samo sto se tice staza upravo ono sto sam napisao - od ponudjenih vise od pola nisu za raceanje sa ow i sa vecim gridom

al mislim da staze nece bit problem..
mozemo glasati recimo za 7 staza pa ce tako bit napetije

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
No, stavimo novu, samo glasaj.Cuky je napisao/la:ima jedna stvar vezana za anketu koja mi nije jasna skroz: zašto je ponuđena starija verzija Bathrusta, a ne ova novija i bolja?
Jesam, dopušta max 5 primatelja, pa na 2 puta.K1M1 je napisao/la:vidim da nisi svima poslao pp, pa čisto da ne zaboraviš poslat antimonu, mansu, adnanu, fioreu, harisu...![]()
dakle 11 bi nas trebalo bit ako nisam nekog zaboravio..
To misliš na F1 sa RFT2012 modom? Ja bih se rado okušao u jednoj F1 ligi pošto još do sada nisam imao šanse...Haris KTM je napisao/la:a nakon toga zimska testiranja, mogul racunati na neke od vas, kada krene sezona da li cete voziti, liga ce biti free, placen server i vase je da se prijavite i da budete tu, kroz evente mislim da ce se josh ko prijaviti...
Cuky je napisao/la:a nisam doma pa ne mogu sada na pamet sve vidjet koje su mi super.
Meni su odlične Laguna Seca, Mid-Ohio, Monza, Suzuka,...sa što manje zavoja pod 90°jer njih nikad ne mogu pogodit
A od uličnih: novi Long Beach, Macau, i ima još jedna koje se ovog trena ne mogu sjetiti