Mislim, pustit ga napred, ne napadat tako u tom zavoju, al hebiga, kažem isti su njih dvojica, da je hamilton tako nešto nekome napravio hvalili bi ga jer se ne pomiruje sa izgubljenom pozicijom i grize do kraja, tako da što se mene tiče, sasvim ispravna odluka gospodina mansella.kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:pa gde da ga pusti?
luis je imao cist put pred sobom, samo je trebao da se drzi malo desnije od idealne putaje i sve bi proslo ok
nije gledao u retrovizor,ko onomad buton,i shit se desio
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- mrd
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Lewis Hamilton

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Trkaći incident, ali opet glupost Hamiltona.
NIJE GLEDAO U RETROVIZOR DA VIDI GDJE JE KOBA.
U jednom trenutku bili su kotač uz kotač, Hamilton je morao znati da je Koba tamo.. Nije bilo nikakve potrebe da skrene lijevo.
Možda je mislio "imam DRS uključen, laganini sam prošao i to je to. Nema problema da mi pokuša vratit, u glavi ga je već eliminirao i nije se više osvrtao na njega... no zajeb
Opet ostaje bez bodova zbog gluposti.
Nikako da se riješi toga.
NIJE GLEDAO U RETROVIZOR DA VIDI GDJE JE KOBA.
U jednom trenutku bili su kotač uz kotač, Hamilton je morao znati da je Koba tamo.. Nije bilo nikakve potrebe da skrene lijevo.
Možda je mislio "imam DRS uključen, laganini sam prošao i to je to. Nema problema da mi pokuša vratit, u glavi ga je već eliminirao i nije se više osvrtao na njega... no zajeb
Opet ostaje bez bodova zbog gluposti.
Nikako da se riješi toga.
Michael is faster than you!!
- homersimpson
- Početnik
ovdje je zajeba (da iskoristim istu riječ) sam sebi Hamilton, Koba nema nikakve veze s ovim sudarom, osim što je sudionik u njemu. Na sreću Koba je nastavio utrku pa za Hamiltona nema dodatne kazne.mrd je napisao/la:i ja bih se složio da je ovo bio čisti trkaći incident, iako to nikako ne znači da nema krivca. hebiga, koba je tu zajeba stvar, dešava se, nije ni lewis jednom išao do kraja. šteta za utrku šteta za prvenstvo (ako se može reć za prvenstvo) žao mi lewisa, teško je ostati čist u glavi posle ovih svih sranja, samo neka se on nama drži i neka vozi kako je i dosad vozio, i naravno svaka čast jensonu, od početka nisam sumnjao u njega.
EDIT: @kimi&pablo.u.bmw prošao je kobajašija potputo al je ovaj opet pred zavoj pritisnuo, po meni je to čista situacija, pošto mu koba nije bio na pola auta, morao ga je pustit.
To što se ovaj nije dao i dodao gasa nema nikakve veze, skrenuo je u zavoj tek kad se ovaj već okrenuo a ne u njega.
Stišajte ton, ne slušajte što MJ zanovjeta, otvorite oči i tad ćete vidjeti tko je tu kriv
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
ČISTI TRKAĆI INCIDENT;
Hamilton nije pazio od kuda ga ovaj prelazi, sa vanjske strane, nije to očekivao, ostavio je premalo prostora sa desne strane,
a ovaj nije SMJEO pretpostaviti da će mu u takvom zavoju ostaviti mjesta sa vanjske strane da prijeđe...
malo apsurdno... ali čisti trkaći incident, hamilton ima veću krivicu ali nije ni kobayashi nevin
(di je ostoja, već sam očekivao njegove komentare)
Hamilton nije pazio od kuda ga ovaj prelazi, sa vanjske strane, nije to očekivao, ostavio je premalo prostora sa desne strane,
a ovaj nije SMJEO pretpostaviti da će mu u takvom zavoju ostaviti mjesta sa vanjske strane da prijeđe...
malo apsurdno... ali čisti trkaći incident, hamilton ima veću krivicu ali nije ni kobayashi nevin
(di je ostoja, već sam očekivao njegove komentare)
- Igor18
- Veteran
Reče Kamui“I knew perfectly well he was faster than me so had no reason to fight with him,” said the Japanese driver. “After he overtook me it was not my intention to get my position back, so I stayed on my line and didn’t expect him to move over.”
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
A nakon ovog tweeta od strane LH mislim da je svaka rasprava bespotrebna:
"After watching the replay, I realise it was my fault today 100 per cent," said Hamilton via his Twitter feed. "I didn't give Kobayashi enough room though, I thought I was past."
Izvor: http://www.autosport.com/news/report.php/id/94099
"After watching the replay, I realise it was my fault today 100 per cent," said Hamilton via his Twitter feed. "I didn't give Kobayashi enough room though, I thought I was past."
Izvor: http://www.autosport.com/news/report.php/id/94099

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- mrd
- Profesionalni vozač
nastavak:
Mislim da je ovo dobro što je lewis prestao biti onako arogantan u izjavama, samo da ne postano tako hladan i na stazi, samo malo oprezniji.Apologies to Kamui and to my team. The team deserves better from me. Best wishes, Lewis

- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Nema veze sto je Hamilton to rekao, ipak je Kamui kriv
jer Hamilton ne grijesi.
PS isto kao sto je MS najbrzi, samo nece da vozi

PS isto kao sto je MS najbrzi, samo nece da vozi

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Maldonado: Hamilton mora više poštivati druge vozače
http://www.f1racing.com.hr/formula-1/ma ... uge-vozace" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.f1racing.com.hr/formula-1/ma ... uge-vozace" onclick="window.open(this.href);return false;

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
a koga danas nije poštovao????ivan599 je napisao/la:Maldonado: Hamilton mora više poštivati druge vozače
McLaren u <3
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Možda sebeMcLewis je napisao/la:a koga danas nije poštovao????ivan599 je napisao/la:Maldonado: Hamilton mora više poštivati druge vozače

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Igor18
- Veteran
- Centurion
- Test vozač
kaže osoba koja ga je prelazila u kvalifikacijama zbog neke svoje osobne osveteivan599 je napisao/la:Maldonado: Hamilton mora više poštivati druge vozače
- Igor18
- Veteran
'Lewis shouldn't make stupid mistakes'
Contrite Hamilton apologises
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g3UDAtrr ... r_embedded[/youtube]
Contrite Hamilton apologises

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g3UDAtrr ... r_embedded[/youtube]
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Evo jedna slika povodom Spa

F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Lewis je u subotu bio kod Jonathana Rossa u šou i pričao o svemu i svačemu.

-
- Navijam za: Lewis Hamilton
Lewis najbrži na prvom treningu.
Može se tu i do pobjede.

Može se tu i do pobjede.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ma lol sta mu znaci Senna na kombinezonu ?? wtf (znam da svake subote imaju drukciji kombinezon zbog obljetnice neke s Hugom Bossom ) al ono mislim da pretjeruje malo

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Caldor
- Profesionalni vozač
To oni ne biraju sami sebi. TO ljudi naprave i onda neko iz Bossa ili Mcm-a odabire koje će imati.F1NAC je napisao/la:ma lol sta mu znaci Senna na kombinezonu ?? wtf (znam da svake subote imaju drukciji kombinezon zbog obljetnice neke s Hugom Bossom ) al ono mislim da pretjeruje malo
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Zašto bi pretjerivao ako mu je senna bio idol i Lewis je za njega navijal! To ti je isto kad si ti stviš Ferrarijevu ili Alonsovu kapu. To isto nazivaš pretjerivanjem?F1NAC je napisao/la:ma lol sta mu znaci Senna na kombinezonu ?? wtf (znam da svake subote imaju drukciji kombinezon zbog obljetnice neke s Hugom Bossom ) al ono mislim da pretjeruje malo
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
O čemu je rječ? nisam danas stigo gledat kvalifikacijeF1NAC je napisao/la:ma lol sta mu znaci Senna na kombinezonu ?? wtf (znam da svake subote imaju drukciji kombinezon zbog obljetnice neke s Hugom Bossom ) al ono mislim da pretjeruje malo

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Centurion
- Test vozač
došao je na kvalifikacije u crnom kombinezonu sa velikim bijelim natpisom Senna;Kenny je napisao/la:O čemu je rječ? nisam danas stigo gledat kvalifikacijeF1NAC je napisao/la:ma lol sta mu znaci Senna na kombinezonu ?? wtf (znam da svake subote imaju drukciji kombinezon zbog obljetnice neke s Hugom Bossom ) al ono mislim da pretjeruje malo
Iskreno ne vidim toliko veliki problem, taj čovjek je obilježio i McLaren i život Hamiltona pošto mu je to bio uzor.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Hehe pa u Q2 je pomogel Senni da prođe u sljedeci krug kvalifikacija 

Darkness rises when silence dies
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ja sam očekivao da će u Brazilu imat Sennu na kombinezonu, jer imaju neka obilježja od svake države di se voze trke, pa sam očekivao Sennu i Brazilsku zastavu u Brazilu jer im je ipak on najbolji vozačCenturion je napisao/la: došao je na kvalifikacije u crnom kombinezonu sa velikim bijelim natpisom Senna;
Iskreno ne vidim toliko veliki problem, taj čovjek je obilježio i McLaren i život Hamiltona pošto mu je to bio uzor.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Ocekujem da Vettel na kombinezonu napise Schumacher
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu