Evo upravo sam ovo isprobao, i radi , dobro, gledam BBC1 ragbi kup 6 nacija, stream dobar, bez štekanja i prekida. nadam se samo da ce radit i kad bude F1.V3GI je napisao/la:ZA one koji nemaju riješen prijenos Formule 1 još
Skinite ovaj program:
EDIT: radije stavi link na site nego direkt na fajl http://www.expatshield.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalirate i dole u taskbaru se pojavi štit crvene boje, desni klik na njega i connect, sacekate da postane zelen
i onda odete na tu
http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/" onclick="window.open(this.href);return false;
i pratite live stream BBC One kanala koji prenosi F1 uzivo
meni ovo pouzdano radi al sad dal ce drugima neka isprobaju.
PS: skinuto s jednog foruma valjda nebu zamjerio ko
Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Mika_bar
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Formula 1 na kraju sezone odlazi s HTV-a
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Znači definitivno ništa od prijenosa formule na nekom od domaćih kanala?
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
-
- Navijam za: alonsa
Mika_bar je napisao/la:Evo upravo sam ovo isprobao, i radi , dobro, gledam BBC1 ragbi kup 6 nacija, stream dobar, bez štekanja i prekida. nadam se samo da ce radit i kad bude F1.V3GI je napisao/la:ZA one koji nemaju riješen prijenos Formule 1 još
Skinite ovaj program:
EDIT: radije stavi link na site nego direkt na fajl http://www.expatshield.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalirate i dole u taskbaru se pojavi štit crvene boje, desni klik na njega i connect, sacekate da postane zelen
i onda odete na tu
http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/" onclick="window.open(this.href);return false;
za vrijeme utrke bit ce ogroman broj konekcija na stranicu i štekat ce! satelit je rješenje!!!
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Iako ima onih koji se još nadaju (i čekuju do sljedećeg petka), osobno mislim da ništa od toga. Satelit i BBC je najbolje rješenje, pogotovo ako nema mogućnosti gledanja njemačkog RTL-a, koji je pun reklama i manje razumljiv nego BBC.Sanel je napisao/la:Znači definitivno ništa od prijenosa formule na nekom od domaćih kanala?
#BigBalls
-
- Navijam za: Michael Schumachera
Ja sam riješio RTL na maxu i bbc stream i mogu u miru čekati (jedva čekam) početak tj petak 2.30 sati.
Tako da se ne moram oslanjati i išćekivati što će lokalci iskemijati. Ako nešto i skemijaju još bolje.
Tako da se ne moram oslanjati i išćekivati što će lokalci iskemijati. Ako nešto i skemijaju još bolje.
-
I ja to mogu iz iskustva potvrditi. Treninzi su ok bez štekanja i emisije i donekle kvale ali utrka šteka dosta i to mi ide na živce.alogoc je napisao/la:Mika_bar je napisao/la:Evo upravo sam ovo isprobao, i radi , dobro, gledam BBC1 ragbi kup 6 nacija, stream dobar, bez štekanja i prekida. nadam se samo da ce radit i kad bude F1.V3GI je napisao/la:ZA one koji nemaju riješen prijenos Formule 1 još
Skinite ovaj program:
i onda odete na tu
za vrijeme utrke bit ce ogroman broj konekcija na stranicu i štekat ce! satelit je rješenje!!!
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
xD skinuto s ovog foruma no neće nitko zamjeriti 

-
Kolko je nadoplata za RTL.de 14 kn?ogi je napisao/la:Ja sam riješio RTL na maxu i bbc stream i mogu u miru čekati (jedva čekam) početak tj petak 2.30 sati.
-
Da. Ukupno je 79 kuna. Kanal 504 i vozi. Čim sam prebacio na osnovni extra odmah su mi uključili rtl tako da ni nisam morao čekati rok od 24 sata. Sad baš provjeravam da li slučajno kodiraju jer je boks na programa. Ali naravno ne. Oni nikad ni nisu kodirali tako da je sve ok.alogoc je napisao/la:Kolko je nadoplata za RTL.de 14 kn?ogi je napisao/la:Ja sam riješio RTL na maxu i bbc stream i mogu u miru čekati (jedva čekam) početak tj petak 2.30 sati.
- ALONSO RENAULT
- Rezervni vozač
- Navijam za: Nikoga
ja isto mislim da je rtl njemački dobro rješenje, jer izgledi da će neka naša televizija dobit prava prijenosa su sve manji
samo čuo sam da mnogi zamjeraju rtlu na previše reklama, a pošto ja nemam nikakvih iskustava s rtl-om, molio bih nekoga tko je već gledao f1 na rtlu da mi kaže okvirno koliko je to minuta reklama po utrci i jesu li to dulji setovi reklama ili po jedna-dvije reklame ali jako često?
samo čuo sam da mnogi zamjeraju rtlu na previše reklama, a pošto ja nemam nikakvih iskustava s rtl-om, molio bih nekoga tko je već gledao f1 na rtlu da mi kaže okvirno koliko je to minuta reklama po utrci i jesu li to dulji setovi reklama ili po jedna-dvije reklame ali jako često?
zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO
Svaka oklada je 10 rep. bodova
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO
Svaka oklada je 10 rep. bodova
-
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ima li kakvih novosti u vezi prijenosa Neta i ostalih? Je li im slao tko mail danas-jučer?
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Vjerojatno cu i ja gledati na RTL-u jer nemam bas drugih izbora zanemarit cu reklame.Ovako,pa reklame za vrijeme utrke znaju trajat i do pet minuta,a sto se tice kvalifikacija i pogotovo treninga (gdje znaju trajat i po deset minuta)ALONSO RENAULT je napisao/la:ja isto mislim da je rtl njemački dobro rješenje, jer izgledi da će neka naša televizija dobit prava prijenosa su sve manji
S tim da su ceste reklame 5-6 puta utrci i kao sto sam vec rekao po duljini trajanja i do 5 minuta

btw.BHT1 oce li prenosit ove sezonu?(ispricavam se ak je vec bilo,al neda mi se citat prijasnje postove

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Ja sam isto na Rtl-u znaci otprilike 15-20 min reklame na utrciBibi je napisao/la:Vjerojatno cu i ja gledati na RTL-u jer nemam bas drugih izbora zanemarit cu reklame.Ovako,pa reklame za vrijeme utrke znaju trajat i do pet minuta,a sto se tice kvalifikacija i pogotovo treninga (gdje znaju trajat i po deset minuta)ALONSO RENAULT je napisao/la:ja isto mislim da je rtl njemački dobro rješenje, jer izgledi da će neka naša televizija dobit prava prijenosa su sve manji
S tim da su ceste reklame 5-6 puta utrci i kao sto sam vec rekao po duljini trajanja i do 5 minuta
btw.BHT1 oce li prenosit ove sezonu?(ispricavam se ak je vec bilo,al neda mi se citat prijasnje postove)

- bluemonday
- Početnik
- Navijam za: williamsF1
Ja sam riješio problem gledanja na slo2. Nadam se da će reklama biti minimalno, otprilike kao kod nas
prošlih sezona. komentator je Miran Ališić, za koga smatram da je vrlo kompetentan, a razumijem ga
bar 95% što priča tako da niti tu neće biti nikakvih problema. Samo čekam subotu 7,00 ujutro.
prošlih sezona. komentator je Miran Ališić, za koga smatram da je vrlo kompetentan, a razumijem ga
bar 95% što priča tako da niti tu neće biti nikakvih problema. Samo čekam subotu 7,00 ujutro.
- Scorpyo
- Rezervni vozač
- Navijam za: Dobre utrke
Je, ali onda izgubiš MotorsTV...alogoc je napisao/la:Kolko je nadoplata za RTL.de 14 kn?ogi je napisao/la:Ja sam riješio RTL na maxu i bbc stream i mogu u miru čekati (jedva čekam) početak tj petak 2.30 sati.

- mcLuke
- Početnik
Na slo 2 ili kojem god slovenskom programu to bilo prošle godine je bila jako loša slika, nadam se da to ove godine bude bolje.bluemonday je napisao/la:Ja sam riješio problem gledanja na slo2. Nadam se da će reklama biti minimalno, otprilike kao kod nas
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- bluemonday
- Početnik
Ove godine je digitalna i nemam nikakvih problema sa kvalitetom slike na slo2.
Upravo traje uvodna emisija, nakon dugo, dugo godina ne gledam to na našoj TV.
Upravo traje uvodna emisija, nakon dugo, dugo godina ne gledam to na našoj TV.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
eto i ja gledam
sljedeći tjedan morat ću na brzi tečaj njemačkog i slovenskog

Michael is faster than you!!
-
kar neverjetno šumaherju je točk opal in zdej bu kar zadnejšiIgor18 je napisao/la:eto i ja gledam![]()

- bluemonday
- Početnik
Na kraju sezone ćemo moći tražiti slo državljanstvo jer savršeno razumijemo njihov jezik 

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
a tip je smehčina totalna!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hr0XEIGb ... r_embedded[/youtube]
Ja ako ne uspijem srediti BBC ostaje mi kupnja MPEG4 recievera i gledanje SLO2!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hr0XEIGb ... r_embedded[/youtube]
Ja ako ne uspijem srediti BBC ostaje mi kupnja MPEG4 recievera i gledanje SLO2!
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Jedva do daha dolazim

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cNvBWVz- ... re=related[/youtube]
EDIT: Za koga Ališič navija?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xaoYRUVU ... re=related[/youtube]
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Ja kako sada stvari stoje ili stream ili njemački RTL pošto ga začudo hvatam i to bez satelitske (???)
Što se reklama tiče, prošle sezone sam u nekoliko navrata kad bi kod nas reklame bile malo prebacio na RTL i nekad su reklame znali napraviti tako da se ona vrti a u manjem "prozoru" i dalje ide prijenos trke. Tako da opet možeš vidjet nešto malo, makar nemožeš čut.
A ako mi oba plana propadnu čekat da netko postavi pa skinut i gledat sa malim zakašnjenjem.
Što se reklama tiče, prošle sezone sam u nekoliko navrata kad bi kod nas reklame bile malo prebacio na RTL i nekad su reklame znali napraviti tako da se ona vrti a u manjem "prozoru" i dalje ide prijenos trke. Tako da opet možeš vidjet nešto malo, makar nemožeš čut.
A ako mi oba plana propadnu čekat da netko postavi pa skinut i gledat sa malim zakašnjenjem.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Vrhy
- Navijam za: M. Schumacher i Ferrari
- Kontakt:
nešto sam vidio na nekim forumima da će SLO2 blokirat prijenos formule, sad ne znam vrijedi li to samo za live stream ? jer živim u području SZ Hrvatske i okretanjem antene prema deželi mogu uhvatiti signal za gledanje preko TV-a, nadam se da mi to neće uskratiti blokiranjem signala...

Michael Schumacher is The Best F1 Driver Forever.....