A možemo i ovaj caletov f1 1990 probat, nije problem skinut 180MB.

A možemo i ostat na f177, ma što god...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
od oba moda mi je slabo, jedino ako se hgtc vozi na ringu može.K1M1 je napisao/la:onda drm ili hgtc, jer nisam još skinuo taj sports coupes...
ili nek ostane f177, isto ce netko doc valjda ako stavimo neku stazu koju imaju...
Vuksa ide na Martinje,garantVuksa_KC je napisao/la:Mene ne bu:(
K1M1 je napisao/la:onda drm ili hgtc, jer nisam još skinuo taj sports coupes...
znaci tek na 200 mb postaje problemK1M1 je napisao/la: nije problem skinut 180MB.![]()
pol f1hracing teama je na forumu, a ja se bojim da nas nece bitRegistriranih korisnika/ca: Armanini, dmarijon, K1M1, Mansell, Vuksa_KC, Ćale od Lewisa
Ćale od Lewisa je napisao/la:ajde koja je to staza?
Ja sam vani,a ti Vuksa pazi,sve je puno murije.Bolje(jeftinije)ti je otić na serverVuksa_KC je napisao/la:A ti buš kao doma lol
Hehe, s bicom ću ja, ne brini;)Mansell je napisao/la:Ja sam vani,a ti Vuksa pazi,sve je puno murije.Bolje(jeftinije)ti je otić na serverVuksa_KC je napisao/la:A ti buš kao doma lol
hh, a koja to da mi je znat?Armanini je napisao/la: tu ti uskaces
ja znam gdje je zabavno vozit, al znam da kimi prezire tu stazu pa od tog nis
+ antimon, cukyArmanini je napisao/la:pol f1hracing teama je na forumu, a ja se bojim da nas nece bitRegistriranih korisnika/ca: Armanini, dmarijon, K1M1, Mansell, Vuksa_KC, Ćale od Lewisa
aha, to sam i mislio... u pravu si, bolje ne to.Armanini je napisao/la:da sjednes sad u ibizu, za 30 min vec izlazis iz boxa
ajd cemo se dogovorit na serveru..