Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Toon »

...uh što ste otišli u španjolsku politiku....u tom "čušpajzu" ja se nikako ne snalazim ali mi se čini da u toj državi ima jako puno ljudi koji se ne smatraju španjolcima pa mi sve to sliči na nekakvu umjetnu tvorevinu za koju nisam siguran da će se održati...možda u zajedničkoj Europi mogu funkcionirati - ali ovako će jednog dana doći do razdvajanja...
...Real ima jako dobar rezultat...bitno mu je ne primit gol i prošao je dalje...sama utakmica puno tvrđa i izjednačenija (nisam mislio da Lyon može toliko dobro ugroziti i parirati Realu) nego sam očekivao...Lyon očigledno ima "recept" za igru protiv Reala te će uzvrat biti sigurno neizvjestan...sam rezultat je mogao otići na bilo koju stranu tako da je ovako "najpravednije"....
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Toon Army je napisao/la: Lyon očigledno ima "recept" za igru protiv Reala te će uzvrat biti sigurno neizvjestan...sam rezultat je mogao otići na bilo koju stranu tako da je ovako "najpravednije"....
A ima i tu istine, ali doma je Real jako dobar, igraju napadački. Ovo jučer je bio Real koji je išao ne primiti gol, a mislim da ćemo u Madridu gledati Real koji ide zabiti gol, tako da se nadam da će uloge biti dosta drukčije. Treba samo paziti na Lyonove kontre jer ne vjerujem da će imati posjed lopte preko 30% u Madridu.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:A ima i tu istine, ali doma je Real jako dobar, igraju napadački. Ovo jučer je bio Real koji je išao ne primiti gol, a mislim da ćemo u Madridu gledati Real koji ide zabiti gol, tako da se nadam da će uloge biti dosta drukčije. Treba samo paziti na Lyonove kontre jer ne vjerujem da će imati posjed lopte preko 30% u Madridu.
...ima Real momčad koja uvijek ide zabiti gol - to moraju i zbog svog imena i očekivanja...no ono što im je sada ipak bitnije je ne primiti gol i idu dalje - a Mou je u takvom postavljanju igre jedan od najboljih (možda i najbolji)...Lyon je taj koji "mora" ganjati rezultat, ma koliko to bilo suludo u Madridu, i mislim da se Real neće u susretu koji možda odlučuje o sezoni zaletjeti bez obzira na svoju reputaciju...u svakom slučaju nas očekuje jedan neizvjestan meć (bar se nadam)...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ajd, da se malo maknemo od Reala, Barcelone, pa da se posvetimo vecerasnjom reprizom finale Lige prvaka. :biggrin: :biggrin:

Zanima me, sta mislite, kakav ce ishod biti?
Hoce li se Bayern osvetitit Interu, ili ce Inter ipak pobjediti Bayern?

Nema straha, necu dijelit opomene ako ste vise za Inter ( :D :D ), cisto da vidim/cujem razmisljanja drugih forumasa ;) :)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la: ...ima Real momčad koja uvijek ide zabiti gol - to moraju i zbog svog imena i očekivanja...no ono što im je sada ipak bitnije je ne primiti gol i idu dalje - a Mou je u takvom postavljanju igre jedan od najboljih (možda i najbolji)...Lyon je taj koji "mora" ganjati rezultat, ma koliko to bilo suludo u Madridu, i mislim da se Real neće u susretu koji možda odlučuje o sezoni zaletjeti bez obzira na svoju reputaciju...u svakom slučaju nas očekuje jedan neizvjestan meć (bar se nadam)...
Ali Real se ne zna braniti. Kad se brane, onda tek loše prođu.
Nisu navikli igrati defanzivno, u Madridu trebaju igrati kako uvijek igraju, napadački pa kud puklo.
Ako treba, bolje da i ispadnu sa napadačkom igrom nego da se brane pa prime gol.
Ipak mislim da se Real neće braniti u Madridu. Nisu nikad (pa čak ni protiv Barce) se doma branili pa mislim da neće ni protiv Lyona. A Lyon će isto morati igrati otvorenije nego jučer i to Real mora iskoristiti. Krila bi trebala imati puno više mjesta nego jučer.

A danas... ne znam ni sam šta očekivati. I jedni i drugi znaju odigrati dobro, pa onda loše...
Vidjet ćemo, ja dajem prednost Bayernu zbog iskustva trenera, a Interu u kvaliteti pojedinaca.
Ishod: 1-1 :D
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ja za danas prognoziram čisti X. Bayern je sa Robbenom i Riberyem kvalitetnija ekipa, ali je Inter domaćin. Čisti X. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Inter-Bayern
- jedno kladioničarsko razmišljanje - prednost domačinu u današnjoj utakmici. No za sam prolaz nisam siguran jer i Inter i Bayern previše "ovise" o nekim igračima koji su jako skloni ozljedama - a do uzvrata se može svašta promijeniti i kod jednih i drugih. Kada bi sve ostalo ovako i sa povratkom ozlijeđenih veći favorit za prolaz je Bayern ako danas ne popije +2.
Znači danas tip 1 (2,55) - za ziheraše 1X-(1,45)...
Scuderia
Moderator
Moderator

Evo, i ja cu napisati par rijeci za tekmu koja dolazi.

Najveca prednost Bayerna : Igraju uzvrat kod kuce
Povratak Riberya i Robbena ( prosle godine je falio Ribery)
Vezni red ( BS31, Muller, Robbery)

Najveci nedostatak Bayerna : OBRANA !!!!!!!

- Sto se tice prednosti, tu ja mislim da je sve jasno, ne trebam ici u detalje.
-
Sto se tice nedostatka: Van Gaal je " potjerao " glavne krivce Demichelisa i van Buytena koji su bili " krivci " za ona dva primljena gola. Prvi je na posudbi u Malagi, ali tamo ce i ostati, vracati se nece, dok je drugi na klupi, ali ne ulazi nikada u igru, tako da on 100% nece danas igrati, jedino ako se (nedaj Boze) ozlijede obrambeni igraci. Kako njih vise nema, ostali su Timoschuk, Badstuber, Breno. Vjerujem da znate, Timo nije obrambeni igrac vec zadnji vezni, no Van Gaal ga je stavio tu, jer je iskusniji od Brazilca. Badstuber je standardan, igrao je i prije 273 dana u finalu.

Cega se najvise bojim?
Timoschuk unatoc sto nije obrambeni, moze odigrati dobro na toj poziciji, ali isto tako, cesto se zna prikljucivati naprijed, te ostaviti veliki dio prostora protivnicima, kojeg mora pokrivati Badstuber

No idem sada "analizirati" igrace koij ce ( vrlo vjerovatno zaigati),pocet cu od napada.

Mario Gomez - od kako se Ola ozlijedio, Klose isto tako, guran je kao jedini napadac, i trenutno zabija ( 18 golova u 24 utakmice -Bundesliga) Morati ce se vraski borit protiv Lucia, koji ce pak gorjeti od zelje, jer igra protiv bivseg kluba. Neka Gomeza uhvati trenutak kao i protiv Stuttgarta kada je igrao, i bti ce ok. Samo se nadam, da mu nece trebati 5-6 prilika da zabije. [-o<

Thomas Muller- covjeka gdje god stavis u vezi, on svoj posao uradi. Van Gaal ce ga staviti iza Gomeza. Na toj se poziciji nekako najbolje osjeca, danas ce morati biti na visokoj razini.

Franck Ribery- nije ga bilo u finalu, covjek " gori od zelje " da zaigra sa svojim suigracima. Priliku ce dobiti, neka je iskoristi.
Arjen Robben- kada je zdrav, tesko ga je uhvatiti. Nije ga bilo pola godine, i od kako se vratio, hvata ritam, i to odlicno. Bez njega, Bayern nije isti, on i Ribery bi trebali praviti pomutnju u Interovom sesnaestercu. Isto kao i Ribery, "gori od zelje za osvetom".
BS31-ovaj covjek, po meni ce trebati biti na jakoj visokoj razini, jer ce trebati povezivati obranu, vezu i sam napad. Pogreske koje eventualno bude pravio, mogle bi imati negativne posljedice. Nadam se, da ce odigrati kako spada, te da se nece previse zahebavati na sredini terena.
Philip Lahm - ista stvar kao i sa BS31.
Timoschuk- dobar zadnij vezni igrac, obrana...hm, da.... vidjet cemo, on i njegov partner Badstuber ce imati naj tezi zadatak, zaustavljati Interove napade.
Holger Badstuber- zadnje dvije utakmice grijesio, no danas nema mjesta tomu. Morat ce odigrati na jakoj razini, kako bi prvenstveno opravdao povjerenje Van Gaala koji ga je stavio nakon ozlijede odmah u prvi kadar, a i zbog samopuzdanja.
Thomas Kraft- Ove zime Van Gaal ga je stavio za prvog vratara. Sve golove koje je dobio u Bundesligi, nisu njegova krivica. Na crti odlican, izlazak s crte jos treba vjezbati, za njega je ovo jedna od utakmica biti ili ne biti, jer jos nije odluceno tko ce biti prvi vratar Bayerna na ljeto. On ili Neuer. Tako da je pod velikim pritiskom.

Primjetili ste, da sam zaboravio napisati dva igraca.
Radi se o Gustavu i Pranjicu.

Ne znam, kako ce Van Gaal poceti. Proslu utakmicu protiv Mainza, Pranjic je na pocetku igrao sa BS31, Gustavo na lijevog beka, dok su kasnije zamijenili mjesta.

Vise bi volio da Gustavo igra na svojoj prirodnoj poziciji, poziciji zadnjeg veznog, a Pranjica ( kad vec mora igrati) neka obrani. Nekako mi to djeliuje sigurnije, mada ni Pranjicu to nije prirodna pozicija.

Gustavu je ovo, ako se ne varam, prvi puta da nastupa na ovakvom velikom natjecanju, sigruno je pod pritiskom. Covjek ulazi u polako u " stih " s novom momcadi.
Pranjic- igrao je ako se ne varam u finalu, nije se nesto dokazao, ovdje sada je to pod muss.

Kao navijac, naravno da bih zelio pobjedu, no bit cu zadovoljan ako bude nerjeseno. 8)
Eto, toliko od mene.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ne znam zašto si ti tako protiv Pranjića... :?

Pa ima i gorih u Bayernu od njega.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:Ne znam zašto si ti tako protiv Pranjića... :?

Pa ima i gorih u Bayernu od njega.
Ja samo komentiram igre Pranjica, ne komentiram njegov osobni zivot, jer covjeka ne znam.
Vec je dvije godine tu, Van Gaal ga je stavljao na sve moguce pozicije na lijevoj strani, i odigrao je vise losijih partija, nego dobrih.
Cesto je znao gubiti lopte, cesto je isao u duele koje bi gubio.

Sada ga je stavio na poziciji zadnjeg veznog, u par situacija je bilo " skakljivo " .

Ima i gorih, slazem se, no jedan je u Spanjolskoj, dvojica su jos na klupi, jedan kao da je Casper, a drugi je svoju priliku davno iskoristio. ;)
Ako Pranjic veceras odigra dobru utakmicu, nema sanse da cu doci ovdje, i reci nesto sasvim drugo, u to budi siguran. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dobra tekma večeras, samo mi je malo žao Intera jer su zaslužili bod večeras.
Ali moram reći da su oni sami sebe pobijedili. Nije mi jasno kako Leonardo nije shvatio da mu Cambiasso i Stanković zadnjih pola sata nisu mogli disati više. Da je tu dvojicu promijenio na vrijeme, mislim da bi Inter uzeo bod večeras.
Eto'o je ponovno pokazao kakav je igrač. =D>
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...s jedne strane stative i prečke a s druge golman su spriječile više golova u solidnoj utakmici...ma da je završila bilo kako ne bi bilo nezasluženo...Bayer sada ima veliku šansu...
Scuderia
Moderator
Moderator

Lijepo je zabiti Talijanima u njihovom stilu. :D :D
A sada malo ozbilje....

Lijepa utakmica,puno prilika s jedne i s druge strane, malo vise gresaka igraca Intera, Ribery i Robben odlicno pokriveni, tesko je bilo nesto napraviti pored onih " grdosija " u obrani Intera. :|

Sudac je bio ok, nemam nekakvu " posebnu " primjedbu na njega.

Igrac utakmice....Dugo sam se dvoumio, izmedju Gustava i Krafta, ipak prednost dajem Kraftu, koji je obranio dva zicera. =D> =D> Samo neka tako nastavi, i nema potrebe za Neuerom. :) Odmah 25M€ ustedjeno, s tim novcima se moze " graditi " na baustelama kojima treba zbilja osvjezenja.

Gustavo-prva utakmica u LP, odlicno je odigrao na mjestu zadnjeg veznog. =D>

Secer za kraj.
Danijel Pranjic - steta sto se ozlijedio, na pocetku je odigrao jako jako dobro ( eh, da tako `oce stalno odigrati, nikad ni rijeci ne bi rekao).
Badstuber je odigrao ok na toj strani. :)

Gomez- :biggrin: :biggrin: skoro sam mu psovao sve po spisku kada je loptu poslao u pm, u prvom poluvremenu. I eto ti ga na, nema nigdje, i kad treba odbijanac posremiti, tu je. :biggrin: :biggrin:

-Thomas Kraft- :peace:

---
EDIT.
Unatoc odlicnoj predstavi Krafta protiv Intera, pocasni predsjednik Bayerna Franz Kaiser Beckenbauer zeli iduce sezone na golu Bayerna vidjeti Manuela Neuera. :|

Umjesto da motivira " svog ", on radi suprotno. :|
E moj Franz...
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Prokleti Riazor... :evil:

Stvarno Real nema sreće na tom ukletom stadionu.
Odigrali su 0:0 uz potpunu dominaciju.
Sve šta je išlo u okvir gola pogodilo je stativu ili je obranio fantastični Aranzubia. Skidao je sve živo sinoć, a stative opet nisu bile Realov prijatelj. Ronaldo i Kaka su odigrali dobre utakmice, Benzema opet fulao nemoguće...

Valjda će ta sreća doći na naplatu protiv Lyona. :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Kao što sam i govorio nakon Barcinog kiksa,da će i Real kiksati kad tad i evo nas ponovo na lijepoj udaljenosti +7

Glatka pobjeda na teškom gostovanju :peace:
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:
Glatka pobjeda na teškom gostovanju :peace:
A glatka po rezultatu... :)
Ali moglo je i tamo bit svašta...

A kiksat će valjhda i Barca još koji put. :D
Nadu ulijeva ipak činjenica da ni oni nisu baš tako uvjerljivi po igri kao prije.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Barca može dvaput neriješeno igrat i izgubit u Madridu a da Real sve pobijedi i opet je prvak,tako da mislim da ovo neće prosuti,ali sve je moguće

Inače zanimljiva mi je Mourinhova izjava,o tome kako se depor samo branio i cinički kako govori da se tako bore protiv svih da bi bili u vrhu.ovo me podsjeća na Hajdukovce kad su se žalili kako je se Varteks borio protiv njih
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Inače zanimljiva mi je Mourinhova izjava,o tome kako se depor samo branio i cinički kako govori da se tako bore protiv svih da bi bili u vrhu.ovo me podsjeća na Hajdukovce kad su se žalili kako je se Varteks borio protiv njih
A čuj, nije ništa krivo rekao.
Ne znam jesi li gledao tekmu, ali Deportivo nije uputio NITI JEDAN udarac prema Realovom golu.
Primjerice Real je imao 10 udaraca u okvir gola, ali Aranzubia je bio fantastičan, igrali su čisti bunker. ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Kako nije krivo rekao?Šta mu znači izjava da Deportivo se ovako bori protiv svih da bi bio u vrhu?Je li to hoće reći da Deportivo bira utakmice na kojima će igrati?

A da ne govorim o njegovoj izjavi o tome kako se Deportivo samo branio i on tu s dozom sarkazma njima čestita.Samo me čudi da je već zaboravio prošlogodišnje polufinale LP gdje njegova tadašnja momčad nije prešla 25 metara od svoga gola
i naravno ponovo u pravilu se dotakao sudaca,a i ovaj put mu je kriv i raspored natjecanja.tipično za njega
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: naravno ponovo u pravilu se dotakao sudaca,a i ovaj put mu je kriv i raspored natjecanja.tipično za njega
Da je sudac dosudio penal za Real jučer, sigurno nebi pogriješio. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Prije tocno 111 godina, osnovan je FC Bayern Munchen. =D> =D>

Alles Gute zum Geburtstag =D> =D>

Uvijek za Bayern, bez obzira na sve !!!! :)
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:Prije tocno 111 godina, osnovan je FC Bayern Munchen. =D> =D>
Alles Gute zum Geburtstag =D> =D>
Uvijek za Bayern, bez obzira na sve !!!! :)
...uh što su im dobro čestitali "oni" iz Borussie Dortmund i to tri puta... :)
...čestitke navijačima...
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon Army je napisao/la: ...uh što su im dobro čestitali "oni" iz Borussie Dortmund i to tri puta... :)
...čestitke navijačima...
Hehe, da, odigrali su lose, Van Gaal opet imao svoje nekakve fix ideje, Gustava koji je odlicno odigrao na poziciji zadnjeg veznog je stavio na beka, a Pranjica koji je odigrao odlicno na poziciji lijevog stavi na poziciji zadnjeg veznog. :roll: :?

Borussia trenutno igra najbolji nogomet u Njemackoj, i tu dileme nema. Priznajem. ;)
No, doci ce stvari na svoje mjesto, iduce godine, siguran sam. :)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Real - Malaga 7:0
Strijelci: Ronaldo 3, Benzema 2, Di Maria, Marcelo

Dobra tekma Reala, nadam se da će ovako raspoloženi biti i protiv Lyona. Neka njima zabiju upola ovog i ja ću biti prezadovoljan.
Po meni igrač utakmice Marcelo, čovjek podijelio 3 asistencije, zabio gol i nije puštalo po njegovoj strani.
Ali, svaka čast i Malagi koja se nije došla samo braniti. Jbg, dobili su 7 komada, ali su bar pokušali igrati i stvarati šanse. Volim takve momčadi.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Meni se čini da ti voliš ekipe koje dozvole da ih real pobijedi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Odgovori