Jenson Button
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- McLewis
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Re: Jenson Button
svaka mu cast... odlicna utrka, i sta vi gnjavite da je izbacio alonssa???? trkaci incidenst cisti
McLaren u <3
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Slaba utjehaMemphis je napisao/la:time što je dobio vettela se iskupio alonsu da mali ne pobere 25 bodovadino_alonso je napisao/la:Drago mi je sto je Vettel pao, ali me jako nazivciralo sto je izbacio Alonsa.
Donekle bi se iskupio da ga je spucao i izbacio a ovako

...put u raj nije posut ružama...
- Mika430
- Navijam za: Ferrari
Svaka cast na voznji...briljantno..ali kriv je sto je hamilton zavrsio out-nisam mislio da cu ikad braniti hamiltona ali eto...sto se tice alonsa mislim da nije kriv.
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
mogu ga samo novčano kazniti, ali mislim da će samo dobiti opomenuSlash je napisao/la:Kakav gospodin!!! Svaka čast Gumb!!!
(Sad samo čekam da ga FIA kazni za ono s Alonsom -.-')
ako mu daju vremensku kaznu otvoriti će pandorinu kutiju za optužbe da otvoreno pomažu vetelu i time bi prvenstvo završilo za zelenim stolom
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ruku na srce, Alonso i nije bio faktor u današnjoj utrci, nakon svakog SC-a mu je Vettel odmaglio 2 sekunde u prvom krugu...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Čestitke Buttonu.
Ako kazne Buttona vremenski, to će biti otvoreno favoriziranje Vettela, nadam se da do toga neće doći.
Ako kazne Buttona vremenski, to će biti otvoreno favoriziranje Vettela, nadam se da do toga neće doći.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
- Dero
- Profesionalni vozač
Evo ovako prvo da kažem da po meni ikakva kazna dodijeljena nakon utrke je potpuno neptrebna, oba incidenta su čisti trkači incidenti i jednostavno "shit happens"
Ali ako FIA želi pokazati bilo kakvu dosljednost, gledajuci na kazne dodjeljene Hamiltonu nakon utrke i tokom u Monacu Button bi trebao popiti barem jedan 20 sec penalty.
Baš me zanima što ce se odigrati jer gotovo da sam siguran kakvo bi se drvlje i kamenje bacalo na Hamiltona da je na mjestu Buttona i gotovo sigurno bi se našlo osnove da ga se kazni.
Ali ako FIA želi pokazati bilo kakvu dosljednost, gledajuci na kazne dodjeljene Hamiltonu nakon utrke i tokom u Monacu Button bi trebao popiti barem jedan 20 sec penalty.
Baš me zanima što ce se odigrati jer gotovo da sam siguran kakvo bi se drvlje i kamenje bacalo na Hamiltona da je na mjestu Buttona i gotovo sigurno bi se našlo osnove da ga se kazni.
-
- Navijam za: Fernando Alonso i Renault
Jel se DT racuna kao pit stop?King iCool je napisao/la:Mislim da je JB postao rekorder. Pobjeda sa 6 zaustavljanja, je se to ikad prije desilo? Ja mislim da ne...
-
- Veteran
Odmaglio je također i Buttonu tako da to ništa ne značiSlash je napisao/la:Ruku na srce, Alonso i nije bio faktor u današnjoj utrci, nakon svakog SC-a mu je Vettel odmaglio 2 sekunde u prvom krugu...
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Da, bio je 6 puta u boxu.dino_alonso je napisao/la:Jel se DT racuna kao pit stop?King iCool je napisao/la:Mislim da je JB postao rekorder. Pobjeda sa 6 zaustavljanja, je se to ikad prije desilo? Ja mislim da ne...
- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Rasturia danas..uz ovoliko pit stopova doć do pobjede svaka čast
-
- Navijam za: RedBull Ferrari Schumi
Iskreno se nadam da će pravda pobijediti i biti zadovoljena, i da će button biti kažnjen sa 20 sec penalty...Dero je napisao/la: Ali ako FIA želi pokazati bilo kakvu dosljednost, gledajuci na kazne dodjeljene Hamiltonu nakon utrke i tokom u Monacu Button bi trebao popiti barem jedan 20 sec penalty.
Odlična vožnja, ali treba malo i pripazit usput da ne slupa sve oko sebe, ako to što je završio 1. bude razlog da bude povlašten i ne bude kažnjen onda je to neko novo pravilo... nema veze koji je završio mora biti kažnjen...
- darky
- Profesionalni vozač
no sad tebi pitanje zakaj suci nisu 4x dali kaznu vetelu kaj je ostavio prervelik razmak od SC????
-
- Veteran
Glupost,nikakva kazna sada,kad bi mu dali 20 sec onda to ne bi bila pravda već nepravda(iako sam siguran nikakve kazne neće biti)RedBull&Ferrari je napisao/la: Iskreno se nadam da će pravda pobijediti i biti zadovoljena, i da će button biti kažnjen sa 20 sec penalty...
Odlična vožnja, ali treba malo i pripazit usput da ne slupa sve oko sebe, ako to što je završio 1. bude razlog da bude povlašten i ne bude kažnjen onda je to neko novo pravilo... nema veze koji je završio mora biti kažnjen...
Ako je zaslužio kaznu onda su mu je mogli dati u utrci
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
I plus tome,pad na 21. mjesto,posljednje tada,u ukupnom poretku.King iCool je napisao/la:Mislim da je JB postao rekorder. Pobjeda sa 6 zaustavljanja, je se to ikad prije desilo? Ja mislim da ne...

RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
-
- Profesionalni vozač
Mislim da je 7 zaustavljanja rekord, ali tada vozac nije pobijedio.
Danas je bio klasa za sebe, bolji nego ikad, ujedno i najbolja voznja u 2011. godini. Bio je dobar i u Monacu, ali sada jos bolji.
Danas je bio klasa za sebe, bolji nego ikad, ujedno i najbolja voznja u 2011. godini. Bio je dobar i u Monacu, ali sada jos bolji.
- Piquet20
- Svjetski prvak
Prost je na Doningtonu 1993. zavrsio drugi sa 7 zaustavljanja u boxu. 
Na toj trci je pobijedio Senna sa 4 zaustavljanja.

Na toj trci je pobijedio Senna sa 4 zaustavljanja.

-
- Profesionalni vozač
Znao sam da je bilo pocetkom 90-ih, samo nisam znao ko i gdje. 

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ja govorim o pobjedi a tu je Jenson rekorder,jelda? Ja mislim da je.SRV je napisao/la:Mislim da je 7 zaustavljanja rekord, ali tada vozac nije pobijedio.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
-
- Veteran
I kako je Jergović zaključio da je ovo Alonsova krivica?
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
ni alonsova ni buttonova, trkaci incidenat hahhahaChuck Norris je napisao/la:I kako je Jergović zaključio da je ovo Alonsova krivica?
McLaren u <3
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Jer je Button bio ne samo na pola bolid ado alonsa nego poravnat sa njim ali nije bio dovoljno agresivan. Ja bi rekao krivica je 40-60 na španjolčevoj strani.Chuck Norris je napisao/la:I kako je Jergović zaključio da je ovo Alonsova krivica?