Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
dmarijon
Legenda
Legenda

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la dmarijon »

Moju vozačku postavu uzmi s rezervom:)

Bilo bi čisto čudo da se u idućih nekoliko utrka ne dogodi obrat. Vettel tri savršene trke, Alonso uglavnom problemi. Mislim da je vrijeme da se na idućih nekoliko trka stvari (opet) malo preokrenu. Na strani ferrarija je i pouzdanost.
Alonso mora Vettelu vratiti 2010. Sve ostalo ne bi bilo fer.
Samo neka se trkaju.
tomidix
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Dobra vijest za Alonsa je novi ispušni sustav kojeg je Ferrari prošlog tjedna uspješno testirao na Massinom bolidu. Barem tako tvrde španjolske novine 20 Minutos.

Alonso bi novi ispušni sustav na svom bolidu trebao dobiti za tjedan i pol, kada će se voziti Velika nagrada Indije.
Koji su ovi 20 minuta? zvuci k'o nekakvo spanjolsko zutilo.. Jer ako je ovo istina onda su stvarno mogli pustiti felipea da barem pokusa staviti webbera pod pritisak ne bi li ovaj unistio gume..
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

lol kako ljudi zabrijavaju na zutilo nema novog ispuha do Indije minimalno !!! :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Massa nije nikakav novi ispuh testirao....

Ti 20 minuta su pisali (pogledajte moj post u temi Felipe Massa) da Ferrari navodno sprema veliki paket nadogradnji, među kojima i novi ispuh, za Indiju te da je dio nadogradnji tokom vikenda u Koreji uspješno testiran kod Masse (ali ne i ispuh)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Ovo ne izgleda nimalo dobro.RB su neuhvatljivi maksimum ostaje treće mjesto.Ferrari je možda napredovao u odnosu na ostatak konkurencije ali u odnosu na RB nazaduje.Nadao sam se da bi mogli ovi upgrade donijeti neizvjesnost ali od toga ništa.Nas Alonsove(i Ferrarieve)navijače očekuje težak vikend za gledanje
...put u raj nije posut ružama...
f.alonso
Navijam za: alonso

Post Postao/la f.alonso »

http://www.f1racing.com.hr/formula-1/an ... -red-bullu" onclick="window.open(this.href);return false; Ferrari za vratom Red Bullu
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Chuck Norris je napisao/la:Ovo ne izgleda nimalo dobro.RB su neuhvatljivi maksimum ostaje treće mjesto.Ferrari je možda napredovao u odnosu na ostatak konkurencije ali u odnosu na RB nazaduje.Nadao sam se da bi mogli ovi upgrade donijeti neizvjesnost ali od toga ništa.Nas Alonsove(i Ferrarieve)navijače očekuje težak vikend za gledanje
Nažalost kolega ovo je doba Red Bulla, nadajmo se da će se od 2014 stvari promjeniti. ;)
f.alonso je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/formula-1/an ... -red-bullu Ferrari za vratom Red Bullu
Moj komentar na ovaj portal i njihove vijesti :smijeh:
Chuck Norris
Veteran
Veteran

f.alonso je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/formula-1/an ... -red-bullu Ferrari za vratom Red Bullu
Mogao je se potpisati taj koji je to napisao.Mislim da to nema veze s istinom.Gotovo svaku utrku smo slušali raznorazne najave kako u simulaciji utrke su najbolji Lotus i Ferrari a kad dođe nedjelja onda vidimo da RB je dosta brži,istina ne brži koliko u kvalifikacijama ali opet dovoljno brži
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Zao mi Fernanda,evo poslje 2010 gubi naslov svjetskog prvaka u zadnjim trkama i jos kad pridodam 2007...to ti je pet komada,a ovako "samo" dva...
Alonsista hasta la muerte..
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Alonso-champ je napisao/la:Zao mi Fernanda,evo poslje 2010 gubi naslov svjetskog prvaka u zadnjim trkama i jos kad pridodam 2007...to ti je pet komada,a ovako "samo" dva...
Kad bi se to tako gledalo onda bi MSC trebao imati 12 naslova. ALO ce mislim opet imati srecu da uzme ovaj put vidjecete
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Prema očekivanju nakon jučerašnjih treninga.Zaostatak za Rb oko pola sekunde.
Razočaran sam performansama bolida ali isto tako i njegovom vožnjim danas.Ovo nije bilo dobro,zadnji krug katastrofalan
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Chuck Norris je napisao/la:Prema očekivanju nakon jučerašnjih treninga.Zaostatak za Rb oko pola sekunde.
Razočaran sam performansama bolida ali isto tako i njegovom vožnjim danas.Ovo nije bilo dobro,zadnji krug katastrofalan
A šta je mogao napravit :?:
I Alonso je samo čovjek, nije mašina, misliš da je njemu lako radit sa amaterima i nesposobnjakovićima na čelu sa Domenicalijem, mislim da se i on pomirio sa činjenicom da je titulu izgubio, jednostavno on sam ne može pobjediti kombinaciju Newey-Red Bull-Vettel. Neću kazati da će otaljavati posao do kraja sezone ali...
la.dervis@gmail.com
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la la.dervis@gmail.com »

Alonsa sutra, samo sreća spašava.
I ne samo sutra,sreća i to velika treba mu još i do kraja prvenstva-da bi se mogao naći na vrhu.
Inače, piši propalo!
dmarijon
Legenda
Legenda

Mislim da previše kritiziraste tim, a uzdižete Alonsa. Mogao je i on (da je idealno odvozio) dohvatiti još 2, 3 desetinke i možda uhvatiti kojeg MClarena.
Sutra će vjerojatno imati dobar ritam. Možda nešto i bude
Samo neka se trkaju.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

dmarijon je napisao/la:Mislim da previše kritiziraste tim, a uzdižete Alonsa. Mogao je i on (da je idealno odvozio) dohvatiti još 2, 3 desetinke i možda uhvatiti kojeg MClarena.
Sutra će vjerojatno imati dobar ritam. Možda nešto i bude
Pa je li ti misliš da Alonso na svakim kvalifikacijama može odvest "savršen" krug, posebno u ovakvom bolidu kakav je F2012, ni jedan vozač tokom cijele sezone ne može na svakim kvalifikacijama da odveze savršen krug, ne može ni Vettel iakao ima najbolji bolid i još bolid čija najjača strana su kvalifikacije, tako je iluzorno očekivati da to uradi Alonso. ;)
Možda bi najbolje bilo da u F2012 ugrade autopilota, mada bi i njega neki kritikovali.
Ja nisam navijač Alonsa, ja sam navijač Ferraria, a što se tiče kritika Ferraria one su potpuno opravdane.
Da su u Ferrariju dali bolid koji je što se tiče brzine na nivou McLarena siguran sam da bi Alonso imao šansu da osvoji titulu ali sa ovim bolidom to je nemoguća misija.
dmarijon
Legenda
Legenda

Ja samo znam da je Alonso na početku sezone, i oko sredine, odvozio neke savršene kvale. Sam je to govorio. Izvukao je 3, 4 desetinke od nikud. Zadnjih par utrka je dobar koliko i bolid. Svako toliko napravi (kaj je najvažnije) par sitnih greškica. I Massa mu je sve bliže i bliže. Koliko je ovdje razlika?

Vettel napravi grešku u prvom izlaznom krugu, ali drugi - naravno - odvozi savršeno.
Ne kažem da je Vettel bolji vozač, ali eto.
Također, mislim da će Ferrari sutra stići ispred Mclarena.
Samo neka se trkaju.
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Vettel je imao vrlo spor prvi sektor, dakle nije bio baš savršen krug. Nije ni Alonsov da se razumijemo.
Ferrari je jednostavno previše spor, a i činjenica je da ni Alonso nije u top formi kao do prije nekoliko utrka, čini se da su ga dosta uzdrmala ona dva odustajanja i pritisak koji mu se sada nameće, kao da se ne uspijeva dovoljno koncentrirati.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Sleep well...that tomorrow we have to give it all..kaze Alonso svom bolidu i stavi ovu sliku
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ahaaa. Ja mislio da ga je pokopao.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

I think it is more challenging for us now, but I remain 100 per cent confident that we will fight for this championship, and we will win it."
KLIK
Alonso-champ
Veteran
Veteran

svaka mu cast,dobro se borio,skinuo na brzinu oba McLarna i onda u lov za Webbra....
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Briljantna vožnja,žao mi je u dušu što ovakav vozač najvjerovatnije će ponovo ostati bez naslova.
Ali nema predaje,barem natjeraj Vettela da se bar malo pomuči za naslov
gjoko-mkd
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferari

Post Postao/la gjoko-mkd »

skinuo u direknoj borbi hamiltona,batona i vebera,pa neznam ko ce sad reci da nije bajbolji vozac.pa od aviona se vidi da je RB brzi,a ipak drzi korak sa njima.svaka cas
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Dobra vožnja Alonsa danas ali ništa više nije mogao uraditi jednostavno Red Bull je brži.
Jednostavno Vettelu niko ništa ne može, kada je danas preživo skoro bliski susret sa Maldonadom :biggrin: misli da je ovjerio titulu.
Inače hipotetički pretpostavimo da nije Alonso imao ona dva odustajanja i da je u tim utrkama osvojio maksimalni broj bodova znači po 18 to je 36 minus ovih 13 kolika je prednost Vettela Alonso bi danas imao prednost od 23 boda li vjerujem da mu ni to ne bi bilo dovoljno da osvoji naslov ali ipak za ovu moju teoriju morat ću začekat Brazil.
Greška, Alonso bi imao 26 bodova prednosti jer bi u Spa Vettel bio treći i izgubi 3 boda .
Naravno ovo je šta bi bilo da je bilo. ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

F2004_the_best_ever je napisao/la:Dobra vožnja Alonsa danas ali ništa više nije mogao uraditi jednostavno Red Bull je brži.
Jednostavno Vettelu niko ništa ne može, kada je danas preživo skoro bliski susret sa Maldonadom :biggrin: misli da je ovjerio titulu.
Inače hipotetički pretpostavimo da nije Alonso imao ona dva odustajanja i da je u tim utrkama osvojio maksimalni broj bodova znači po 18 to je 36 minus ovih 13 kolika je prednost Vettela Alonso bi danas imao prednost od 23 boda li vjerujem da mu ni to ne bi bilo dovoljno da osvoji naslov ali ipak za ovu moju teoriju morat ću začekat Brazil.
Greška, Alonso bi imao 26 bodova prednosti jer bi u Spa Vettel bio treći i izgubi 3 boda .
Naravno ovo je šta bi bilo da je bilo. ;)

Nema druge nego sada 3 pobjede zaredom a Vettel što se mene tiče nek na sve tri utrke završi 2. pa makar i sa zaostatkom 0.001 :biggrin:

Ključna je sljedeća utrka ako želi zadržati šanse za naslov mora ju završiti ispred Vettela,kako god

Samo nek grize i dalje možda mu sreća vrati za 2010.
Odgovori