Po nekima ispade da je Hamiltonov stil da se zabija u ljude.Ferrari4ever je napisao/la:Znate šta ekipa , je da je Hami non stop pod nekim kaznama , ali stvarno bi se treba sabrat malo , ok meni osobno nije drago kako je spuca Massu , sad već dva puta u dvi tri utrke , ali to nije vrhunska vožnja , čak je onaj pored Jergovića ( sorry ljudi neznam ime) komentirao nešto u stilu " koga će Hami danas sredit " , pa dosta više , sve ono što je prednost u njegovoj vožnji pada u vodu kad tako glupo gubi bodove ... po tome se isto znaju prvaci , neznam dobro bi mu doša jedan normabel
Njegov stil je da uvijek gura do maksimuma. Takav stil + slab bolid = često si u incidentnim situacijama.
Ja sam prvi rekao da je udario u Massu (što i video snimke potvrđuju), ali nije Massi uništio utrku. Borili su se za mjesto i došlo je do kontakta. Massa mu jeste ostavio prostora, ali u onoj borbi sa McM-om koji nema gripa na zadnjem kraju ne vjerujem baš da je lako držati ga kao na šinama. Istina je isto da je Lewis malo izgubio grip nad čitavom tom situacijom i da puno ide emocijama u utrke. Čitavu karijeru imao je jaku podršku iza leđa i sjeo je u svojoj prvoj sezoni u bolid za pobjede. U situaciji gdje ima osjetno sporiji bolid od konkurencije se očito slabo snalazi. Prije sam pisao da će mu se nedostatak iskustva u slabijoj momčadi jednom razbiti o glavu. Sada to pomalo dolazi na naplatu, ali tu ne smatram Hamiltona krivcem. Možda bi čak rekao i da je žrtva bolesnih ambicija Rona Dennisa da ga što prije gurne u najbolji bolid da počne osvajati prvenstva. Da bi bio kompletan šampion moraš krenuti od dna prema vrhu. Svi veliki F1 šampioni su išli tim putem.