Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- One and only
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Re: Lewis Hamilton
Po ovoj onboard snimci rekao bih da je Maldonado 1/1 kriv. Hamilton je možda trebao bolje reagovati i izmaknuti se (usporiti), ali samo radi sebe i svog auta, jer trebalo je odvoziti i ostatak kvala. Vidio je valjda u retrovizoru da je ovaj kamikaza (da se ne izrazim gore) krenuo u ubilački pohod. U svakom slučaju fer odluka sudaca.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Sad vidim da se još jedan "pametnjaković" našao koji tvrdi da je Hamilton kriv - Helmut Marko. Vettelov guzolizac veli da je Hamilton tu nešto iz namjere napravil i da je njega trebalo drastično kazniti. I još veli da je to samo kod Senne i Prosta vidio ali u šikani (o Suzuki priča), a ne na ravnici.
KLIK
KLIK
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Mogu jedino komentirati ovo kaj si ti napisal jer je tekst na njemackog, a cuj ja bi rekel da se Helmut Marko boji Hamiltona i da bi si ga htel ukolniti s puta. Mislim prema toj izjavi koju je dal, kad se na snimci vidi kaj je i kak jeKing iCool je napisao/la:Sad vidim da se još jedan "pametnjaković" našao koji tvrdi da je Hamilton kriv - Helmut Marko. Vettelov guzolizac veli da je Hamilton tu nešto iz namjere napravil i da je njega trebalo drastično kazniti. I još veli da je to samo kod Senne i Prosta vidio ali u šikani (o Suzuki priča), a ne na ravnici.
KLIK
Zadnja izmjena: elder, dana/u 27 kol 2011, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Darkness rises when silence dies
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
i treba ga se bojat jer je frajer tempirana bomba i ko ralica na stazi
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
aj sad nemoj rec da ti ta ralica ne napravi utrku zanimljivom??? on i kad treba napravit dosadnu utrku potrudi se zahebat stvar da nebude takva a reci da nije tako??? XDDomi je napisao/la:i treba ga se bojat jer je frajer tempirana bomba i ko ralica na stazi
McLaren u <3
- mcLuke
- Početnik
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fO1uPZ6H ... re=related[/youtube]
Da završimo raspravu... Mislim da se na ovoj snimci vidi sve. Izvrsna odluka sudaca ovaj put. Svaka čast Nigelu
Da završimo raspravu... Mislim da se na ovoj snimci vidi sve. Izvrsna odluka sudaca ovaj put. Svaka čast Nigelu

"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
jedan i drugi nose dio krivice al Maldonadu nije to trebalo, ja se veselim ovakvim stvarima koje bar malo začine ovu modernu i plastičnu F1.
Želim Lewisu dobar start i da ima brzine u tom McLarenu za pobjedu
Želim Lewisu dobar start i da ima brzine u tom McLarenu za pobjedu

- Caldor
- Profesionalni vozač
I tako nam ode zadnja šansa za prvenstvo... Najrađe bi razbio tv. Trebao je malo više misliti...
EDIT: Fascinantnoo mi je da se ovo nikad ne događa Vettelu. Uvijek Alonso, Hamilton, Button, ali nikad Vettel. Eto s malo sreće za ovu trojku i nesreće za Vettela vjerujem da bi prvenstvo drugačije izgledalo...
EDIT: Fascinantnoo mi je da se ovo nikad ne događa Vettelu. Uvijek Alonso, Hamilton, Button, ali nikad Vettel. Eto s malo sreće za ovu trojku i nesreće za Vettela vjerujem da bi prvenstvo drugačije izgledalo...
Zadnja izmjena: Caldor, dana/u 28 kol 2011, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
- One and only
- Svjetski prvak
Ko zna, možda se susretnu Koba i Vettel negdje usputCaldor je napisao/la:I tako nam ode zadnja šansa za prvenstvo... Najrađe bi razbio tv. Trebao je malo više misliti...

- Caldor
- Profesionalni vozač
Pogledaj EDIT mojOne and only je napisao/la:Ko zna, možda se susretnu Koba i Vettel negdje usputCaldor je napisao/la:I tako nam ode zadnja šansa za prvenstvo... Najrađe bi razbio tv. Trebao je malo više misliti....

- One and only
- Svjetski prvak
Ja sam x puta ponovio, ali navijači McLarena me hejtuju zbog toga. Lewis ako hoće da osvoji prvenstvo mora manje ulaziti beskompromisno u dvoboje s pojedinim vozačima. Vettel je prošle sezone vozio tako i umal izgubio prvenstvo u dominantnom bolidu. Ove godine je mnogo pametniji i vjerujem da će bez problema ovjeriti naslov. Lewis nam uvijek nudi odličnu zabavu, ali koliko je to dobro za njega i njegovu karijeru?Caldor je napisao/la:Pogledaj EDIT mojOne and only je napisao/la:Ko zna, možda se susretnu Koba i Vettel negdje usputCaldor je napisao/la:I tako nam ode zadnja šansa za prvenstvo... Najrađe bi razbio tv. Trebao je malo više misliti....
A nije samo i Kobayashi kriv. I ja sam vidio što će se dogoditi. Trebao je i Hami.

-
- Profesionalni vozač
Ama ovdje je bilo najobicnije pretjecanje, nikakvi beskompromisni dvoboji.
Valjda gledate utrku???
Valjda gledate utrku???
- One and only
- Svjetski prvak
Gledam, ali Lewis nije preticao Heidfelda pa da očekuje da će ovaj kočiti i pustiti ga na putanju prije krivine. Koba se jednostavno neće maknuti i to je to. Lewis je trebao znati to i držati se skroz unutrašnje strane. Izgubio bi vremena, malo bi jače gume potrošio, ali bi bio u utrci.SRV je napisao/la:Ama ovdje je bilo najobicnije pretjecanje, nikakvi beskompromisni dvoboji.
Valjda gledate utrku???

- Sato-san
- Navijam za: Kamui
Hamilton je napravio potez viška, odnosno, trzaj ulijevo i tako sam sebe izbacio. Totalno nepotrebno.
-
- Profesionalni vozač
Kaze navijac Kobayashija. Nije bilo nikakvog trzaja, Hamilton je vozio kao da je ispred Kobayashija sto je i bio.
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
steta za Lewisa ali ljudi moji pretjecanja jesu car Formule 1...kada nepretjecu ne ulaze u duele nevalja nam...kada urade ovo sto su sada lewis koba uradili to je bespotrebno nikada nam nevalja...po meni svaka cast obojici !
1982 UCV 1919
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ako sam ja dobro videl i cul Hamilton je pocel kociti i skretati u zavoj kada ga je Kobayashi tresnul. Ovo je cista kriva procjena Kobayashija jer je Hamilton vec bio ispred njega, ja neznam gde ja je opce i kud mislil proci
Darkness rises when silence dies
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
suci su rekli trkaći incident, prema tome svaka rasprava bi treba prestat kao i jučer u situaciji s maldonadom zar ne 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Profesionalni vozač
Ne bi trebala. Znamo da nije bio trkaci incident, isto kao i jucer.
- Caldor
- Profesionalni vozač
A sad dok gledam Buttona mi je još bolje žao 

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
ovaj put je luisova greska sto je otisao malo ulevo u pokusaju da ima idealnu liniju a nije prosao kobajasija u potpunosti
- mrd
- Profesionalni vozač
i ja bih se složio da je ovo bio čisti trkaći incident, iako to nikako ne znači da nema krivca. hebiga, koba je tu zajeba stvar, dešava se, nije ni lewis jednom išao do kraja. šteta za utrku šteta za prvenstvo (ako se može reć za prvenstvo) žao mi lewisa, teško je ostati čist u glavi posle ovih svih sranja, samo neka se on nama drži i neka vozi kako je i dosad vozio, i naravno svaka čast jensonu, od početka nisam sumnjao u njega.
EDIT: @kimi&pablo.u.bmw prošao je kobajašija potputo al je ovaj opet pred zavoj pritisnuo, po meni je to čista situacija, pošto mu koba nije bio na pola auta, morao ga je pustit.
EDIT: @kimi&pablo.u.bmw prošao je kobajašija potputo al je ovaj opet pred zavoj pritisnuo, po meni je to čista situacija, pošto mu koba nije bio na pola auta, morao ga je pustit.

- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Ovo je Hamilton kriv jer nije uopće pogledao u lijevu stranu što se vidi iz snimke:
A to kaj bi Kobayashi trebao ići ravno mislim da je suluda terija, a komentari Jergovića su na granici s razumom. Zašto je Kobayashi uopće išao preticati mislim da je riječ o utrci pa iako je sporiji ima pravo se boriti.
A to kaj bi Kobayashi trebao ići ravno mislim da je suluda terija, a komentari Jergovića su na granici s razumom. Zašto je Kobayashi uopće išao preticati mislim da je riječ o utrci pa iako je sporiji ima pravo se boriti.
Zadnja izmjena: ivan599, dana/u 28 kol 2011, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
pa gde da ga pusti?
kk je drzao pravas uz samu ivicu staze
luis je imao cist put pred sobom, samo je trebao da se drzi malo desnije od idealne putaje i sve bi proslo ok
nije gledao u retrovizor,ko onomad buton,i shit se desio
pogledaj ponovo ko je gde bio
kk je drzao pravas uz samu ivicu staze
luis je imao cist put pred sobom, samo je trebao da se drzi malo desnije od idealne putaje i sve bi proslo ok
nije gledao u retrovizor,ko onomad buton,i shit se desio
pogledaj ponovo ko je gde bio
Zadnja izmjena: kimi&pablo.u.bmw, dana/u 28 kol 2011, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.