a sta bi se trebao lewis okrenit na stazi i ne kontrirat da nebi skrenuo na massu??? razumijem da ste isfrustrirani jer je miha totalno bespotrebno kaznjen ali situacije nisu ni slicne..... i po tome je i schumi skrenuo u kamuia a hvatao je bolid???ivan599 je napisao/la: Kad smo se vec zabili u Massu onda cemo još smotat u njega jok pa nije isto ko Schumi
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- McLewis
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Re: Lewis Hamilton
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Da nije kontrirao tek bi ga onda izgurao van.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Kako je Massa udario Hamiltona, ako je ovaj blokiro kotačima i pogodio massu svojim prednjim krilom!Ferrari-BiH je napisao/la:Massa je udario u Hamiltona, gotova rasprava.Dani je napisao/la:Situacija nije nikako ista, osim sljepcima. Šumi se zabio u zadnji kraj doslovno odnio sa staze Kamuija, dok su ova dvojica imala skoro pa bočni sudar.
90% = 100% za navijace Hamiltona.
.
.
nije situacija baš slična kao sa MS, osim u činjenici da su i Schumi i Hami pogodili drugog vozača i po nekom kriteriju trebali dobit i jedan i drugi nepravedne kazne..
Schumi je pogriješio kočenje i izgubio zadnji kraj bolida i jednostavno odsklizao u KK-a
Michael is faster than you!!
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Trebalo bi ga kaznit bar da bude iza Masse!
Massa bi sigurno bio ispred da ga nije izguro!
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Ovo ti je malo gluplja izjava. Treba ga kaznit da padne iza drugog, makar kazne nebi uopće trebalo bit...deda je napisao/la:Trebalo bi ga kaznit bar da bude iza Masse!
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Rezervni vozač
nekuzim kaj si htio s tim rec?
ja sam htio da je dobio poziciju na neposten nacin!
ja sam htio da je dobio poziciju na neposten nacin!
- Cuky
- Moderator
1. nije ju dobio nego skoro izgubio
2. kako nepošteno? kad blokiraš kotač nema šanse da ćeš skrenut kao sa neblokiranim kotačima. Kad mu je bolid krenuo proklizat, normalno da je išao kontrirat. Da nije bilo Masse vjerojatno bi produžio ravno.
3. Massa nije ništa izgubio udarcem! ništa mu nije bilo oštećeno
4. Massa je u desni zavoj na kraju sam svojom greškom otišao preširoko makar je uspio doći ispred Hamiltona i ovaj mu se onda ubacio unutra
5. Hamilton je imao prednost u zadnji desni zavoj i Massa je mogao ili pustit gas ili van kako je i otišao
Po meni kristalno čisto. Štoviše, napokon smo vidjeli malo muške borbe koju svi želimo.
2. kako nepošteno? kad blokiraš kotač nema šanse da ćeš skrenut kao sa neblokiranim kotačima. Kad mu je bolid krenuo proklizat, normalno da je išao kontrirat. Da nije bilo Masse vjerojatno bi produžio ravno.
3. Massa nije ništa izgubio udarcem! ništa mu nije bilo oštećeno
4. Massa je u desni zavoj na kraju sam svojom greškom otišao preširoko makar je uspio doći ispred Hamiltona i ovaj mu se onda ubacio unutra
5. Hamilton je imao prednost u zadnji desni zavoj i Massa je mogao ili pustit gas ili van kako je i otišao
Po meni kristalno čisto. Štoviše, napokon smo vidjeli malo muške borbe koju svi želimo.

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Deda ak nemas kaj pametnijeg za reci odi pisat u temu ferrari i alonso, a nemoj nas tu zamarati s svojim glupostima.
Darkness rises when silence dies
-
- Rezervni vozač
Izgubio je bolid na trenutak kad ga je ovaj lupio vidis po trzaju na volanu na onboard kameri a prije ciljne ravnine mu LH nije bas ostavio mjesta FM je doso na rubnik i to ga je odbacilo pa je moro onak siroko proc!
To je bar moje viđenje cijele situacije!
Nek Charlie i Nigel odluče!
To je bar moje viđenje cijele situacije!
Nek Charlie i Nigel odluče!
- Cuky
- Moderator
Pa čovječe bili su paralelno prije ciljne ravnine i Hamilton na unutarnjoj strani. Šta se trebao maknut i pustit Massu?

-
- Navijam za: Felipe Massa
Hamilton je kralj,mogu mu ga pu....!!!
- Ferrari-BiH
- Veteran
kolega ocito treba da isticem znak "SARKAZAM"Igor18 je napisao/la:Kako je Massa udario Hamiltona, ako je ovaj blokiro kotačima i pogodio massu svojim prednjim krilom!Ferrari-BiH je napisao/la:Massa je udario u Hamiltona, gotova rasprava.Dani je napisao/la:Situacija nije nikako ista, osim sljepcima. Šumi se zabio u zadnji kraj doslovno odnio sa staze Kamuija, dok su ova dvojica imala skoro pa bočni sudar.
90% = 100% za navijace Hamiltona.

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
Klasican Luis i ovu utrku, dobro se fajto kaj je je a na kraju je dobio i poklon od Masse koji je pretraljavo odvozio ovo na kraju, trabao je samo stat na apexu i Luis ne bi mogao nigdje a ne po plinu do jaja i onda izgubi bolid. Nis nek si naruci pizzu u sobu od sudaca pa nek malo prodiskutiraju 

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
jebiga, sorry onda.. moja greška nisam čitao predhodnu raspravu kad sam pisao postkolega ocito treba da isticem znak "SARKAZAM"

Michael is faster than you!!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Hamilton je odvezao odličnu trku, i šteta onakvog završetka s gorivom...iako mislim da bi ga Webber ionako skinio do kraja trke. Ono s Massom, kontkat u bliskoj borbi, bez potrebe za kažnajavanjem. Čak se ni Domenicalli nije uzbudio zbog onog...

- Schumy.d
- Legenda
Kada će se biti taj dan da ovakvi likovi neće komentirati na forumu ovakve gluposti??IH! je napisao/la:Ma kaznit ce ga. Normalno da hoce. Ipak se radi o faking ferariju koji je zasticen k'o sveta krava u Indiji.

Inače, odlična vožnja gledano sve skupa, čovjek je napredovao 7 mjesta.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Sumljam jer su i Vettel i Webber kasnili za njim prije nek je upal u probleme s gorivom. Realno 2 pozicija je bila moguća da nije bilo problema. Ali pobjeda ne jer je Ferrari bil pre brz po suhome.gringo73 je napisao/la:...iako mislim da bi ga Webber ionako skinio do kraja trke
Darkness rises when silence dies
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
Schumy.d je napisao/la:Kada će se biti taj dan da ovakvi likovi neće komentirati na forumu ovakve gluposti??IH! je napisao/la:Ma kaznit ce ga. Normalno da hoce. Ipak se radi o faking ferariju koji je zasticen k'o sveta krava u Indiji.![]()
Inače, odlična vožnja gledano sve skupa, čovjek je napredovao 7 mjesta.
q: 10
r: 4

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
Možda je ovo dobar odgovor zašto Vettel nije trebao napasti Hamiltona uz napomenu da je Massa u ovom trenutku bio daleko brži, a Vettel u svom ganjanju tek nešto brži i imao je pola utrke ispred sebe za drugačije opcije.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Mislim da je to zajebancijaĆale od Lewisa je napisao/la:Hamilton opet 'kurio' suce (autosport.hr)

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
malo se on previše zajebava
Na kraju ce popit kaznu na racun tog 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dero
- Profesionalni vozač
Kenny je napisao/la:Mislim da je to zajebancijaĆale od Lewisa je napisao/la:Hamilton opet 'kurio' suce (autosport.hr)
“I’ve got like a platinum card for the stewards, so I expect to be there,” he joked.
“I’m actually going straight from here to the stewards, just to sit there and wait, rather than go back and come back.”

-
- Legenda
Kakva muška borba??!
, pa ne da se na silu zabio u Massu - iako ga je Massa čisto prestignuo; neko se još i hvalio time da je normalno da će tako reagirati a ne ga pustiti. Dno dna. Sramota za modernu Formulu i sve vozače. Kada kaže da ga kažnjavaju jer je crnac - mislim da je taj zaslužan da ljudi počnu imati (ponovo) stereotipe prema crncima. Od masu normalnih vozača - vozača, dođe prvi tamnoputi, i ispadne ovakva ne-sportska sirovina na stazi. Šteta. I licemjerni engleski suci, koji ga vjerojatno ne žele kazniti i zato što će ih tada optužiti da su rasisti.
Pogledajte snimku još jednom. Ili još 70 puta, ako vam nije previše jasno.

Pogledajte snimku još jednom. Ili još 70 puta, ako vam nije previše jasno.
Samo neka se trkaju.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...pa čovjek zna da je rijeć o neozbiljnoj organizaciji i kako će onda drugačije s njima nego neozbiljno...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"