eto,kad sam ja rekao da je za 2009. ovo šuplja...hahahahahaha...Maestro je napisao/la:
![]()
Alonsoooo u Ferrari mora...
Alonso-Honda...
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Odanost je dokazana!!!Dokaz da u Ferrariju znaju šta imaju...Schumy.d je napisao/la:Bravo Ferrari!!Lucky je napisao/la:Ferrari potvrdio Massu i Kimija za 2009. godinu.
KLIK
Motor Racing - Ferrari president Luca di Montezemolo has backed out-of-form Formula One world champion Kimi Raikkonen and deflated speculation Fernando Alonso might be coming to the Italian team.
Super za Ferrari, samo da se Kimi vrati na pobjedjivanje, a Masa nastavi ovakoSchumy.d je napisao/la:Bravo Ferrari!!Lucky je napisao/la:Ferrari potvrdio Massu i Kimija za 2009. godinu.
KLIK
Motor Racing - Ferrari president Luca di Montezemolo has backed out-of-form Formula One world champion Kimi Raikkonen and deflated speculation Fernando Alonso might be coming to the Italian team.
The Ferrari V8 fitted to Felipe Massa's car at Spa Francorchamps last weekend was on Thursday passed by the FIA following a routine check during Monza scrutineering as part of the engine freeze.
FIA officials compared the sealed 2.4 litre unit with the engine submitted for homologation by the Italian team earlier this year and found no anomalies, reports said.
A čekaj malo, na koji se način to određuje?zvjerko je napisao/la:Kamera. Da ne tražim fotku... na onboard kanalu nekad vidiš ferrarievog (nekad ima Massa nekad Raikkonen tu kameru) vozača iz perspektive te kamere (sa strane).
Ma ja se uopce ne brinem, imaju jos vremena da to sve srede, a znam da i ako postoji problem da ce to oni vrlo brzo rijesitidmarijon je napisao/la:Mene zanima što je s tim KERS-om od Ferrarija. Jer znam da su ga prije jedno 2 mjeseca pompozno predstavili. da je savršen, magneti marreli ga napravio za njih, vrti se na 80 000.... prejak je pa će mu morati blokadu stavljati...
i sad vijest da imaju problema...? da nije opet pila naopako?