kao prvo ferrari je stavio nove dijelove na bolid i treba pricekat drugu stazu da vidio koliko ili ako zaostaje za RB-om(sigurno nije 1,5sek)Igor18 je napisao/la:Šta je dezinformacija??! To što sam reko da je RB u odnosu na Ferrrai brži 1-1,5 sekundu.. Ili to da se taj odnos u tjedan dana teško da može promijeniti..
Red Bull je i prošle godine imao isto tako nadmoćan paket.. taj njihov auto nije ništa drastično drugačiji (ako se izuzme KERS i DRS) od prošlogodišnjeg.
A prošle godine RB Marka Webbera u Q3 išao je 1:13.826 i bez ikakvih problema uzeo pobjedu ispred Vettela...
Nisam ja uspoređivao zaostatke dvije staze nego općeniti zaostatak koji je bio od početka sezone..
Naravno, Monaco je specifična staza i tu uvijek ima ekipa kojima ta staza jednostavno odgovara i tu su odlični a ostatak sezone katastrofa to sam i napisao u jednom od predhodnih postova... ali bez obzira na to ne vjerujem da mogu biti bolji od RB-a.
Možeš ti očekivat šta hoćeš, i navijat, isto kao i ja da Schumacher bude na postolju..
Ja sam uvjeren da će RB bez problema u 1. red.. Ne kažem da ti nisi u pravu, jednostavno sam drugačijeg mišljena..
Vidjet ćemo sutra..
sto se tice kvala to alonso osvaja bez problema(osim ako se nespicka u onaj zid ko prosle godine)
cak je i na kladionicama pao koeficijent s 12 na 6 da alonso pobjeduje u kvalama