentirani tutlek koji je slučajno dolutao tu gdje je. Tim više ovakav početak "nove karijere" dobiva na težini.
Još malo i gazda će ponovo u borbu za prve tri pozicije. Pogotovo kad se zainati i ako uspije zajedno sa cijelom ekipom poboljšati auto, treba im još koja desetinka, vidi se da zaostaju.
Vleki
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Vleki »

Scuderia je napisao/la: Zasto?
Tri godine nije mala stvar.( a i do toga nije trebalo doci). Cekaj dok on " proskuzi " kako sve to funkcionira, Rosberga ce ostavljati iza. ;) Ovo danas je bilo i za ocekivati, da ce zavrsiti iza njega.
Sviđa mi se tvoj optimizam, ali ja osobno lakše funkcjoniram kad sam pomalo pesimističan, pa ono ako će doči u ravninu sa rosbergom, nitko sretniji od mene :biggrin:
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Vleki je napisao/la:
Sviđa mi se tvoj optimizam, ali ja osobno lakše funkcjoniram kad sam pomalo pesimističan, pa ono ako će doči u ravninu sa rosbergom, nitko sretniji od mene :biggrin:
Hehehe, optimizma mora biti.... :D

Evo sta je rekao Gazda...
KLIK

Covjek zna svoj posao. :D
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 14 ožu 2010, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Danas jako dobra voznja s obzirom da je covjek bio u dugogodisnjoj apstinenciji od utrkivanja u F1. Mislim da u Australiji vec mozemo ocekivati napad na podij!
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Ricxpa je napisao/la:Danas jako dobra voznja s obzirom da je covjek bio u dugogodisnjoj apstinenciji od utrkivanja u F1. Mislim da u Australiji vec mozemo ocekivati napad na podij!
Uvijet je da bolid bude malo konkurentniji.
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

Bravo gazda =D> Ovo 6.mjesto je ravno pobjedi.Ne znam stvarno dal ima netko ko bi se nakon toliko vremena vratio u rutinu osvajanja visokih pozicija. Moram reć da se slažem s njim po pitanju uzbudljivosti na stazi , preticanja će opet bit moguća samo ako netko napravi neku grešku ili ako je po 2 ili 3 sekunde brži :(
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Igor18 je napisao/la:
Ricxpa je napisao/la:Danas jako dobra voznja s obzirom da je covjek bio u dugogodisnjoj apstinenciji od utrkivanja u F1. Mislim da u Australiji vec mozemo ocekivati napad na podij!
Uvijet je da bolid bude malo konkurentniji.
Ross ce to nariktati sigurno, na ovoj utrci su mogli dovoljno podataka dobiti o tome sto je najveci nedostatak na Mercedesovom bolidu.
Silver_Neelsen
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Silver_Neelsen »

Dobar Schumi. Mislim da će u Melbourneu imati što reći.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Teško da će imat neko poboljšanje na bolidu za sljedeće 2 utrke. Jer je premalo vremena.
Tek po povratku u europu bi trebalo očekivat. Jedino kaj bi moglo igrat u njihovu korist je sama staza, koja bi im mogla odgovarat.
Ali kako reče šumi- "treba mi vremena".
Jedna utrka je prošla. Odvozil je 49 krugova, što više krugova odvozi to bolje za njega i nas koji navijamo za njega.
Samo nek on prođe prvi zavoj u Australiji, danas sam se tresao dok sam gledao start, da mu se nekaj ne dogodi, srečom bio je ispred Webera i njegove dimne zavjese (koja taktika haha... ispustiš zavjesu dima i ovi iza nevide ništ i ti prođeš dalje haha)
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Ma vratit će se Schumi kad-tad, i sam je izjavio da mu treba vremena, samo da se malo navikne na ove današnje bolide i da Brawn smisli nešto novo.

Nije loše, bitno da se nije osramotio na prvoj utrci sezone.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ništa posebno nije pokazao danas a mislim da će ga Rosberg ispeglat do kraja sezone.
Barry
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Barry »

http://en.espnf1.com/bahrain/motorsport ... 11306.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo sve najbolje govori... ova sezona bi mogla biti izuzetno dosadna... i za vozznju naroccito za gledanje...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Meni je samo drago da je Schumi završio ispred aktualnog svetskog prvaka u (po meni) jednako brzom bolidu, nakon 3 godine pauze. Svaka čast! =D>
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Nije lose 6.mjesto za gazdu.Sigurno ce uhvatiti pravu formu do dolasku u Europu i nadam se da ce biti bolji od Rosberga,iako se ovaj nece lako predati.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

King iCool je napisao/la:Ništa posebno nije pokazao danas a mislim da će ga Rosberg ispeglat do kraja sezone.
A čuj da Vettel nije imao problem,pozicije bi ostale iste.....ako je itko po tebi danas pokazao nešto,slobodno mi reci.
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

s obzirom da je bolid sekunde kasnio za najbržima,3 god pauze i relativno novo upoznavanje rez nije ni loš,al naravno da je malo razočaranje ipak prisutno :(
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Schumy1
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Schumacher_Massa
Kontakt:

Post Postao/la Schumy1 »

I danas na utrci Schumijev najbrži krug je bio brži od Rosbergovog i to oba postavljena u 45. krugu, znači da se vraća polako

http://www.formula1.com/results/season/ ... _laps.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slika

Schumy 4ever!!!!
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

Schumacher je sto se tice race-pace jednako brz kao i Rosberg...sto se tice kvala kasni 3-4 desetinke...kad pobjedi Rosberga na kvalama to je vec znak da se vraca...ali iskreno najmanji ce problem biti Schumacher koliko ce Mercedesu trebati da stigne ostale na race-pace varijanti...jednostavno su prespori i previse trose gume...ove godine neka pobjeda u toku sezone i mogu biti zadovoljni,titula tesko pored ovakvog Red Bulla,Ferrarija i Mclarena koji je mnogo brzi na utrci nego na kvalama,da Hamiltona nije zadrzao Rosberg borio bi se s Massom za drugo sigurno...
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
elgoog
Navijam za: Mercedes GP

Post Postao/la elgoog »

Buba je napisao/la:da Hamiltona nije zadrzao Rosberg borio bi se s Massom za drugo sigurno...
Ovo mi je nategnuto, tj nisam to tako vidio u utrci.

Što se Schumija tiče, čini mi se da je zadovoljan jer pozicije odgovaraju trenutnom maksimumu bolida za stazu u Bahreinu. Očekujem da će u Australiji Mercedes GP biti konkurentniji za podij, a nekako njušim da će lisac bit bolji od Rosberga tamo među klokanima.
Odgovori