Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Toon Army je napisao/la: ...moj dojam...ja ne gledam zadnju sezonu-dvije...poanta je da su oba kluba poprilično zaštićena i protežirana te se navijači niti jedne od te dvije momčadi "ne smiju žaliti" kada napokon nešto nije baš išlo na stranu njih...moj "pogled sa strane" je da je to licemjerno (nemam namjeru vrijeđati)...
Ma OK, kakvo vrijeđanje... :D
Ovo je jedna "konstruktivna rasprava", al totalno nebitno, zakopajmo "ratne sjekire" i danas pred TV.
Spektakl zajamčen. :biggrin:

Velik izazov za Real pošto nisu nikad pobjedili u Francuskoj u knockout rundi.
Međutim Mourinho nikad nije izgubio od francuske momčadi u LP.
I zadnja, vrlo važna stvar, ako Ronaldo dobije žuti karton, onda neće smjeti igrati u Madridu uzvrat. Ali ako bude 0:3, onda se mogu kladiti da će ga dobit. :D
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Schumy.d je napisao/la:
Toon Army je napisao/la: ...moj dojam...ja ne gledam zadnju sezonu-dvije...poanta je da su oba kluba poprilično zaštićena i protežirana te se navijači niti jedne od te dvije momčadi "ne smiju žaliti" kada napokon nešto nije baš išlo na stranu njih...moj "pogled sa strane" je da je to licemjerno (nemam namjeru vrijeđati)...
Ma OK, kakvo vrijeđanje... :D
Ovo je jedna "konstruktivna rasprava", al totalno nebitno, zakopajmo "ratne sjekire" i danas pred TV.
Spektakl zajamčen. :biggrin:

Velik izazov za Real pošto nisu nikad pobjedili u Francuskoj u knockout rundi.
Međutim Mourinho nikad nije izgubio od francuske momčadi u LP.
I zadnja, vrlo važna stvar, ako Ronaldo dobije žuti karton, onda neće smjeti igrati u Madridu uzvrat. Ali ako bude 0:3, onda se mogu kladiti da će ga dobit. :D
Dobit će ga sigurno, nekakvim očitim simuliranjem :D
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ako van Gaal ne popije, ovakav je sastav za sutra.

----------------------MG33-------------------------------

Ribery-----------Muller------------------Robben

-------------Pranjic--------BS31---------------

Gustavo---Timoschuk----Badstuber----Lahm

----------------------Kraft---------------------

Lovren o danasnjoj utakmici.
KLIK

Ajde neka netko bude dobar ( :D ) pa neka stavi par dobrih kvalitetnih streamova za gledanje danasnje utakmice. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Ajde neka netko bude dobar ( :D ) pa neka stavi par dobrih kvalitetnih streamova za gledanje danasnje utakmice. ;)
Pa imaš na Novoj prijenos :D

EDIT:
Ipak nema prijenosa na gol.hr-u, evo ti link za Real:
LINK

Tu klikni na utakmicu i bit će objavljeni linkovi sat vremena prije utakmice.
MOJ SAVJET: Skini si Veetle player i instaliraj, najvjerojatnije će biti par linkova na njemu, a na tom playeru je kvaliteta videa dosta dobra, ne šteka, a neke utakmice se čak mogu gledati u HD rezoluciji.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

majstor iz maranella je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:Ja cu samo spomenuti duele Barcelone i Chelsea u LP ;)
Od one zadnje njihove utakmice u polufinalu ne podnosim barcelonu. Barcelona je teškom pljačkom došla do finala, a na kraju i do europskog naslova... 4 nesuđena penala minimalno, da ne govorim dalje ;)

Raspitaj se malo o povijesti svoga kluba,i kako je se u Madridu upadalo u svlačionicu i prijetilo igračima Barcelone da neće živi napustiti Madrid ako ne izgube.Pa kroz cijelu povijest Real je protežiran jer Barca je za njih uvijek bio separatistički klub koji je uvijek bio u nemilosti vlasti.Pa mi onda nije jasno kako po tim vašim kriterijama mrzite Barcu zbog 1 utakmice a ne mrzite Real zbog svega toga što se dešavalo u prošlosti
...put u raj nije posut ružama...
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Chuck Norris je napisao/la:
majstor iz maranella je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:Ja cu samo spomenuti duele Barcelone i Chelsea u LP ;)
Od one zadnje njihove utakmice u polufinalu ne podnosim barcelonu. Barcelona je teškom pljačkom došla do finala, a na kraju i do europskog naslova... 4 nesuđena penala minimalno, da ne govorim dalje ;)

Raspitaj se malo o povijesti svoga kluba,i kako je se u Madridu upadalo u svlačionicu i prijetilo igračima Barcelone da neće živi napustiti Madrid ako ne izgube.Pa kroz cijelu povijest Real je protežiran jer Barca je za njih uvijek bio separatistički klub koji je uvijek bio u nemilosti vlasti.Pa mi onda nije jasno kako po tim vašim kriterijama mrzite Barcu zbog 1 utakmice a ne mrzite Real zbog svega toga što se dešavalo u prošlosti
Ajde spominjes to po vec ne znam koji puta...

OK, Barcelona je najsvetiji klub na svijetu, da nije njih mi ne bi znali sta je postenje ;)

Ko je kriv sto su se protivili rezimu, i dan danas se protive...

Fukare ne mogu istrajati u svom naumu, pa ce morati staviti i logo na dres...bem ti takav klub
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Tek 2. put to spominjem,dok ste vi svi spomenuli Chelsea-Barcelona minimalno po 10 puta

A to protivljenje režimu ,čuj ko je kriv što se protive režimu?Ma daj!To je več politika i ne želim ovaj forum zasipat političkim temama ali ljudi traže svoju samostalnost i imaju potpuno pravo na to.

A ovaj zadnji dio neću ni komentirati,prejadno za bilo kakav komentar
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ne simpatiziram ni jedan od njih dvoje, ali režim je bio fenomenalan. Čist je normalno bombardirati svoje gradove i ubijati svoje građane.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Chuck Norris je napisao/la:Tek 2. put to spominjem,dok ste vi svi spomenuli Chelsea-Barcelona minimalno po 10 puta

A to protivljenje režimu ,čuj ko je kriv što se protive režimu?Ma daj!To je več politika i ne želim ovaj forum zasipat političkim temama ali ljudi traže svoju samostalnost i imaju potpuno pravo na to.

A ovaj zadnji dio neću ni komentirati,prejadno za bilo kakav komentar
Taj Chelsea sam spomenuo zato sto je to nesto cega se sjecam, a ti kao pravi navijac bi trebao reci, da bilo je tako i sta sad, a ne tu optuzivati druge u nemogucnosti da nadjes neko bolje opravdanje.

To za logo je isto kao i taj tvoj spomen doticne utakmice.

Kada bi se dio Hrvatkse htio osamostaliti, ti bi bio sasvim OK s tim? Recimo Split, i kada dodju u Zagreb, da ih se doceka sa cvijecem?
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ferrari-BiH je napisao/la:
Taj Chelsea sam spomenuo zato sto je to nesto cega se sjecam, a ti kao pravi navijac bi trebao reci, da bilo je tako i sta sad, a ne tu optuzivati druge u nemogucnosti da nadjes neko bolje opravdanje.
Hahaha
Pa kakve veze ima ta utakmica sa onim čime smo mi raspravljali.I pogotovo kakve veze ima ta utakmica s navodnom nepravdom na štetu Reala.Ja nisam negirao greške u korist Barcelone ali reagiram kad neki jedva čekaju takvo nešto i onda postavljaju filmiće o tobožnoj protekciji Barce a jadni Real suci ga svaku utakmicu kradu.Kao što je kolega Toon Army rekao mislim da bi zadnji Realovci trebali pričati o poštenju
Ferrari-BiH je napisao/la: To za logo je isto kao i taj tvoj spomen doticne utakmice.
To apsolutno nema nikakve veze,a ja nisam spominjao samo 1 utakmicu naalost to je bilo pravilo i trajalo je godinama
http://www.oslobodjenje.ba/index.php?id=283
Nema puno fudbalskih derbija na svijetu koji mogu privući ogromnu pažnju javnosti. Izdvojili bismo one gradske derbije između Milana i Intera, Boce i Rivera, te Celtica i Rangersa, ali, objektivno, „derbi svih derbija" je španski El Clasico (El derbi español) - kada u „sudaru svjetova" snage odmjeravaju Real Madrid i Barcelona.

Kao i neki drugi svjetski derbiji, i španski El Clasico osim sportskog, nosi i određeni geopolitički značaj: Separatistička Katalonija igra protiv omraženog „kraljevskog kluba", sportske institucije koja je oduvijek bila miljenik Vlade i Kraljevine u Madridu.

Poznato je kako je Real tokom diktature Francisca Franca u Španiji imao umnogome povlašteni status. Poznato je i to kako je jedan od najboljih igrača madridskog kluba u njegovoj istoriji Alfredo di Stefano na Santiago Bernabeu stigao upravo po direktivi Franca. A trebao je doći u Barcelonu. U El Clasicu se svi aferimi iz prošlosti pokušaju naplatiti.
Ferrari-BiH je napisao/la:
Kada bi se dio Hrvatkse htio osamostaliti, ti bi bio sasvim OK s tim? Recimo Split, i kada dodju u Zagreb, da ih se doceka sa cvijecem?
Miješaš kruške i jabuke

I još jedna stvar ja se ne naslađujem kiksevima Reala(a hvala Bogu imao sam materijala) niti sam se bavio sa suđenjem na njihovim utakmicama,dok se za neke to ne bi moglo reći
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ajmo sad i o povijesti Reala.
Ljudi moji, pričate o možda najvećoj tradiciji od svih klubova na svijetu.

Barcelona je mali miš za Real po svojoj povijesti.

Chuck, neću se ni ja baviti suđenjem onda kad se i Realu budu dozvoljavali golovi METAR IZA obrambene linije.
Kad se to dozvoli i Realu, ja se prestajem buniti. A do tada ću ovakve OGROMNE propuste uvijek komentirati jer ovako nešto suci jednostavno MORAJU vidjeti i nema opravdanja za pogrešku od metra.
Za neke greške od 5 cm im mogu oprostiti, ali ovako nešto ne vidjeti je sramota.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la: Ljudi moji, pričate o možda najvećoj tradiciji od svih klubova na svijetu.

Barcelona je mali miš za Real po svojoj povijesti.
.
Ajmo sad na ponavljanje gradiva
Postoje, dakle, ligaški i gradski derbiji, postoje i lokalni derbiji, svakojake su derbije izmislili dokoni sportski novinari, i derbije kola, i derbije grupe i derbije mjeseca, i državni i kontinentalni derbiji postoje, a postoji i utakmica Real Madrida i Barcelone. El Clásico.

"Netko je jednom prilikom rekao da je nogomet pitanje života i smrti. Razočaralo me takvo razmišljanje. Nogomet je mnogo više od toga", rekao je svojedobno legendarni Bill Shankly, čovjek koji je stvorio veliki Liverpool. Nogomet je više od života, derbi više od nogometa, a El Clásico više od derbija.

Korijeni rivalstva dva najveća španjolska kluba, kao uvijek i svugdje kada je riječ o derbiju, nemaju veze s nogometom - to će doći na kraju - i sežu u vrijeme prije španjolskog građanskog rata. Do tada, dva su kluba već zauzela rovove: Madrid FC kao simbol Kastilje, državni, režimski klub - kojemu će kralj Alfons XII. desetak godina prije dodijeliti službeni atribut "Real", "kraljevski", iako će prvu titulu, ironično, osvojiti tek s proglašenjem Republike - i Barcelona kao simbol Katalonije, ali i otpora supremaciji Madrida i nadolazećem fašizmu generala Francisca Paulina Hermenegilda Teódula Franca.

El Generalissimus će stvar uskoro dovršiti zabranom katalonske zastave i jezika, promjenom grba i naziva Football Club Barcelona u prikladni španjolski Club de Fútbol, i gušenjem svake primisli na autonomiju Katalonije. Stadion Barcelone ostat će jedino mjesto u Francovoj Španjolskoj na kojemu se mogao čuti katalonski.

Zviždanje himni
A svašta se na tom katalonskom vikalo na Les Cortsu, starom Barcinom stadionu na kojemu se zviždalo i španjolskoj himni. Ima o tome zgodna priča iz 1943., o onoj mitskoj pobjedi Reala nad Barcelonom od 11:1 u drugoj utakmici polufinala Kupa - Generalissimusa - nešto kao Kup maršala Tita u Jugoslaviji - kojom se navijači kraljevskog kluba i danas diče kao najvećom u povijesti, podsjećajući na nju prije svakog El Classica.

Prava je, međutim, istina da je pred početak te utakmice - nakon 3:0 za Barcelonu u prvoj, kad su madridska štampa i javnost bili šokirani ponašanjem navijača Barce i, zamislite, otvorenim navijanjem protiv Reala - šef Francove tajne policije s pištoljem ušao u svlačionicu Barcelone, podsjetivši Katalonce da "nogomet igraju samo zahvaljujući milosti režima, koji im je oprostio manjak patriotizma". Niti sat vremena kasnije, na poluvremenu je bilo već 8:0 za Real.

Pa ipak, čini se da - za razliku od jednog drugog generala nešto kasnije - Francisca Franca nogomet nije pretjerano zanimao. Svakako, srcu mu je bliži bio Atlético Madrid kao vojni klub, madridski Partizan. Više nego što je volio Real i nogomet uopće, Franco je zapravo mrzio Barcelonu, kao utočište katalonskih autonomaša i separatista, ali i ljevičara, antifašista, komunista, anarhista, sindikalista i ostalih "smutljivaca i jalnuških diletanata".

Priča o Di Stefanu
Prijelomni trenutak u povijesti Reala, ali i historijskog rivaliteta s Barcelonom, nije stoga bio samo Eisenhowerov posjet El Generalissimusu i početak španjolskog ekonomskog čuda - nakon čega će u sljedećih dvadesetak godina, do Francove smrti, Real uzeti četrnaest titula - nego drugi jedan događaj: štrajk nogometaša u Argentini.

Zbog toga štrajka s početka pedesetih jedan je sjajni, ali manje poznati vezni igrač River Plate otišao igrati u Kolumbiju, za Club Deportivo Los Millonarios iz Bogote. Tamo su ga 1953. zapazili skauti Reala i Barcelone, obojica po povratku u Španjolsku mašući potpisanim ugovorom - Barca s River Platom, a Real s Millonariosom. Opću zbrku razriješila je FIFA, bizarnom solomunskom odlukom da su oba ugovora validna i da argentinski as mora naizmjenično, sezonu za sezonu, igrati za oba kluba.

Predsjednik Barcelone tada objavljuje kako se njegov klub odriče tog prava - nitko nije bio pretjerano iznenađen: upravu i predsjednika Barcelone tada je ipak postavljao Francov režim - i nakon par prijateljskih utakmica u dresu Barcelone dvadesetsedmogodišnji Alfredo di Stéfano iznenada je potpisao za Real.

U svojoj prvoj utakmici protiv Barcelone, samo dva tjedna nakon potpisa za Real, Di Stefano je zabio dva gola - prvi i posljednji za strašnih 5:0. U sljedećih deset godina zabit će ih ukupno osamnaest, od čega čak četrnaest u prvenstvenim derbijima, čemu se nitko nikad nije niti približio. Di Stefano će u svojoj prvoj sezoni zabiti 29 golova i donijeti Realu prvu titulu nakon dvadeset godina: s njim će započeti era velikog Reala, ali i istinski rivalitet s Kubalinom Barcelonom. Rođen je El Clásico.

Bit će to prvi od velikih transfera koji će obilježiti rivalitet Katalonaca i Kastiljanaca. Ta je ulica uglavnom bila jednosmjerna, i vodila je iz Barcelone u Madrid: ako bi Realov igrač nekim čudom i završio u plavo-crvenom dresu, to nikad nije bio izravan transfer, nego tek nakon sezone-dvije u nekom Villarealu. Jedan jedini igrač otišao je iz Reala direktno u Barcu, legendarni Luis Enrique, kasniji kapetan momčadi s Campa Nou.

S druge strane, više od dvadeset Barceloninih igrača otišlo je u Real. Neki od tih transfera tresli su Španjolsku i El Clásico je poslije njih zaista izgledao kao "nastavak Građanskog rata". Poslije Di Stefana najveće zvijezde toga građanskog rata bili su Bernd Schuster i Michael Laudrup, ali najbliže pravom ratu El Clásico je bio u studenome 2002, kada je na Camp Nou prvi put u dresu Reala stigla dojučerašnja Barcina zvijezda Luis Figo.
Pa normalno da je Barca mali miš i da Real ima veliku povijest
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma daj... Prodaja Figa je prisiljena?
Jel vam Real kriv šta ste se riješili Ronalda nakon 1 sezone, prodali Figa rivalu, od*ebali Ronaldinha ko zadnju budalu, Eto'oa odbacili... jel i za to Real kriv?

A kao druga stvar, ti tvoji "pošteni" Katalonci nisu NIKAD priznali Španjolsku kao svoju domovinu već su oduvijek željeli osamostaljenje. Čak većina katalonaca nije htjela navijati za Furiju na SP-u, dok je Madrid srce Španjolske i tamo nema čovjeka koji ne voli svoju domovinu. Takve su te poštenjačine iz Katalonije.

Sad ste vi našli osporavati povijest najboljeg kluba prošlog stoljeća. :roll:
I čuj ovo "prava je istina"... daj molim te, daj dokaze na sunce, a ne samo neki isječak sa udruge antimadridista.

Barceloni su uvijek bili drugi za sve krivi, a tako će i ostati.
A kakvi su cigani govori i podatak da je Laporta htio osnovati ligu Španjolske i Portugala u kojoj nebi bilo samo jedne momčadi - Reala. Baš super...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:Ma daj... Prodaja Figa je prisiljena?
Jel vam Real kriv šta ste se riješili Ronalda nakon 1 sezone, prodali Figa rivalu, od*ebali Ronaldinha ko zadnju budalu, Eto'oa odbacili... jel i za to Real kriv?

A kao druga stvar, ti tvoji "pošteni" Katalonci nisu NIKAD priznali Španjolsku kao svoju domovinu već su oduvijek željeli osamostaljenje. Čak većina katalonaca nije htjela navijati za Furiju na SP-u, dok je Madrid srce Španjolske i tamo nema čovjeka koji ne voli svoju domovinu. Takve su te poštenjačine iz Katalonije.

Sad ste vi našli osporavati povijest najboljeg kluba prošlog stoljeća. :roll:
I čuj ovo "prava je istina"... daj molim te, daj dokaze na sunce, a ne samo neki isječak sa udruge antimadridista.

Barceloni su uvijek bili drugi za sve krivi, a tako će i ostati.
A kakvi su cigani govori i podatak da je Laporta htio osnovati ligu Španjolske i Portugala u kojoj nebi bilo samo jedne momčadi - Reala. Baš super...
Stvarno ih sram može biti što su željeli osamostaljenje,kao što je i mene imoje obitelji što nisam navijao za Jugoslaviju =P~

To su opće poznate činjenice,i ako se malo potrudiš lako možeš naći masu članaka o tome

Cigani?A dobro ako tako misliš
Bolje biti i cigan nego fašist :biggrin:

I gdje piše da je prodaja Figa prisiljena
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Stvarno ih sram može biti što su željeli osamostaljenje,kao što je i mene imoje obitelji što nisam navijao za Jugoslaviju =P~
Jugoslavija je bila sasvim jedna drugačija i složenija stvar. Ako ti misliš da bi Katalonija uspjela kao država, onda svaka čast. To je isto kao da grupa ljudi iz Like ide osnovati svoju državu nekim bunama i ustancima. ;)
Chuck Norris je napisao/la:To su opće poznate činjenice,i ako se malo potrudiš lako možeš naći masu članaka o tome
Slažem se, to su činjenice bazirane na člancima i to je sve. Dokaza nikakvih nema. ;)

No, dobro, mislim da nema svrhe prepirati se oko 2 ŠPANJOLSKA kluba.

Eto, gotovo 1. poluvrijeme... Real premamojim očekivanjima igra prvenstveno da ne primi gol, ali moraju malo živnuti u napadu jer se bojim da bi jedna situacija mogla koštati gola.
Lyon se brani i igra na kontre, teško ih je probiti, u sredini su jako gusti. Khedira i Di Maria po meni poprilično nevidljivi, Ronaldo isto nema puno prostora. Mislim da bi valjalo gurnuti u igru Lassa i Kaku.

EDIT:
Eto, 1:1 završilo...
Rezultat je vrlo dobar, moglo je i bez onog glupog gola, ali dobro jei ovako. Šteta da jedna od onih stativa nije bio gol.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Katalonija 7 miliona stanovnika dok za Liku ne znam podatak.
A za dokaze,ako misliš da to nije istina sve ok,ja te neću uvjeravati iako je prilično jasna podrška vlasti Realu.

Toliko o toj temi. Sad ću se malo našaliti, za vas bi bilo bolje da se katalonci odcijepe onda bi napokon bili prvaci :lol:
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ja uživam kad hrvatski novinar napiše da je Real uzeo bod u knock-out fazi lige prvaka.

http://sportske.jutarnji.hr/dejan-lovre ... da/927203/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:Katalonija 7 miliona stanovnika dok za Liku ne znam podatak.
Dobro, ajd Liku sam uzeo tek tako, može biti recimo pola Slavonije (malo je naseljenija).
Katalonija ima 7 milijuna stanovnika, ali je skoro polovica imigranata, znači da ima 7 % Španjolaca od ukupnog broja stanovnika Španjolske, isto kao i pola Slavonije. :D
Scuderia
Moderator
Moderator

Slash je napisao/la:Ja uživam kad hrvatski novinar napiše da je Real uzeo bod u knock-out fazi lige prvaka.

http://sportske.jutarnji.hr/dejan-lovre ... da/927203/" onclick="window.open(this.href);return false;
:biggrin: :biggrin: Haahahaha, strasno nesto. :biggrin: :biggrin:
A ja jos vise uzivam, kada komentator uporno govori krivo prezime..... Realovci, znate na koga mislim. :D
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Dobar je, gol u gostima je uvijek zlata vrijedan, ali jos nista nije gotovo. ;)
Lyon moze zabiti u Madridu gol. ;)
Može, ali je velika šansa da će i Real zabiti najmanje 1 gol vrlo velika.
Zadnji put doma nisu zabili gol protiv Barcelone još u 4. mjesecu lani. A ove sezone imaju 100% učinak na domaćem terenu, tako da mislim da će zabiti barem 1 gol.
Slash je napisao/la:Ja uživam kad hrvatski novinar napiše da je Real uzeo bod u knock-out fazi lige prvaka.
I ja isto... :roll:
Scuderia je napisao/la: :biggrin: :biggrin: Haahahaha, strasno nesto. :biggrin: :biggrin:
A ja jos vise uzivam, kada komentator uporno govori krivo prezime..... Realovci, znate na koga mislim. :D
Ma Nova je banana... SerĐo Ramos, MarČelo itd. :lol:
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Može, ali je velika šansa da će i Real zabiti najmanje 1 gol vrlo velika.
Zadnji put doma nisu zabili gol protiv Barcelone još u 4. mjesecu lani. A ove sezone imaju 100% učinak na domaćem terenu, tako da mislim da će zabiti barem 1 gol.
A cuj, vidjet cemo. Sve je moguce. Lyon mora zabiti kako bilo, Real moze igrati " opustenije " ma da mislim da to prvenstveno Mou nece dozvoliti, te da ce jurisati da se osvete za izbacivanja.

Schumy.d je napisao/la: Ma Nova je banana... SerĐo Ramos, MarČelo itd. :lol:
Ma nema, kada sam cuo na Novoj Ezil, pao mi mrak na oci.
Prvo poluvrijeme gledam na talijanskom jeziku, i Talijani govore odlicno, dok ovaj s Nove uporno govori Ezil, Ezil.... :roll: :roll: Ma da kaze sa O, pravilinije sto puta nego sa E. :roll:

A da ne govorim za ostale igrace, pogotovo, ove sto si ih naveo.... Ali eto, sta ces, koliko para, toliko muzike.

Sutra svi za Bayern !!!! 8) :) 8)
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

@Chuck Norris

Pricali smo o sudijskoj protekciji, zato sam spomenuo Chelsea...ili mozda ne citas otpocetka.

Tebi ce Barca uvijek biti zrtva, neko ko je ostecen, ugnjetavan i sl.
Pogotovo ako neki navijac Reala (u ovom slucaju ja) iznesemo neko misljenje protiv Barce, ili neko svoje vidjenje ociglednog.
Ti si poceo da spominjes proslost, daleku...
Ne vidim kakve to veze ima sa modernim fudbalom, recimo zadnjih 10-15 godina.

A sada tekma....pa Lyon....Lyon je to.... govorio sam o tome da ih se bojim, i jos uvijek sam pri tom misljenju.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Prošlost je prošlost bila bliža ili daleka a ti si prvi počeo vaditi prošlost.Znači uzimaš onu prošlost koja tebi paše a ovu zanemuruješ.

I neće meni Barca biti uvijek žrtva i ne mislim to,najbliže sam mišljenja od kolege Toon armya.Ja da želim pričati o greškama u korist Reala imao bi također mnogo materijala nkon većine utakmica ali hvala Bogu imam pametnijeg posla a i nisam opterećen Realom da ih pratim i brojim greške sudaca pa da postavljam clipove

Nisam gledao zadnju Barcinu utakmicu,ok ovo je očito zaleđe ali evo jedan realovac je priznao da je na toj utakmici bio čist penal na Messiu(ja priznajem da nisam gledao isječke),pa zašto se onda ne kaže cijela istina s te utakmice.Ili zašto niko nakon Arsenala nije reagirao da je Barci poništen čist pogodak,a svi znamo da je obratno bilo da bi imali sigurno najmanje 2 posta od dva različita forumaša(nek se sami prepoznaju)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:a i nisam opterećen Realom da ih pratim i brojim greške sudaca pa da postavljam clipove

Nisam gledao zadnju Barcinu utakmicu,ok ovo je očito zaleđe ali evo jedan realovac je priznao da je na toj utakmici bio čist penal na Messiu(ja priznajem da nisam gledao isječke),pa zašto se onda ne kaže cijela istina s te utakmice.Ili zašto niko nakon Arsenala nije reagirao da je Barci poništen čist pogodak,a svi znamo da je obratno bilo da bi imali sigurno najmanje 2 posta od dva različita forumaša(nek se sami prepoznaju)
Uopće nije stvar u tome. Nisam ni ja gledao utakmicu Barcelone, niti mislim, ali pogledam većinu golova iz svih liga preko vikenda.
Nije stvar u tome da se sudi u korist i ne sudi, ali ovo ne mogu uopće uspoređivati sa Arsenalom zato jer se ovdje radi o 1 METRU, a tamo ni sam ne znam šta bih dosudio.

Kažem samo da se ovo MORA vidjet, a zašto se ne vidi, u to ne ulazim. Kad se Realu ne bude sviralo ovako nešto, onda neću ništa reći. Ovako je Barca pobijedila, ali i nije morala, šta da se dosudi u polufinalu Lige prvaka, opet bi bilo: "A događa se"?

Ja sa ovim prekidam. Svoje sam rekao sviđalo se to kome ili ne, a slobodno možete uzeti Realove utakmice pa pogledajte koliko su oni ovakvih poklona dobili. A ja vam sad iz glave mogu nabrojati 3 situacije samo iz 3 zadnja kola u kojima su suci oštetili Real.
Samo tražim ujednačene kriterije, a ne da se ovakvo nešto pušta kao prolazno. :( [-X
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Chuck Norris je napisao/la:

Prava je, međutim, istina da je pred početak te utakmice - nakon 3:0 za Barcelonu u prvoj, kad su madridska štampa i javnost bili šokirani ponašanjem navijača Barce i, zamislite, otvorenim navijanjem protiv Reala - šef Francove tajne policije s pištoljem ušao u svlačionicu Barcelone, podsjetivši Katalonce da "nogomet igraju samo zahvaljujući milosti režima, koji im je oprostio manjak patriotizma". Niti sat vremena kasnije, na poluvremenu je bilo već 8:0 za Real.
Želio bih vidjeti podatak o konačnom rezultatu na toj utakmici jer ja ne vidim da je real dobio 11-1. Btw. 1926. u utakmici kupa barcelona je pobjedila 15 -1, nemrem vjerovat :shock:
Odgovori